עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ovid,

משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה

3. Started by gilp123,

שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by roe10,

היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by brighi,

אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by ASTR4L,

שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by xxgalxx,

דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  12. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב אחרי שלצערי לא המליצו לי פה על סלולרי שכולל GPS ומצלמה נחמדה קניתי את הS8300 בהמלצת פקידה בפאלפון לא שזה מקצועי אבל זה מה שיש בכל מקרה אני לא יתן ביקורת על הסלולרי כי אין לי הרבה מושג בסלולרים אבל כן יהנה לשאלות שאני יכול להנות אליהם אם יהיו כאלו בנוסף אם יש המלצות מסוימות זה יתקבל בברכה בכל מקרה תאור קטן על הסלולר הוא סלידר שכולל מצלמה של 8 מגה פיקסל וגם GPS ויש לו יכולות מולטימדיה מסוימות בנוסף לזה יש לו גם מסך מגע וגם כפתורים המסך מגע לא באיכות של איפון או סלולרים באותה קטגוריה אלה (מבחינת מגע) יותר באיכות של DS (הקונסולה הנידת של נינטנדו) אבל סך הכל זה מספיק והממשק ידידותי איכות התמונה במסך די טובה אבל לא בדקתי סרטונים עדין בכל מקרה לא בדקתי הרבה בכלל א…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by taltarablus,

הוכיחו את כישורי הצליפה שלכם על ברווזים, נסו להתנגש ולהתהפך בצורה המרהיבה ביותר ושחקו פוקר בסגנון Far Cry 4 - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-47/

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני רוצה לשדרג את ה-n95 המתיישן שלי ורוצה ללכת לכיוון של סמארטפון. אני לא בטוח לגבי האיפון למרות כל היתרונות, הייתי רוצה ללכת לאנדרואיד ולקחת את אחד הטלפונים הטובים יותר. מסקר קצר ברשת ראיתי שה Hero מאוד מומלץ אבל המסך שלו קטן יותר ואני לא ממש מבין למה הוא עדיף - חוץ מהGUI השונה שלו מעט. את ה-Nexus הייתי רוצה להביא מארה"ב ואולי את ה Hero לקנות בארץ (ראיתי שעולה משהו כמו 2000 ש"ח). אגב מה עם עברית -יש אפשרות לבצע המרה למכשיר קנוי או שצריך לפרוץ אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ncode,

אני בונה אפליקציה פשוטה יחסית שתדע לקרוא/לכתוב ממסד הנתונים: הבעיה שכל פעם שאני מריץ את התוכנית אני מקבל את השגיאה הבאה: Error parsing data org.json.JSONException: Value <?xml of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject הקוד של האפליקציה: package a.a.a; import java.io.BufferedReader; import java.io.IOException; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.io.UnsupportedEncodingException; import java.util.ArrayList; import org.apache.http.HttpEntity; import org.apache.http.HttpResponse; import org.apache.http.NameValuePair; import org.apache.http.client.ClientProtocolException; import org.apache.http.client.HttpClient; …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by urich,

אני רוצה להבין איך מעבד הדגל של NVIDIA למכשירים ניידים מורכרז על ידי APPLE כחלש פי ארבע. לאפל יש איזה טכנולוגיה חייזרית שאנחנו לא מכירים? ואני רוצה לראות במבחנים עד כדי כמה המעבד החדש באמת יותר מהיר? הדבר היחידי שאני רואה בו תועלת במעמבד יותר חזק זה במשחקים הרי אין טעם ברזולוציה הזאת לטעמי האישי לא בגודל כזה קטן של מסך ועם 0 תכנים כמו וידאו מעבר ל FHD הרי למשתמש עסקי בייתי רגיל אין טעם בכל העוצמה האדירה הנוספת אין להם מה לחדש אז הם אומרים שלנו הכי חזק! בקיצור אני רוכש TF PRIME אפל לא הצליחו לשכנע אותי!

23. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Mortar,

יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.