עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yossi-kel,

שאלה של טירון - אני מתכוון לקנות את הטאבלט הראשון שלי.בין השאר אני רוצה לראות סרטים דרך הטאבלט - אם אני קונה ipad אני לא יכול להעביר לו סרטים שהורדתי במחשב? כי אי אפשר להעביר קבצים אליו? אמת?בטאבלטים אחרים עם USB אפשר להעביר סרטים? (אנדרואידים)ואם כך איך אפשר לראות סרטים באייפד? רק בסטרימיניג - צפיה ישירה דרך אתרים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי כותרת יש לי באייפד הקלטות קוליות אותן אני צריך לשלוח בדיסק אונקי תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ziv0798,

כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yonatanph,

כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by shlomom,

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by radar,

הי לכולם ניתן לקנות בימים אלו מיני-מחשב שמריץ Windows מלא, ב-120$. המיני-מחשבים היום מבוססים ברובם על מעבד Celeron J או Celeron N. לדוגמא, Beelink BT3-X https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009585515711.html https://www.banggood.com/Beelink-BT3-X-Intel-Apollo-Lake-Celeron-Processor-J3355-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-Mini-PC-Support-Windows-10-p-1443597.html עולה 120$, ומכיל: Celeron J3355 4GB DDR4 64GB eMMC השאלה שלי היא כזו: מישהו כאן קנה והתנסה תקופה מספיק ארוכה עם מיני-מחשב Windows? הדאגה שלי היא לא אם זה ירוץ טוב, כי מסרטונים ביוטיוב ז…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by eleshem,

הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yoni_h,

לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836 שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אפליקציית המסרים המידיים שלה יותר ממיליארד משתמשים עשויה להציג בקרוב עדכון שיאפשר לכם סוף כל סוף למחוק הודעות לאחר שהן נשלחו לכתבה

15. Started by ag43,

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. את שמות האנשי קשר? עד לאחרונה זה היה שומר לפי שם האיש קשר שבזיכרון, אבל זה הפסיק וכתוב רק אם השיחה שהוקלטה היא נכנסת או יוצאת. זה מאוד מסרבל כשרוצים לחפש שיחה ספציפית. זה גם מאוד מעצבן ולא הוגן ששינו את זה בן לילה אבל עכשיו אין כל כך מה לעשות. רק למצוא אחרת נורמלית.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Roshos,

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Aviad6,

אהלן חברה, אז לאחרונה הבנתי שבאמת זה מומלץ לבצע התקנת רום. יש לי s2 gt-i9100t של סלקום עם 4.0.3 לא הבנתי איזה רומים מומלצים ואיך אני יודע איזה רום לקחת וכו וכו. ראיתי שפירסמו מדריך עכשיו פה באתר אבל הוא קצת לא ברור לי עדיין (הסד"פ). למישהו יש אולי עוד מדריך טוב ועדכני? תודה חברה ושבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות בטריה לאיפון. מחיפוש מהיר שעשיתי ב EBAY טווח המחירים הוא בין 15 ל 200 שקל. כמובן שכולם מבטיחים שהבטריה שלהם מקורית. אז כמה באמת אמורה לעלות בטריה כזאת ואיך אני יודע שאני מקבל בטריה איכותית. האם יש חנות באינטרנט או בארץ שאפשר לסמוך עליה ודעת שאני מקבל בטריה איכותית שתחזיק ליותר מטעינה אחת ולא תשרוף לי את המכשיר

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לדעת איך ניתן לראות קליפ במכשיר אחרי שהורד מYOUTUBE. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי החלטתי שהגיע הזמן להשתכלל ולמכור את הIAUDIO6 המדהים שלי, שמשרת אותי נאמנה ולעבור למשהו יותר חדש כמו הD2 ואז שמתי לב שבאג העלו את המחיר של הD2 4GB ביותר ממאה שקל וזאת סיבה נוספת בשבילי למה לא לקנות את הגרסה של ה4GB אחרי שהבנתי שכל הגרסאות האלה באות רק בלבן משום מה. אז החלטתי ללכת על ה2GB ולקנות כרטיס זיכרון של 4GB שזאת אופציה די טובה. עכשיו ראיתי שיש שלושה סוגים של כרטיסים ולכל סוג מהירות שונה, רציתי לדעת אם הבדלי המהירות האלה בין הכרטיסים יהיו משמעותיים כשאני ישתמש בכרטיס עם הD2 ואם כדאי להוסיף עוד 50 שקל בשביל כרטיס עם מהירות של X60 במידה וזה כן ישפיע על המהירות שבה יפעל הסרט/השיר וכו'. חוץ מזה אני ישמח לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר ניסה את זה. תודה רבה אתם נהדרים …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. ה-ZenPad S 8 הוא טאבלט קטן ועמוס כל טוב שיכול להיות שלכם במחיר קורץ, על אף העובדה שאינו משתייך אל משפחת הנקסוס לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אסוס-מתחילה-למכור-את-היורש-שלה-עבור-הנק/

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים