עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by naor623715,

שלום חברים! אני מניח שזה לא הפורום המדוייק לנושא הזה ספציפית אבל שווה לנסות - כשעזרתי לסבתי לסדר את עליית הגג מצאתי שקית בה מספר גדול של שטרות עתיקים ממספר מדינות שונות (לפי מה שהצלחתי לפענח מדובר בשטרות מספרד בעיקר, אך גם מסין, קנדה, ארה"ב, מרוקו ועוד...) בכל מקרה, רציתי לשאול אם מישהו יודע לעמוד על טיבם, כמה הם שווים כיום? והאם אוכל למכור אותם עבורה באיביי או מקום אחר, רצוי בארץ. מצורפות תמונות, תודה רבה מראש http://i.imgur.com/SOXuIeE.jpg http://i.imgur.com/y06BWMR.jpg נאור

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם. פוסט זה בא לספר את סיפור החלפת העכבר שלי. בנובמבר שנה שעברה , קניתי עכבר LOGITECH MX1100 נוסף , כך שאוכל לעבוד איתו בעבודה. לאחר כשבוע , שמתי לב שהגלגלת לא זה בצורה חלקה , ולאחר כשבוע נוסף הפסיק הכפתור של הבוהן לעבוד. מכיוון שהיה בידי עכבר נוסף , הבנתי שכנראה פשוט נפלתי על יחידה לא טובה , ולכן יש להחליפה במסגרת האחריות. לאחר ששנעתי דברים טובים על השירות של LOGITECH , החלטתי לפנות ליבואן , ולהחליף שם. לאחר שיחה איתם , מסרו לי שהדגם הנ"ל כבר לא מיוצר , ושיחליפו לי לדגם אחר. (כמעט זהה , רק בלי כפתורי SENSITIVITY). מכיוון שהמרכז שרות עובד רק עד חמש , ואני עד 6 , ומסיבות של חוסר זמן שלי, רק היום ניגשתי להחליף את העכבר. לאחר שהגעתי, והראתי את העבר,הקבלה והתקלות למוכ…

• 26 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by stockss,

היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by Pr0Xy,

שלום ... אני רוצה לשדרג את האינטרנט מ30MB ל100MB ואני הייתי רוצה לדעת על חבילות זולות שהוצעו לכם או שאתם מכירים. כיום אני בתשתית של בזק וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי (014). בבזק אני בתכנית של בזק עסקים אך אני יכל לשנות את זה לפרטי במידת הצורך. לאיזה מחיר אפשר להגיע לתשתית 100MB בבזק? לאיזה מחיר אפשר להגיע לספק 100MB של 014? תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. בחיוב של אחד החודשים האחרונים ראיתי בנוסף ל 89 שקל הרגילים חיוב נוסף על סך 6 שקלים. לטובת הסקרנות התקשרתי להוט מובייל, חיכיתי על הקו כמו ילד טוב (הפעם רק 8 דקות) ודיברתי עם אחת הנציגות. שאלתי אותה לגבי החיוב הנוסף, היא אמרה לי שהתקשרתי למספר מיוחד. אני לא זוכר שהתקשרתי למספר מיוחד (144, *43 וכו') .. לכן התקשרתי אליהם מלכתחילה. אני: לאיזה מספר התקשרתי? נציגה: לא יודעת. אני: מי יודע? נציגה: אף אחד אני: אז מה עושים? נציגה: אין מה לעשות אני: אז אתם לוקחים לי כסף ואף אחד לא יכול להגיד לי על מה?? נציגה: זה המצב כרגע Nice

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום. הרבה זמן שאני סובל מבעיות גלישה אצל הספק בזק בינלאומי. היום החלטתי לשים לזה סוף, ולנסות ספק אחר (קיבלתי מספר ימי נסיון אצל הספק טריפל סי) כפי שחשבתי, השיפור בגלישה ובפינגים מורגש מהרגע הראשון, והגלישה, והפינגים הרבה יותר טובים מאשר בזק בינלאומי. צילמתי שלוש סרטונים המוכיחים את דבריי, הצגתי את העובדות לתומך הטכני. והנה הצאט המלא מהשיחה: (19:42:42) ולדימיר: שם משתמש Zeevs86 מספר טלפון (19:42:42) טל: בזק בינלאומי שלום, כיצד אוכל לעמוד לשירותך? (19:43:43) ולדימיר: ערב טוב. מזה שבוע ימים שיש לי בעיות גלישה ופינגים גבוהים, מאז ששבוע שעבר עברתי מחבילת גיימר לחבילה רגילה וחיבור ישיר. פניתי בסוף השבוע לתמיכה הטכנית שלכם, והובהר לי שהבעיה היא בתשתית. (19:43…

7. זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Kryptonite,

כנראה שנטוויזן לא מוותרים ושוב חייבו אותי על שירות אינטרנט שהתנתקתי ממנו עוד בינואר. http://i.imgur.com/HtbM5.jpg http://i.imgur.com/IbErw.png חיוב אחרון בחודש פברואר... למה פתאום הם נזכרו לחייב אותי שוב? גועל נפש של חברה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב רק רציתי לספר לכולם שלפני חודשים עברתי דירה ועשיתי באנדל של 1200/1000 אצל הוט עם נטויז'ן. היום גיליתי בחשבונית לחיוב הקרוב וחיובים של החודש שעבר עוד חיוב מסתורי מנטויז'ן של כ-30 שקל. בשיחה עם הנציגה התברר לי שמדובר על שרותי "אנטי ספאם, אנטי וירוס וגיבוי" שקר כלשהו שכמובן לא בקשתי אך לטענת הנציגה אשרתי בטלפון. וכמובן שהתחלנו בכל הפרוצדורה של "בטלתי לך את השרות ותוך 72 שעות נחזור אליך עם תשובה לגבי זיכוי" - אני די בטוח שאף אחד לא יתקשר אלי אבל צריך לתת להם את הזמן הזה לפני שאני מתחיל לאיים בניתוק. אז לא לשכוח לבדוק את החשבוניות חבר'ה, עד הפעם הבאה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אוקי אז התנתקתי מ 013 נטוויזן ב 1 לינואר 2015 השנה אחרי שנתיים ו 8 וחצי חודשים שהיתי לקוח שלהם. וביקשתי מיהם מכתב שאני מנותק. קיבלתי הלכתי לבנק וביטלתי את ההוראת קבע. ויש לציין שביטלתי אחרי שהם חייבו אותי בפעם האחרונה עד למועד הניתוק כמו שצריך. ושאלתי אם יש לי עוד חובות או משהו אצלהם לפני שאני הולך לבנק לבטל את ההוראת קבע הם ענו שלא. אז אחרי שביטלתי את ההוראת קבע תנחשו מה. ב 10 לחודש אני רואה שמופיע לי בחשבון עובר ושב 5.90 חובה עבור ביטול הרשאות הוראות קבע 013 נטוויזן. ואמרתי לעצמי מה איך זה יכול להיות. אז פניתי אליכם עכשיו בצ'אט והם אומרים לי שלא הופיע אצלהם במחשב שביטלתי את ההוראת קבע בבנק. אני כולי בשוק מה איך קיים כזה דבר הרי הבנק החתים אותי על המסמך של הביט…

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by MODY69,

לא מקרה שקרה לי, אך הוא ממש חמור ולדעתי כדאי שתכירו. http://rotter.net/forum/scoops1/18957.shtml מסקנה - חשוב להקליט כל שיחה מול חברות הסלולר ולהתייחס אליהן מראש כאל רמאים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Bauer,

אני מעדכן את ההודעה הראשונה בנושא למקרה שמישהו יקרא: לאחר שיחה עם מנהלת שירות הלקוחות, כל הנושאים הובהרו, הובנו ומטופלים לשביעות רצוני המלאה לסיכום: השירות טוב, התמורה למחיר מצוינת, ובסופו של יום - כן הייתי ממליץ להשתמש בשירותים שלהם. תודה, ובהצלחה! שלום! רציתי לספר פה על הנסיון (השלילי) שלי בשילוח דרך BUY2USA. הזמנתי משהו כמו 10 חבילות דרך אמזון, ועוד כ 6 מחנויות אחרות וביצעתי איחוד ב BUY2USA. החבילות הגיעו עם 3 בעיות: בחבילה אחת שקע מתאם אמריקני-אירופי שבור. כל האריזות הגיעו פתוחות וכמה קרועות (למשל אריזות פלסטיק שאפשר לפתוח יפה בהחלקת קרטון מאחורה). אף חשבונית מקורית לא הגיעה עם המשלוח, והיו חבילות שהגיעו מאמזון עם חשבוניות בוודאות. הם מתנערים מ…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. רכשתי משניידר פתרונות מחשוב מחשב DELL INSPIRON 5547. על היום הראשון שהפעלתי אותו שמתי לב לתקלה במסך. לאחר בדיקה עם התמיכה של DELL וסריקה של המחשב לתקלות חומרה לא נמצאה תקלה וייתכן וזו הייתה בעיית תוכנה(WINDOWS 8.1 הוא בעייתי, כל נאמר לי). החלטתי להניח לזה לבנתיים ולחזור לזה אחר כך. היום אני פותח את המחשב ושם לב שכתוב אודות המחשב שהמחשב הוא למעשה DELL INSPIRON 5447 ולא 5547. כלומר קיבלתי מחשב עם מסך 14" במקום מסך 15". עוד לא דיברתי עם בעל החנות כי עכשיו לא נראה לי שהוא יענה אבל שלחתי תלונה לאמון הציבור כי לשניידר יש חותמת של אמון הציבור. הרצון שלי הוא פשוט לקבל את כל הכסף שלי חזרה(ולהחזיר את המחשב) ואם אני יירצה אז אני ייקנה את המחשב בחנות אחרת. הבעיה היא שגם קיבלתי תיק נש…

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. אהלן, שוב פעם יש לי בעיה עם קניה בחנות בארץ. לפני שבועים קניתי טלוויזיה של LG, אותה התקין לי יבואן "קבוצת ח.י". לפי הבנתי זה יבואן רשמי שלהם כי אתרים כמו הייטקזון גם מוכרים טלוויזיות LG של היבואן הנל. ההתקנה הייתה מהירה ותוך כמה ימים הייתה לי טלוויזיה. חוץ מזה ששדדו אותי ב600 שקל למרות שהיה לי כבר מתקן קיר של קבוצת ח.י - הם טענו שלא רוצים לקחת שום אחריות ושעלי לקנות אחד נוסף. שהיה בסופו של דבר גרוע יותר! אבל זאת בכלל לא הבעיה שבגללה אני פותח את הדיון. לאחר שהטכנאים הלכו - התחלתי לשים לב לשלל בעיות: 1. אין מדבקה על צידו של המסך של הטלוויזיה, כמו שנהוג בכל מוצר חדש (טלוויזיה ומסכים). 2. אין שום מסמכים. 3. טלוויזיה לא קלטה את השלט. הטכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. בטח אתם כבר מכירים אותי מהדיונים הקודמים. היום רציתי להתנתק מבזק בינלאומי באופן סופי, הם כמובן התחילו להציע לי כל מני מבצעים, עד שהגענו למצב שהסברתי לנציגת שירות הלקוחות שיש לי בעיות בגלישה ובספק אחר זה לא קורה. היא הציעה לי לעשות שיחת וועידה עם התמיכה הטכנית. מתברר, שהגדרות החשבון שלי לא היו נכונות בכלל, החייגן שלי שהוגדרר בבזק בינלאומי לא היה מוגדר כראוי אצל התשתית, HOT, וחבילת הגיימר ששילמתי עליה במשך שנה שלמה - לא היתה מוגדרת לי בחשבון! האם יכול להיות המצב שהגדרות אלה שיבשו לי גם את הגלישה? כי להגיד לכם את האמת, בשנה האחרונה הגלישה שלי היתה על הפנים אצל בזק בינלאומי. ולשאלה החשובה: 1. הפסדתי 240 שקל (בתנאי שלא שילמתי את המחיר הרגיל, את זה אני עוד צריך לברר…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים לאחר מעבר דירה עברתי מתשתית הוט לתשתית של בזק. המשכתי לקבל חיובים על תשתית הוט וסברתי בטעות שזה התשלום עבור התשתית בבית של ההורים שלי, שעליה שילמתי בעבר. מסתבר שההורים שילמו על התשתית שלהם בעצמם, ואותי חייבו על התשתית בבית שעזבתי. כבר תקופה ארוכה. בתקופה זו הייתי מחובר לתשתית של בזק. בהוט טוענים שלא הייתה בקשת ניתוק ושהציוד שלהם אצלי ומבינתם כל התקופה הזו הם נתנו לי שירות. כנראה אוכל לקבל איזשהו אישור מבזק/בזק בינלאומי שבתקופה זו גלשתי עם שם המשתמש שלי על תשתית של בזק. אם למישהו יש רעיון מה בדיוק לעשות על מנת לקבל איזשהו החזר או פיצוי אשמח. בברכה, ניסים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קניתי זוג נעליים מאמזון והעדפתי לבחור במשלוחים של MUSTOP על פני BUY2USA מכיוון שהם מציעים משלוח של זוג נעליים ב-19$ ולא ב-20$. הבעיה היחידה שלא שמתי לב אליה היא הקטץ' שיש במשקל הנעליים. מסתבר שיש את עניין המשקל הנפחי שנמדד לפי נפח החבילה. MUSTOP מתנים את ה"מבצע" בנעליים עם משקל נפחי/פיזי של עד 2 ק"ג- הגדול מבין השניים - ואם זה חורג מזה אז משלמים תוספת. לעומת זאת, BUY2USA מתנים זאת במשקל של עד 3 ק"ג. המשקל הפיזי של הנעליים שלי יצא 1.3 ק"ג אבל המשקל הנפחי 2.5 ק"ג ולכן חייבו אותי ב-6$ נוספים, כלומר בסה"כ 25$. אמנם מדובר פה על הפרש של 5$ לעומת BUY2USA אבל זה ממש הכעיס אותי לגלות את זה. בקיצור, על מנת לחסוך עצבים מיותרים אני מציע להשתמש ב-BUY2USA או כל חברה אחרת שמציע…

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  18. אני מתנצל שאני לא מגיב לדיון המקורי אבל הוא נעול וזה נראה לי די חשוב. אני מאוד מעריך את העבודה הקשה שעשו חברי הפורום בארגון מחיר טוב לכונן הזה. ניסיתי להיכנס לאתר של אייבורי ולהזמין אותו אבל לצערי האתר שלהם לא מאובטח בשום צורה. נכון שרשום שם RapidSSL וכל מיני באז וורדס כאלה ואחרות. אבל בפועל תהליך ההרשמה (וגם הלוגין) אינו עובר שום אבטחה בדרך אליהם. מה זה אומר ? שמישהו יכול בקלות יחסית לגנוב את השם משתמש והסיסמה שלכם לחנות שלהם. עכשיו זה על פניו לא כזה נורא אבל אם הם לא יודעים איך להשתמש בSSL אני בספק אם הם יודעים שאסור להם לדומא לשמור את הפרטי אשראי אצלהם בDB (ואני מקווה שפרטי האשראי לפחות כן עוברים בצורה מוצפנת אבל בגלל שלא נרשמתי אני לא יכול להיות בטוח). חבל שחנות מחשב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם זה באמת אמין ובטוח וגם במידה ויש לי בעיה מול המוכר אז יש אפשרות לפתוח מחלוקות כמו בpaypal ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by יוליוס,

שלום לכולם.קודם כל תודה לעוזרים הרבים.לאחר המלצותיכם הלכנו אתמול לקנות מכונת כביסה של סימנס גרמנית 8 ק"ג בשקם אלקטריק בביג בצומת ק.אתא. המוכרת היתה נחמדה מאוד.אמרה שמחיר המוצר הוא 4700ש"ח,והם מוכנים למכור לי במזומן ב 4100ש"ח או בתשלומים ב 4300ש"ח.כשציינתי בפניה שיש לי תוי קניה בסך 550ש"ח אמרה שהמוצר חוזר להיות 4,700ש"ח ומזה יורידו.אמרתי לה תודה רבה ונגשתי לסניף של אלמ הסמוך. אותו מוצר ללא תוי קניה עם 5%הנחה של מזרחי יצא 3,740 ש"ח כמה תשלומים שרוצים ללא ריבית.מסקנה-לעשות סקר מחירים ברגליים ולא לקנות בחנות הראשונה שנכנסים אליה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. סופסופ ואמנם לא לגמרי וכמו שצריך אבל יש שינוי מסויים בעניין אגרת רשות השידור לגבי אנשים שאינם קולטים רשות השידור. לינק מכלכליסט

22. אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לאחר פרק זמן בלתי מבוטל בו משלוח של מוצרי הציוד ההיקפי מבית החברה הפופולרית התאפשר בעיקר דרך מוכרי צד ג' בפלטפורמה - ניתן לחזור ולהשיג חלק מן הדגמים באחריות לוגיסטית מלאה של ענקית הקמעונאות לכתבה

24. Started by ngc224,

שלום ! פעם כשרכשתי מוצרים ב EBAY היה אפשר לראות את המחיר של המשלוח ב Shipping and payments ואפשרות לשנות את המדינה והכתובת שעליה אתה רוצה לשלוח. היום אני רואה רק את ישראל ולא יכול לשנות את המדינה ב Change country. האם זה אצל כולם ככה ואיך אפשר לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.