עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by askme,

לראות בחדשות ערוץ 2 הערב כתבה על 200 חבילות של הזמנות מחו"ל שמצאו את דרכן לפח זבל ( צפרדע ). לא מאשים אף אחד, רק פרומו של חדשות.

3. Started by Lichborne,

https://www.asus.com/us/Monitors/MG278Q/ אחרי שויתרתי על לייבא מחו"ל ולנצל את המחירים המדהימים שיש להם, במיוחד אלה שהיו לרגל ה-BF (גם במבצע הכי מטורף שראיתי, 350$, זה יצא 650$=₪2200 עם משלוח\מיסים. הבדל של 300 שקל לא שווה לי את המרחק), החלטתי לקנות במחיר נטול המבצעים של הארץ שלנו. על איזו חנות הייתם ממליצים? כל המחירים די אותו הדבר, אז נותר רק להשוות את איכות השירות (בין השאר במקרה של בעיות). חשבתי על TMS כי הייתה לי חוויה טובה איתם מבחינת השירות או פלונטר כי הם נראים סבבה וכולם מדברים עליהם. מוזמנים להגיד מה דעתכם עליהם, או על כל חנות אחרת. כדאי לחכות עם קניה של מסך לאיזה זמן/אירוע קרוב מסוים? למשל כמו שיוצא ליין חדש של כרטיסי מסך וכל המחירים ש…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by felix slabodkin,

יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. https://www.amazon.com/stores/page/0944C651-9D83-4CA1-B4B1-F810630F07BF?store_ref=SPONSORED_SEARCH_AC3LMM9RF6ZV62M&store_ref=SPONSORED_SEARCH_AC3LMM9RF6ZV62M&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=3365067662&pd_rd_wg=TQJOW&pf_rd_r=DCG5V8HZJX9XH3Q25PWV&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pd_rd_w=VyxeU&pf_rd_i=ps4+controller&pd_rd_r=571ff171-1315-44a2-bf24-67cbfc8d9aca&hsa_cr_id=2188794020401 לתשומת לבכם bungie החזירים גובים מחירים מטורפים ב battle.net לעומת זאת עותק פיזי !!!!!! יותר זול משמעותית לקונסולת לא מצאתי גם בחנויות צד ג עותק דיגיטלי זול משמעותית והנה ההוכחה https://isthereanydeal.com/search/?…

7. Started by רון88,

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by הרצל דלאל,

תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טסתי ב10 לדצמבר וחזרתי ב15 לארץ (חזרתי יום שישי) קניתי מגהץ איכותי ויקר (200 דולר) באלמ דיוטי פרי. כשהגעתי הביתה פתחתי את המגהץ בסוף השבוע שאחרי וראיתי שהוא לא נדלק. ניסיתי לפנות לאלמ והם העבירו אותי ליבואן בטענה שהאחריות לא עליהם. ניסתי לפנות בבקשה ליבואן והם הפנו אותי למעבדה שלהם בחולון (אני לא אקח יום חופש ואסע במיוחד) אני זכאי לשירות עד הבית ולכן בדקתי כיצד ניתן להגיש בקשה. ב28 לחודש פתחתי בקשה במערכת שלהם ורק היום חזרו אליי הם טוענים שהם לא חייבים להחליף בחדש ובמיוחד כי עברו יותר מ14 ימי עסקים (מה שלא קרה כי הבקשה שלי מה28.12 האם אפשר לעשות משהו בנידון? לא הגיוני שאני קונה מוצר ב900 שקל ומקבל מוצר מתוקן במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by shirlevi116,

שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Igal_g,

שלום, איפה בצפון אני יכול לרכוש מסך למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. https://finance.walla.co.il/item/3126501 סתם להרחבת הידע.

14. Started by jacobweins,

שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אחרי הפוגה של מספר שבועות - הגיע הזמן להצטייד שוב בכותרים מעניינים עם מחיר מזערי לכתבה

17. Started by zahi1001,

היי חברים! ברצוני לרכוש מפסקי sonoff (הכוונה למתגים לדירה הפיזיים עם הטאצ') אך ישנם הרבה סוגים כגון eu/us וכו... כמו כן התאמת החוטים עצמם.. התחלתי לקרוא וחיפשתי גם פה בפורום וראיתי שיש כל מיני קופסאות בארץ (55/גאוס וכאלה). רציתי לשאול אתכם מה יתאים לדעתכם מבחינה פיזית ומבחינת החוטים. מצ"ב תמונות של הקופסאות חשמל אצלי בדירה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sargon,

יש לכם מושג בחברת ניקיון לפני מעבר לדירה שכורה? דירה קטנה, 60 מ"ר. אין הרבה עבודה, בעיקר את המסגרות של החלונות והארונות. אין רהיטים כרגע מלבד מטבח ושני ארונות. ראיתי אישזהוא אתר, אבל אין לי מושג בזה. כאילו מה אני צריך לחפש? איך אני יודע שמישהו יעשה עבודה טובה ולא יחרטט או כאלה דברים? לא יודע, אין לי ניסיון בזה. אני יכול ללכת לפי הביקורות...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by xAchilles,

התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Adar Tzivion,

תוך כמה זמן לוקח להזמנה להגיע משם מהרגע שבו המוצר משלח?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by ABL,

מצאתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by orei,

היי שלום לכולם, אני רוצה להזמין כרטיס פנימי ל Bluetooth ו wifi ואני לא בטוח אם יאושר להכניס אותו לארץ. זה המוצר: https://www.amazon.com/PC-Hackintosh...ustomerReviews אם מישהו מבין בזה אשמח לעזרה או להפנות אותי למקום שמפורטים הקישוריות המותרת גם אשמח. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Tal-T,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. אם אין ידוע למישהו למה?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים