גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתבכתי עם כל הנושא של התדרים בארץ של כל חברות הסלולר. נכנסתי עכשיו לאתר בארה"ב לקראת קניית גלקסי 3 וראיתי באתר: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תמיד חשבתי שהשיחה והמידע על אותם רשת נתונים... ספציפית על הטלפון הזה - האם הוא יתמך בארץ ע"י אחד מהרשתות - איזה מהן ? האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולעשות טבלה מסודרת שתנעץ בפורום ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המותג הטרי מבית לנובו חושף את הסמארטפון השני שלו, שמרשים הרבה יותר מהדגם הקודם ואמור להוות יריב משמעותי מאוד ל-Mi 5 הנהדר של Xioami לנובו היא לא השם הראשון (או השני) שקופץ לראש כשמדברים על היצרניות של הסמארטפונים המתקדמים והעוצמתיים ביותר בשוק – אך כל זה עשוי להשתנות בקרוב מאוד, באופן עקיף, עם השקתו של ה-Zuk Z2 Pro, אשר נשמע כמו אחד מהמכשירים החכמים המרשימים ביותר לשנת 2016. למבולבלים, נזכיר כי Zuk היא חברת ספין-אוף שיצרה לנובו בשנה שעברה, במטרה לספק תחרות ישירה למתחרות צעירות דוגמת שיאומי ו-OnePlus עם סמארטפונים מתקדמים, משתלמים ובינלאומיים. הדגם הראשון היה ה-Zuk Z1 והיה אלטרנטיבה מעניינת עם סוללה נדיבה מאוד, נפח אחסון פנימי גדול ושבב Snapdragon 801 מעט …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Creative Zen Vision M 60 gb אבל הגרסה החדשה והדקה שלו, שלפי מה שאני יודע הוא באותו עובי של ה-Creative Zen Vision M 30 gb. ואני רוצה לשאול אתכם אם אתם יודעים מתי הוא אמור להגיע לארץ אם בכלל הוא יגיע? עריכה: במקרה שהנגן לא יגיע יש המלצות לגבי קניית האייפוד החדש של ה-60 ג'יגה במקום ה-ZVM 60 ג'יגה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שהUI הבסיסי יעבוד חלק ובלי תקיעות. השימוש יהיה לרוב לקבלת תמונות, שליחת הודעות בwhatsapp. אולי קצת גלישה. פחות משחקים וכאלה. הכי חשוב שיהיה פשוט ונוח להפעלה. תודה!
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גוגל מאפשרת למשתמשי אנדרואיד עם ראש פתוח ולמפתחים להתנסות בגרסת Canary של הדפדפן הפופולרי ביותר, אשר מתעדכנת מדי לילה עם היכולות העדכניות והחדשניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון זול לריצה ללא טלפון. כיום אני רץ עם טלפון סלולרי כדי להיות זמין וכדי שיהיה לי מעקב אחר הריצות. ועם שעון דופק בכדי לרוץ בדופק מטרה. חשבתי לרכוש שעון ANDROID זול ופשוט נגד מים (זיעה) עם GPS ועם BT על מנת לחבר אליו רצועת דופק BT. מהנסיון שלי, רק רצועות דופק אמינות מבחינת ניתור דופק. חשבתי על KingWear GV08 GT08 KW18 KW88 שלמעשה מכיל את הכל אך אינני יודע אם הוא באמת יכול להתחבר לרצועת דופק BT פשוטה כלשהי... אשמח להמלצה לשעון כזה...
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדמי 3S גירסת 32 גיגה.אני מנסה להבין מה שווה האחריות של המילטון.זה 5 שנים אחריות מלאה?אם עושים רוט האחריות יורדת?מה בדיוק הולך שם?תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקראת התחלת שדרוג המכשירים לעובדי המדינה פורסמו עקרונות השדרוג: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CILRsI0N בגדול מדובר בתהליך שיחל בתחילת ינואר ויימשך עד אמצע פברואר. (מתקיים מו"מ לגבי תוכנית למשפחות עובדי מדינה ולעובדי מדינה שאינם זכאים לתנאי חשכ"ל.) עקרונות (דרג ג'-לעובדים רגילים, לא שרים/מנכלים ועובדים בכירים אחרים): - המכשירים הבסיסיים: LG Popcorn, SE Cedar ללא תוספת עלות. - תעריפים כפי שכבר פורסמו (7.1 אג' לדקה, 10.9 ל-SMS ו-32 ש"ח לדמי מנוי +50MB). - שדרוג בעלות 30 ש"ח ל-30 חודשים למכשירי דרג ב - נוקיה X3, מוטורולה XT5, מוטורולה Char, או LG Thunder). - ניתן לשלם בתשלום אחד 900 ש"ח. - שדרוג לאייפון בעלות 59 ש"ח לחודש, ל-BB בעלות 100 ש"ח. - אם החשבונית …
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סוני מגיע באופן רשמי לשוק המקומי, עם תג מחיר שאמור להפתיע אתכם לטובה לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק כשכבר חשבנו שכולם וויתרו על הרצון לשלב בין גיימינג "רציני" לגלישה ברשת ולביצוע שיחות - מגיעה חברה בשם Snail Mobile ומוכיחה אחרת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-