עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני מעוניין לפתח אפליקציה אשר המטרה שלה היא להסתנכרן באופן אוטומטי עם אתרי אינטרנט מסוימים. הבעיה היא שהידע שלי מאוד בסיסי בכל הנוגע לעולם התכנות... ולכן הייתי מעוניין לדעת איזה נושאים עליי לדעת וללמוד בשביל לפתח אפליקציה אשר עושה את הדבר הנ"ל ברמה ובאיכות גבוהה. איזו שפת תכנות? סביבת עבודה? איזה יידע אני צריך בשביל לדעת להסתנכרן עם אתרים מסוימים? וכל היוצא בכך... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Dida,

אני ממש מצטערת! אני חושבת שזה לא המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת ויש סיכוי גדול שכבר שאלו את השאלה הזאת איפהשהו אבל לא מצאתי תשובה.... היום בכל מקום שאני רוצה להוריד משחק או תוכנה או כל דבר כמעט אני לוחצת על קישור להורדה ואז יש דרישה להשלמת הצעות: "PLEASE COMPLETE A SIMPLE OFFER BELOW" ורשימה של הצעות של פרסומות שאני צריכה להזין שם את הפלאפון שלי וכדומה. האם יש דרך לעקוף את זה? מה עושים? איך ממשיכים עם ההורדה. אני לא מצליחה לבטל את זה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי. אני מוניין לקנות טאבלט סיני עם מערכת הפעלה win ומעבד Intel שישמש אותי ביום יום (לימודים ועבודה). התקציב של הוא 1000 ש"ח ואם יש הצדקה מוכן להוסיף עוד 200. אני מעוניין במכשיר תומך sim שאוכל לנצל גם כ- GPS. מחפש מכשיר עם מפרט טוב, כמובן בגבול התקציב. מסך טוב (ישמש אותי רוב שעות היום) וסוללה חזקה. אני אשמח להסבר לגבי תדר הקישוריות רשת, אם יש משהו כדאי יותר מהשני. (אני דרך הוט מובייל) ראיתי את הדגמים הבאים: PIPO W3F 10.1 ONDA V919 3G Air 9.7 אשמח לעזרה או כל חוות דעת. אני פתוח להצעות אחרות תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
    • 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nazgull,

שלום לכולם, התייעצות קטנה, נשרף לי הנוט2 כנראה שהתיקון לא שווה (מעל 800 שקל) האם לקנות את הנוט4 או לקנות טלפון זמני עד שיצא הנוט5 אמרתי לעצמי הנוט4 בשוק כבר חצי שנה ולקנות אותו במחיר מלא עכשיו יהיה לא שווה. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום! כבר 7 שנים שאני עם הנוקיה 5120 שלי 3> 3> 3> בשעה טובה ומסיבות שונות אני מבין שאני צריך לעבור לסמארטפון (בעיקר בשביל ווטסאפ שיש אותו לכל חבריי ומשפחתי). עכשיו, לא אכפת לי בכלל מכל הדברים מסביב - מפרטים, רזולוציה וכו'. אכפת לי מהדברים המהותיים - שהכל יתקתק מהר בפלאפון בלי תקלות, איכות שמיעה ודיבור *מעולה*, שלא יתחמם או דברים כאלה, שהוויז יעבוד, שיהיה רדיו עם קליטה מעולה, בטריה שמחזיקה לזמן רב, שיהיה שעון מעורר מעולה ושכל הדברים המהותיים שאמורים לעבוד יעבדו. במהלך השנים שמעתי תשבחות רבות על G2, האם פשוט לקנות אותו? עוד נקודות - כסף זה לא פקטור בשבילי וכמו"כ אני רוצה סמארטפון לא גדול - אחד שאני יכול להחזיק ביד ולתפעל בלי שום בעיה. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=134201. האם זה בכלל ישים לדעתכם לאור הבעיות הרבות והיקרות לתיקון של מערכות הידראוליות דומות באופניים כמו בולמי זעזועים הידראוליים , בלמים הידראוליים וכיוצא בזאת .נכון שבאופניים של קרוב לעשר אלף ,משולבות מערכות הידראוליות משובחות שעומדות מבחינת אמינות בשורה אחתעם מערכות מכניות סטנדרטיות , אולם גם אז מדובר בתיקונים יקרים מאוד כשתקלות לבסוף קורות .2. מה עם התגובתיות הנמוכה של מערכות הידראולית שמשמשות להנעה כמו למשל תיבות הילוכים אוטומטיות ?3. מה עם מחלות ילדות ראשונות , נזילות שמן , תדירות החלפות שמן ?4. והשאלה החשובה מכל , היכן הערבון שהמוצר יסופק בסופו של דבר ללקוח שמשקיע סכום לא מבוטל בכספו?אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. איך לעזעזל עורכים כאן את הכותרת מחדש ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  8. ה-K80 הוא התשובה של Lenovo ל-ZenFone 2 של Asus, וינסה לעקוף אותו במחיר משתלם יותר ובקיבולת סוללה שיכולה להספיק גם לשני מכשירים לכתבה: http://hwzone.co.il/k80-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%92%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%97-%d7%90/

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by תושב העיר,

5300 samsung galaxy pocket lg optimus l1ll e410 האם אפשר להתקין על שניהם ווטסאפ ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כשמדובר במחשבים ניידים סטנדרטיים, אין שום דילמה . פשוט מפרקים החוצה את הסוללה כאשר היא מגיעה למלוא הקיבולת שלה , מאפסנים בשקית אטומה במקרר ועובדים ישירות על המתח הבייתי. אבל מה קורה עם כל אותם מכשירים כמו סמארטפונים וטאבלטים שבהם הסוללה מובנית ולא ניתנת לפירוק? ידוע שאסור להשאיר סוללה בטעינה אחרי שהיא הגיעה למאה אחוז הקיבולת שלה ,וגם ידועה העובדה שככול שמספר הטעינות גדל ,כך גם מיתקצרים חיי הסוללה. כך שרצוי להימנע ככול האפשר מביצוע טעינות חלקיות . אבל גם ידוע שהמכשירים האלו זוללים אנרגיה בקצב מטורף וללא חיבור לחשמל ,הסוללה מיתרוקנת אפילו אחרי מספר שעות בודדות של גלישה . אז מה אני בתור משתמש פשוט אמור לעשות ? ?? מה כל פעם , מדי מספר שעות להכניס לטעינה , לחכות להגעה ל 100 …

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. לסמארטפון המרשים והמשתלם של אסוס יש גירסה נוספת ומתקדמת עוד יותר, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-128-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AM052,

שלום לכולם, אני רוצה לפתח (בשביל ללמוד) תוכנית מסרים לאנדרויד \הבעיה היא שהדוגמאות שאני מוצא מלמדות איך לעשות את זה בין מכשירים שנמצאים באותה רשת (WIFIׂ ) ולא רשת סלולרית של כל אחד מישהו יכול לכוון אותי לפתרון?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by SilentBob,

גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?

17. היי חברים, אשתי ואני החלטנו שנמאס לנו לשלם בסביבות 70 ש"ח כל אחד ורצינו לעבור לחברה שתתן לנו איכות ושירות + מחיר טוב. כיום אני באורנג' והיא בפלאפון. אין לנו תלונות מיוחדות מלבד המחיר היקר. חשבתי לעבור לגולן טלקום אבל מה שקרה לי איתם אתמול קצת מוציא את החשק. התקשרתי אליהם ואמרתי שאשתי ואני מעוניינים לעבור אליהם ואשמח לשמוע מה יש להם להציע. הבחורה שענתה לי אמרה משהו בסגנון שהיא לא יכולה לדבר עכשיו ויחזרו אלי. פעם ראשונה בחיים נתקלתי בשירות של חברה שאני אומר להם שאני רוצה להצטרף והם לא "קופצים" על זה ומנסים לסגור עסקה באותו הרגע. אז השארתי את מספר הטלפון ובקשתי שיחזרו בהקדם. בנוסף לכל זה הם לא חזרו אלי עד לרגע זה (עבר כבר יום שלם כמעט...) קצת מוציא את החשק ונראה לא כל כך רצי…

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by LOTE,

שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אם נגיד אני מוסיף ל gtx 960 עוד כרטיס gtx 960... האם זה מכפיל לי את העוצמה.. או שזה רק מוסיף קצת.. ובבמקרה הזה עדיף לי לקנות gtx 970 4g חדש ??? אשמח לתשובה...

20. היצרנית הסינית מעגלת קצת פינות כדי להשיק גרסה חדשה וקלילה יותר של ה-Mi 4, במחיר תחרותי במיוחד שגורם למתחרים להאדים לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-4i-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Rondh,

מתלבט מה כדאי לקנות. יש לי יד גדולה אני משחק במחשב אבל לא גיימר רציני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד ומה ההבדלים בניהם תודה מראש

22. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת Galaxy S6 Edge 64GB בארה"ב. זקוק לעזרתכם במציאת חנויות לקניית המכשיר unlocked. לגבי התדרים עליי לחפש מכשיר שתומך ב900/2100 נכון? האם אני יכול פשוט להכנס לכל סניף של T-MOBILE ולרכוש במחיר מלא? המחיר המלא על פי האתר שלהם הוא - $859.83, האם זה המחיר שאני אקבל? האם אצטרך לפרוץ את הטלפון כדי שיעבוד גם בארץ? http://www.t-mobile.com/cell-phones/samsung-galaxy-s-6-edge.html תודה, בן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הי, יש לי צורך בטלפון כמה שיותר זול כאשר הדרישות היחידות הן איכות קול סבירה בשיחה, הרצה טובה של אפליקציות (סקייפ, וואטסאפ, חוליו, רכבת, לוחות זמני אוטובוסים ואולי עוד משהו כזה "אפור". כלומר לא משחקים) ואמינות של הטלפון עצמו (שלא יישבר בקלות). המחיר המבוקש הוא כמה שיותר נמוך, חשבתי על משהו בסביבות ה200-300 ש"ח, אבל אם צריך להוסיף אז אפשר. אין שום חשיבות לגודל המסך, לסוגו (TFT/IPS) לחומרי הבניה,רזולוציה וכו'... להזמין סיני זו לא אופציה בגלל עניין האמינות והמחסור באחריות. מה שאני לא בטוח לגביו זו כמות הזיכרון שדרושה לטלפון- מכיוון שהוא אמור להיות רלוונטי ולהריץ אפליקציות גם בשנים הבאות, נדמה לי שRAM של 512MB הוא נמוך מדי ואולי עם ראיה לטווח הארוך יהיה נבון לחפש משהו עם 1GB? …

• 27 תגובות
    • 7.5k צפיות
  24. פעם קודמת זה יצא מצ'וקמק עם הרבה באגים כי צרבתי ישר אחד על השני. האם יש פעולות מקדימות שאני צריך לעשות לפני שאני מפליש את הרום הזה על הדורי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים