גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מביא מחו"ל חלקים בודדים לאיפון ואני רוצה להגדיל את הקניות שלי, מישהו אולי מכיר יבואן בארץ שמוכר חלקים לאייפון? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לדיון הרומים המומלצים, בו ניתנת לכם הבמה להמליץ על כל רום שאהבתם או התרשמתם ממנו למכשיר שלכם (או של חבר). כדי לשמור על הסדר בדיון, בעת פרסום רום אנא וודאו להמליץ ע"פ הטופס הבא: * כותרת או שם הרום * מכשיר * גרסת אנדרואיד * הערות והארות (בעצם כל מה שיש לכם לומר על הרום- דברים טובים, רעים, באגים ידועים, פיצ'רים מגניבים..) * לינק (בבקשה גם תכללו את הכותרות של הטופס בפוסט שלכם) נשיקה ווירטואלית (או חיבוק לבחירת המשתמש) יינתן לכל ממליץ שיפרסם הודעה אסתטית, מסודרת, ארוכה, מושקעת ואיכותית, כמו שאני אוהב. רצוי עם צבעים (ולא הצבעים של העורך), הדגשות, קווים תחתונים, כוביות או רשימות וכיו"ב. מי שיוסיף תמונות יקבל גם דובון פנדה. דרכים לשמח אותי: * פלטה מרעננת: …
-
- 9 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמה שאלות למי שבאמת מבין את עולם האנדרואיד. זכרון: מה ההבדל בין ROM ל-RAM ל-USB STORAGE ? אם יש לי SGS2 עם 2GB RAM ו-16GB STORAGE, למה אני רואה ש-"נגמר" לי הזכרון כי האפליקציות תופסות 1.7GB ? יש לי עוד הרבה זכרון במשהו שנקרא USB STORAGE (ועוד זכרון בכרטיס חיצוני) מה ההבדל בין ה-2GB שהאפקליקציות מותקנות בו ל-16 ? כמה מקום יש ל-ROM ? איפה הוא מאוחסן ? מה יושב עליו ? מערכת הפעלה: כשאני מתקין ROM של סמסונג - מה אני מתקין ואיפה ? כל הישומים שלי נשמרים וכל המידע נשמר. כשאני מתקין ROM של CM זה מוחק הכל. מה ההבדל ? כשמתקינים ROM MANAGER (CWM) מה הוא מתקין ואיפה ? זה משהו שמותקן ב-BOOT SECTOR של המערכת ? תאורטית אני יכול לנהל 2 ROM במכשיר אחד ? ה-ROM מכיל את גרסת האנדרואי…
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן. מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו... אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא
-
- 9 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי... דבר ראשון אני מחכה לספטמבר לראות מה מחיר המכשיר בארץ אבל רציתי לדעת לגבי יבוא אישי של המכשיר אין בעיות מעבר יבשה במכשיר?! ז"א אותו סים, אותה טכנולוגיה, אותה תוכנה... הכול יעבוד כמו בכל אי פון אחר?! הבנתי שאם קונים בארהב יש "תוכנית שקונים" וקנס היציאה הוא 75$ משמע ב 350 דולר אפשר לקנות איפון ללא תשלום נוסף. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לרכוש מכשיר שמיועד למוזיקה ממשק קל שיהיה אמין וכמה שפחות תקלות ובאגים אין תקציב מוגדר כי אני רוצה לראות מה האופציות קודם כל אודה לכם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הפלאפונים הם: N85, E71, N97 לא להתייחס למחיר בבקשה כי הוא לא מאוד רלוונטי. בגדול כל השלושה כוללים כל מה שצריך השאלה מי מהם עדיף. מה שחשוב לי זה ה-WIFI ויכולת לצפות בקבצי טקסט למיניהם (word,pdf) מוסיקה זה נחמד אבל פחות חשוב וכמובן זמן סוללה הכי ארוך על אף שאני יודע שבפלאפון מולטימדיה אי אפשר לצפות ליותר מידי. אה ואם יש לכם פלאפון אחר שנראה לכם אז אני אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של כל האחד מהמכשירים האלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הDROID נראה ממש מגניב אבל כמובן שאני לא יודע אם הוא יהיה רלוונטי לישראלי. אז יש לי כמה שאלות. 1. מישהו יודע אם יש איפה לקנות אותו בארץ? יבואן אישי או חברת סלולר שמתכוונת לאמץ בקרוב. 2. אם אין האם אני יכול להביא אחד מחו"ל ולהכניס את כרטיס הSIM 3.5 שלי והוא יעבוד. 3. האם יש תמיכה (רשמית או לא) לעברית במערכת ההפעלה ANDROID 2.0 או האם הייתה תמיכה לגרסאות קודמות שאולי עדיין עובדת 4. DROID מגיע אם GPS והדרכת צעד אחר צעד בנסיעה. יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מפות של הארץ (קול בעברית ממש לא מעניין אותי) בבקשה אם מישהו יודע משהו שיפרסם או שיפנה אותי לאתר רלוונטי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הטלפון שלי (N97) כבר הרבה זמן עושה לעצמו ריסט מתי שמתחשק לו ואפילו מכבה את עצמו. זה יכול להגיע ל5 פעמים ביום ואפילו יותר. אתמול בבוקר יורוקום התקינו לי גרסא 21 וקיוויתי שהבעיה תיפתר אך לצערי ב10 דקות אחרונות הוא התחיל את עצמו מחדש 3 פעמים. הטלפון נבדק ע"י יורוקום כבר כמה פעמים ואפילו נשלח למפעל. לצערי שום דבר לא עזר. הדבר היחידי שהם מציעים לי זה לשלוח אותו שוב למפעל... האם הבעיה הזאת קיימת אצל עוד מישהו? האם יש למישהו מושג הבעיה ו\או איך לפתור אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אחרי שהפכתי את הסמסונג F480 שלי למשקולת נייר בעדכון קושחה כושל... המכשיר פועל, מסך המגע מגיב (על פי צלילים בעת מגע) אבל מסך שחור. אני צריך המלצה למכשיר חדש. דרישות מהמכשיר: דור שלישי - לא מעניין, יש לי סים של דור שני. WIFI - רצוי מאוד אך לא הכרחי. GPS - רצוי מאוד אך לא הכרחי. אין לי חבילת גלישה בכלל, האם קיים GPS שאינו צריך חיבור לרשת ? מצלמה - כולשהי. מסך מגע - חובה, התמכרתי ולא יכול להשתמש במשהו אחר. רצוי captive ולא resistive אבל מוכן להתפשר. רשת - סלקום, אם כי רצוי ללא Branding . שישמש כנגן מוזיקה - לא יזיק, לא הכרחי. מחיר - 1500ש"ח, אבל גמיש. כנראה שלא אקנה אותו מחברת סלולר. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשירי MP3 ע"מ להקליט הרצאות ושיעורים באיכות סבירה +. עד היום השתמשתי בIRIVER T30/T60. אני מעוניין באיכות הקלטה טובה, עמיד (מכשיר חזק ללא מסך גדול ועדין) ללא MP4. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-