צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הדיסק הקשיח שלי התקלקל ולמרות שהוא היה עדיין באחריות הייתה לי בעיה לממש אותה כי הרשת בה רכשתי את הדיסק פשטה את הרגל. פניתי למספר רשתות בבקשה לעזרה אולם בכולן השיבו בנימוס שלא ניתן לסייע לי כי לא רכשתי את הדיסק אצלם. בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום, פניתי למיכאל מרשת RSM בבקשה לעזרה. מיכאל השיב במהירות לפנייתי והסכים לסייע במימוש האחריות מול היבואן. מכיוון שהאחריות נגמרת בימים הקרובים מיכאל הסביר לי למי לפנות והציע סיוע נוסף ככל שיידרש. קבלת שירות ברמה כזו אינה דבר מובן מאליו ולכן אני מבקש לשתף אתכם בכך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לסדר את הכבלים מתחת ומעל השולחן אני צריך כמה דברים שיחזיקו את הכבלים על השולחן, מעין קופסא שתסתיר מפצל חשמל ועוד כמה דברים בשביל להסתיר את הכבלים מתחת לשולחן אני ראיתי גם משהו ששמים עליו את הכבל של העכבר והוא שומר עליו מתוח כדי שלא יפריע (נראה לי שקוראים לו באנג׳י) מישהו יודע מאיפה כדאי לי לקנות את כול אלה? לא משנה לי אם צריך לחכות למשלוח, אכפת לי רק מהמחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הי אודה על סיועכם. מתלבט בין שני נייחים.Dell Optiplex3020 ל-Lenovo e73. כיוון שהמפרט דומה,חשוב לי בעיקר איכות / אמינות וטיב השרות השרות במהלך האחריות (אקנה דגם של 3 שנות אחריות באתר הלקוח). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
גם הפלטפורמה המתחרה של Steam פצחה במיזם מבצעים נרחב לרגל סוף השנה האזרחית, כולל כמה הצעות שעדיין לא ראינו עד עתה המבצעים של Steam לא הצליחו לשכנע אתכם? בחנות המשחקים GMG ישמחו לנסות ולהשלים לכם את מה שחסר. להלן כמה מהמבצעים הבולטים שמצאנו כאן, ולא בשום מקום אחר ברשת. Assassin's Creed Syndicate, שהושק לפני פחות מחודש וזכה לאהדה בלתי מבוטלת משחקני ה-PC תודות להיותו מוצר מוגמר ומלוטש הרבה, הרבה יותר מ-Unity של שנת 2014, מוצע כבר עכשיו בחצי ממחירו – 30 דולר בלבד משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines מוצע בהנחה נאה עם תג מחיר של 12 דולר Middle Earth: Shadow of Mordor הנהדר, בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו, נמכר ב-11.25 דולר בלבד משחק האסטרט…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא סגור אם זה הפורום המתאים לשאלה כזאת... מוזמנים להעביר אם יש צורך. בכל אופן, בכמה אתם הייתם מוכרים את המפרט הבא בשוק היד 2? מה לדעתכם יהיה סכום סביר לדרישה על מפרט שכזה? Intel Core i7 4790K 4.0 GHZArctic Freezer i30 COGigabyte GA-Z97MX gaming-5Gigabyte GTX970 G1 4GBFractal Design Define Mini BlackFSP Raider 650W A.PFC 80+ SilverHynix 16GB DDR3 1600MHZSegate 2.0TB 64MB SATA3Segate 2.0TB 64MB SATA3Crucial SSD 256GB 2.5 Sata3 MX100 Achieva Shimian 27" Monitor - 1440p IPS Display Corsair Gaming Mouse - Sabre RGB ROCCAT ISKU FX Multicolor Key Illuminated Gaming Keyboard כמובן שהכל במצב שמור מאוד וחדש. גם חיצונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורומים מותאמים לנושא, אז החלטתי לנסות פה את מזלי. אני מחפש כיריים חשמליים (לא אינדוקציה) של 4 ספוטים במחיר שיהיה שווה את הערך של המוצר ככל האפשר, תקציב עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתית. בפורום זה המשתמשים יכולים לנהל קניות קבוצתיות ע"מ שכולם ירויחו ואולי בסופו של דבר לקבל את אותו המוצר בהנחה של עשרות אחוזים. על מנת לשמור על איכות וסדר הפורום, ענה עקבו אחר החוקים הבאים. פתיחה של קניה קבוצתית: - כל אחד רשאי לפתוח קניות קבוצתיות, למעט בעלי עניין שכן הם יצטרכו לעבור דרך מנהלי הפורום לקבלת אישור. - יש לבדוק האם לא מתבצעת קניה קבוצתית לפני פתיחה של קניה חדשה, על מנת למנוע כפילויות. - לקבלת רעיונות (או להציע כאלו) לאיזו חומרה יהיה משתלם לעשות קניה קבוצתית, בידקו את דיון ריכוז הבקשות. - מי שפותח את הדיון- הוא זה שמנהל את הקניה הקבוצתית ודואג לה (למקרים יוצאי דופן, יש לפנות למנהלי הפורום)…
-
- 0 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, בדומה למה שהוצג כאן: http://www.hometheater.co.il/article06459.html האם יש ביקוש למבצע כזה גם לחברי הפורום הזה? אם כן, אשמח לקבל פרטים ממנהלים. תודה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי בעמוד הראשי את הכתבה אודות חנות מסוימת שמכרה דיסק שנהפך תקול והיה בעיה במימוש אחריות. לצערי יש חנויות (אפילו כאלו שנחשבות למוכרות ציוד "פרימיום") בארץ שמוכרות בלי להניד עףעף ציוד משומש כחדש. מכיוון שאפילו חנויות "איכותיות" *אהמ אהמ* עושות זאת, ממליץ כשקיבלתם דיסק "חדש" תבדקו עם תוכנת ניתור של פרמטרים של S.M.A.R.T. (ניתן לבדוק בכל דיסק שלא בתצורת RAID) כמה זמן הדיסק היה בשימוש (יש מונה בשם POWER ON או דומה). דיסק חדש אמור להגיע עם מספר אפסי ולא כמה זמן של כמה שבועות שימוש... ד"א החנויות הללו לרוב עובדות על שיטת המצליח, אם נתפסות יש להם שלל תירוצים או שבחלק מהמקרים הם אפילו לא מנסים (ופשוט מוכרים את הציוד ללקוח הפרייאר הבא שלא יבדוק). מי יתן וכל החנויות הנוכלות הללו י…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חדש, והמחיר דומה מאוד. שניהם קרובים לי לבית. איפה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה במתנה לאחותי הקטנה, הטלוויזיה של סמסונג ב'אושר עד' כשפתחנו בבית גילינו שאחת הפינות שלה שבורות לגמרי מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשים נייד פשוט שיודע לעשות את העבודה? שימו לב למבצע העדכני בחנות המקוונת שעשוי להתאים לכם כמו כפפה ליד אם יש לכם פינה חמה בלב למערכת ההפעלה של גוגל עבור מחשבים אישיים, ה-Chrome OS, כנראה שכבר שמתם לב שהמבחר הזמין בארץ הוא זעיר עד בלתי קיים. לשמחתנו, בחו"ל המצב שונה לגמרי, והמערכת הצנועה ומבוססת הענן צוברת עוד ועוד מנתח שוק הניידים, בעיקר בזכות רמות מחיר שקשה להתחרות בהן. הוכחה לעניין אנחנו מקבלים כעת, במסגרת מבצע Deal of the Day בגירסה הצרפתית של אמאזון – שמציע כרומבוק מדגם ה-CB30-B-104 (שידוע גם כ-Chromebook 2) של טושיבה במחיר של כ-302 יורו בלבד (כ-1,330 ש"ח), כולל מסים, מע"מ ומשלוח לישראל. המחשב הנייד המדובר מציע מסך IPS בגודל 13 אינץ' וברזולוציית FullH…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש מספר גרסאות HDR ואני די מתקשה מה לקנות. בעיקרון התמיכה כרגע רק לקונסולות אבל אם כבר לקנות, אבל אני מעדיף לחשוב קדימה כי בקרוב יכנסו כותרים עם התמיכה גם במחשב, לא? אשמח לעצות. תקציב 5K אבל אני מבין שזה מחיר התחלתי, ככה שאם יש צורך אז אפשר להגדיל. (לא מצאתי פורום טלוויזיות אז אני פותח פה).
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-