עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה, עם שבב Snapdragon 820, נפח אחסון זריז, גוף מתכתי דקיק ועלות שתאפשר לרכוש שניים במקום של Galaxy S7 או LG G5 בודד מגוון הסופרלטיבים שלנו בכל הנוגע לתגי המחיר של שיאומי (Xiaomi) כבר אזל לחלוטין, אך ביצרנית הסינית מתעקשים להמשיך ולפתיע אותנו פעם אחר פעם. כעת זה קרה על הבמה בתערוכת MWC 2016, עליה חשף הוגו בארה את סמארטפון ה-Mi 5 החדש – שהולך על כל הקופה עם מעטפת מתכתית דקיקה בחיפוי זכוכית קמור (או חומר קרמי בגירסה מיוחדת ויקרה מעט יותר), מסך IPS בגודל 5.15 אינץ' עם רזולוציה של 1080p, בהירות גבוהה במיוחד וכיסוי של מכלול צבעים מורחב, שבבי Snapdragon 820 העדכניים, נפח אחסון שמבוסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, זכרון RAM מסוג LPDDR4 …

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  2. תופעות לוואי בלתי רצויות מהקאמבק של ה-microSD? דיווח חדש טוען כי סמסונג תשווק את צמד מכשירי הדגל שלה בשווקים המערביים עם נפח האחסון הפנימי המינימלי ביותר בלבד יחד עם ההגנה בפני מים ואבק, התמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון היא המאפיין החשוב ביותר שחזר ל-Galaxy S7 (וגם לדגם ה-Edge כמובן) לאחר שלא היה זמין ב-Galaxy S6, בייחוד בתקופה בה כרטיסי ההרחבה האלו הופכים למהירים יותר, עם נפחים מרשימים יותר, וזולים יותר מאי פעם בעבר, וכשמערכת האנדרואיד מרשמלו כוללת אפשרות להשתמש בנפח שלהם בתור נפח פנימי אמיתי, עליו ניתן לאחסן אפליקציות שונות ואת המידע שלהן. עם זאת, נראה שחזרתו החגיגית של ה-microSD הביאה את סמסונג להחלטה בלתי צפויה – והענקית הקוריאניתעתידה לשווק את הסמאר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשת לא המתינו יותר מדי זמן וכבר פירקו את מכשיר הדגל החדש של סמסונג, בכדי לגלות לנו מה מסתתר בפנים ומה הופך אותו לחסין נוזלים בחודש הבא, עם תחילת השיווק של הדגמים החדשים מבית סמסונג ללקוחות, אנחנו עתידים לראות הרבה מאוד סרטונים בהם אנשים מתעללים בצמד הדגמים החדשים של סמסונג עם הפלות מכוונות, עיקומים, מכות ושאר שיטות בתמורה ללייקים וצפיות – אבל סביר להניח שנראה גם הרבה מידע קצת יותר מעניין ומועיל, כגון הדרכות לפירוק ותיקון של הסמארטפונים, בדיקה מעמיקה של החומרה המרכיבה אותו ועוד. עד שזה יקרה – יש לנו תיעוד מוקדם ראשון של ה-Galaxy S7 כשהוא פתוח לרווחה, תודות לאתר טכנולוגיה רוסי זריז. הדיווח המדובר מגלה כי פירוק המכשיר מבוצע מהחלק האחורי (ללא צורך בפירוק…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. ה-G2 גוסס - שירת אותי נאמנה ואני מאוד מרוצה מחיי הסוללה שלו, הגודל הפיזי וגודל המסך. משתמש בו המון - בעיקר לעבודה: מיילים, גלישה, גישה לקבצים בכנן וכמובן - שיחות, סמס, וואטטסאפ. לא למשחקים ושטויות. מחפש מכשיר שיהווה שדרוג של ממש ולא יהיה גדול משמעותי. חיי סוללה טובים, עמיד ומחיר שפוי. חשבתי על ה-S6 ב~2300 ש"ח אבל אולי יש משהו עדיף במחיר סביר יותר? אין לי בעיה עם סיניים מובילים אבל לא גדולים כמו למשל 1+2 ודומיו. תודה!

5. שלום, האם אני יכול להתקין סים נוסף שמקושר למספר שיש לי במכשיר אחר? אם כן, 1. האם גם האינטרנט יעבוד בשניהם? 2. באיזה חברות סלולאר זה קיים? תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. היצרנית הסינית פותחת את תערוכת ה-MWC לשנת 2016 באופן שאפתני, עם צמד הסמארטפונים Idol 4S ו-Idol 4 רשמית, תערוכת ה-MWC 2016 בברצלונה, הגדולה ביותר של עולם הסלולר והמכשירים החכמים, נפתחה רק היום – אך מעשית, ההכרזות והחשיפות במסגרתה החלו לזרום אלינו כבר אתמול בבוקר, כאשר דווקא Alcatel, המותג הצרפתי של חברת TCL הסינית, הייתה זו שהצליחה להשתרבב אל הכותרות לפני כולם. Alcatel, שהביאה לנו את ה-OneTouch Idol 3S המפתיע לטובה בשנה שעברה, חשפה צמד סמארטפונים חדשים שמיועדים אל לב ליבו של שוק הביניים, עליהם כבר סיפרנו לכם לפני כמה שבועות. דגם ה-Idol 4 הוא מעין ממשיך ישיר עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם שבב Snapdragon 617 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את ה-LG G2 המעולה שמספק אותי כראוי, אך אני מעוניין לשדרג משום שאני מעוניין במכשיר יפה, מצלמה טובה משמעותית ומכשיר מהיר יותר. מי לדעתכם מעניין יותר? אמנם הם רק יצאו אמש אך אני כבר מתחיל לחשוב על זה כי בחודש הבא הבנתי שהם מגיעים לארץ. האם יהיה כדאי להזמין מכשיר כזה יקר מחו"ל? הבנתי שיש כאלה שמזמינים מכשירים יקרים מחו"ל, הבעיה שזה קצת מפחיד למקרה שהמכשיר יגיע תקול או משהו כזה.

8. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

10. היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…

12. Started by leoleo,

שלום, מתלבט על דגם נגן ראשון לילד בן 10 , האם SANDISK SPORT או JAM - מתאימים? מה מתאים מבינהם? האם אולי לרכוש את ה-SANDISK PLUS - שעדיין נמכר פה ושם אך סביר שמייצור ישן? או לכוון דוקא למכגירים מתקדמים ויקרים יותר- מה מומלץ? התקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. מתכננים לרכוש את מכשירי הדגל החדשים של סמסונג? זה כנראה יעלה לכם בערך כמו שה-Galaxy S6 וה-Galaxy S5 עלו בתחילת דרכם נותרו שעות בודדות להשקה, אבל אנחנו החלטנו שלא להמתין ולשתף אתכם כבר עכשיו במה שנראה כמו אחד מהפרטים היחידים שעליהם עדיין לא דיברנו בכל הנוגע לצמד הסמארטפונים החדשים מבית סמסונג – המחיר. עלון מודלף נוסף מאחת מרשתות האלקטרוניקה הגדולות בגרמניה חושף כי ה-Galaxy S7 הסטנדרטי יוצע למכירה בתג מחיר של 700 יורו, ואילו ה-Galaxy S7 Edge ישא מחיר מומלץ של 800 יורו. עבור הדגם הסטנדרטי מדובר בשידור חוזר של העלות הראשונית משני הדורות הקודמים, ואילו עבור דגם ה-Edge מדובר אפילו בהוזלה קטנה של 50 יורו בהשוואה ל-Galaxy S6 Edge – וזה לא רע בכלל, בהתחשב בכך שהדגם החדש …

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…

17. מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  19. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

20. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

21. Started by Moty_p,

שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?

22. סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום ראיתי שאתם ממליצים על הטלפון גלקסי S6. האם יש הבדל אם קונים אותו מיבואן ראשי או מיבוא מקביל?

24. Started by kletsman,

איזה מכשיר עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kletsman,

שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?

דיונים חדשים בפורומים