עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by slip,

בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by razoli,

מחפש נגן MP4 עד 2000 רצוי פחות שיהיה לו מסך גדול נפח גדול וסוללה סבירה + שוב רצויי פחות מ 2000 כי בתוכנית CX300 ויהיה לי בעיה לבזבז יותר....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by puvsc,

עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yousux,

http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=RAq5lFQFyMI זה התשובה שלהם אחרי שנים של פיתוח ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת) וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי. הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר? חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים, ראשית אני מקווה שאני לא פוגע בחוקי הפורום. חשבתי שזה יהיה מקום טוב לפרסם שני סיקורים ראשוניים שעשיתי לספינות הדגל של מכשיר ה LG g4 ומכשיר ה samsung galaxy s6. תרגישו חופשי להכנס ולצפות, אם יש לכם אילו שהם הערות או בקשות ואפילו שאלות אשמח לשמוע ולהגיב. ניסיתי להכניס את רוב הפרטים (לא את כולם) שחשבתי שחשוב לדעת בזמן הכי קצר למי שמעוניין או מתלבט ברכישת המכשירים, הלינק לסקירת המכשיר LG g4 ביו טיוב : https://youtu.be/aH9FVOuRKV4 הלינק לסקירת המכשיר samsung galaxy s6 ביו טיוב : https://youtu.be/oiQ6Xhmuh50 תודה וצפיה מהנה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by IanCurtis,

שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by holly man,

שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. תקציב: 1,000 - 1,200 מקור רכישה: ישראל מפעילה סלולרית: לא חושב שאחבר. פיצ'רים חשובים: GPS, אולי תמיכה גם בסים? היי, אני טס לשבועיים לחו"ל ורוצה שיהיה לי איזשהו מיני טאבלט להסתובב איתו כדי לבדוק כל מיני דברים (אימייל, אתרי אינטרנט) וכו'. בגדול הייתי רוצה גם גישה לאפליקציות, ובתקציב שלי אני מניח שנכנס רק טאבלט שתומך באנדרויד. חשוב לי שיהיה בו GPS על מנת שאפליקציות יעבדו כמו שצריך. ואולי שתהיה אפשרות תיאורטית גם לשים בו כרטיס סים. מה יכול להתאים? אני ממש חסר מושג בתחום. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אז כמו שאמרתי אני מתלבט בין קניית אייפוד וידאו של 80\30 ג'יגה בייט הגירסה הכי חדשה -- לבין קניית MP4 +עם אפשרות לראיית סרטים. *התקציב שלי הוא 1900 ש"ח. אנא עזרו לי לבחור, ואם אפשר אנא הביאו לינקים שאני אראה על מה מדובר. **תודה לכל המנסים לעזור לי, אלא שיעזרו לי ולכל הפורום המדהים הזה שעזר לי רבות!. ***תודה*** Raistelyn.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  16. מה בעצם ההבדל בינהם? ראיתי סרטון של אחד המכשירים של סמסונג עם פלטפורמת הBADA, וראיתי גם מכשיר של סמסונג עם אנדרואיד, הן נראות זהות, מה בעצם ההבדל?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  17. שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by parAzoid,

שלום לכולם :} בקרוב אני עובר לסלקום (דרך מבצע של החברה של אבא שלי), והם נתנו לי כמה אפשרויות של טלפונים. ה-2 שאני מתלבט ביניהם הם הN95 8GB והC902. איזה פלאפון עדיף ביניהם בכללי? בלי קשר לשימושים העיקריים שלי בו. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה, משחקים, סרטים, ומצלמה במקרה הצורך (חשיבות לפי הסדר). תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by osh bar,

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tzay,

לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. לאחר שאפל החליטה לעזוב את סמסונג כספקית של רכיבים למכשיריה, החברה מתכננת לייצרת את שבבי ה-A9 הבאים שלה בליטוגרפיה של 14 ננומטרים ועל ידי מי אם לא - סמסונג לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c/

22. Started by liram21,

שלום לכולם, ראיתי שיש סניפים של AT&T בישראל בבן גוריון (נמל תעופה), רציתי לדעת אם יש באפשרותי לרכוש מהם חבילה ולהשתמש בה כאן בארץ ? או שהם עובדים רק עם חו"ל ?

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by d.k.,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים (טלפון מעבודה). הייתי בכיוון של G3, עד שלא קראתי על מס' נק' בעיתיות: סוללה חלשה יחסית (חשוב מבחינתי) התחממות ישנם גם סימני שאלה: איזה מצלמה עדיפה, קראתי ביקורות שונות נוחות השימוש, עד עכשיו התרגלתי לממשק וכפתורים של סמסונג בS5 קצת מרתיעה רמת הקרינה (SAR), גבוהה יחסית (מה שבד"כ לא אופייני לסמסונג), אני יודע שהרוב פחות מתייחסים לזה... אשמח לשמוע חוות דעת של מי שהתנסה במכשירים אלו.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Omerole,

היי, יש לי אייפון ברשת AT&T,ואני רוצה את האופציה לכתוב בעברית עליו,הבנתי שזה אפשרי עם "פורצים" אותו כדי לאפשר לאפליקציות צד שלישי לרוץ עליו. השאלה הראשונה שלי היא האם זה פוגע במכשיר בדרך כלשהי? או יכול לפגוע בו? שאלה שנייה,אם הבנתי נכון,יש לעשות Jailbreak ויש Unlock והם לא חייבים לבוא ביחד,אבל Unlock תלוי לגמרי בJailbreak. אבל רק לעשות Unlock מוציא את האחריות..זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Yehudaa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 פששש sandisk שחקו אותה איזה נגן מדליק , קטן יפה קומפקטי 2 גיגה בא עם רצועה איכותית לצוואר , אזניות טובות , בטריה ליתיום מובנת נטענת דרך ה usb וכל זה ב 285 ש"ח המלצה שלי לא תתאכזבו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.