עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by osh bar,

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by halo,

U2 512 של IAUDIO או NANO 1G ? הננו עולה 700 וה U2 עולה 500 מה יותר עדיף ולמה? אל תציעו משהו של 2 או 4 ג'יגה כי אני לא צריך הרבה מקום.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

4. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ronmar,

איזה צמיד חכם הכי מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by avivboker,

שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by מורן-85,

יצא לי להתקל במכשירי LG G3 אצל חברים שיש להם סדק קטן מעל המקרופון בפאנל הקדמי - נתקלתי בזה רק בצבע הלבן מישהו יודע אם זה קיים בכל הצבעים? או שיש סדרה של מכשירים שכבר אין את זה?? מעוניין לקנות את המכשיר וחושש מכך מאוד... אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

מצב ידני באפליקציית המצלמה, ללא כל עיבוד, למעט הקטנה. לא רע בכלל.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Deve,

היי, מישהו מכיר את Mopub? הם טובים, כדאי לעבוד איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by White Shepherd,

שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by יקירn95,

אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by KFL,

חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by orlevi_85,

קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.