עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jenia24,

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

6. Started by GasPipe,

לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by methodman,

אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by freesoul23,

5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש תופעה מוזרה בכתובות ה-IP שגולן טלקום מספקת למשתמשי ה-3G שלה - כל כמה שניות כתובת ה-IP משתנה. על מנת לבדוק זאת אצלכם, כאשר אתם מחוברים לאינטרנט ב-3G, כנסו לאתר http://www.noc.co.il ובצעו REFRESH מדי כמה שניות. תגלו שה-IP שלכם משתנה. אצלי, במשך דקה אחת התקבלו 4 כתובות IP שונות - כולן באותו סגמנט, אך האוקטטה האחרונה בעלת ערכים שונים. כאילו המערכת עושה לך IPCONFIG /RELEASE ומיד לאחר מכן IPCONFIG /RENEW כל כמה שניות.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי! שוקל לקנות g3 מKSP כשהם מספקים את האחריות לשנתיים עולה 2350 מה אתם אומרים על האחריות שלהם? מה לגבי עדכונים והגרסה מה אני צריך לבקש?? האם יש שאלה לגבי האם הגרסה תומכת עברית ואיך מקבלים את העדכונים השוטפים?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by YohaiM,

שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shikasha,

שלום, איך אני מבצע ROOT ובכלל החלפת ROM על מכשיר לא מוכר כל כך? יש לי K-Touch W700+ אין לו ROOT אין לו Play Store, וכזה שמותקן חיצונית קורס לא מוצא איך לבטל Fast Boot לא מוצא דרייברים למחשב תודה.

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי גלקסי S3 I9300. עשיתי לו רוט אך לא הצלחתי להכנס למוד super user. ביישום superSU אני מקבל הודעה Installation failed. ברום הוא המקורי שהגיע עם המכשיר (מכשיר של פלאפון) אודה לסיוע יצחק א.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by dorlt,

אני אני עובד בעוד כמה ימים לסלקום ויש להם מבצע עכשיו. אני מתלבט בין שלושה מכשירים E65 6120C 6500(לא סליידר) אני תלמיד תיכון (זאתמרת בן 16) ואני מחפש פלאפון עם מצלמה ורזולוציית מסך טובה וכמה שיותר אפשרויות מכוסות וMP3 איזה מהם כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by עוד אחד,

הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ביצה,

על פי gsmarena גינג'רברד (אנדרואיד 2.3) אמור לצאת ב-11/11 שזה אומר יום חמישי http://www.gsmarena.com/googles_android_platform_turns_3_gingerbread_due_on_11_november-news-2057.php

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by eran256,

שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alons126,

שלום לא מזמן התחדשתי בנוקיה N97 פלאפון טוב והכול אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב כמו שצריך הוא מסנכרן לי מעולה הודעות והערות אבל כל השאר הוא לא עובד כמו שצריך בחלק מהדברים התוכנה קורסת בחלק הוא אומר שהסינכרון בוטל משום מה בחלק הוא תקוע על "מסנכרן" בלי להראות את פס ההתקדמות (או איך שקוראים לזה) ובעוד מיקרים הוא מסנכרן אך לא מעביר כלום מה אפשר לעשות? אם זה עוזר יש לי Win 7 והגירסה של המכשיר היא V11 תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Galit17,

ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rani,

השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by Tanya,

הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.