גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שוב שאלת ניובי: סוני Xperia S ששודרג לקסטה. שמתי לב ששום תוכנית שאני פותח לא נסגרת עד שאני מאתחל את הטלפון - לרובן אין בכלל אפשרות של סגירה, חזרה למסך הראשי משאירה אותן רצות או קםואות ברקע. גם לאלו שיש, למשל Waze (הייתם מאמינים שרק היום בבוקר קלטתי למה זה שמה? ), לא נסגרות אלא רק עוברות לרקע, לחיצה ממושכת כל כפתור הבית והיא עדיין ברשימת התוכנות שרצות. זה אמור להיות ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מצאתי עבורי טאבלט סביבות $220 ב-BuyInCoins.com ורוצה לדעת האם לקחת מתנה שמציעים לי ברכישת טאבלט. אני מאמין שהם שולחים בדואר סיני אולם קראתי פה בפורום שעדיף להזמין רק בדואר סינגפור. למה? לא מצאתי הסבר לכך אבל האם ניתן לבחור ב-BuyInCoins איך לשלוח את המוצר? בנוגע למכס, אם אני קונה ולא לוקח מתנה שמציע לי חנות, האם זה מגביר סיכוי שזה יעבור במכס "בשקט" ללא מס שחרור או שעדיך לקחת מתנה שמציע לי חנות? אני ראיתי בתגובות ב-BuyInCoins.com שהיה בן אדם שהתלונן שפיצלו חבילה שלו ושלחו טאבלט בחבילה ראשונה ואביזרים של טאבלט בחבילה שנייה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איך עובדות אפליקציות שמודדות דופק לב?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד
-
- 6 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
קניתי G3, הסתכלתי על כמה מדריכים ושום דבר לא עובד... ניסיתי לפי זה: http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/ וגם פה: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 וגם לפי המדריך ב-iandroid כאן: http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?p=1491680#p1491680 בכל המקרים התהליך מסתיים בהצלחה, אבל אני לא רואה את super su וגם root checker אומר שאין רוט. גירסת תוכנה -V20g דגם - D855 אני רוצה לצרוב רום עם TWRP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים החדש של מובילת השוק מעלים לגמרי את מגרעת המסך בעבור מנגנון מכאני בלתי רגיל - כולל גם את השבב העדכני ביותר מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שמים עיברית בנגן של סן דיסק יש לי את הE250 נכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הגירסה האחרונה ועדיין אין לי את העיברית , אם מישהו יודע אני ישמח מאוד תודה.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדיווחים שונים וסקירות שונות ניכר של-s2 יש איכות שמע באוזניות גרועה. עכשיו אני כמי שמגדיר את עצמי כאודיופיל (ועם ציוד ששווה הרבה יותר מהפלאפון עצמו) מפחד לקנות את הפלאפון ולהתאכזב מהסאונד שאני אקבל מהאוזניות iem שלי (etymotic hf5 ו-monster turbine copper pro). למי שיש את הפלאפון כרגע יכול להגיד אם אכן איכות השמע גרועה עד כדי כך? האם חיבור למגבר נייד חיצוני שינה משהו? האם האיכות של האייפון הרבה יותר טובה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-