גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הדור החדש של אפל מקבל תאריך השקה בשוק המקומי - וגם תגי מחיר שוברי שיאים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגמים החדשים של סמסונג אמורים להפתיע בביצועים ובנפח הזכרון - אך במקביל צפויים לשמור על יכולות טעינה בינוניות ומתונות בלבד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אם לא, מהיכן מומלץ לייבא אותו?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי כמה סרטונים מעפנים ביוטיוב שמבדרים שם בהודית או פורטוגזית. רואים שה-OTG עובד עם הטלפון שלי. מחברים אליו כל מיני כונני USB ואפילו עכבר אלחוטי והכל עובד. לא מראים אבל איך הגיעו לזה. אצלי לא עובד כלום. מדדי את המתח שיוצא לי מה-USB-C. אין מתח. ברור אז למה הטלפון לא יכול לזהות התקנים חיצוניים. לא מצאתי כלום בהגדרות. בפורום של הטלפון שלי יש את הת'רד הזה: https://forum.xda-developers.com/mi-a3/help/xiaomi-mi-a3-otg-capable-t3973121 התשובה ממש "עוזרת". אני לא רשום שם ואין לי כוח להירשם בשבלי לשאול, במיוחד אם "אין מצב". אבל אם מישהו יגיד לי פה ש-"יש מצב" אני אשקיע את הזמן, למרות שהייתי מעדיף לקבל את הכוונה פה. אם בשביל להפעיל OTG בטלפון שלי צר…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה בשוק חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה עם ביצועים מובילים בקטגוריה ויכולת טעינת סוללה שאין דומה לה - אך בכדי לקבל את הגירסה המתקדמת והמרשימה ביותר תצטרכו גם להשקיע סכום ענקי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים ויתרה אמנם על תחרות בעולם הסמארטפונים, אבל מסתבר שעולם קונסולות המשחק הביתיות הוא סיפור אחר לגמרי, ושם אנחנו נראה דווקא הכפלה של המאמץ לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קצת אחרי שהושקו רשמית, ה-Le Pro 3 וה-Le S3 זמינים לרכישה באמאזון האמריקאית בעלות תחרותית במיוחד, גם עבור הצרכנים הישראלים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מתגעגעים לפאבלט של סמסונג שנעלם באותה מהירות בה הגיע? הדגם החדש של חברת Meizu ינסה לספק לכם מעט נחמה עם מפרט חומרתי דומה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לנובו מגבירה את מאמציה בשוק ניידי נגיימינג עם צמד דגמים מעוצבים במחיר תחרותי ותחת מיתוג חדש לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם מסך Ultra HD, השבב החדש של קוואלקום ומצלמה שמצלמת וידאו בקרוב ל-1,000 פריימים בשנייה, האם יתכן שה-Xperia XZ Premium הוא המכשיר החכם האולטימטיבי לשנת 2017? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום יש לי LG G3 והוא סבבה..אני סטודנט ורוב השימושים שלי הם צילום הרצאות. מידיי פעם פייסבוק אינסטגרם ושאר התוכנות בסגנון... לפעמים משחק במשחק או שניים לא יותר לכן חשוב לי סוללה, מצלמה אחורית ועמידות המכשיר (שיחזיק זמן) אני לא מתכוון לעדכן לו גירסה.הגעתי לנקודה שאני צריך לבחור גלקסי S8+ או S7 EDGE ההבדל במחיר הינו 600 ש"ח. מה דעתכם מה אתם הייתם קונים?? האם שווה לקנות את הS8 או שאפשר להסתפק בS7 ??? תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט מאוד איזה מכשיר לרכוש. מצד אחד החומרה והמחיר האטרקטיביים של One plus 5 ומצד שני המסך והמצלמה האדירים של S8 (עם הסיכון בקנס כספי של 1700 אם נשבר המסך). מה דעתכם? האם S8 שווה את הסיכון או ללכת על בטוח עם ה-OP5?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. מחליף לחברתי את הטלפון, lg g2 ומחפש משהו עד כ 2000 שח. חשוב שתהיה תוכנה "אפוייה", מצלמה טובה וסוללה טובה.*עריכה* פחות חשוב אבל גם אשמח לרמקול טוב. כנראה אקנה באילת... תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים של התבססות על מעבדיה של חברת Mediatek (ושל סמסונג), היצרנית הסינית עושה צעד חשוב קדימה עם סמארטפון אשר מבוסס על מעבד Snapdragon לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
- 2 followers
-