עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by levelone,

האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

זה סלולרי קשוח ביותר. http://www.youtube.com/results?search_query=Sonim+XP1+TEST&aq=f חוץ ממוות ביריה הוא עבר את כול המבחנים.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by poao,

שלום חברים, קודם כל, אני מתנצל אם אני מפרסם את הפוסט במקום לא נכון, לא מצאתי פורום אחר שמתאים. אני סטודנט שקורא הרבה סיכומי שיעורים וספרים על מסך המחשב הנייד שלי. לאחר קריאה ממושכת, העיניים מתחילות לצרוב ולכן אני שוקל לקנות קורא ספרים אלקטרוני (Eink בלבד) שיאפשר לי לקרוא בנוחות. הדרישות שלי: תמיכה בעברית (לא ממשק אלא הצגת עברית תקינה), הצגת קבצי PDF ו-CHM (כולל עברית). אם יש מכשיר שמסוגל גם להציג קבצי וורד ו-powerpoint זה יהיה יתרון. כל השאר הפונקציות פחות מעניינות אותי. לגבי גודל מסך, אני ממש מתלבט, על איזה גודל אתם ממליצים (המכשיר ישמש לקריאה רבה - אולי עדיף מסך גדול?)? אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שמתאים לדרישות שלי (ומן הסתם אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול). אם…

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by gil5,

ZTE-R90 מכשיר מסלקום דור 3.5 שעבר לגולן טלקום, תקשורת טלפונית ו SMS תקינים, אינטרנט לא עובד. גולן לא שולחים הגדרות כיוון שלא מכירים את המכשיר. מישהו יודע איך מגדירים במכשיר הזה שהאינטרנט יעבוד בגולן טלקום?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by OHANA,

מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/

10. שלום, אני מעוניין להחליף את הW800 העייף שלי סופסוף. ההתלבטות שלי היא בין ה NOKIA N85 ,N97 ו5800XM וגם הSONY W995(אם הוא שווה בכלל משהו...) הדרישות שלי מהמכשיר הם: מסך גדול(קשה להסתדר עם 1.8 אינץ'...) סוללה חזקה נגן MP3 איכותי מצלמה סבירה,פחות חשוב לי. לגבי מסך מגע או רגיל לא החלטתי,אז כל האפשרויות פתוחות. ואני ישתמש דיי הרבה באינטרנט בפלאפון.אז חשוב שבפלאפון לא יהיו בעיות באינטרנט(שמעתי שהסוני קצת בעייתי בHTML)

11. Started by TheSaintn,

שלום, אח שלי גר בארה"ב וקנה נקסוס 5 ביד שניה ומסתבר שיש לו BAD IMEI, ולא ניתן להשתמש בו ב- T-Mobile. אם הוא יביא לי אותו לארץ כשהוא בא המכשיר יעבוד לי בארץ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/

13. הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by natan805,

יש לי נגן u10 ויש לי line ln איך אני משתמש בו?.אני לא יודע בדיוק מזה line ln אני יודע בערך שזה הקלטה דיגטלית מנגנים משהו יכל להסב יר דרך איזה כבל אני יכל להקליט או שבכלל לא צריך קבל.בקיצור אני צריך הסבר מפורט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה.. לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע. אז יש לי כמה שאלות עליו: 1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל? 2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא) 3. איך הוא מבחינת הסאונד? וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי היום CyanogenMod 7 על הדיזייר שלי, אחרי שעד כה עבדתי רק עם סנס. כידוע, לסנס יש לוח שנה שמסוגל להסתנכרן ישירות עם הפייסבוק ולהציג את כל האירועים הקרובים, ובפרט ימי הולדת. למרבה ההפתעה, ב-Cyanogen לא קיים לוח שנה כזה וגם לא מצאתי אפליקציה שיודעת לעשות את זה בעצמה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לעשות Export ל-Events מהפייסבוק דרך fbcal ולייבא את זה לג'ימייל, אלא ש-fbcal לא עובדת... מישהו מכיר דרך שעובדת? :-\

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818965 הבנתי שהרזולוציה שלו היא קצת נמוכה יותר ותצוגה קצת שונה בזוויות (בגלל שהמסך TFT ולא IPS), אבל חוץ מזה די דומה. דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by GUNZ,

שלום אחרי ההמלצות כאן רכשתי את המכשיר שיש בכותרת מכשיר ברמה גבוה אני נהנה ממנו מאוד רק יש לי מספר שאלו 1 החיבור המרובע שיש מתחת לחיבור של האוזניות מה הוא? 2 לפי מה שהבנתי אפשר לעביר לנגן הזה שירים מנגנים אחרי אפשר מכל נגן או רק מנגן זהה של IAUDIO? 3 לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הרקע שיש במסך בזמן שהשיר מתנגו איך אפשר להכניס לשם רקעים? 4 האוזניות באמת קצת מאכזבות בבאסים יש חירחור וחבל איזה אוזניות מומלץ לקנות? 5 הבנתי שבתוכנה שקיבלתי עם המכשיר אפשר לעשות שם לשירים אפקט של 3D זה נותן איזו שהיא תוצאה? בנתיים זהו חברה

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Amit BL,

הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yoram111,

האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם שומעים בו כמו שצריך ואין לו בעיות http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GTx1114GB

• 8 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.