גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי גלקסי נקסוס ואני בהוט מובייל, הגדרתי APN בשביל ה MMS לפי האתר של הוט וזה עדיין לא עובד לי (תקוע פשוט על SENDING) יש פה מישהוא עם נקסוס שמחובר להוט מובייל ויכול לרשום לי את ההגדרות APN שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הדרכה איך לעשות איתה רום עכשיו אצלי תקועה סמל של מוטולריה תודה כול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנא הגיבו בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למרות ההייפ וההשקעות העצומות, בהנהלת יצרנית הציוד ההיקפי המובילה סבורים כי גאדג'טים דוגמת Humane Ai Pin ו-Rabbit R1 פשוט לא מציעים ערך אמיתי. האם העתיד של הבינה המלאכותית מסתתר בתוכנה, ולא בחומרה חדשה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לצד הנקסוס 6 העצום מציגה גוגל את העדכון הגדול הבא למערכת האנדרואיד: גירסה 5.0, שמקבלת את שם הקוד Lollipop לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתעניין בטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=829219 שני פרמטרים לא מובנים לי. 1) מה זה מצלמה ראשית? 2) מה זה פלאש? אני מניח שמדובר על זכרון פלאש ולא על פלאש של המצלמה ואם כן מה המשמעות שאין לטאבלט זכרון שכזה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אתמול גרסת האנדרואיד שלי התעדכנה ל-4.3 אמנם שמעתי על בעיות בגרסה, הייתי רוצה לבדוק האם הן נכונות וגם אני מרגיש לעתים לאגים כמו כן פורסם לשאר הגרסאות של ה-Galaxy S3 האנדרואיד KitKat הייתי רוצה לדעת אם יש רום עבור המכשיר בעברית ואשמח לשמוע חוות דעת עליו אני גם לא כל כך מתמצא בהתקנת גרסה (עד עכשיו ביצעתי את זה בעדכונים של סמסונג) אז הייתי רוצה איזה קישור למדריך פרטי מערכת: גרסת פס בסיס - I9300JKUGNB2 מס' גרסת build - JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ה5800 ואני לא יכול לסבול את הסמביאן אז חשבתי להתקין מערכת הפעלה אחרת זה אפשרי להתקין אנדרואיד או מערכת אחרת טובה על ה5800?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-