גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם. ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון. למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הטלפון החדש שלי עושה בעיות ואני הולך לשלוח אותו לבדיקה. יש סיכוי לא רע שיחליפו אותו. אני רוצה להעביר את כל התוכנות למכשיר החדש, אם יהיה. הגדרות, תמונות, SMS-ים ושאר דאטה יכולים ללכת לעזאזל. עם תוכנות חינמיות אין בעיה, אני רק צריך לרשום עם אלו מהאפליקציות שהתקנתי המשכתי להשתמש ולא הסרתי אחרי שעה (כי ב- play מופיעות גם אפליקציות שהוסרו, אוף), אבל מה עם כאלו ששילמתי עליהן? אפשר להתקין אותן על כל טלפון שמקושר לפרופיל שלי? או אולי צריך לבצע הסרה כדי להתקין אותן מחדש? או שיש פרוצדורת גיבוי כלשהי? או שאי אפשר, תשכח מזה, או שתקנה שוב או שהן לא יעבדו? מי יכול להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר לאדם אחר את מכשיר הטלפון שלי, סמסונג גלאקסי 2, אני מעוניין להשאיר את כל התוכנות המותקנות, אבל למחוק את כל הפרטים המזהים שלי. בקיצור הפוך את המכשיר לאנונימי אבל להשאיר עליו את התוכנות. ברור לי שאני מוחק אסמסים, מיילים ומשנה את חשבון הג'מייל. השאלה מה עוד צריך לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל והוא סובל מלאגים מאוד מעצבנים לפעמים. לדוגמא כשלוחצים על החייגן מהמסך הראשי לפעמים עוברות 4-5 שניות עד שחלון החייגן נפתח. לפעמים המעברים בין מסכי הבית לא חלקים ומקרטעים. הפתיחה של המצלמה מאוד מאוד איטית וזה גורם לפספוס תמונות וכו' וכו'... בקיצור, מדובר בדברים בסיסיים מאוד בטלפון ולא באפליקציות כבדות והתחושה עם המכשיר הזה היא שהוא מקרטע ודי מעצבן. מכיוון שהחומרה שלו דווקא לא רעה אני משער שמדובר דווקא בבעיות תוכנה ושגרסת מ"ה של סוני פשוט כבדה על המכשיר ורחוקה מלהיות אופטימלית. השאלה היא איך אפשר לפתור את הדבר הזה? האם האופציה היחידה היא להתקין עליו CUSTOM ROM כלשהו? הייתי מעדיף להימנע מדבר כזה מכיוון שזה הרבה התעסקות וזמן יקר. האם יש אופציות אחרות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי כמה סרטונים מעפנים ביוטיוב שמבדרים שם בהודית או פורטוגזית. רואים שה-OTG עובד עם הטלפון שלי. מחברים אליו כל מיני כונני USB ואפילו עכבר אלחוטי והכל עובד. לא מראים אבל איך הגיעו לזה. אצלי לא עובד כלום. מדדי את המתח שיוצא לי מה-USB-C. אין מתח. ברור אז למה הטלפון לא יכול לזהות התקנים חיצוניים. לא מצאתי כלום בהגדרות. בפורום של הטלפון שלי יש את הת'רד הזה: https://forum.xda-developers.com/mi-a3/help/xiaomi-mi-a3-otg-capable-t3973121 התשובה ממש "עוזרת". אני לא רשום שם ואין לי כוח להירשם בשבלי לשאול, במיוחד אם "אין מצב". אבל אם מישהו יגיד לי פה ש-"יש מצב" אני אשקיע את הזמן, למרות שהייתי מעדיף לקבל את הכוונה פה. אם בשביל להפעיל OTG בטלפון שלי צר…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הצוות. רכשתי שלשום לאבי (קשיש) טלפון מדגם Mio F310 G3. הצלחתי להגדיר ספר טלפון וחיוגים מקוצרים. החיוגים המקוצרים הם עבור מספר מ 2 ועד 9. בעלון ההסבר שהודפס באותיות טל ומטר רשום שכדי להפעיל את החיוג המוקצר יש להשתמש ב *, #. ניסיתי את 2 האפשריות למשל #2 או 2# ואחריהן לחיצה על הכפתור הירוק לחיוג בתגובה אני מקבל הודעה כגון 'לא הסתיים' או 'אין איש קשר'. מישהו יודע איך מפעילים את החיוג המקוצר במכשיר זה ?? תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל. המכשיר מזדחל, בלתי שמיש. אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג. לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים. בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען. בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-