גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סלולארי יד שניה : 1)איכות המצלמה דיי חשובה לי . אומנם לא צריך מצלמה מרהיבה או משהו.שיראו נורמאלי. 2)איכות תצוגה במסך-תמונות וכו.. 3)רמקולים - איכות צריכה להיות טובה ורמקולים חזקים. 4)זמן סוללה.אני צריך סוללה לפחות ליום וחצי (למרות שאני מטעין כל לילה קורה לפעמים ששוכחים או משהו ) זהו בערך. חשבתי על המכשירים הבאים: SE K610I N73 K800I Nokia 6288 . אני יותר בכיוון של n73 והבנתי שהוא הכי מתאים לי. אילו מביניהם יהיו עדיפים לי ? איזה הכי כדאי (כולם בתווך המחירים,כולל ה-n73 ) תודה !
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מציעה צמד סמארטפונים עדכניים שעונים לשמות X6S וה-X6S Plus, ומשפרים את הנקודה הבעייתית ביותר בדגמיה הקודמים הרבה מכשירים חכמים בשוק העמוס של היום מנסים למצוא לעצמם נישה בלתי רגילה בה יוכלו לפרוח ולזכות להצלחה משודרגת, ואל הרשימה הזאת ניתן להוסיף עתה את הצמד החדש של Vivo הסינית, שעונה לשם X6S ומבטיח איכות אודיו משובחת במחיר תחרותי יחסית. המכשירים החדשים מהווים אחים תאומים למכשירי ה-X6 וה-X6 Plus שהשיקה Vivo בדצמבר 2015, אשר הציעו חבילה מתכתית דקה ומלוטשת עם שבבי MT6752 בינוניים יחסית מבית Mediatek. הפעם, עם ה-X6S וה-X6S Plus, המעטפת החיצונית נשארת דקה ומלוטשת כמו קודם – אך שבבי Sapdragon 652 מתומני ליבות חדשים של קוואלקום מעניקים יעילות וכו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://dx.com/p/google-nexus7-7-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-wi-fi-gps-nfc-black-159006 ושאלה לגבי הארורה 2 (ובכלל הטאבלטים של איינול) האם הטאצ' במכשירים האלה מגיב טוב? אלה שרכשו אותו, האם יש דילאיי בין הנגיעה לתגובה? העניין הוא שיש לי טאבלט של יונדאי (קניתי לא מזמן ברוב טיפשותי) עם חומרה די דומה לארורה (1024X600, MALI400, 1GB, A10, IPS) ובמשחקים כמו פרוט נינג'ה למשל, שהתגובה חייבת להיות מדוייקת, החיתוך של הפירות במשחק נעשה בדילאיי לנגיעה ואז אתה מפספס. זה מציק לאללה..
-
- 41 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה) איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה. יש לי סמסונג S5 android version 5.1.1
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף פלאפון ואני לא רוצה לשים הרבה כסף על מכשיר חדש. בטח לא ישלם 4-5 אלף ש"ח על אייפון. ראיתי את ה htc 8s, אהבתי את העיצוב גם מבחינת תכונות אמור לענות על הדרישות שלי. השאלה רק לגבי המערכת הפעלה WP 8 , אם היא יציבה ואמינה או שעדיף להתרחק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שוקל לרכוש מכשיר אייפון בסין. הבנתי שאני צריך לבקש גרסא מסוימת ומהאתר של אפל לא הצלחתי להבין כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בדגם הספציפי שצריך לבקש שם ממש אודה :-) מתכנן לרכוש את אחד הדגמים הבאים: iphone 6s plus 64gb iphone 6s plus 128gb בנוסף, אם אפשר לדעת אם קיימת בעיה עם האחריות בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאשתי סמארטפון בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מתלבט בעיקר בין LG G5 לבין Samsung Galaxy S6. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי שברה לעצמה את המסך של הנגן שלה אז היא רוצה לקנות חדש... יש לה אמנם נוקיה 5800 שמבחינת נגן מספיק אבל היא מתלוננת שזה גומר לה תסוללה. התקציב הוא סביב האלף שקל, אבל עדיף כמה שפחות... בסך הכל הדרישות שלה נמוכות למדי- רק צריך שיהיה בו מספיק נפח (16 ג'יגה ככה). חשבתי אולי על האייפוד נאנו מהדור החדש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן בנושאים האלה, איך הוא נחשב בסך הכל? אשמח לעזרה תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי אייפד 4 גרסת ה-Wifi. בבית יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מצויין. מחוץ לבית אני מפעילה Wifi Hotspot בגלקסי S3 עם סים של גולן טלקום ומתחברת לאייפד דרך Wifi. מהירות החיבור ב-tethering מאוד איטית והרבה פעמים עמודים לא נטענים ומתקבלת הודעת שגיאה. האם זו בעיה בגולן טלקום או בגלקסי? אני מניחה שזו לא בעיה באייפד כי ברשת האלחוטית שלי בבית עם הראוטר שלי זה עובד מצויין. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 40k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט טוב וזול שיש לו אפשרות להכניס סים לרשת ואפשרות והוסיף זיכרון נייד ומצלמה קדמית, לא מדנה לי החברה ומאיפה העיקר שיהיה אמין והכי חשוב זול שיהיה שימושי בעיקר לסרטים מסמכים ומשחקים פשוטים. תודה!
-
- 24 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
לנובו ישראל השיקה היום את ספינות הדגל החדשות שלה - יוגה בוק, יוגה 910 ומיקס 510 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי MIO 550 ,המכשיר תומך בבלוטוס + WIFI. אני רוצה לדבר בו בעזרת SKYPE או תוכנה אחרת. הבעיה היא שמתי שאני מתחיל להתקין המחשב אומר שהוא לא מזהה את התוכנה. מה לעשות ? האים יש תוכנה דומה לסקייפ שיותר ידידותית להתקנה ? תדה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר... לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה. במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות. יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\ מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...? יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לאפשר גלישה ברכב גם על ידי מחשבים ניידים, טאבלטים (2 ילדים) וכל מכשיר אחר שיתחשק לי. אני שוקל את המכשיר הזה: http://www.cheaper.co.il/product/מודם-סלולרי-לרכב-הוט-ספוט-wifi-מיוחד-למערכות-אנדרואיד מישהו יכול להבין למה מוזכר שם אנדרואיד? הרי אם יש גלישה אני אמור לתקשר מכל מכשיר שהוא. זה נראה יותר זול: http://2-buy.co.il/p/נתב_אינטרנט_אלחוטי_לרכב_Huawei_CarFi_E8377_4G_חיבור_עד_10_מכשירים וזה נראה שקל להעביר אותו בקלות וגם באופן זמני מחוץ לרכב (נניח לפיקניק) http://www.gadgetdeals.co.il/Product/34911712/ZTE-MF910-4G-LTE-Mobile-Hotspot-מודם-סלולרי-מעולה הגלישה תהיה דרך הוט מובייל שמציעה את החבילה של 100GB https:…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-