עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CruxH,

שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

רכשתי בעבור אבא שלי את המוטו ג'י 2014 מאמזון צרפת, 850 ש"ח בסה"כ כולל כיסוי ומגן מסך. אבל הבעיה היא שהוא לא תומך ב-4G, לדעתי טעות גדולה של מוטורולה.. עד כמה זה משנה? באמת יש הבדל משמעותי במהירות?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. ה-Apple Watch נחשף באופן מלא עם תג מחיר של בין 350 דולר ל-10,000 דולר וחיי סוללה בינוניים מינוס - וכעת המלחמה האמיתית על שוק המחשבים הלבישים מתחילה, בין אם תרצו זאת ובין אם לא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by unknown,

אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  6. חיברתי שלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי. השלט הוא חוטי אז הוא היה מחובר עם ממיר דרך הMICRO USB. העניין הוא שהשארתי את הטאבלט ככה לבערך יומיים וכשחזרתי הביתה נראה שהבטריה התרוקנה. בדרך כלל שמשאירים טאבלט כבוי ליומיים מבלי להשתמש בו הבטרייה לא אמורה להתרוקן, נכון? יכול להיות שהשלט באמת "שתה" לי את הבטריה? יכול להיות שGOOGLE לא חשבו בכלל על הסיטואציה הזו ולא טרחו להכליל את השימוש בשלט במצב חיסכון? יש לי LOLLIPOP 5.02 אם אני לא טועה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by shibie,

יש דבר כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרגע את ה-5800 ואני מעוניין לשדרג לאייפון. העניין הוא שאם הדור הבא ייצא בזמן הקרוב זה יכול להוריד את המחירים של הדורות הקיימים אז אולי כדאי לחכות עם זה. בכל אופן אני גם מתלבט אם כדאי להשקיע ב-3GS או שאפשר להסתפק ב-3G. מצד אחד אני לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים על פלאפון מצד שני, אם אני כבר קונה אייפון, אני רוצה לקנות אחד איכותי שיהיה יציב, שלא יקרטע בתוכנות או משחקים שונים ובגדול - שלא יאכזב! אז מה אתם אומרים על ה-3GS? השקעה כדאית או תמורה מזערית?

• 49 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by onetwo,

אהלן, http://www.cnet.com/news/lg-adds-two-new-models-to-g4-smartphone-series/ האם דגמים אלו יהיו פחות או יותר כמו הG4 רק "פחות טובים" במספר פרמטרים (לי אישית לא כזה משנה אם יש לי פחות פיקסלים / RAM / זיכרון וכדומה - העיקר שהמכשיר יעבוד טוב...) או שזה יהיה "משהו אחר לגמרי"? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אחד מהשעונים החכמים המוצלחים ביותר בגל האנדרואיד הראשון זוכה לשלושה דגמים שונים אשר מבקשים להמשיך את המומנטום לכתבה: http://hwzone.co.il/משפחת-360-השעון-החכם-של-מוטורולה-הפך-למגו/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by yanaiel,

שלום לכולם לאשתי יש גלקסי S1 מאורנג', עם רום מקורי. עדכנתי אותו עם כל עדכון שיצא ועכשיו הוא בגרסה 2.3.3 לדעתי. המכשיר התחיל להיות כבד ולעשות כל מיני בעיות קטנות (נשאר במסך כתיבת הודעה גם כשסוגרים ופותחים מחדש למשל) חשבתי לעדכן לה רום לג'לי בין או ICS. האם מישהו מכיר רום טוב בעברית? הבנתי שסמסונג לא משחררת עדכונים ל-S1. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הצמד המוביל החדש של סמסונג, שגורף שבחים בכל רחבי הרשת, החל להימכר גם בישראל בסכומים שנמוכים בכמה מאות שקלים מהדור הקודם קצת פחות משבוע אחרי שהחלו להגיע ללקוחות ראשונים ברחבי הגלובוס – גם הישראלים יכולים לרכוש כעת אתצמד מכשירי הדגל החדשים מבית סמסונג, ובמחיר שקצת יותר נמוך מזה ששיערנו. שני הדגמים ישווק רשמית בידי חברת סקיילקס, כרגיל, עם שנה אחת של אחריות – כשהמחירים הרשמיים נעים בין 3,450 ש"ח ל-3,600 ש"ח עבור ה-Galaxy S7, ובין 3,850 ש"ח ל-4,000 ש"ח ל-Galaxy S7 Edge, בתלות ברשת החנויות או במפעילה הסלולרית ממנה תבחרו לבצע את הרכישה. אם להסתכל על רף המחירים הנמוך ביותר, נראה כי מדובר בהוזלה של 250 עד 300 ש"ח לעומת המחירים שראינו עבור ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge בה…

16. Started by EyEOnE,

כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ'‏
 עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?‏

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by sharpsharp,

שלום מעוניין לכתוב אפליקציות לטלפון סלולרי. בשפה java/ לפי מה שראיתי יש את ה J2ME שמיעד לפיתוח אפליקציות לסלולרי. מספר שאלות: 1. האם זה מיועד רק לטלפונים שמרצים סימביאן או גם לאנרואיד? (או כל מערכת הפעלה אחרת) 2. אם אני רוצה להשתמש במינימום גרפיקה האם ה SDK הרגיל מספיק? 3. במידה ואני מעוניין לכתוב אפליקציות שנראות ממש טוב, כמו לN95 או לטלפונים חכמים מתקדמים אחרים. אילו חבילות יש שאוכל להשתמש בהם. 4. האם האםליקציה שאני כותב תלויית טלפון או מערכת הפעלה? 5. הורדתי Wireless Toolkit 2.5.2 עם האימולטור שיש בו, הוא נראה דיי דומה לטלפונים ישנים ולא חכמים וכך גם הגרפיקה, האם כשאני אשים את האפליקציה בטלפון חכם מתקדם אראה את האפליקציה טוב יותר? והאם אתם מכירים אימולטור שמראה טוב את …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by deannahum,

שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אין לו 2 סליידרים, יש לו רק 1. המצלמה שלו 5MP ויש לו GPS. אבל יש לו מסך הרבה יותר גדול והוא מסך נגיעה. כן כן, יש לו מסך נגיעה. ולמעלה, במקום כפתור הכיבוי, יש לו פנל לד. נראה מכשיר סבבה לגמרי.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by אביטלכ,

ברשותי מכשיר Creative Zen. למכשיר יש בעיה במגעים- כך שאי אפשר להדליקו או לכבותו אלא ע"י חיבור למחשב. מישהו יודע איפה יש מעבדה שמתמחה ב Creative ? או נציגות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rooney10,

שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by TheSlidead,

שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני ברשותי כרגע אייפון 5 (כן יישן ועובד טוב) אבל הגיע הזמן להשתדרג אני מחפש סמארטפון אמין שאני צריך שיכלול כמה מרכיבים חשובים לי באופן השימוש היומיומי עמיד במים ואבק בתקן IP68 סוללה חזקה לפחות תחזיק ליום מצלמה טובה (אפשר להתפשר) מסך בגודל עד 5.5" אפשר גם 5.7" חשבתי על Samsung S8\ Huawei P10 plus\ Huawei P10 אפשר גם המלצה לסמארטפון אחר אם יש משהו לפי מה שביקשתי. תודה לכולם ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.