עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orengore2,

שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by The Ball,

אני מחפש פלאפון חדש, והגעתי למסקנה שאני לא מבין בתחום הזה בכלל.. הבנתי שיש מספר אפשרויות של סוגים, דור 3, דור 2.5, דור 2. מה ההבדל בין כל אחד מהדורות האלו? הדבר היחיד שהבנתי פחות או יותר זה שבדור שלישי אפשר לדבר עם וידאו ולראות את הצד השני, זה נכון? אם זה ככה אני לא צריך את האופציה הזאת, איזה מכשירים מומלצים יש לשאר הדורות (2, 2.5)?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז כמו בכותרת אני מחפש נגן MP3, עם תקציב של 400 ש"ח. חשוב שיוכל להכיל לפחות 1GB. אני סומך עליכם לבחור בדבר הנכון. תודה!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. חברים אני מעונין לקנות את ה n73 יש מצב אני ייקנה אותו השאלה האם הוא כדאי כי אני משיג אותו במחיר של 48 ואולי אפילו יותר זול פלוס ועוד לא דיברנו על מסלולים והכל זה יוצא מחיר מאוד מטורף. השאלה האם הוא שווה את הכסף הזה? איך המלצלמה שלו ראיתי שהיא 3.2 מגהפיקסל האם זה ייתן לי איכות גבוהה יותר איזה יתרונות יש לו על פני מכשירים אחרים בארץ והכי חשוב מה החסרונות שלו.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Access Denied,

http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by 1nstall,

כמו שכולם ציפו, היום נערכת תערכות CES 2007. נוקיה כבר מכריזה על שלושה מכשירים חדשים מסדרת N. N76...N93I...N800 לכתבה המלאה-לחצו כאן תהנו.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by SilentBob,

שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by igor gumush,

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ה-DxO One היא מצלמה זעירה שמתחברת לאייפון ומסוגלת להפוך אותו לתחרות ראויה לכל המצלמות הקומפקטיות למיניהן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

14. בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Ovid,

שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?

16. שלום חברים. אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by manganga7,

שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by KFL,

אנא קראו תכתבה שכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665740,00.html מישו יכול להגיד לי האם גם בנוקיה 5800 יהיה את האפשרות לשלוח מסרים מידיים דרך הICQ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ייתכן וזו תשמע שאלה טיפשית: התחברתי בבית לרשת האלחוטית ולפעמים כשאני גולש יש לי סימן של wi-fi למעלה (שאני משער שזה אומר שאני גולש דרך הרשת האלחוטית בבית) ולעיתים יש לי סימן של 3G/GPRS (שאני משער שזו הרשת הסלולרית). האם ישנה אפשרות להגדיר שזה תמיד יהיה דרך WI-FI כשאני מחובר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן קניתי לפני כמעט שנתיים את X5L. יש לציין שאני ממש מרוצה ממנו..במיוחד מהמערכת הפעלה שלו פה ושם אני רואה דיבורים על רוקבוקס ורציתי לדעת אם מומלץ להתקין את המערכת הזאת...בעיקר בגלל שהיא תומכת בעברית...וזה חסר שאין עברית בנגן ואמרו לי שיש גם משחקים וכאלה...זה נכון? בתכלס מה ההבדל?וזה לא מסוכן למכשיר ? תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Dimka,

כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. 4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. 538 ש"ח ב-P1000. עסקה טובה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by HairyAss,

נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אחרי חודשים רבים של ציפייה, הוזלת ריר על סרטונים, בדיקת המכשיר מכל הכיוונים האפשריים וסגידה למכשיר - זהו, סוף סוף קנו לי אותו! אז ככה, לפני כמה ימים אבא של חבר שלי טס לשוויץ, ששם זה אחד המקומות שמוכרים iPhone 3G ללא התחייבות במחיר זול יחסית. הוא נכנס לחנות של SWISSCOM, ולמרות כל ההזהרות שקיבלתי שיהיה צריך להזמין מראש ובמייל שקיבלתי מהם שאמר שמוכרים לאזרחי שוויץ בלבד, הוא ביקש IPhone, הראה דרכון ו... זהו!!! אני מאושרררררר!!!!!! וואי כל החלומות שלי התגשמו, עכשיו אני יכול למות בשקט... זהו, שיתפתי אתכם בחוויה שלי והוצאתי הכול מבפנים... הערה: אני מודע להתלהבות הבלתי-סבירה שלי לטלפון הסלולרי הזה, אין מה לעשות, זה יעבור עוד כמה דקות... נ.ב: מה דעתכם על הקנייה ועל ה-iPhone בכלל? …

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים