צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
NexSmart D32 שתי סקירות ביוטיוב שראיתי התרשמו מאד מאד לטובה. בא עם שלט ספק וכבלים. אנדרואיד 5.1 = ג'ימייל , דפדפן, גוגל סטור, כרום, קודי.. עובד טוב. 4K. מצאתי ב עליאקספרס את הזול ביותר - 18.5$ ! מבצע מסתיים עוד 9 שעות וקניתי. ללאומי קארד יש תכנית : PAY BACK , ודרכה קיבלתי דולר חזרה. 17.5$ FFS
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לחברה , צורך למנהלים ועובדים כי 14 אינש עלות עד 6000 ש"ח מערכת הפעלה win 10 יכולת עבודה עם תוכנות office 10 , מערכת SCADA , SAP , LIMS וכדומה קישור ל Wifie סוללה לפחות 6 שעות משקל עד 1.5 תחנה עגינה 4 USB הדגם שנראה Leenovo T490 אן Leenovo T490S ( לא הבנתי מה ההבדל למעט המשקל) אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ה-Galaxy A80 בעל מערך הצילום האחורי שמתהפך ומשמש גם לסלפי זמין לרכישה בשוק המקומי, במחירים שכבר יורדים מתחת לרף המומלץ הרשמי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצעים העדכניים של החנות המקוונת כוללים זכרונות DDR4 מבית מיקרון, כונני אחסון ייחודיים של חברת VisionTek וגם כונן BX100 בנפח ומחיר צנועים אם אתם חובבי חומרה, אבל כרטיסי מסך של NVIDIA לא מדברים אליכם, לאמאזון סניף ארצות הברית יש עוד כמה וכמה הצעות תחרותיות עבורכם ממש עכשיו. נתחיל בכונן SSD ממשפחת ה-BX100 הראויה של Crucial, אשר מציעה ביצועי ביניים לא רעים בכלל במחיר שפוי. כאן מדובר בהצעה לרכישת כונן בנפח המינימילי של 120 ג'יגה-בייט בעבור עלות של 53.85 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-210 ש"ח, שהוא תג מחיר בו נמכרים בארץ כוננים פחות איכותיים באופן משמעותי בחנויות. מכאן, נעבור למבצע נאה על זכרונות DDR4 ממשפחת ה-Ballistix, גם היא של Crucial. הזכרונות הם מס…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לבצע רכישות באינטרנט באמצעות כרטיס אשראי נטען של הדואר או של רמי לוי? בעדיפות לרמי לוי כי הוא ללא עמלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן , בתקופה האחרונה התחלתי לעשות ספורט וחיפשתי אוזניות אשר יתאימו לכך יצא לי להיתקל בזמן החיפושים באוזניות BackBeat FIT קניתי אותן ולאחר שבוע אני באמת רוצה להמליץ עליהן חיפשתי אוזניות קלות , נוחות מתאימות לריצה, סאונד טוב אבל הכי חשוב הוא לא מפריע לי לשים לב לסביבה ולשמוע את המתרחש והן ענו על כל הדרישות ! האוזניות נוחות , לא זזות אפילו קצת בזמן פעילויות (ריצה מהירה , הליכה , קפיצות) בנוסף לכך האוזניות הן אוזניות בלוטוס ככה שאין חוט שמפריע בזמן הפעילות . סה"כ אני מאוד נהנה מהן ושמח שעשיתי הקנייה הזאת ומאוד ממליץ לחברה פה שעושים ספורט לבדוק עליהן ! :)
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לאילת עם הילדים לפני תחילת הלימודים (בשבוע של ה-18-25 לאוגוסט). האם מישהו יודע על מבצעים טובים למלונות שם? בכתובת הזו יש מחירים ללאונרדו, מג'יק ועוד כמה מלונות. האם המחירים נחשבים בסדר לעונה הזאת? אני מבין שזו תקופה מבוקשת אבל לא מכיר ממש את המחירים כי תמיד אנחנו נוסעים לשם באי יוני אבל השנה החלטנו לנצל את התקופה שהילדים בחופש. מישהו יכול לקשר אותי למבצעים אחרים למלונות?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מ-BHphotovideo. משלוח דרך DHL Express. האם חוץ למע"מ בארץ אצטרך לשלם גם כל מיני עמלות?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני שולח חבילה דרך חברת שילוח דילטס. יש אופציה דואר בסיסי ללא מעקב שלוקח חודש להגיע יש אופציה דואר פלוס עם מעקב ויקרה יותר שלוקח שבועיים להגיע אם אשלח בדואר בסיסי הסיכוי שיבדקו במכס נמוך יותר? השמועה שדואר ישראל יותר סבירים לאבד חבילה ללא מעקב מאשר חבילה עם מעקב היא נכונה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנה כמה מהמשחקים : CS:GO - ראנקים (לפי בחריה) מספר שעות (לפי בחירה) Rocket LeagueH1Z1 GmodArma CodDayZולעוד משחקים אנא צרו קשר בסקייפ או בפרטיskype : kfirgolannאם תרצו להוסיף אותי בסטים הנה הלינק : http://steamcommunity.com/profiles/76561198203072409/למחירים פנו אליי בפרטי באחד האפציות שלפניכם
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו הצליח להזמין את המצלמה החדשה של YI במסגרת כל המבצעים באתרים הסיניים ? בכל אתר מצוין שהיא לא יכולה להישלח לישראל (וגם לפולין, ערב הסעודית, דרום קוריאה ועוד כמה מדינות)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולה אמיגוסס אני רוצה להזמין סוללה חדשה למחשב הנייד שלי מדגם Macbook Pro 15.6' Retina Early 2013.... הסוללה היא סוללת ליטיום לי-און ובעיקרון אסור לשלוח אותה בטיסה כשהיא מחוץ למחשב, אני מחפש חברה אמינה וטובה ששולחת מארה״ב לישראל במשלוח ימי (שיקח המון זמן אני יודע אבל אין ברירה) ושאני אוכל לשלוח אליהם את הסוללה לכתובת בארה״ב מהאתר אם למישהו יש רעיון או פיתאון אני אשמח ממש תודה מראש ושיהיה אחלה יום
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-