גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יתרונות, מסך 2 אינץ, חיי סולל יותר ארוכים, עיצוב יותר יפה. חסרונוץ, אין USB, מצלמה 1.3 מגה , אין חריץ הרחבה יתרונות: יש USB, חריץ הרחבה, מצלמה 2 מגה חסרונות: פחות אהבתי תעיצוב, מסך 1.8 אינץ, חיי סוללה קצרים יותר. מה אתם אומרים??
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות. יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח בארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה) אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד? ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו. **חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב... הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב?? תודה מראש! ;D
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,קניתי לטאבלט שלי קייס עם מקלדת - http://www.geekbuying.com/item/Removable-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-Stand-for-10-1-inch-SONY-Xperia-Tablet-Z-SGP312-321686.html ,והיא באנגלית,אני רוצה להוסיף לו עברית,אז פניתי לאתר שקניתי ממנו ,והם נתנו לי קישור לזה: http://www.appbrain.com/app/hebrew-l...agepack.hebrew התקנתי והיא מופיעה לי בAPP GAURD: https://imagizer.imageshack.us/v2/25...674/WpuDmy.jpg אבל אין לי מושג איך להשתמש באפליקציה ולהוסיף את העברית לקייס מקלדת לטאבלט שלי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי היום להוט מובייל, וזה נראה כאילו שהמכשיר לא יודע "לנדוד" כשצריך לרשת פלאפון. היה מקרה היום שהגעתי למצב בלי קליטה וזה בכלל לא "נדד" לפלאפון. (בבאר שבע ...) בנוסף, בבדיקת מהירות גלשיה דרך הסלולרי הגעתי לנתונים הבאים : (פינג ממש גבוה לדעתי, ומהירות הורדה לא גבוה מי יודע מה. ראיתי כאלה שמגיעים למהירויות של 6-7-8MBPS. נ.ב בזמן בדיקת המהירות - הקליטה הייתה מלאה.) עריכה : בנוסף - פינג של 200-300 לירושלים :s05: יש ברשותי SENSATION 4G שעודכן לפני כמה ימים לICS מקורי של T-MOBILE. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש מצב שהפלאפון(המכשיר עצמו)הוא הבעייתי במקרה הזה? אפשר לעשות משהו עם המכשיר על מנת לשפר זאת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיוון שהפלא שלי כבר הולך ללכת לעולמו אני בחיפוש אחר פלאפון אחר,אני מחפש משהו סטנדרטי ודי טוב ובמחיר נורמלי. חבר שלי (שהוא די מבין בעסק)עשה השוואות של כמה פלאפונים ומה שמתאים לי (וגם לו) זה הHTC דיזייר. ראיתי חוץ מזה בזאפ גם שהוא פלאפון מעולה(חוץ מהסוללה שלו שזה לא ממש מעניין אותי) ורציתי לשמוע אולי עוד איזה דברים שאני לא יודע עליו ואתם יודעים. הציעו לי אותו ב: מזומן:2400 אשראי:2800 שניהם עם עברית מלאה +מגן מסך. *מכיוון שאני מחפש חנות ליד הבית ואם יקרה משהו לפלאפון אני לא אטצרך לנסוע עשרות ק"מ בשביל זה,כן המחיר הוא די יקר ביחס לזאפ.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עקב המעבר לסלקום... אני גם מחליפה מכשיר. יש לי את הסוני אריקסון W910i.... כשבחרתי אותו חשבתי שהלכתי על הטוב ביותר אבל טעיתי. המכשיר נורא אכזב אותי מבחינת מהירות [מעבר בין תמונות וכ'ו], מבחינת מצלמה...[על הפנים..], מבחינת רמקול, וכנראה שיש עוד כמה דברים ששכחתי כרגע. אחרי ההתנסות עם הפלאפון הנוכחי, אני יודעת בדיוק מה אני צריכה מהמכשיר הבא שלי: - מצלמה איכותית. - מהירות. -רמקולים איכותיים, כי אני מתכוונת להשתמש בו גם כנגן. - שהמסך לא יהיה קטן מידי ושהצבעים יהיו איכותיים. -דור 3.5 ואולי הכי חשוב, שיהיה סליידר. אני נורא אוהבת פלאפון שהוא סליידר...[בגלל זה לקחתי את האריקסון הנוכחי שלי...]. אשמח להמלצות נ.ב יהיו גם הרבה משחקים ;D
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המכשיר לאוזנייה (Plantronics Voyager Edge) ולמערכת ברכב (Pioneer DEH-X4750BT) במקביל, כך שהשמע של המדייה ישודר במערכת והשמע של השיחה ישודר לאוזנייה. בהגדרות של ה BT בטלפון, אני יכול לבחור מה ינותב לציוד הקצה ( מדיה, שיחה, גם וגם) אבל משום מה ברגע שאני מחובר לאחד מהם, איני יכול להתחבר במקביל לשני. ברגע שאני מתחבר למכשיר השני הוא מנתק לי את החיבור עם המכשיר הקודם. האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הסוללה הנ"ל http://www.dx.com/p/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-311565#.VA1r_PmSw0I היה לי ניסיון לא טוב עם סוללת Romoss מזויפת עם חצי מהקיבולת, הביקורות על הXIAOMI יחסית טובות והמחיר הגיוני. קיימים זיופים כמובן גם לסוללה הזו אפשר לסמוך על כך שהסוללה מקורית (DealExtreme)? ובמידה ואכן מקורית מה תהיה הקיבולת האפקטיבית שאני אקבל מהמכשיר (בmah)? ביקורת http://www.hardwarezone.com.sg/review-xiaomis-10400mah-mi-power-bank-review-and-teardown-s14-crazy מפורטת על המוצר. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-