עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by osh bar,

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.

5. שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by meirq,

שלום יש לי רעיון טוב לדעתי לאפליקציה ,ואני מעוניין בשותפים לפיתוח (שותפות ) פיתוח בשותפות מלאה - למי שמעוניין ויש לו את היכולת המתאימה אשמח ליצירת קשר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%93%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי טלפון Nokia 2630 עם יותר מ300 אנשי קשר בזיכרון של הטלפון (כל איש קשר כולל כמה מספרי טלפון ועוד פרטים נוספים). אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר בנוקיה לטלפון החדש שלי Sony W902. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה (אני לא יכול להעביר דרך הsim כי הsim יכול להכיל רק 250 מספרי טלפון, ויש לי יותר מ300 אנשי קשר עם 2-3 מספרי טלפון בכל איש קשר)? ניסיתי להעביר איש קשר בודד דרך bluetooth, אבל הוא לא העביר את כל השם ורשם תווים לא מזוהים בסוף השם (אין אפשרות להעביר את כל אנשי הקשר דרך bluetooth בבת-אחת).

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. החברה הקוריאנית מתיימרת לכופף את חוקי הפיזיקה באמצעות ניידי ה-Gram החדשים שלה לכתבה

12. Started by id3232,

בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by regev_k,

לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by brighi,

שלום, יש לי טאבלט של ONDA מדגם V101W יחד עם המקלדת המקורית שלה. הבעיה היא שאי אפשר להשתמש בטבלט יחד עם המקלדת במצב ישיבה כי יש לה צורת עמידה מאוד ייחודית והיא חייבת להיות על עמדה קשיחה כדי לעמוד. אני מחפש לקנות מקלדת מגנטית שתתחבר למקלדת שלי ושיהיה אפשר להשתמש בה בכל מצב (כמו מחשב נייד רגיל), יש למישהו הצעות? אפשר גם הצעות למקלדת בלוטוט שתעשה את העבודה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by יוגב1,

שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש

24. Started by haimd,

יש למישו מושג כמה בערך יעלה לי המכשיר הזה בארה"ב? ואם אפשר לקנות אות גם בלי התחייבות ואם אפשרי לפריצה בכלל? אם מישהו יכול לעזור....דחוף!! תודה:]

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Elazr Halal,

שלום. יש לי גלאקסי s4 i9500 והייתה לו רום סטוק 5.0.1. החלפתי לגרסת revolution s4 הורדתי הכל CWM CF ROOT . הגרסא איטית ויש באגים (קראתי בכותרת שאין באגים) ואני רוצה להחזיר ל מקורית. יש לי את הקובץ במחשב של הגרסא המקורית. איך אני מחזיר אותה אני מוחק את הגרסת REVOLUTION S4 ומוחק CWM ואז מתקין? או ישר נכנס לאודין ומתקין את הגרסא עם PDA או שצריך למחוק לשנות כמה דברים. וכשיש לי רוט ואני רוצה לעדכן גרסא דרך אודין צריך לעשות משו מיוחד כדי להתקין או רק לשים את הקובץ באודין.... וזהו? ובבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים