גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כמכשיר בסיסי , אמין ופשוט להפעלה (למשתמשת מאותגרת ג'אג'טים), לשימוש ברשת פלאפון. מה דעת המומחים?
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יצרנו משחק קשה ברמות...השיא שלי הוא 29 נקודות חחחח אתם יכולים להוריד בחינם תהנו https://appsto.re/il/0iuG3.i וכמובן לדרג ולכתוב חוות דעתת זה יעזור לנו מאוד. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, ברשותי Nexus 4 שידרגתי ל Lollipop, או בשמה אנדרואיד 5. העדכון הוצע לי אוטומטית למכשיר, מה שנקרא "מהאוויר"... הבעיה: לאחר השידרוג לא ניתן לשנות את הצלצול לשיחות נכנסות למרות הניסיונות לשנות אותו לצלצול אחר. כרגע קיים צלצול לא ידוע של "ביפ" עם הפסקות בזמן קבלת שיחה. כאן לדוג' מתוארת אותה בעיה. ההצעה בלינק הינה איפוס של המכשיר ועדכון הקושחה מהתחלה. אני רואה את זה רק בתור פיתרון אחרון. האם מישהו נתקל? מצא פיתרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה פלאפון מקשים חדש חשוב לה כמה דברים: שיהיה נפתח (פלאפון צדפה) שיהיה קל לתפעול שיהיה איכות שיחה טובה ושיישמעו טוב את הצד השני צלצול חזק וזהו..כמובן שחייב מכשיר חדש. אשמח אם תגידו לי גם איפה אפשר וכדאי לקנות את המכשיר שאתם ממליצים עליו. היה לה את המכשיר nokia 2720 והיא ממש אהבה אותו אבל לא ראיתי שמוכרים אותו עדיין..אם יש מקום שמוכר אחד כזה חדש אשמח אם תגידו לי. ד"א אני גרה במרכז (אזור בני ברק-ר"ג) אשמח לחנויות מהאיזור.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אנדרואיד, הטווח מחירים הוא עד 350$ (לא מעוניין באייפון). מכוון לשוק הגבוה יחסית. עד עכשיו היה לי Nexus 4 שהחזיק מעולה שנתיים, והייתי מרוצה ממנו. בעקבות בעיה במגע אני מתכוון להחליף, משום שהתיקון יקר יחסית. פיצ'רים חשובים: מצלמה איכותית סוללה טובה אופציה לכרטיס זיכרון (או 32GB) שלא יהיה ענק (למשל הG3 גדול מדי). איכות ווליום סאונד טובים (בNexus 4 וגם ב5 הסאונד חלש ולא מספק) אשמח להצעות או רעיונות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחר שהאייפון 4s חוגג יומולדת 3 ומראה סימני גסיסה מתקדמים הגיע הזמן למצוא יורש. התקציב הוא עד 1000 שח, מסך מקסימום 5'. חשוב עמידות המכשיר והסוללה בפרט. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לשתי אופציות הmoto g והנקסוס 4. רציתי לדעת מה עדיף מבניהם והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר שפספסתי בדרך. תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי עכשיו נוקיה N8 שכל מה שאני הייתי צריך ממנו היה עובד רק דבר אחד חסר לי אפליקציות..לכן אני רוצה מכשיר ממכנה האנדראיד אני מחפש מכשיר קטן בעל רמקול חזק(שזה מאוד חשוב אפילו יותר מהמצלמה ) ומצלמה טובה אני יודע שמשום מה במכשירים קטנים שמים כזה מצלמה פשוטה אבל כניראה צריך להתרגל(אני רגיל למצלמה המדהימה של הN8 שהיא מעולה ואני יהיה חייב להתפשר..) ממה שמצאתי אלו יכולים להתאים לי http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-5033.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_light-5786.php http://www.gsmarena.com/samsung_i8200_galaxy_s_iii_mini_ve-6190.php יש עוד מכשירים שאתם יכולים לכוון אותי עם מצלמות שאולי חזקות יותר? (ראיתי את המייזו MX הראשון שהוא 4 אינ'ץ …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם קיים נגן מוסיקה תומך flac ואם כן אז אפשר המלצה לאחד טוב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי על חמשת הדפים האחרונים בפורום, יש כמה הודעות שנראו רלוונטיות אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה רק צדפה או סליידר? לא צריך דור שלישי, לא צריך אינטרנט, לא צריך מסך מגע, לא צריך מצלמה טובה, לא צריך mp3. רק טלפון אמין, עמיד, עם כפתורים גדולים ופונט גדול (בכ"ז הוא כבר פנסיונר), הפעלה פשוטה בעברית, צלצול חזק, רטט משמעותי ותמיכה בדיבורית bluetooth, זה הכל. עדיף נוקיה, כי זה מה שיש לו כרגע, ואם יש המלצה לחנות שאפשר לנסות בה את המכשיר לפני הקניה - נהדר, כי מכרה שלנו קנתה שבוע שעבר נוקיה כזה "על עיוור" והצלצול בקושי נשמע והרטט בלתי מורגש. אז יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס. כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם זה? יש לי 600 שאני לא יכול לראות את השמות. המכשיר עבר שדרוג רום ואין לי את אנשי הקשר על המכשיר אלא רק בקובץ VCF. איך אפשר לתקן את זה? איך אפשר לפתוח אותו בצורה נורמלית? לא משנה לי אם זה יהיה בתוכנה אחרת, ואזין את הטלפונים מחדש. זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-