עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Animor,

שלום, אני מעוניין לקנות מסוק קטן עם שלט רחוק. משהו פשוט וזול, שאפשר להטיס בתוך בית. זה מיועד לילדים, אז אחת הדרישות היא קלות שליטה והפעלה. אשמח להמלצה, תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. Started by ehad36,

חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. ולא, אני לא מתכוון לתוכניות וסרטים שמעבירים מהמחשב אלא ממש טלויזיה... בכל מקרה, על איזה אתם ממליצים בטווח של 800 - 500 שקל?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by rani,

אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by hichcock,

אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by Drycos,

שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. Started by elad76,

רציתי לדעת אם יש מחיר משוער בארץ. אני לא מאמין שיהיה אותו בORANGE אז רציתי לדעת שאם אני אקנה אותו מחנות יהיה בו עברית? שווה בכלל לקנות אותו?

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. בצעד מפתיע משהו, שבב הביניים הטרי של החברה האמריקאית מדלג מעל שני דורות ומבטיח שיפור של עד פי 2 בביצועים לעומת קודמולכתבה

11. Started by gameplan,

העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by swiner,

ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MDV5,

אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by 64bit,

שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by big foot,

אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by gangst-R,

מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by מורן-85,

היי לכולם, מתעניין לגבי רכישת מכשיר LG G3 עם אחריות של רונלייטן רשמית שכוללת FOTA במחיר הכי זול והמקום הכי אמין שיש!! אשמח לקבל המלצות איזור חיפה/קריות תודה!!

19. Started by progame,

מיועד לאמא שלי: 1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו. 2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט? אני כנראה קונה את המכשיר מחר. דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eran256,

לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gal,

היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.