עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי שבוע טוב לכולם, אשמח להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בהליכונים ביתיים. אני מעוניין לקנות הליכון ביתי, 3000-4000 ש"ח תקציב. ורציתי לדעת איך בוחרים? יש לציין שאני לא מכיר חברות ודגמים, אני מסתכל על המפרטים הטכניים אבל לא יודע על מה חשוב לשים דגש. (שמתי עין על הדגם הזה - https://www.alufsport.co.il/items/2252793-הליכון-זום-1-VO2-ZOOM-1) אשמח לכל טיפ בנושא, תודה ושבוע נהדר!

2. Started by kdani,

אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by shai769,

אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Track,

קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by kdani,

יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by al74,

altatac מוכרים ב-eBay ב-$472 כולל משלוח ארצה (לפני מע"מ) את ה-iPad Mini 32GB עם תצוגת הרטינה (הדגם החדש). http://ilshipping.com/?p=283

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by adam42,

היי לכולם! אני משתמש במחשב-טאבלט T100 של אסוס (ומאוד מרוצה ממנו), וככל הנראה מתישהו ביממה האחרונה הוא נפל ונסדק המסך. יש כמה קוי שבר, אין פיקסלים מתים לשמחתי, אבל מצד אחד של קו השבר המרכזי המסך לא מגיב יותר לטאץ'. סה"כ זו לא פציעה נוראית, להבנתי. בכל אופן, רציתי לשאול על אילו מעבדות הייתם ממליצים לתיקון של דבר כזה, באזור המרכז, בהעדפה לת"א, כפר סבא, רעננה או הוד השרון. תודה רבה! אדם

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. אורח ירדן
    Started by אורח ירדן,

אהלן, אני מחפש כיסא לעבודה ממושכת על מחשב. לרוב אני יושב כל יום כל היום בתחום העבודה שלי, והכיסא שאני יושב על כרגע ממש על הפנים, ואני מרגיש שזה מונע ממני להתרכז ולהתייעל בעבודה עקב אי נוחות בגב רגליים ומרפקים. אני מאוד מתעניין בכיסא STEELCASE LEAP אבל משום מה אף אחד לא מוכר אותו בחנויות פרונט בארץ. יש רק חברה או שניים (שאין להם חנות פיזית, אלא משרדים) שמייבאים את הכיסא וגם אז זה לחכות להצטרף להזמנה גדולה יותר של חברה או ארגון. בגדול אני מוכן להשקיע בכיסא טוב אבל מן הסתם אם יש משהו דומה בתקציב נמוך יותר אשמח לשמוע המלצות מהנסיון שלכם. חשוב על מאוד תמיכה טובה בגב תחתון ומשענות יד מתכווננות (לא רק למעלה למטה, אלא גם פנימה והחוצה) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. דגם ה-G930 המתקדם של היצרנית השוויצרית מוצע עתה לרכישה בכמחצית מהמחיר שבו תמצאו אותו בארץ המבצעים השווים בחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לזרום – והפעם בתפריט של אמאזון בריטניה אפשר למצוא את אוזניות הגיימינג G930 של חברת Logitech. מדובר בדגם וותיק יחסית שהושק במקור לפני כחמש שנים, אך כזה שעדיין מהווה הצעה מתקדמת למדי עם יכולת פעולה אלחוטית של עד עשר שעות, 7.1 ערוצי אודיו, שלושה כפתורים פיזיים ניתנים לתכנות, התאמה הן למחשבים אישיים והן לקונסולת ה-PlayStation 4 וגם מיקרופון מבטל רעשים, כיאה למוצר המיועד בראש ובראשונה לגיימרים. במסגרת המבצע הנוכחי, אוזניות ה-G930 מוצעות במחיר של 68.25 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-390 ש"ח, לעומת עלות אש…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. המבצעים המקוונים ליממה הקרובה כוללים מחיר נמוך עבור ה-Moto E הצנוע, מחירים נהדרים על שעון חכם של Pebble וכרטיס microSD של סאנדיסק וגם הצעה משתלמת נוספת עבור כונני ה-BX200 עדיין לא נגמר לכם הכסף? מעולה, משום שבחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לספק דילים שלכל חובב חומרה וגאדג'טים יהיה קשה לסרב להם. אמאזון צרפת מציעה למכירה את סמארטפון ה-Moto E מהדור השני, עם שבב Snapdragon 410 ומסך 4.5 אינץ' ברזולוציית qHD, נפח אחסון של 8GB, זכרון RAM של 1GB וגם עדכון מוכן למערכת האנדרואיד מרשמלו – במחיר של כ-101 יורו בלבד כולל מסים ומשלוח לארץ, הן למכשיר בצבע שחור והן למכשיר בצבע לבן. המחיר הזה מתורגם לכ-437 שקלים בלבד – והופך את ה-Moto E לאופציה נהדרת בתור מכשיר חכם חליפי, מכשי…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. http://ilshipping.com/?p=290

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

זא אתר שלהם: http://www.ezsave.me/he/ הם מתווחים בין לקוח לחברה ומוצאים עבור לקוח עסקאות יותר חסכוניות אחרי שמעלים להם חשבונית לאתר. יש גם מפה בעמוד ראשי איפה יש לראות אנשים בסביבה וכמה ועבור מה הם משלמים. אלה אנשים שלדעתי שהצטרפו לשירות. זה נשמע שירות טוב למישהו שמרגיש שמשלם הרבה אבל אין לו זמן להתמקח עם שירות לשימור לקוחות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מה באמת אפשר לעשות עם פאנלים סולריים בבית פרטי? מבחינת חיסכון בכסף, מבחינת שימושים מעניינים. מבחינת שימושים, השימוש הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו זה להפיק חשמל לבטרייה של מנורה. כמובן יש פאנל בשביל הדוד אבל זה פאנל די גדול... למעשה אני מחפש מעין מדריך לפאנלים סולאריים או קישורים שיכולים לעזור לי להבין איך זה עובד. דברים שהייתי רוצה לדעת... מבחינת מתחים, אני מניח שמדובר בזרם ישיר? איזה מכשירים אפשר לחבר לפאנלים סולרים מסויימים? האם צריך פאנלים שונים בשביל הארץ?(למשל לעומת ארה"ב). האם ניתן לתרגם כמה קוט"ש פאנל סולרי יכול להפיק לי ביום עם שמש? האם אפשר לחבר מחשב לפאנל סולרי? אבל האם יש חיבור "משולב" של חשמל ופאנל כשהמכ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. למיטב הבנתי הם שולחים עם FEDEX האם אני משלם לפדקס את המיסים בלבד או שהם דורשים גם עמלות שקר כלשהן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים כותרת מי מכיר מי יודע תודה

20. Started by moshel61,

ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מבצעים בחנות המקוונת לשעות הקרובות בלבד כוללים עוד הזדמנות לקנות את אוזניות ה-G430 ועכבר ה-G710s של Logitech במחירים נהדרים, לצד אוזניות איכותיות מבית Sennheiser מבצעיה של אמאזון אשר קורצים לשחקנים ולחובבי הגאדג'טים באשר הם חוזרים היום, ובגדול. אמאזון ספרד מציעה לרכישה את אוזניות ה-G430 החוטיות והפופולריות של Logitech, במחיר של כ-63.5 יורו כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-271 ש"ח בהמרה ישירה, שהם הנחה של כמעט 100 ש"ח לעומת מחירן כאן בישראל. ממשיכים עם אמאזון צרפת, שם חוזר למחיר מבצע עכבר ה-G700s של Logitech, הפעם עם מחיר של כ-81.6 יורו כולל מס ומשלוח לארץ, אשר מתורגם לכ-350 ש"ח וזול ב-150 ש"ח מכל מחיר שבו נתקלנו בחנויות המקומיות. שווה בהחלט, במידה וטרם…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dolev16,

היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amit14,

שלום, הזמנתי oculus quest 2 מאמזון, איך אני יושע אם אני יכול לחבר את המטען שלו רק בעזרת מתאם אוניברסלי או שיש צורך גם בממיר מתח כדי שלא ישרף?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  24. אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.