צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
מחפש כבר כמה ימים לרכוש את המכשיר המדובר (Oppo Find X2 Pro), הבעיה שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת לישראל את הדגם הבינלאומי (Global Rom + Factory Unlocked). אם מישהו הזמין במקרה את המכשיר מחו"ל או מכיר חנות אינטרנטית שאפשר לבטוח בה, ויש להם את המכשיר הנ"ל, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, חיפוש בפורום הראה תוצאות מעורבות על welcom/tms. ממה שראיתי גם היו החלפות ידיים על החנות הזאת. אז לאור ההחלפות והתוצאות המעורבות, האם למישהו יש ניסיון עם החנות wellcom בשנה האחרונה? כמובן שבניסיון אני מתכוון לחוויית שרות, חוויית קנייה פחות חשובה לי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השתמשתי ב-BUY2USA כאשר עשיתי קניות בבלאק פריידי. איכשהו המוצר שהיה בכיוון ללקוח בארה"ב הגיעה למחסנים של BUY2USA והופנה לארץ אליי. בסטטוס של UPS היה רשום שחבילה הלכה לאיבוד ומחפשים אותה אבל אחר כך סגרו את התיק: 1Z2301029092421756 יש חבילה בידיי ואין לי מה לעשות עם המוצר הזה. יש מישהו שצריך אותו בפורום?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך פתרון זמני ל3 חודשים, עובר דירה מדירה זמנית. מה האופציות המהירות והזולות, כל עוד זה לא מהירות של 56K. גר בהדר, חיפה וכנראה אצטרך ראוטר אבל אני לא משתמש בWIFI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין - אשמח אם תגידו לטראד... אם יהיו מספיק מעוניינים אתחיל בבירור מול החנויות.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות xiaomi notebook pro 15.6 עם אחד המעבדים החדשים של אינטל. יש איש קשר שכרגע נמצא *בסין*, איפה הוא יכול לקנות את המוצר כדי להביא לארץ? מה ההשלכות לקנייה מסין למעט זה שאין עברית במקשים? עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. ( אני יודע שזה מעצבן את כולם שאני ככה פותח דיונים). ראיתי לפני לא הרבה זמן את אתר practicU, שמלמד הרבה נושאים במחשב, ביניהם פייטון, לינוקס חומרת המחשב ועוד.. שראיתי את האתר הזה רציתי להירשם הבעיה שזה עולה לחודש 350 ש''ח. האם זה שווה את הכסף? אשמח לחוות דעת!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים, במידה ולא מכירים אתם רשומה/מעגר מקוון/ת ממשלתי בארה"ב בה צרכנים שלא מעוניינים בשיווק ישיר מוסיפים מספרהם, הנה הסבר עליה וקישור לאתר עצמו: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Do_Not_Call_Registry https://www.donotcall.gov/ יש דבר כזה בישראל? קבוצה/דיון בפייסבוק? בנוסף יש רשומה/מאגר שאוסף כל מספרים של חברות לשיווק ישיר מהם מתבצעות חיוגם לצרכנים? היום פספסתי חיוג ממספר שאותו הצלחתי לאתר בפייסבוק דרך גוגל והתברר ששייך לחברה לשיווק ישיר. אמנם זה לא פתרון טוב כי סיכוי לאתר מספרים ארציים באינטרנט נמוך אלה אם משלמים עבור שירות מיוחד ועדיין אני לא יודע איך זה כי לא ניסיתי.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי משרד פעיל עם 6 עמדות מחשב ברשת פנימית אותה הקמתי, כעת כל המשתמשים עובדים ומאחסנים מידע באופן קבוע ב WD MyCloud 4TB המחובר לרשת. בעקבות ה-BLACK FRIDAY התחלתי לחפש שרת NAS איכותי שיענה על צרכי המשרד באופן מלא. חשבתי על QNAP או SYNOLOGY בתצורת 4 מפרצים לכונני אחסון אך איני יודע להבדיל ביכולות ובמחיר ריאלי בעבור המוצר שדרוש לי. אשמח לעזרתכם במציאת דיל טוב על NAS בסטנדרטים שציינתי. תודה מראש, אביעד :-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקבוק Air נמכר ב-eBay ב-$699.99 לזמן מוגבל. משלוח לישראל יעלה כ-$65 ומיסים בשווי $255 יתווספו למחיר במסגרת ה- Global Shipping Program של eBay. http://ilshipping.com/?p=312
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לדירה חדשה ואני צריך לקנות כמה מוצרי חשמל , אני מחפש דברים שהם יחסית זולים אבל שיהיו אמינים ככל האפשר. ראיתי מיקרוגל של חברת GOLDLINE שיש עליו חוות דעת טובות , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741165 אני עדיין מתלבט לגבי מכונת כביסה , התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500. ראיתי מכונת כביסה של FUJICOM https://www.payngo.co.il/laundry-washers-dryers/laundry-and-dryers/washing-machine-dishwashers/wm6080.html מכונת כביסה של CONSTRUCTA http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=838057 ומכונת כביסה של ZANUSSI http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906175 הבדלי המחירים הם במאות שקלים , פוג'י 1000 , קונסטרוקטה 1250 וזנוסי 1500. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחכה ליום הזה כבר הרבה זמן כדי לקנות laptop. המוצר המוגמר שאני רוצה : 15.6inch 8GB ram 256SSD I5/I7 6GEN מה אתם אומרים על השילוב הבא: לקנות את הלפטופ הזה ולהחליף את הכונן בכונן הזה ולהוסיף עוד כרטיס ram 4g, אולי אפילו 2 לדוגמא איך נשמע? יש המלצות לשינויים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דולשלום לכולם ב21/12 קניתי מכשיר סלולרי מחנות x דרך פייפללאחר כמה ימים ראיתי שעדיין ההזמנה בעיבוד ושלחתי הודעה לאתר ("מה קורה עם ההזמנה") בתגובה הוא שלח לי שכרגע אין לו את המוצר ושעלי או להמתין או לקחת מכשיר אחר . אגב המכשיר אזל בכל האינטרנט גם באתר הבית ככל הנראה יהיה במלאי ב15/1/14 וואללה לא מתאים לי מכשיר אחר בנוסף אני חושד שלמרות שהזמנתי מכשיר עם 32 גיגה ביט אקבל 16 גיגה כמובן שבחשבונית שסופקה מפייפל כתוב 32 גיגה ברוב האתרים ההבדל בין 32 גיגה ל16 הוא לפחות 80 דולר דבר נוסף ככל הנראה אין תדר 850 ויש רק 900/1900/2100 למרות שהמוכר ציין שהתדר קיים (באתר הבית של המכשיר התדר לא קיים) לי אישית התדר לא ממשמבפריע מקסימום נחליף חברת סלולר לענינינו.. תכלס אני כן יכול לבקש …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיפור אמיתי שקרה לידידה- אשמח להמלצות או תובנות מה אומר החוק בעניין או אם קרה לכם פעם משהו דומה- נרכש המחיר בזמנו (גלקסי אס4 מיני) כדת וכדין בישראל עם אחריות כשרה לשנתיים. אחרי שנה פלוס התקלקלה המצלמה - מזה אומר התקלקלה? כשניסו להפעיל את האפליקציה שלה או כל אפליקציית מצלמה צד שלישי קפצה הודעת שגיאה 'המצלמה הפסיקה לפעול' (או משהו בסגנון) ונסגרה האפליקציה. מפה לשם: חנות של סמסונג -> טלפון חלופי-> שבועיים -> החליפו מצלמה או והכל חזר לעבוד פיקס. אחרי עוד איזה כמה חודשים אותו סיפור: תקלה במצלמה -> חנות -> חלופי -> שבועיים -> פיקס. הפלא ופלא אחרי עוד כמה חודשים ממש מס' ימים לפני תום השנתיים אחריות אותו סיפור. תקלה במלצמה -> חנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש armband שמתאים לגלקסי 3. מה שחשוב לי הוא שיהיה ניתן להכניס אליו את הפלאפון ביחד עם הכיסוי, כך שלא אצטרך בכל פעם להסיר ולהחזיר אותו מחדש. הכיסוי שלי הוא trident aegis למי שמכיר. וגם חשוב שיהיה עמיד וטוב.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-