צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 4K ISP בגודל של 27-3 אינץ ראיתי את המסך LG27UD88-W ,האם יש למשהו ניסיון איתו על איזה מסך אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, האם אתם מכירים דרכים להוזיל עלויות באתר הנ"ל ? כי אם אני קונה עם המשלוח שלהם אני מגיע בדיוק למחירים של הארץ ואז לא משתלם לי לקנות משם.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו את המיני רחפן שכלכלי לכל כיס ושווה להזמין אחד כזה במקום לקנות רחפן ב1000 שקל ולרסק אותו אחרי טיסה או שתיים ..ממליץ לכם מאוד !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הנייד הזה מאמזון :https://www.amazon.com/HP-Spectre-i7-8550U-3840x2160-Convertible/dp/B076QQRWZF/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1525882845&sr=1-3&keywords=hp+spectre+x360&dpID=41veppnC8rL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch וראיתי שיש שם אופציה להרחבת האחריות ויש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם האם האחריות תקפה לישראל? האם אני מקבל החזרים על המשלוחים במקרה וקרתה תקלה? ואיפה אני יוצר קשר במידה ואני רוצה לממש את האחריות? ובכללי אם מישהו התנסה איתם ויודע להגיד האם שווה להרחיב את האחריות... תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן , בתקופה האחרונה התחלתי לעשות ספורט וחיפשתי אוזניות אשר יתאימו לכך יצא לי להיתקל בזמן החיפושים באוזניות BackBeat FIT קניתי אותן ולאחר שבוע אני באמת רוצה להמליץ עליהן חיפשתי אוזניות קלות , נוחות מתאימות לריצה, סאונד טוב אבל הכי חשוב הוא לא מפריע לי לשים לב לסביבה ולשמוע את המתרחש והן ענו על כל הדרישות ! האוזניות נוחות , לא זזות אפילו קצת בזמן פעילויות (ריצה מהירה , הליכה , קפיצות) בנוסף לכך האוזניות הן אוזניות בלוטוס ככה שאין חוט שמפריע בזמן הפעילות . סה"כ אני מאוד נהנה מהן ושמח שעשיתי הקנייה הזאת ומאוד ממליץ לחברה פה שעושים ספורט לבדוק עליהן ! :)
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפושים ברשת אחר אוזנייה אלחוטית, קניתי את האוזנייה של פלנטרוניקס מדגם Voyager 8200 C. חיפשתי אחר אוזנייה נוחה ולא כבדה באוזן (אחת כזאת שלא מרגישים אותה יותר מדיי בזמן תזוזה), בעלת סוללה גדולה שתספיק לי למשך כל היום. קראתי וצפיתי בלא מעט סקירות על כל מיני אוזניות אלחוטיות ובסוף החלטתי לרכוש את האוזנייה הזאת. האוזנייה יושבת בצורה מאוד נוחה באוזן, הסוללה מספיקה ליום עבודה שלם ואני מאוד מרוצה ממנה. אוזנייה באמת על רמה , ומאוד מתאימה לכאלה שמקבלים ומוציאים שיחות רוב היום , היא הופכת את החיים להרבה יותר קלים מניסיון אישי שכחתי לציין גם שהאוזנייה ממש מצמצמת את הרעשים מהסביבה שזה מאוד חשוב לי בשיחות ביום יום שלי. אז אלו מכם שמחפשים אחר אוזנייה איכות…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חברה, קראתי פה מספר דיונים אך הם ישנים לפיכך החלטתי לפתוח דיון. אז ככה - הכיסא מנהלים שאני איתו(הדיי מעפן) כבר נשחק לגמרי וזה כמו לשבת על סלע. מחפש המלצה לכסא טוב לעמדת המחשב - עד 1000 ש"ח - כסא שאפשר להתרווח איתו בסבבה ומתאים גם לישיבה ממושכת, מתאים גם לפוזיציית רגליים על השולחן וכו'.. תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם הם נופלים באופן משמעותי מ BOSCH ו MAKITA?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקוח של חברת פרטנר קרוב לשנתיים וחצי הכול טוב ויפה עד שפתאום התחילה לשקר ולהבטיח סתם דברים אז לי נמשל הובטח שאני יותר לא ישלם דמי מעבר לאחר שבימקום שהיגבו מימני 10 שקל גבו מימני 49 שקל אז שלחתי להם את הכול אז אמרו לא נוכל לזכות אותך או להחזיר לך חלק מהכסף אז בחודש 8 אני מגלה חיוב על דמי מעבר על שהחלפתי תוכנית סלולר אחרת אז התקשרתי כדי לברר אמרו לי כולם משלמים דמי מעבר אין דבר כזה שאתה לא תשלם אמרתי להם לי אמרו שאני כלל לא ישלם אז אחרי זה זיכו אותי והכול אז שאל אותי המנהל המוקד כי עבירו אותי עלו למנהל קרוב יעקוב זה היה בתאריך 20.08.17 אז אמרתי שכן אז ביררתי לגבי תלונה שהגשתי נגד אורן המנהל הפלאפוני ושושנה המנהלת שת המוקד של הצאט שבאתר אז פתאום בלי הסברים בלי הוכחות שהג…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לא יודע עד כמה זה באמת כל האותיות הקטנות, אבל בהחלט יכול להוות בסיס כמי נגד מי בסוגיה - https://finance.walla.co.il/item/3181468
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-