עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בשבועות הקרובים תשיק היצרנית הקוריאנית שני דגמים חדשים: ה-G4 Stylus וה-G4c, שאמורים לתת מענה בשוק הביניים למי שרוצה G4 בלי תג המחיר הגבוה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-lg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה

3. שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elibadra2,

שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by redead,

איך אני יודע כמה ניצלתי מהחבילת אינטרנט שלי כדי לא לעבור את המכסה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by josephdbouhnik,

למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה

8. Started by tzay,

שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by Vipasana,

שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה אז אני מצטער אם המיקום לא נכון או משהו בסגנון, לאט לאט אכנס לעניינים פה... אז ככה: לא מזמן ראיתי איזה מישהו בבסיס שמתחבר לאינטרנט בלפטופ שלו דרך הפלאפון. הוא מדליק את הבלוטוס בפלאפון והמחשב מזהה את הפלאפון (יש לו בלוטוס מובנה במחשב), ואז הוא פשוט מתחבר לאינטרנט שהפלאפון משמם כאילו מודם. לי אין בלוטוס מובנה, אז קניתי דונגל (כמו דיסק און קי כזה), ורציתי לדעת איך זה בדיוק עובד, אם אוכל עכשיו גם להתחבר לאינטרנט בלפטופ באמצעות הפלאפון. שאלה לא פחות חשובה היא האם הגלישה במחשב תהיה על חשבון חבילת הגלישה שלי. כלומר אם יש לי חבילת גלישה בפלאפון של 100 מגה בחודש ואני מחתבר לאינטרנט במחשב, זה "מבזבז" לי מהחבילת גלישה, או שאיכשהו זה לא קשור ולכן זה לא …

10. Started by JekylHyde,

היי מישהו הצליח לשתף אינטרנט דרך USB של המחשב הנייח אל הטאבלט? ניסיתי לעבוד עם המדריכים שיש ברשת אבל זה לא מזהה אותו בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by [ViT],

שלום, ראיתי שחברות סלולריות מציעות בחבילות של ללא הגבלה גם אינטרנט (אני רוצה לחבר את הלפטופ). אני לא צריך הרבה תעבורה, אני צריך שיהיה עד 3GB במהירות סבירה. באיזה חברה אפשר לקבל את החבילה הכי משתלמת לדעתכם? תודה

13. אח שלי קנה היום את הפלאפון Sony-Ericsson Z780I. הטלפון עבד טוב בחנות, הייתה קליטה. אך לאחר שהגיע הביתה נכתב במסך הטלפון "אין כיסוי רשת" או "שיחות חירום בלבד". גם ניראה לו שהטלפון עבר תיקון מאחר שאחרי שהוציא את המכסה האחורי נראתה מדבקה קרועה ב-מקום שהבורג של הטלפון שהה. עכשיו התקשרנו למוכר והוא אמר שצריך פשוט להיכנס להגדרות ומשמה צריך לעשות חיפוש רשת ואז לבחור ברשת המתאימה. עשינו את זה אבל עדיין אותה בעיה. אנחנו לא מבינים מה הולך פה, מצד אחד אם היו בעיות קליטה ברשת רמי לוי היינו רואים על כך תלונות ברשת. מצד שני יכול להיות שזאת בעיית קליטה גם ברשת פלאפון. פתחנו את הטלפון ושמנו כרטיס SIM של ORANGE ועובד טוב. יש לכם רעיונות? עידכון: בדקנו ברשת פלאפון אך עם טלפון אחר ועובד מצו…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by CyberBot,

התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו

16. באתר של אפל יש 4 אפשרויות verizon t mobile at t sprint מה מתאים לארץ? מה בדיוק ההבדל ביניהם? אם יש למישהו תשובה אשמח לדעת מה המקור שלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by SpEcToR,

אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  21. מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.