עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…

4. דרישות: עברית, מצלמה טובה, רמקול חזק ככל האפשר. אני לא יודע אם יש מדד לזה, אבל מכשיר שפחות נוטה להתחמם בשיחה ממושכת עדיף. במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד ל-1300.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…

9. מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

12. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

13. שלום ראיתי שאתם ממליצים על הטלפון גלקסי S6. האם יש הבדל אם קונים אותו מיבואן ראשי או מיבוא מקביל?

14. Started by Moty_p,

שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?

15. Started by kletsman,

שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?

16. סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. כרגע אני עם אייפון 4s שעדיין חי ובועט כבר למעלה משנתיים אבל כבר ישן וצריכה להחליף בסמארטפון חדש ועדכני יותר תקציב 2000 שח ניתן עם חריגה של עד 500 שח אבל רצוי חריגה כמה שפחות אז ככה אלה השימושים והדברים העיקריים והחשובים שאני צריכה שיכלול 1. אם ניתן רצוי טעינה מהירה. הכי חשוב חיי סוללה ארוכים כולל לאחר זמן רב של החזקת המכשיר. לא כמו האייפון שלי שבכל השנה הראשונה הסוללה החזיקה זמן רב גם לאחר שימוש ארוך ולאחר שנה וקצת הסוללה כבר לא אותו דבר ואני צריכה להטעין אותו כל30 או 40 דקות לאחר גלישה או שימוש באפליקציות 2. רזולוציה ואיכות מסך מעולה בניגון קטעי וידאו סרטים או תוכניות וגלישה באינטרנט גודל מסך של עד 5 , למרות שרצוי גג 5 א…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הי כולם לפני כמה זמן הייתי אצל קרובי משפחה, והיה להם מכשיר LG G3, ומייד מבחינים שם שהמסך שלו הוא מדהים. גם בהשוואה לטלפונים אחרים שיש להם מסך טוב מאד, הוא עדיין מתעלה עליהם בצורה ממש ברורה. (אני מציין את ה-G3 דווקא, כי זה הדגם שראיתי.. לא ראיתי עדיין את הדגמים החדשים יותר של LG, אבל אני מניח שרמת המסך גם שם זהה..) אני בד"כ מעדיף לקנות טלפון ישירות מסין, בגלל יחס עלות-תועלת ממש טוב, והשאלה היא האם יש סיכוי להזמין טלפון מסין עם מסך כמו שיש ב-LG G3? כמו כן, האם יש שם טכני כלשהו לסוג המסך שיש שם? בהרבה טלפונים יש מסך IPS, אבל זה נראה שה-IPS שב-G3 הוא משהו ממש מיוחד.. אז אולי אם יש לזה שם טכני, זה יעזור למצוא …

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by nargsi,

אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.

20. אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by rafizil,

מחפש המלצה למצלמת רכב טובה וחזקה, דרישה עיקרית לצלם בזמן חנייה אז צריך סוללה גדולה, עמידות בחום ואפשרות לכרטיס זכרון של לפחות 64 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.

24. צילומים נוספים מגיעים אל הרשת ומציגים את המכשיר החדש של סמסונג בצמד גוונים שעדיין לא ראינו עבורו עוד יום עובר – והנה אנחנו מקבלים עוד תמונות וצילומים של מכשירי הדגל הטריים מבית סמסונג, שיוצגו לעולם ב-21 בפברואר, כלומר בעוד כשבוע וחצי. התמונות החדשות מציגות את המכשיר בצבע אפור-כסוף ובצבע מוזהב, ומצטרפות אל הצילומים הקודמים שכבר ראינו לדגם בצבע כחול כהה או שחור. הצבעים והתיעודים החדשים ברורים יותר מאלו הקודמים, וללא ספק מציגים את מכשיר הדגל באור חיובי יותר – עם מעטפת מסך מזערית וצד קדמי שמזכיר במידה מסויימת את ה-One M9 וה-One M8 של HTC. התמונה והתצלומים החדשים הצליחו להפתיע אותנו לחיוב האם מעבר לחיי סוללה נהדרים וביצועים מובילים, מכשירי ה-Galaxy S…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by bbking,

שלום לכם יש לי מכשיר d802 lg g2 ואני מעוניין להתקין רום אחר, איזה מבין הרומים שציינתי הוא המומלץ ואם אפשר בבקשה מדריך עם עברית מלאה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים