עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n00kie,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות סמארטפון כלשהו בתחילת דצמבר, וחשבתי על אחד שיחזיק לי זמן, ויספק צרכים בסיסיים של גלישה, משחקים סרטים וסתם להעביר את הזמן. המחיר לא קריטי אך חשוב שיהיה משתלם. התלבטתי בין הרייזר של מוטורולה והגלקסי נקסוס, אבל הבנתי שעומדים לצאת גם LG וHTC חדשים וחשבתי להתייעץ לפני החלטה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by mostwanted,

איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Lupin,

היי, אני רוצה לקנות נגן מסויים טיש כל כך הרבה. לא משנה לי אם זה יהיה אייפוד, אייריבר, אפל או כל דבר דומה לזה. מספיק לי שתהיה לי איכות סאונד טובה, נגן חזק שלא נשבר אחרי 2 נפילות ונפח של 3 GB לפחות. אין צורך בנגן שמציג וידאו כי אני רק שומע מוזיקה. התקציב הוא 400-500 ש''ח. מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by gal555,

עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Muadib,

אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים. המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר. הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם. השאלה היא בעצם כזאת: יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך? 300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר ניווט שמותקנת עליו תוכנת IGO 8, שמדברת בעברית ובנאגלית כי נקנתה בארץ. גם כאשר אני בוחר את שפת הממשק לרוסית, שפת הדיבור היא עדיין או עברית או אנגלית. האם ניתן להוריד ולהתקין מאיפהשהו קבצי שפה שידבר ברוסית? תודה לעונים. נ.ב. המכשיר הוא MIO 320 אם זה חשוב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אין לי כיום טאבלט ולאחר מספר שבועות של בדיקה החלטתי לקנות את האייפד. כרגע אני מתלבט בין האייר לאייר 2 בעיקר בשל הפחתת ההשתקפות של המסך. כל שאר הדברים זניחים בעיניי. כמובן שהפער בין המכשירים הוא 100 דולר כך שמדובר בסכום משמעותי. אגב השימוש הולך להיות בייתי ופחות בחוץ. קראתי שיש מסכי מט שעושים את העבודה, האם כך? אשמח לעצתכם.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. סוני מציגה את מכשיר הביניים החדש שלה, ה-Xperia M4 Aqua, בתערוכת MWC לצד טאבלט הדגל החדש של החברה, ה-Xperia Z4 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by dm44,

חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן יש ברשותי מכשיר SE W995, בזמנו שמעתי על תוכנה שמתקינים מראש והיא שולחת לפי פרק זמן מסוים את נתוני המיקום של המכשיר בעזרת הGPS לאתר התוכנה, משם אתה כיול בעצם לבצע מעקב היכן היה המכשיר. מכיוון שכבר ננשכתי בעבר מהסיטואציה שהמכשיר הלך לאיבוד באמצע ואדי (ברוך ה' הוא נמצא אחרי יום וחצי של חיפושים בשטח של 3X4 ק"מ, חוויה לא נעימה), אני רוצה להתקין את התכונה אבל אני לא מוצא אותה שוב. מצאתי את האתר הזהhttp://www.buddyway.com/home/ אך הוא דורש להפעיל את התוכנה ידנית כל הדלקה מראש. ולכן שאלתי אליכם היא: האם ידוע לכם על תוכנה נוספת דומה? יום טוב ואחלה שבוע!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by fedora,

שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pakomako,

חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tal_n1,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by iakovl,

אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Tanya,

עקב המעבר לסלקום... אני גם מחליפה מכשיר. יש לי את הסוני אריקסון W910i.... כשבחרתי אותו חשבתי שהלכתי על הטוב ביותר אבל טעיתי. המכשיר נורא אכזב אותי מבחינת מהירות [מעבר בין תמונות וכ'ו], מבחינת מצלמה...[על הפנים..], מבחינת רמקול, וכנראה שיש עוד כמה דברים ששכחתי כרגע. אחרי ההתנסות עם הפלאפון הנוכחי, אני יודעת בדיוק מה אני צריכה מהמכשיר הבא שלי: - מצלמה איכותית. - מהירות. -רמקולים איכותיים, כי אני מתכוונת להשתמש בו גם כנגן. - שהמסך לא יהיה קטן מידי ושהצבעים יהיו איכותיים. -דור 3.5 ואולי הכי חשוב, שיהיה סליידר. אני נורא אוהבת פלאפון שהוא סליידר...[בגלל זה לקחתי את האריקסון הנוכחי שלי...]. אשמח להמלצות נ.ב יהיו גם הרבה משחקים ;D

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.