גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התייעצות קטנה, נשרף לי הנוט2 כנראה שהתיקון לא שווה (מעל 800 שקל) האם לקנות את הנוט4 או לקנות טלפון זמני עד שיצא הנוט5 אמרתי לעצמי הנוט4 בשוק כבר חצי שנה ולקנות אותו במחיר מלא עכשיו יהיה לא שווה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה הקוריאנית מתיימרת לכופף את חוקי הפיזיקה באמצעות ניידי ה-Gram החדשים שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-