גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום משתמשי נקסוס רבים לא יכולים להוריד את התוכנה בגלל בעיה בגוגל פליי ש"המכשיר איננו נתמך" אין דאגה,מצאתי פתרון פשוט שיעזור לנו להוריד את התוכנה בדרך חוקית. השיטה מתאימה לכל המכשיר שהוגדרו ב-Google Play Store כ"לא נתמכים" הכלי שיעזור לנו בכך היא חנות האפליקציות המובנה בדפדפן הכרום,כל שנצטרך לעשות הוא לגשת לחנות האפליקציות שנקראת Chrome web store ניגש אליה מתוך דפדפן ה-Chrome : http://tinyurl.com/GChromeStore 1) התקינו את האפליקציה Google PLAY דרך ה-Chrome web store שמובנית ותרשמו ל-Google PLAY עם חשבון הגוגל שלכם. http://tinyurl.com/GPlayS 2) חפשו IGO PRIMO ISRAEL והורידו דרך אפליקצית ה-Google PLAY בדפדפן http://tinyurl.com/IGPIL2013 3) הופלה התוכנה תשלח להו… - 

- 10 תגובות
- 4.2k צפיות

- 

- 

חברים שלום יש לי IPOD 80 ג'יגה שקיבלתי במתנה הבעיה שנוצרה היא כך בהתחלה חיברתי את המכשיר למחשב והמחשב זיהה אותו ככונן נייד אולם האיי פוד נתן במסך שלו איזה מן הודעת שגיאה הלכתי ללוח הבקרה > ניהול מחשב > ניהול דיסקים > וכשנכסתי לחלון של ניהול הדיסקים ראיתי שמכשיר הIPOD שלי לא מוקצה ולא מאותחל ולכן ניסיתי לבצע אתחול אחרי ביצוע אתחול הכונן לא היה מוקצה ולכן במקום להקצאות את הכונן לחצתי בטעות על הוצא מרגע שלחצתי על הוצא הכונן IPOD שלי לא מזוהה יותר במחשב מה עושים איך אפשר לפטור את התקלה עזרתכם - 

- 10 תגובות
- 999 צפיות

- 

- 

ישמש לטיול בחול, עדיפות למכשיר עמיד יחסית ואפשרות לצפייה סבירה בסרטים המלצות? - 

- 10 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין. - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים - 

- 10 תגובות
- 965 צפיות

- 

- 

קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר? - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות? - 

- 10 תגובות
- 9.9k צפיות

- 

- 

יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530 - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו? - 

- 10 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה... - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק. - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה, - 

- 10 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני … - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי. - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

היי... אני חושב לקנות MOTOROLA ATRIX ,חשבתי על איביי אבל השאלה אם צריך לשלם על זה מכס? ואם כן האם יש דרך לעבור את זה? וגם האם יש איזה סמרטפון אחר שיותר משתלם לקנות?מבחינת מחיר-תמורה תודה רבה מראש - 

- 10 תגובות
- 6.1k צפיות

- 

- 

היום יש לי אפשרות לקנות את האייפון במחיר זול ב- 550$ הגירסה של 16GB, אני יותר מחפש מכשיר טלפון עם מסך נגיעה שכולל GPS. ולאייפון אין, רציתי לדעת האם APPLE תוציא גירסה שכוללת גם GPS וגם את הדור השלישי בתוך המכשיר ?? תודה רבה זאב - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אנשים, אני אשמח לשמוע חוות דעת על ה-Huawei p7 (לא הp8) מנסיונכם. במיוחד אשמח לדעת איך המכשיר לעומת הG3. הG3 עולה כ300 ש"ח יותר מהp7 במידה וזה מעניין אתכם. אני אשמח להמלצה במהירות, אני ממש לפני קניה ודי מבולבל. תודה רבה אנשים. - 

- 10 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

היי, אין לי ניסיון בטאבלטים אז אשמח לקצת עזרה. אבא שלי רוצה מכשיר טאבלט קליל שיוכל לגלוש איתו גם בחוץ (סלולארי) ולכתוב עליו פתקאות (בכתב יד עם עט תואמת). אני חושב שכדאי ללכת על iPad 2 למרות שעכשיו עם יציאת החדש נראה שמתחיל להיות קשה יותר להשיג את אלו. מכיוון שזה לגלישה בלבד אני מאמין שה-16GB יספיק לו. קצת מוזר שאני לא רואה שחברות הסלולאר השונות משווקות אייפאד יחסית לזה שהוא הטאבלט הנפוץ ביותר, אבל אני מניח שנמצא איפה לקנות. אני רואה שבאורנג' גלישה עולה 98 שח חודשי, בסלקום עם micro sim עולה 140 שח בחודש. ופלאפון אני לא רואה בכלל אפשרות של סים בלי לקנות את הטאבלט (לפחות לא באתר). אפשר גם לשים SIM של רמי לוי ב-55 + 15 שח לחודש נכון? הם מוכרים microsim? - 

- 10 תגובות
- 2.7k צפיות

- 

- 

היום יש לי נגן סיני שמשרת אותי טוב אבל כמות האיכסון שבו קטנה וככה גם זמן הבטריה (אין לא ניטענת) אני מחפש נגן זול וקטן שיש לו לפחות 1 גיגה זיכרון ובטריה ניטענת פנימית ושהנגן יהיה מתאים גם לריצה אני לא בררן אז זה יכול להיות גם סיני תקציב עד 400 שקל+- דרך אגב אני לא צריך מסך ציבעוני ותשטויות האלה - 

- 10 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני חושב לקנות פלאפון חדש, לא מהיקרים ולא חייב מהמילה האחרונה - ככה שאלטרנטיבות סיניות טובות הן אופציה לגיטימית לטעמי ממה שבדקתי Oneplus 3 הוא פלאפון לא רע בכלל, אבל בדיוק השדרוג שלו (T) עומד להימכר בעולם. אז מהניסיון שלכם, הדגם הרגיל של 3, המחירים שלו הולכים לרדת בארץ? בחו"ל? או שזה לא הולך לקרות כל כך מהר. וגם בעניין הסטוקים שייגמרו כי הם יפסיקו למכור אותו - אני מניח שבאתרים כמו אליאקספרס זה יימכר עוד הרבה זמן, כדאי לקנות משם? או שעדיף לחכות ל OP3T? ההבדל הוא לא כזה מהותי (והשאלה המרכזית היא כמה כסף צריך להוסיף על ה"שדרוג") בקיצור אני בנתיים מחכה אבל אשמח לשמוע מה אנשים כאן אומרים בעניין - 

- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower

- 

- 

איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower

-