עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

אני יכול לבחור בין שני המכשירים הנ"ל, יש לי אופציה רק למכשירים האלה, שניהם ברשת פלאפון. מה עדיף? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Salwaby,

אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. Started by ep-120,

אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by pdx,

אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by RL,

רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by jayz0r,

מסתבר שאבא שלי החליט ללכת על GPS של QUE מדגם NQ501. מכיוון שאני אמון על כל הנושאים הטכנולוגיים ואני לא מבין גדול ב- GPS, אני פונה אליכם - מה אני צריך לדעת בנוגע למכשיר הזה? איך הולכים העדכונים, מאיפה, כמה ולמה? יכול להיות שאין מה לשאול והכל נורא פשוט, אבל אני לא באמת יודע, אז אם למישהו יש טיפים, לינקים, מידע שימושי, אפילו דברים שנראים לכם טריוויאליים - אני אשמח. (מעבר לתוצאות ראשונות בגוגל, ראיתי REVIEWS ו- SPECIFICATIONS, אני יודע שהוא 5 אינץ' ...) כרגע הוא בחו"ל לשבוע הקרוב, אז אני מקווה לאגור קצת ידע/מידע בזמן הזה, כדי שכשהוא יהיה ברשותי אני אוכל לשדרג/לטפל בו כמו שצריך, ולדעת מה שצריך לדעת, אם צריך.

• 23 תגובות
    • 17.8k צפיות
  9. יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by iluxa1,

מקלדת ומחשב ביחד! המעבד אטום של אינטל 1.6 SSD 16 גיגה כמו מקלדת רק עם מין מסך מולטי טאץ בצד מערכת הפעלה של וינדוס XP ועם מלא יציאות לטלוויזיה!

12. מחפש סמארטפון כמתנה לילדה בת 13, שאוהבת לשמוע מוסיקה, לשחק במשחקים ולגלוש, מה מהמכשירים המומלצים בשבילה? ושלא תהיי מגבלה של התקנת אפליקציות על גבי זכרון חיצוני. בעקרון חשבתי על s3 mini, בגלל גודלו הנוח שיתאים לה, השאלה אם יש בטלפון הנ"ל מגבלה מסויימת שלא ידוע לי אליה, כי איני רוצה שתתאכזב אם תוכנה או משחק מסויים לא יעלה לה,

• 32 תגובות
    • 6k צפיות
  13. משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה

14. ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by dante123,

אהלן, מחפש המלצות לסמארטפון חדש עד 1500 ש''ח, ייתכן חריגה קטנה אם שווה את זה. הדרישה העיקרית היא מצלמה מצלמה מצלמה. כרגע יש לי שיאומי רדמי נוט 4 עם איכות על הפנים. עדיפות לאנדרואיד. קנייה בימים הקרובים אלא אם כן דגם חדש עומד לצאת בזמן הקרוב שיפיל את המחירים. קניה באילת לא אפשרית כרגע. נפח אחסון ומהירות מעבד בחשיבות משנית, עמידות (כללית, לא ספציפית נגד מים או אבק) חשוב למדי. הבנתי שהפוקופון F1 והoneplus 6 הם המתמודדים המרכזיים בקטגוריה, יש המלצות לכאן או לכאן או בכלל משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ori24,

שלום רב, אני יודע שטחנו את הנושא הזה המון אבל בגלל שלא מצאתי תשובה מספקת אני שואל שוב. האם מכשיר I9000S יעבוד טוב בפלאפון? התקשרתי אליהם ואמרו שרוב הפריסה זה בתדר 2100 אבל אי אפשר לדעת הם אמרו לי. אני גר באיזור המרכז אם זה משנה מבחינת הקליטה.. אשמח לתגובות מכאלה שקנו תמכשיר הזה והם ברשת פלאפון. תודה מראש לעונים!

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by KoM,

http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/tablets-ipads/30297.aspx?path=f640326588139710907e5373b2b31ee7en01 או http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-google-nexus-7-fhd-by-asus-16gb-7-android-4-3-tablet-with-qualcomm-snapdragon-s4-pro-black-nexus7-asus-2b16/10261231.aspx?path=f8fc323822ecaf38d24682fe463700dfen02 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  21. 1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מטלבט אם לקנות שעון חכם בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לא ליות עם כלום או כמעט כלום בכיסים שמעתי שיש שעונים אם ESIM שהם עצמים לחלוטין (אולי רק חיבור רשאוני ) וזה ניראה לי ממש מגניב אבל אם בכל מקרה אני צריך לקחת ת"ז כרטיס אשרי רב קו מפתחות של בית וכו' אז מה עשינו בזה או שכבר יש אפשרות להכניס כל הכרטיסים לשעון ולהשתמש רק בו אני שואל כמובן בארץ (כי צריך שלמוכר יהיה מכשיר או משהו כדאי לעביר כסף נגיד ) או שאפשר להציג לשוטר ת"ז מצולם או משהו כזה בקיצר הבנתם את הרעיון אז מתי אתם חושבים שנוכל להתנהל כך רק אם השעון

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. קניתי את המכשיר לפני ארבעה ימים בערך מחנות פרטית, ושמתי לב שהדפדפן המובנה נהיה ממש איטי בכל מה שקשור בגלילה של הדפים והרבה פעמים זה נתקע... התקשרתי לשאול איך אפשר לתקן ואמרו לי שהדפדפן איטי בגלל היישור לימין של העברית ושזו בעייה מוכרת (חיפשתי אח"כ ולא מצאתי כלום על זה) ואם אני רוצה להשתמש באינטרנט אז אני צריך צריך להוריד דפדפן אחר מהמרקט (הורדתי כבר לפני השיחה איתם את Opera) ואכן זה עבד. אני עדיין מעוניין לנסות לתקן את הדפדפן המובנה במכשיר, מאחר והוא הרבה יותר מהיר בכניסה לאתרים (הבעייה מתחילה אחרי שהוא נכנס...) והממשק שלו נראה הרבה יותר נוח לשימוש. ( יש לי אופצייה להשתמש בכל ה gestures ) האם יש אפשרות לתקן את הדפדפן ?? והאם באמת כל הקטע של היישור לימין מאט אותו ? תודה

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by MODI,

יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by l_messi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (כרגע אין לי כלום) ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לקנות אני מתלבט האם כדאי לי לחכות לגלאקסי 5 או לקנות כבר עכשיו את הLG2 או את הHTC ONE או משהו אחר? חשוב לי שיהיה טוב בביצועים , מהיר , שהמצלמה שלו איכותית ושלא נתקע או משהו כזה וסוללה טובה אמרו לי שלא כדאי גלאקסי כי יש להם הרבה בעיות בתקיעות ושהוא נהרס מהר הייתי בכמה חנוית והרוב המליצו לי על הLG2 אבל השאלה היא אם כדאי לחכות לגלאקסי 5 או שלא כדאי יש לי חבר שקנה HTC ONE והוא מאד מרוצה אבל הבנתי שאין לו מצלמה איכותיתי כל כך לעומת האחרים מה אתהנ אומרים עליו? קיצר אחרי המגילה הזו מה אתה ממליצים? נ.ב לא מעוניין באייפון לא ממש משנה לי המחיר העיקר שיהיה טוב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.