עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by tendo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים הזמנתי שני הזמנות שונות מאתר בחו"ל ל SHIPTO (משני כרטיסי אשראי שונים) עכשיו קיבלתי הודעה יחד על שניהם ששניהם נשלחו יחד באותו הזמן- כלומר כנראה יגיעו לSHIPTO יחד. אני יודע שבחשבון החינמי זה מקסימום של חבילה אחת בו זמנית- אז מה קורה אם שני החבילות מגיעות יחד? יש איזה קנס או משו? קרה למישו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. התקשר אליי מישהו מHOT יום אחד ואמר שהוא רוצה להחליף לי את המודם ולשדרג לי את המהירות ל100 מגה(בסוף שידרגו לי רק ל30) מה12 שהיה לי. בנוסף איכשהו יצא שהם חייבים להתקין לי את הממיר לטלווזיה למרות שאני לא צופה טלווזיה בכלל. הממיר שוכב בצד מפורק כרגע. נאמר לי שהמחיר נשאר אותו הדבר או ירד ב10 שקלים, בנוסף הייתי צריך לשלם עוד 10 שקלים בחודש ל012 בשביל לעדכן ל30 מגה. אני משלם כיום 200 ש"ח לHOT ונאמר לי שניתן לשלם פחות. אבל אותו מוכר בטלפון אמר שגם אם אני אשנמך ל12 מגה זה עדיין יעלה לי 200 ש"ח לחודש. השאלה היא, האם אני יכול להחזיר את הממיר של הטלווזיה? האם יש בעיות עם האגרה? הבנתי שהאגרה מתחילה להתעלק עלייך מתי שאתה מתחתן, האם הם גובים גם רטרו אקטיבית? יש דרך להוזיל את העלות בהתחש…

3. Started by alon23,

שמתי לב שהאתר של החנות RSM לא התעדכן בזמן האחרון ( 7850 ו-Z77 לדוגמא )... וגם עברתי דרך שם ולא ראיתי את השלט שלהם מישהו יודע אם הם עדיין קיימים ? ואם כן למה הם לא מעלים מוצרים חדשים לאתר.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום אני מחפש אתרים/אנשים פרטיים שיודעים איך מעלים אפליקציה בדירוג באפ סטור על מילת חיפוש מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. מישהו מכיר את ההתקנים המוצעים באתר: http://www.internet-tv.co.il/ ? הם באמת טובים כמו שרשום בביקורות שם?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  8. גילוי נאות, אני מאוד אוהב את החנות הזאת, את קירל המנהל ואת הטכנאים המצויינים שלהם.. ודווקא מהמקום הזה לא ברור לי מאיזה מקום הולכים על טרייד אין. או שהם יתנו תמורה מאוד נמוכה על חומרה (הם ישרים ומן הסתם לא יעשו את זה) או שהתחרות עם startpc ופלונטר גורמים להם ללכת על מהלך כזה, וכנראה שזה זמני.. לי כלקוח זה מדהים! אם המבצע הזה ישאר עוד שנה אני בטוח אעשה אצלם טריידאין.. רק מודה שאני לא מבין לגמרי לאן שוק החומרה הולך

9. מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה

10. Started by erone,

אני משלם לבזק 100 שח (היה 121 לפני שדיברתי איתם היום) ולבזק בינלאומי 81 181 לספק+תשתית על 15M יש לי הרגשה שאני יכל לקבל מחיר יותר טוב אז לפני שאני מתחיל טלפונים כמה אתם משלמים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מעוניין במסלול גיימר במהירות 12M בו נעזור לי+כל המיתעניין להחליט. נכון לעכשיו אני מנוי ב-012 מסלול גיימר 2.5M ...ומשלם 65 ש"ח שזה הרבה כיוון שבזמן האחרון המחירים ירדו בהרבה. עד לפני שבוע הייתי מקבל מהירות כמו של התשתית=12M ..והייתי מאד מרוצה..(כיוון שבמסלול גיימר לא היתה קיימת הגבלת מהירות) נכון לעכשיו אני מקבל רק 2.5M (כניראה הם עידכנו בקרים+תוכנה לפיקוח מהירות גם במסלול גיימר) אז כרגע אני מתלבט עם איזה ספק לעשות מסלול גיימר. נ.ב-דיברתי עכשיו עם 013 והם מציעים 12M גיימר היתחיבות לשנה ב-60 ש"ח .....למישהו יש ניסיון איתם?

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. היי, שאלה לאנרגטיים שביניכם אני מעוניין לקנות סוללות נטענות למטרות שימוש כלליות, אבל כרגע במיוחד עבור שימוש שוטף בשלטים ובשעוני קיר... הבנתי שדגמים מסוימים [גם אם קטנים בהספק] נחשבים כ'מחזיקים' יותר זמן- האם יש לכם המלצות ספציפיות בכלל, ובפרט לגבי 3 האפשרויות הבאות: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=7801&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap קרוב לבית, שנה אחריות, 64 ש"ח לרביעיית 2100 Recyko GP . http://or-labait.co.il/product/סוללה-sanyo-eneloop-aa-2000mah?aff=Zap נחשבות למחזיקות הטעינה להרבה מאוד זמנים [3 שנים] יקרות יותר - 74 4X2000 סאניו-אנלופ . http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-2000mAh-AA-x-8-Rechargeable-Battery-/2608461351…

13. Started by Moon-Mage,

אבא של חבר נוסע לסין וצריך לקנות לעצמו מחשב נייד(בסיסי ביותר) האם מישהו יודע איפה כדאי לקנות והאם בכלל זה כדאי? תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברה. אני משתמש ביושופס למשלוחים. מישהו יכול לתת לי עצה בנושא חיסכון בעלויות במשלוחים ומיסים? 1. יש חבילה עם ערך של $227 משקל נפחי: 4.58 קילו עלות משלוח ימי $36.5 מיסים $45 קטגוריה: HOUSEWARES 2. יש חבילה עם נעלי ריצה בערך של $83 משקל נפחי: 2.42 קילו עלות משלוח אווירי $20 מיסים $19 קטגוריה: SHOES 3. יש חבילה עם חולצה של ערך $16 מיסים: אין קטגוריה: CLOTHING 4. יש חבילה עם נעליים של ערך $60 משקל: 300 גרם מיסים: אין קטגוריה: SHOES - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - אני לא צריך מוצרים דחוף ויכול לשלב 3 חבילות אחרונות בשביל משלוח ימי אבל אולי יש איזו אופציה אחרת שיכולה לחסוך לי בעלויות עוד? אפשר לפרק ($7 עבור חב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by klayton,

ההצעה מIQPC. 256 ב – 500 ₪ כולל מע"מ המחיר למזומן. תוספת ריבית לפי מספר התשלומים. משלוח בדואר רשום – 15 ₪. נקודת איסוף בתל אביב. -------------------------------------------------------------- מי שרוצה שישלח פרטים בה"פ(שם וטלפון). ָ*לגבי ה512, הצעה שלהם היא 1025 וכרגע יש בזול יותר, אבל הם לא יכולים לרדת מתחת לזה.

• 47 תגובות
    • 34.4k צפיות
  16. אין לי כוח להתעסק עם המכס כי אני לא יודע את החוקים. אולי תוכלו לעזור לי לדעת אם אפשר לשאת ולתת עם המכס ולקבל מכס מטרה, או הנחה. אני לא רוצה לשם 110 דולר על כל מכשיר, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול, בגלל שאני מזמין יותר מ20, לשלם פחות מכס? אם מישהו רוצה להצטרף אלי לקנייה ונקנה יותר אני אשמח, כי עם מספיק מכשירים אפשר לדבר כבר על HTC ישירות (היבואן הוא לא בלעדי, נכון)? אני מתכוון לשווק את המכשיר לחנויות פרטיות ודרך יד2.

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. האם יש תופעה דומה בלוחות אם כמו בדיסקים ? נראה שהמחירים מאוד יקרים, יחסית למה שאני זוכר....

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  18. אני עובד בהרצלייה באזור תעשייה ושמתי לב שבעצם כל המסעדות שביקרתי בהן הטבחים שמים את הירקות ואת האוכל עם היד. כלומר יש מגע ישיר עם האוכל והם לא משתמשים בכפפות ניילון. חבר שלי הלך בתל אביב והוא ראה שבכניסה האחורית של מסעדת יוקרה איזה מסתנן שעובד שם לקח עכברוש בזנב ודפק לו את הראש על הפח כדי להרוג אותו. כלומר יש מצב שהמסעדות האלה תמיד מנסות למקסם רווחים ולא ממש איכפת להם מה הם מאכילים את הלקוחות. הבעיה היא איפה אפשר לאכול? הפתרון הכי טוב הוא כנראה לבשל את האוכל בעצמך אבל אם בכל זאת אתה רוצה לאכול במסעדה בצהריים כדי לחסוך זמן אז נראה שאין כמעט אף מסעדה ששומרת הגיינה מינימלית. אם נתמקד בהרצלייה הייתי שמח לשמוע על לפחות מסעדה אחת עם אוכל טוב שמקפידה על הגיינה. לא מפריע לי להוצי…

• 48 תגובות
    • 18.9k צפיות
  19. Started by Salwaby,

טוב אז אני מתכנן לעבור להוט פול טיים , רציתי לדעת איך הספק שלהם הוטנט ? תודה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. לא יודע מי מהן יזמו את השיחה - המספר היה חסום. אני מניח שהם מ-014 או שמדובר בכלל בניסיון רמאות לשאיבת פרטים עלי. מתקשרת ושואלת על הכתובת ומהירות הגישה שלי עכשיו (והיא לא מעודכנת בכתובת ואין לה את הכתובת הנוכחית למרות שהעתקתי את הקו בצורה מסודרת דרך בזק) אומרת שהיו ניתוקים לאחרונה (ולא היו) ולכן הם מורידים לי את המחיר ומעבירים אותי מ 012 ל 014 שיהיה ספק+תשתית. כל מה שאני צריך לעשות זה לנתק ולחבר את המודם בערב והכל מוכן. אומרת שהם חושבים על טובתי ובמחשבה עלי שתהיה לי תמיכה נוחה וללא פיצול חשבוניות. ומה ההנחה? במקום 37 לספק אני אשלם רק 33 ש"ח. ועוד 70 לתשתית עבור 15MB. אמרתי לה שכרגע אני משלם 20 ש"ח ל-012 בתור ספק ובאופן כללי ההצעה שלה יותר יקרה. היא אומרת לי שזה לא נכון ושא…

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by neo690,

כיום בלוטוס זה הפיתרון הנוח ביותר? אני מעדיף פיתרון שימנע ממני לבזבז כמה שניות בהדלקה וכיבוי הבלוטוס (באוטו המשפחתי הכבל הטענה כל הזמן נעלם ) ובמידה וכן, מה לגבי זה ? איך נראה לכם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ואם לא, איפה אפשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. אני יושב מול המחשב הרבה שעות, ולכן אני מחפש כסא מחשב איכותי שלא "ישבור" לי את הגב. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני מעדיף לחסוך במחיר, אבל לא על חשבון האיכות. מאוד חשוב לי שיהיה אפשרות לשלוט על גובה הידיות. ראיתי שהרבה ממליצים על הכסא של וקסמן F15/Matrix-xl, והוא עולה בסביבות 900 ש"ח. יש כיסאות אחרים מומלצים? אשמח לשמוע על גם על מבצעים.

• 32 תגובות
    • 21.7k צפיות
  25. Started by onetwo,

שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.