עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by saarxee,

צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם כמו שצויין בכותרת השאלה,אני מתלבט בין שני המכשירים. כמובן שבראש ובראשונה אני רוצה לקרוא ספרים, שרובם יהיה ב-PDF וגם ב-DJVU. אז עדיף שתהיה אופציה לקרוא פורמטים אלה ישירות, בלי המרה. כמו שאני מבין,בטאבלטים אין בעיה עם זה,מספיק רק להתקין תוכנת קריאה שתומכת בזה (זה נכון או לא?). לגבי קוראי ספרים,כמדומני,רק אצל POCKETBOOK יש את התמיכה של שני הפורמטים. אז השאלה היא כזאת. האם יותר כדאי לקנות קורא ספרים הנ"ל,או שמא לקנות טאבלט? ואם טאבלט, אז מאיזה דגם? ומה עוד חשוב לציין, לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by com,

שלום רב לכולם. אני מעונין בהמלצה לקורא ספרים אלקטרונים. אני סטודנט למשפטים ונדרש לקרוא המון חומר מהמחשב. העיינים מאוד כואבות ואני מאוד לא יעיל בקריאה מהמסך. הבקשה היא כמובן לקורא ספרים עם דיו אלקטרוני, בלי תאורה אחורית. הדרישות מהקורא: 1. הקורא לא ישמש לקריאה של ספרים יעודיים, אלה לקריאה של קבצי PDF וקבצי וורד. בגלל זה חשוב מאוד שיהיה קורא שיציג את הקבצים האלו בצורה טובה מבלי לעשות בלאגן במסמכים. חשובה גם יכולת גלילה טובה (חלק גדול מהקבצים סרוקים, אז לפעמים בעמוד לרוחב בעצם יש שני דפים סרוקים) 2 הגודל כן קובע. כמה שיותר גדול יותר טוב. שיהיה שחור לבן, איןלי שום צורך בצבע. 3 אני אשמח אם יהיה לו קיבולת טובה - מאחר והקבצים הסרוקים כבדים 4 באופן כללי אני מעונין שיהיה פשוט טוב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by YTZ,

אני מחפש לקנות טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות, מה שאומר שככל הנראה אצטרך לקנות מהארץ. הדרישות גמישות, גודל מסך לא כזה רלוונטי: 7-10", אך מפרט שיריץ אנדרואיד חלק, אם כי משחקים זה פחות חשוב. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Yakov654,

אני רוצה לקנות מכשיר מיד 2 היה לי LG G2 הוא מושבת ממים אז אני קונה מכשיר יד 2 ב2000 אני חשבתי על האייפון 5S מה אתם אומרים עליו מה שחשוב לי הוא ביצועים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by elyaz,

שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by taxxl1,

אשמח לקבל הדרכה איך לעשות איתה רום עכשיו אצלי תקועה סמל של מוטולריה תודה כול העוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. עברתי על חמשת הדפים האחרונים בפורום, יש כמה הודעות שנראו רלוונטיות אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה רק צדפה או סליידר? לא צריך דור שלישי, לא צריך אינטרנט, לא צריך מסך מגע, לא צריך מצלמה טובה, לא צריך mp3. רק טלפון אמין, עמיד, עם כפתורים גדולים ופונט גדול (בכ"ז הוא כבר פנסיונר), הפעלה פשוטה בעברית, צלצול חזק, רטט משמעותי ותמיכה בדיבורית bluetooth, זה הכל. עדיף נוקיה, כי זה מה שיש לו כרגע, ואם יש המלצה לחנות שאפשר לנסות בה את המכשיר לפני הקניה - נהדר, כי מכרה שלנו קנתה שבוע שעבר נוקיה כזה "על עיוור" והצלצול בקושי נשמע והרטט בלתי מורגש. אז יש המלצות?

18. Started by +Eliran+,

לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yosi b,

כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by momi11,

שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by SerenB,

כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.