עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הדרישות שלי לסמארטפון (העיקריות) צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה (חשוב אוזניות inear), מקס' אפשר לקנות בנפרד. שמתי עין על ה samsung i9000 אבל מתבאס מהקטע שהוא לא תומך מלא בפלאפון (חסר תדר 850) ומחשב עם נטסיק מאורנג' בגלל שלהם יש את המחשב הכי טוב ASUS K50I

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by KFL,

יש לי nokia n97 ושמתי לב שרק מתי שאני פותח את המקלדת אז המסך מתהפך לרוחב. אם הוא סגור הוא לא יתהפך... מישו יודע איך משנים/מתקנים את זה??? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ראיתי את המפרט הטכני שלו הסביר בסה"כ, אבל ב-CLOVE הוא נמכר ב-195 ליש"ט שאם אני לא טועה זה בערך 1200 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Shtupel,

בסופו של דבר זה ניראה שהשניים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה שגם ככה תצא עוד מעט כעידכון לכלל המכשירים. אז מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by matrix66,

לאחרונה התחלתי להשתמש במסנגר ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לי להמשיך להתכתב במסנגר גם בטלפון הנייד תודה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. בבקשה תעזרו לי. המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא. מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שמעתי מכמה אנשים שאוזניית בלוטוס מסוכנת מבחינת קרינה יש לי אוזניה H700 של מוטורולה האם אני יכול להסיר חשש מליבי? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dddddd,

שלום אז ככה כל אחד אומר אחרת העם יש לכם הוכחה איזה נגן יותר איכותי מבחינת סאונד העם זה iAudio/Cowon i7,d2 או Creative zvp או אולי iRiver Clix2 אבל רק עם יש לך הוכחות תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by marmark,

ברשותי MIO 550 ,המכשיר תומך בבלוטוס + WIFI. אני רוצה לדבר בו בעזרת SKYPE או תוכנה אחרת. הבעיה היא שמתי שאני מתחיל להתקין המחשב אומר שהוא לא מזהה את התוכנה. מה לעשות ? האים יש תוכנה דומה לסקייפ שיותר ידידותית להתקנה ? תדה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by anatoli,

לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Aviad6,

היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בואו לגלות את כל הנתונים החשובים אודות מוצרי הדגל של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר בעולם לכתבה

21. פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liiight,

לטלפון נוקיה (משנה הדגם?). תקציב של עד 300, עדיף פחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מקבל עוד שבוע וחצי ממקום העבודה שלי סלולרי N95 של חברת אורנג'. אני לא יודע איזה גרסה של ה-N95 המכשיר יהיה (הבנתי שיש גרסה 8GB שהיא יותר מתקדמת?). בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי ה-GPS במכשיר. אני רוצה להפעיל את ה-GPS בעברית עם מפות של ישראל. מה אני צריך לעשות בשביל זה? להתקין תוכנה? אם כן, איזו תוכנה מומלצת ואיפה אפשר להשיג או לרכוש אותה?

25. Started by meydand,

אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.