גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי נייד חדש בהונג קונג לפני שבוע. הגיע באנגלית. רציתי להוריד עברית למכשיר. האם צריך לפרוץ אותו קודם או שאפשר להוריד עברית ללא פריצה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
לרוב אנחנו מדברים על מכשירי הדגל של הפלטפורמות הגדולות בשוק, אבל מה אם אנחנו לא רוצים להשקיע אלפי שקלים על סמארטפון? מה אם היינו רוצים להשקיע פחות מ-1,000 שקלים? לשם כך אספנו עבורכם את שבעת הסמארטפונים הטובים ביותר בישראל העולים פחות מ-1,000 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a2%d7%9c%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד... ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325 (כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003 בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלא תוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינט ואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה.. ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושיים תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נגן תקציב 340 ש"ח מחפש כמה שיותר זול התקציב כולל אוזניות! מה שאני צריך זה 1.איכות שמיעה טובה רצוי שיגיע עם אוזניות טובות 2.לא פחות מ 2gb 3.שיהיה כמה שיותר קטן או דק(בקיצור שאני לא ירגיש אותו עליי) 4.שיהיה חזק כמה שיותר(רצוי שלא ישרט בקלות ושלא ישבר מנפילה מהיד נגיד) 5.ניהול תיקיות חשבתי אולי על משו כזה קטן בלי מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597687 או כזה קטן עם מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597688 או משו יותר רציני כמו זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים בסביבת המחירים הזאת? תודה רבה מראש!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באסה, היו כמה מספרים חשובים
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש טאבלט שישמש אותי ללימודים ופנאי. השימושיים העיקרים שאני מייעד לו הם: 1. קריאת ספרים - בעיקר PDFים. 2. סרטוני וידאו - בעיקר חומרי לימוד מצולמים, אם הוא יוכל גם לנגן סרטי HD (נגיד 720p) זה nice-to-have אבל לא משהו מחייב. 3. גלישה באינטרנט. 4. אני עובד כמפתח Web, כמובן שאני לא מצפה לעבוד איתו כעל סביבה ראשית אבל יהיה לי מצויין אם אוכל להעזר בו לכל מיני תיקוני חירום ודברים קטנים כאלו ואחרים (לא דורש יותר מדי, בעיקר אפשרות להריץ עורך טקסט סטנדרטי ותוכנות כמו קליאנט של FTP, קליאנט SSH וכו'). חשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח לנשיאה ולהחזקה, את רוב הזמן איתו אני הולך לבלות בנסיעה ברכבת ככה שאני לא רוצה להיתקע עם פלאזמה ביד, אין לי ממש ניסיון עם גדלי מסכים בטאבל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי אותו היום באורנג' ורציתי לשאול איך הוא ליפני שאני קונה http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה S2 עכשיו הבעיה שלי היא כזו .. אני מנסה להתקין אפליקציות והפלא כל הזמן מודיע שאין מקום.. ולפי אפליקציה שמודדת כמה מקום תפוס וכמה פנוי..- פנוי יש לי כ135MB ב SYSTEM ו 13GB ב EXTSDCARD ו 10GB ב EXTERNAL STORAGE .. מה עושים במקרה כזה? (***נראה לי שהדיון יותר מתאים ל פורום "תמיכה טכנית" .. אם תוכלו להעביר את הדיון לשם אני אשמח)
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות: .1 מכשיר סליידר או צדפה. 2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם. 3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות). 4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול. 5. פשוט לשימוש. 6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה. זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו'). המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-