גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הבנתי שהיום יוכרז המכשיר החדש והוא יהיה בטח באותה רמה של G2 או אפילו במעט חזק ממנו.. ה-G2 שלי מתחיל להתיישן או מה? יש טעם להתבאס? בכללי גם לא אהבתי את העיצוב של האס5..
-
- 111 תגובות
- 17.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה. בעוד שבועיים אני טס לאנגליה, אני מעוניין כבר לרכוש סמארטפון, הS2 שלי שבק חיים ודיי מיצה את עצמו. התקציב לא מהווה שיקול מבחינתי, לא שהוא בלתי מוגבל ואני בכיף מוציא 3.5 אלף על פלאפון, אלא שאין לי בעיה להשקיע סכום ולקבל תמורה כי אני מאמין שאתקע עם הפלאפון הזה לפחות ל4 שנים (אהיה סטודנט עני בקרוב..) מה שחשוב לי זה שאוכל לצפות בסרטים, ז"א איכות מסך טובה, (מאמין שבכל הסמארטפונים אקבל את זה, אחרי הכל היה לי פלאפון ישן עד כה) מצלמה טובה (קדמית ואחורית) - פה למיטב הבנתי הM9 כשל מאחר וה"התמקדות" שלו לוקה בחסר. וסוללה כמובן, שתחזיק מעמד לפחות יום עבודה שלם (אין לי בעיה לקום בבוקר עם 100% ולהטעין בערב שוב, לא קריטי מבחינתי.) לפי הביקורות באינטרנט הS6 מעולה ולוקח בהרבה ב…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישיוכל לענות תודה רבה מראש מסך מולטי טאצ' 7 "1280x800 HD תצוגה (216 ppi) תצוגת שב"ס תאורה אחורית עמיד בפני סריטות קורנינג ® זכוכית מצלמת 1.2MP חזית פונה, ואחורית 8 MP גודל 198.5 x 120 x 10.45mmמקסימום משקל עד 340g ללא התחנת עגינה רשתסמארטפון GSM / UMTS / HSPA + GSM / EDGE / GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz) 3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz) HSPA + 21 WIRELESS WiFi 802.11 b / g / n Bluetooth NFC (אנדרואיד Beam) זיכרון אחסון 32 GB הפנימי (קיבולת מעוצבת בפועל יהיה פחות) 1 GB זכרון RAM מייקרו USB סוללה4325 mAh (עד 8 שעות של שימוש הפעיל) OS אנדרואיד 4.1 (Jelly Bean) מעבד NVIDIA ® Tegra ® 3 בעל ארבע ליבות מיקרופון NFC (אנדרואיד Beam) GPS מגנטומטר ג'ירוסקופ + תמיכה·בהרחבת זיכר…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סיפורי מחנות פרטית http://well-mobile.co.il/ מכשיר מדובר נוקיה 5800 הזמנתי את המכשיר משם , המכשיר הגיע בערכה מבולגנת חצי מהדברים מהדברים ארוזים חצי מהדברים לא ארוזים הערכה לא הייתה נראה חדשה החל מהקופסא למה שהיא מכילה המכשיר היה תוצרת סין , למי שדברים קטנים משנה משהו , צפוי להתאכזב , הזמנתי מכשיר כחול קיבלתי , מפרט שחור , סטנד שאמורים לקבל עם המכשיר לא קיבלתי עם המכשיר הזמנתי מגן מסך בתוספת תשלום שגם לא הגיע אליי ואכן צויין בקבלה , שפניתי לחנות התעצבנו עליי דיברו אליי בחוצפה ואמרו שכנראה שאני לא יודע מה ערכה צריכה להכיל , ושאין כזה דבר ולא קיים כזה דבר מפרט בצבע כחול רק שחור , ושלפני שאני אומר דברים שאני יבדוק את עצמי , רק תראו עם מי יש לכם עסק , שניסיתי להיות נחמד ולהודי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בפורום אחר במקרה של בחור שקנה לכאורה גלקסי S4 דרך יד 2, ובדיעבד גילה שמדובר בחיקוי סיני זול עם חומרה חלשה. הצורה החיצונית ומערכת ההפעלה נראות ממש כמו המקור. הדברים שכן ניתן להבחין בהם - מצלמה גרועה ורוזולציה נמוכה יותר מהמקור. כמו כן חשוב לבדוק שמספר הIMEI שמתחת לסוללה תואם למספר בתוכנה (#06#*). את הביצועים ניתן לבדוק ולהשוות דרך אפליקצית בנצ'מרק כמו auntutu.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו פוסט אזהרה לכל מי שמעלה בדעתו לרכוש מכשיר נייד של סוני. אקדים ואומר לכל מי ששואל את עצמו - אני אדם פרטי לחלוטין שנכווה קשות ואין לי שום אינטרס בשום מקום מאף אחד. ברשותי מכשיר סוני Z1 compact שנרכש לפני כשנה. שלא יהיו אי הבנות - מדובר במכשיר טוב אלא שאם תנסו לחפש למכשיר הזה שירות או חלילה אביזר בארץ - אתם בבעיה חמורה. תוך חודשים ספורים הלך האיטום של כיסוי שקע ההטענה במכשיר. יתכן שבסוני לא חשבו שצריך למצוא פתרון עמיד לצורך הלא מוסבר להסיר את את הכיסוי כשמטעינים את המכשיר, ובהמשך הדרך וללא קשר לבלאי הראשוני, כפתור ההפעלה הפסיק לתפקד כראוי. למרות שזה לא סביר ממכשיר דגל שרכיב בו יתבלה תוך חודשים ספורים של שימוש סביר, הייתי מוכן לקחת על עצמי את מלאכת התיקון. ואח…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עדכון: יצאה פריצה חדשה http://symbianism.blogspot.com/2009/01/hackers-vs-nokia-3-2-y-drivemodo-method.html ההודעה המקורית: לאחרונה (בחודשים האחרונים) שחררה נוקיה עדכונים למס' גדול של מכשירי סימביאן, כולם חוסמים את כל הפריצות שהיו קיימות עד היום. נכון לעכשיו לא נראה שיהיה ניתן לפרוץ אותם, אלא אם תתגלה פרצה חדשה. מאחר ולא ניתן לשחזר גרסה ישנה אתם תקועים עם סימביאן סגור. כל זאת בנוסף לעובדה שהעידכון יפרמט את המכשיר ויעשה בלגן בכרטיס הזיכרון כך שכנראה תצטרכו לפרמט גם אותו. בניגוד לדעה הרווחת פריצה של מכשיר סימביאני אינה נועדה על מנת להתקין תוכנות פרוצות בלבד. מה גם שאת זה החסימה החדשה לא מונעת (למרות שהיא הופכת את כל התהליך לכאב ראש). מקור: http://symbianism.blogspot.com
-
- 20 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות Desire כשאני אהיה בארה"ב בחנוכה, ואני רוצה אזהרות לגבי פגמים / "חוסרי מושלמויות" שעלולים להיות בו, אני נורא חושש להיות מאוכזב. לדוגמה האם אני אוכל לקרוא תוכן בעברית מהאינטרנט ולכתוב בעברית? ב blackbarry של אבא שלי משום מה רואים רק Xים . SMSים יהיה ניתן לקרוא בעברית? ולכתוב? ולקטע החשוב פחות-האם יהיה ניתן להוריד עברית באופן כללי לטלפון עצמו? כלומר לכל התפריטים וכו'. זה ממש לא קריטי וממש לא מהווה שיקול בקניה, אבל זה סתם מעניין אותי ויהיה נחמד אם תהיה לי עברית. ד"א נושא קצת פחות קשור-מישהו יודע האם מגן שעשוי מסיליקון יגן על הטלפון בנפילות מגובה ממוצע? בגלל שהתיקים המאסיבים שבאמת מגנים גם מפני נפילות מקומה עשירית נראים מגושמים ומכוערים להחריד, מה גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Zenfone 5z הטרי ינסה להחזיר את אסוס לעניינים בעזרת יחס עלות-תועלת מפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250 (בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול) המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ... אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים.. כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש.. (שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר + צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש.. נ.ב אם מישהו טס לא…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד שעובד על גרסת אנדרואיד 4 ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך לעשות את זה מישהו יכול לעזור לי או להביא לי קישור איך לעשות את זה ומצטער עם הנושא לא קשור לפה הינה תמונה למחשב או טבלט
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תקן ה-UFS 3.0 לסמארטפונים וטאבלטים הוצג רשמית, עם מהירויות העברה שיכפילו את כל מה שראינו בתחום עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחסון פנימי מהיר בנפח של טרה-בייט מגיע אל שוק הביניים, באדיבותה של Realmeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי טלפון אנדרואיד גרסא 4.2. הטלפון תומך בכרטיס microSD בגודל עד 32GB. קניתי כרטיס microSD 32GB, ואני מעוניין לאחסן עליו קבצים שהם מעל 4GB. ממה שהבנתי, ה-File System הדיפולטי שאנדרואיד מפרמט את הכרטיס איתו, הוא FAT32, ו-FAT32 מוגבל לגודל קובץ של 4GB. והשאלה שלי: אם אני אפרמט את הכרטיס ל-File System אחר ש-כן תומך בקבצים בגודל מעל 4GB, האם אנדרואיד(בגרסא שיש לי) תומך built-in ב-File Systems אחרים? ואם לא, יש משהו שאפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-