גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, למטה יש מפרט מלא שנתנו לי,של 3 טאבלטים, במחיר של 260-200 דולר, דעדתכם חשובה לי. בלי יותר מידי סיפורים אני צריך טאלבט בגודל 10 לפחות. השימוש הוא איטרנט בלבד, כמובן שאני קונה גם מקדלת. כמובן שחשוב לי שהיה אפשרות לשחק כמובן דיברתי בערך עם 40 ספקים, יכולים לתת לי מחיר טוב, אבל מה שהבנתי החברות הם No name אבל המפרט דיי טוב נראלי. שאלה נוספת, במידה ואני בים במקום שאיו לי גישה לWIFI אני צריך לקנות מחשב עם 3G? פשוט זה תוספת רציית שת 40-60 דולר יש לי באורנג זכאות לדבר שנקרא מודם USB מדגם iCON 225 האם אני יהיה זקוק רק לUSB בשבילו ויעבוד לי האיטרנט? יש כאן אולי המלצה/תגובות? התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח. וכמובן אני מעדיף שהיה אפשר להתקיו עליו WIN 8 ולא אנדראויד לגבי הסוללה …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עם מעט מידע לגבי משחק ההמשך לסדרת משחקי ה-Assassin\'s Creed המפורסמת, פרטים חדשים מתגלים כעת בנוגע לזמינות המשחק ודרישות המערכת לגרסה השולחנית שכל אוהד של המשחק חייב לדעת לכתבה: http://hwzone.co.il/assassins-creed-rogue-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה המוצרים BlackBox gear4 http://www.gear4.com/product_detail.php?products_id=371 supertooth disco http://www.supertooth.net/disco.html
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כיום, בניגוד מובהק לימים רחוקים, המחשב הוא כלי עבורי יותר מאשר מהות. אני מוצא שמירב הפעילות שלי מתרכז סביב גלישה, קריאה, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים (SD), שליחה וקבלה של דוא"ל והאזנה למוסיקה. לא נוח לי לקחת את הנייד למיטה על מנת לקרוא בשעות האחרונות של היום, לפני השינה. הוא שוקל כפול מה-iPad 2 ובניגוד לו גם לא נועד לשימוש במצב בו הוא אינו על משטח. עלי לציין שהקריאה שאני מבצע אינה בגדר "קריאה מרפרפת", אלא כזו שהיא אינטנסיבית ודורשת את מירב תשומת הלב והריכוז. במילים אחרות, אני כנראה זקוק לקינדל (כך זה נקרא?) בנוסף למחשב הנייד, אלא שנדמה לי של-iPad 2 יש מספיק כוח עיבוד כדי למעשה להחליף לגמרי את המחשב הנייד שלי (נטבוק מבוסס Atom 1.6GHz חד ליבתי), מלבד אולי לצורך כתי…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIA אשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1 התקנתי בו את האנטי וירוס של ESET אשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זה אבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותה והפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת. רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ? האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי ה-DxO One וה-QX100 של סוני, יש מתחרה חדש בשוק ה\'להפוך את הסמארטפון למצלמה חצי מקצועית\', הפעם מבית Olympus לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-olympus-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-