צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
דגמי ה-Galaxy Tab S2 וה-Galaxy Tab A מוצעים עתה בהנחות בלתי מבוטלות שוק הטאבלטים מבוססי האנדרואיד אולי איבד מהזוהר שלו בתקופה האחרונה, אבל זה לא אומר שאין בו הצעות משתלמות ומעניינות מפעם לפעם – בייחוד אם הן מגיעות מהנציגה הבולטת ביותר בו, סמסונג. באמאזון גרמניה מציעים כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day, את דגמי ה-Galaxy Tab S2 המתקדם וה-Galaxy Tab A הבינוני, בגירסאות ה-9.7 אינץ' שלהם, במחירי מבצע שבהחלט כדאי לשקול. דגם ה-Galaxy Tab S2, אשר מהווה את הנציג העדכני והמוביל בקו של הענקית הקוריאנית עם מסך Super AMOLED ברזולוציה של 1,536×2,048 פיקסלים, שבב Exynos 5433 מתומן ליבות, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 32GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ, מוצע לרכישה בעבור…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מזמינים חבילות מחו"ל ורושמים מספר נייד, ניתן לקבל התראות SMS שעוזר באיתור. האם אותו דבר נכון לגבי דברי דואר שנשלחים בתוך הארץ? זה עובד בדואר רגיל? עבוד גם בדואר רשום? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק (דיי סגור על ה1060 החדש) הrazer blade נראה כמו שילוב טוב של ביצועים, גודל ואיכות בנייה. מה שמדאיג אותי זה מה שאני קורא באינרטנט על השירות של razer, ואני לא בטוח בכלל אם אני אקבל שירות אם אזמין מאמזון (הם עושים משלוח ישירות לארץ). הבנתי מאמזון שזה בכל זאת שירות של razer גם כשמזמינים דרכם. הרבה אנשים באינרטנט ממליצים להזמין מהחנות של מייקרוסופוט כי להם יש שירות מצוין אך החנות הישראלית בכלל לא מוכרת לפטופים, שלא לדבר על הblade, ואני מניח שאני לא אקבל אחריות ממייקרוסופט ישראל עליו. האם למישהו יצא להזמין מחשב נייד מחו"ל ולהתעסק עם תיקונים \ אחריות מול החברה בחו"ל? הייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-