עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bv_beaver,

שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון חדש ואני מתלבש בין ה-HTC Desire HD לבין ה- IPhone 4 הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני הטלפונים ויתרונות\חסרונות של האחד לעומת האחר. )כמובן גם המחיר הוא פקטור( בנוסף, איך ממולץ לקנות אותם - דרך תוכנית באחת מחברות הסלולר, קנייה באחת מחנויות הסלולר בארץ, או לקנות בקנדה מכיוון שיש לי משפחה שם. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. קיצר, נשבר לי. נמאס לי לחכות, וראיתי שבכל ההכרזות עד עכשיו לא הוצג שום מכשיר שבאמת יהיה מושלם גם מבחינת פיצ'רים וגם מבחינת גודל. לא מבין כמה מסובך זה ליצור מכשיר בגודל של האייפון 4, עם אנדרואיד... נו מילא. בקיצור הגעתי למסקנה שהכי קרוב שאני יכול להגיע אליו זה ה-Desire S, שקצת יותר קטן מהדיזייר הקודם. אומנם הליין החדש של HTC היה דיי מאכזב (אגב זה הדיון היחיד בפורום שהוזכר בו "desire s"..) מבחינת חידושים, אבל בתכלס - גם הדיזייר הקודם לא היה רע בכלל. וכאן הם שיפרו אותו עוד קצת. מבחינת גודל הוא סביר. 115x60 שזה כמו האייפון 4, ועובי 11.6 עם משקל 130 גרם, שזה קצת מבאס אבל אני מניח שצריך להתפשר איפשהו.. יתרונות נוספים שיש לו על מכשירים מתחרים: - LED סטטוס שנדלק בקבלת הודעה/שיחה …

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by 1qaz2wsx,

מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or4more,

אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אחרי שנמאס לי מאייפונים(פאנבוי לשעבר), אני כבר מקיא אותם מכיר כל חור בהם, כל רכיב ואפליקציה (מיותר לציין שהיתה לי מעבדה פרטית בעבר לתיקון אייפון). אני שוקל למכור את העגלה שלי(אייפון 4) ולקנות גלקסי S3 או גלקסי S4. אם אני קונה S3 זה יהיה מיד 2. מעבר לכך אני עובד בחברת אלביט מערכות ויש לנו מבצעים שווים במיוחד, עם תוכנית שיחות הכי משתלמת שקיימת בארץ. השאלה אם לקנות S3 משומש או שללכת כבר על S4 I9505 שעולה לי 2895 (אחריות 14 חודש)ואני מקבל עליו החזר כספי מלא? בכמה S3 מפגר מאחורי הS4 I9505 ואילו יתרונות יש לו(S4), לא מבין כלום באנדרואיד. רק אציין שאם המכשיר שלי היה יכול הוא היה בוכה, 3 פעמים ביום אני מטעין את הסוללה לפחות, לא הסוללה לא דפוקה, הב…

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה

13. Started by LOOSE,

קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה

15. נציגי מבחן הביצועים הסיני המפורסם Antutu פירסמו את הסיכום שלהם לקראת סוף שנת 2021 - ופעם נוספת נראה שהשבבים של קוואלקום הם הכוכבים, ללא שום מתחרים משמעותייםלכתבה

16. Started by ofeking109,

שלום לכולם יש בעיה בקוד הזה (לפי אקליפס ולפי ה-ADK) package android.battun; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; import android.view.View.OnClickListener; import android.widget.Toast; import android.content.Context; import android.view.View; public class AndroidtesttwoActivity extends Activity { EditText helloName; /** Called when the activity is first created. */ @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); EditText helloName; Button button = (Button)findViewById(R.id.go…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

19. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!

22. Started by kikkler,

אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

SAMSUNG 880 http://cellnow.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=142 MOTOROLA W218 http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=629 SONY ERICSONN J300i http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=sonyj300ib&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=5&aff=Zap〈=he Nokia 2610 http://www.telemoda.co.il/index.php?productID=188 Motorola L2 http://cellnow.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=80 Nokia 6030 http://cellnow.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=170

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..

25. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.