עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by UberGitter,

כמו בכותרת... היכן ניתן לקנות את המכשיר? מן הסתם, היות ואני מחפש סמארטפון רובוסטי לשטח (חסין מים, אבק וכו'), אם יש מכשיר יותר טוב בשוק הזה, אשמח לשמוע עליו...

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני רוצה לקנות סמארטפון בארה"ב, אבל חשוב שתהיה אחריות גם בארץ. מאילו יצרנים אני יכול לקנות (סמסונג, אפל, סוני... ?) תודה.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by indescrimonous,

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.

4. שלום - אני מתלבט בקניית טאבלט עבור אמא שלי, בין ה Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A לבין הSAMSUNG GALAXY TAB 2 היא בעיקר גולשת באינטרנט ורואה מדיי פעם איזו כתבה בוידאו.משחקת במשחק סגנון הנמלים. אני מבין שהאסוס מציע 4 מעבדים מהירים יותר מסמסונג, והוא על פניו טוב יותר, הבעייה שלי שיש רק שנת אחריות אחת לעומת 3 שנים של סמסונג, וסמסונג לדעתי נחשבת יותר חזקה בכל תחום הסלולר וטאבלטים, כמובן שאסוס זה מותג ענק בניידים ובמחשבים האישיים, אך לא ככ יודע לגבי מסכי מגע. השאלה על מה ללכת.? אני יכול לרכוש את זה מקי.אס.פי באילת וככה זה עולה 1965 למזומן. במקום 2300 בסניפים אחרים. או האם יש עוד טאבלט אנדרואיד שמציע 3 שנות אחריות ונותן תמורה לכסף? אני יכול להתגמש קצת בתקציב אם זה ממש י…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש סמארטפון לא יקר לאבא שלי וראיתי את הפרסום הזה בבאג מה אתם אומרים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 תודה טוב הפרסום חזר http://xtreamermobile.co.il/ המטרה מכשיר לאבא שלי קצת לא רואה טוב מקרוב אז המסך הגדול מדבר אלי ולא זקוק לרזולוציה מטורפת, השימושים הם די בסיסיים שיחות כמובן, מצלמה נורמלית, סקייפ, ווטסאפ, וויז וכו' לא משחקים או משהו מיוחד

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shaithebest,

הי קניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי. אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדית איך מורידים?מאיפה? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הי, אני סטודנט בטכניון ומחפש להחליף את המחברות שלי. נוצר מצב שבד"כ גם ככה אני רושם את רוב התוכן על קבצי PDF שמפרסמים (אני מדפיס, רושם ואז סורק). בשביל השאר, ראיתי כבר כמה אפליקציות נחמדות שמאפשרות לך ליצור מחברות. אני מחפש משהו זול. טאבלט למטרה הזו בלבד. (בגדול מעבר לטאצ', צריך לכלול WIFI) אני יודע שיש טאבלטים שיש להם עט ייעודי אבל אני כמובן אתפשר על עט גנרי ברכישה נפרדת. אני לא אוכל להרשות לעצמי משהו מעל 1000 ש"ח, וגם עדיף שיהיה הרבה פחות. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. ערב טוב לכולם, ויום אשה שמח למי שזה רלבנטי אליו במשך משהו כמו 8 או תשע שנים הייתי באורנג', חתכתי מהם בגלל שירות נוראי להוט מובייל. פתאום הכל היה מהיר יותר ואני ממש מרוצה. עשיתי את הטעות של לחזור לאורנג' בגלל מחיר, ופתאום הכל איטי יותר (פייסבוק, יוטיוב, הודעות בוואטסאפ). למי שתוהה - אני מסתובב עם Nexus IV של LG, כך שאני לא חושב שמדובר בבעיית מכשיר. חזרתי להוט מובייל (שגם נתנו מחיר זול יותר, על הדרך), פתאום הכל שוב יותר מהיר, אבל אז מרפי נכנס לפעולה ומסתבר שהם עברו לרכב על אורנג' בגלל הדור הרביעי. פתאום גם בהוט מובייל הכל איטי יותר - פתאום לוייז לוקח המון זמן למצוא את המקום שאני מחפש, פתאום פייסבוק לא מראה תמונות, פתאום יוטיוב נתקע באמצע - הדברים המעצבנים. השאלה היא - איז…

12. היי! שוקל לקנות g3 מKSP כשהם מספקים את האחריות לשנתיים עולה 2350 מה אתם אומרים על האחריות שלהם? מה לגבי עדכונים והגרסה מה אני צריך לבקש?? האם יש שאלה לגבי האם הגרסה תומכת עברית ואיך מקבלים את העדכונים השוטפים?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by naki,

פעם היה לסוני מובייל חנות בשקם אלקטריק בקניון איילון, נסגר.. אני צריך את הפלאפון דחוף! הכי נח בסלקום אבל אני יודע שהם מעמיסים על המכשיר כל מיני שטויות שלהם.. מעדיף לקנות אותו נקי. זה משנה איפה אני קונה מבחינת אחריות של סלדון וכאלה? איפה אפשר לקנות בפתח תקווה? תודה!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by nisso87,

שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב. לכן התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. האתר GSMArena החליט להעמיד את מערכת ההפעלה החדשה של גוגל במבחן עם מבחני ביצועים של מכשירי אנדרואיד שונים, פעם כאשר הם מריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד 4.4 ופעם כאשר הם מעודכנים לגרסה 5.0 לוליפופ, עם תוצאות מעניינות בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-4-4-vs-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6/

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by tgen,

אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. איך לעזעזל עורכים כאן את הכותרת מחדש ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. Started by adi.c,

שלום לכולם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לשתלט איתה על אנדרואיד לא משנה אם זה מהטאבלט או מהמחשב העיקר שהשליטה תיהיה על האנדרואיד ושהמחשבים לא יהיו (באותה הרשת) לא משנה אם התוכנה היא בעלות כספית רק לא teamviewer תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by lev-27,

היי, קניתי לאמא שלי Galaxy S3 והמכשיר ז-ו-ח-ל. לא ראיתי דבר כזה. פשוט מצגת שקופיות. עשיתי פורמט, החלפתי רומים ואין שיפור. מדובר במכשיר פגום או פשוט דגם לא מוצלח?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. יש לי שני מנויים. הם היו עד לפני שבוע בהוט מובייל אבל הקליטה לא הייתה מלאה אף פעם . אחרי שבדקתי עם GLOVE, וראיתי שהוא ממליץ לי לעבור ל012 (מקום ראשון במכשיר אחד ושני במכשיר השני) עברתי ל012. עכשיו הקליטה ניהיה פי כמה יותר גרועה, במכשיר אחד אני נע בין 0 ל-2 מקלות קליטה.. במכשיר השני רוב הזמן זה 0 וגם כשלא - פשוט אי אפשר להשתמש, לא שומעים אותי. המכשירים m8 ו s3. בS3 זה יותר גרוע (לא שומעים אותי כשאני מדבר בבית). עשיתי שוב בדיקה ב GLOVE. ושוב יצא ש012 במקום הראשון! אז קודם כל , GLOVE פשוט אפליקציה איומה שלא מהווה מדד לשום דבר. היא כנראה מיועדת רק כפלטפורמת פרסום לחברות סלולר ולא יותר. ודבר שני.. מה לעשות? לאיזה חברה לעבור? תודה.

• 10 תגובות
    • 10.9k צפיות
  21. Started by adi.c,

היי מישהו מכיר אפליקציה חינמית לערכית קבצי EXEL במערכת IOS .. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by liiight,

לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

23. Started by geigera,

שלום רב בקיץ האחרון קניתי נקסוס 4. כעבור כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. כבר כמה פעמים הייתי בחנות וכל מה שהם עשו לו לא עזר. יכול להיות שאכלתי אותה ומכרו לי מחודש (כמו שהזהירו אותי כמה אנשים לפני זה). אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. מה שאני צריך זה ממש לא הרבה: אמינות לאורך זמן, סוללה ארוכת זמן, gps טוב (כמובן, הכל יחסי למכשירים אחרים וברמה סבירה. לא מחפש את הרמה הגבוהה ביותר בפרמטרים האלה). רצוי קרינה לא גבוהה. לא רוצה להשקיע הרבה - עד 1500 (או קצת יותר). היו פעם מכשירים טובים - g2, htc one x - שעכשיו הם כבר בתקציב שלי. השאלה היא האם עוד אפשר לקנות אותם בלי להסתכן שמוכרים לי מחודש, כי הם כבר ישנים (עלק, רק 3 שנים). יש גם מוטו ג'י ששמעתי שהוא טוב, רק הקרינה הגבוהה מפריעה…

24. שלום חברים אמא יש רק אחת אבל טאבלטים יש המון, אני מחפש לקנות לה משהו ברמה גבוהה, אני יודע שבשבילה כנראה שעדיף Ipad אבל המחירים יקרים לי מידי אז אני נאלץ להתפשר על דברים יותר טובים בפחות מחיר. אחרי בדיקה באתרים אמינים הבנתי שהשניים הבאים הם פחות או יותר הכי מומלצים. LG G Pad V500 16GB 8.3 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10187 Samsung Galaxy Tab S SM-T700 8.4 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8057 בנוסף ראיתי שיש אחד יותר גדול אך טיפה פחות מומלץ [h=1]Samsung Galaxy Tab 4 SM-T530 10.1[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13733 למרות שהביקורות על הLG די טובות אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב בשביל לקחת את הטאבלט galaxy s עם הביקורות המצויינות. השאלה שלי היא האם אנ…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום אני לא בטוח שזה הפרום הנכון אבל הנושא לא מתייחס רק לאנדרואיד או רק לאייפון אני טס היום לחול ואחי מחכה לי בחול עם מכשיר LG G4 אני כרגע עם אייפון 4S ואני רוצה להעביר את כל היסטוריית השיחות שלי לאנדרואיד אבל אני לא יהיה עם האייפון כי הוא נשאר בארץ לסנכרון אני מחפש דרך להעביר את הקובץ של הדאטה בייס לדרייב או משהו בסגנון ואז להפעיל אותו באנדרואיד אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה,זה יעזור לי מאוד תודה

דיונים חדשים בפורומים