צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
http://m.super-pharm.co.il/heb/campaigns/coupon_sales/?uk=c2250bac6a868baa4daf421fc74a2eae
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי מחפש סטרימר לטלוויזיה אני בסה"כ מעוניין שתהייה לי תקייה במחשב שכל מה שאני שם שם לסטרימר יהיה גישה לשם ויוכל לפתור קבצים אלו מדובר בדר"כ בסרטים וסרטונים שהורדו מהאינטרנט נדרש שתהייה אפשרות לטעינה של כתוביות בעברית והורדה שלהם בצורה קלה ונוחה כמו שיש ב Media Player Classic איך נראה לכם הסטרימרים שיש בaliExpress ? כמו זה: http://he.aliexpress.com/item/2015-New-MXQ-Pro-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-Android-5-1-DDR3-1G/32542787183.html?spm=2114.010108.3.56.8Xmub3&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_505_506_503_504_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעוניינים להתחדש בקונסולה עדכנית? באמאזון יש מבצע מעניין עבורכם, רק לחמש השעות הקרובות גם היום, אמאזון מצליחה להפתיע אותנו לטובה עם מבצע קורץ – הפעם לחובבי הגיימינג הסלוני. באמאזון צרפת מוצעת חבילה של קונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט, בגירסה העדכנית עם נפח אחסון פנימי של טרה-בייט, ויחד עם גירסה פיזית של הלהיט Fallout 4 וקוד להורדה של המשחק Fallout 3 (במסגרת שירות התמיכה לאחור של הקונסולה) – הכל במחיר של 310 יורו, או 358.5 יורו עם מס ומשלוח לישראל. מדובר במחיר אשר מתורגם לכ-1,520 ש"ח (תזכורת – במעמד הרכישה בחרו באפשרות לשלם ביורו, בכדי להימנע מכפל עמלות על המרה ממטבע חוץ אחר כלשהו ליורו, ומשם פעם נוספת לשקלים), ומהווה הוזלה של כ-300 ש"ח מקונסולות Xbox One דומ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מסים יש על יבוא מכונה? מסים, מע"מ, whatever.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הסלולרי בפרטנר השתנה ל-ביג טוק ללא אישורי,קרה למישהו נוסף? ככה סתם מפה לשם יום שישי בצהריים הפך קו פעיל לביג טוק בטכני נאמר כאילו אני בקשתי את השינוי. כמו כן הקו לא יופעל מאחר ואין זה מקרה חירום אכן רק ביום א' אחרי מסע תלאות של 4 שעות רצופות מול מוקדני פרטנר וניתוק קו נוסף בטעות על ידם תוקנה התקלה שעד לרגע זה לא ידוע ממה זה נגרם בנוסף,האם מגיע לי פיצוי הן בגין 48 שעות ניתוק וכן בעבור 4 שעות אובדן עבודה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך החברה ואיך איכות המים כדי להצטרף אליהם ? אשמח לקבל חוות דעת רציניות ממישהו שהתנסה בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי טריפל של הוט במבצע הבא: * טלויזיה: 2 ממירי HD, אחד מקליט, כל הערוצים פתוחים * אינטרנט: 100 מגה * טלפון: ללא הגבלה ב-260 שקל קבוע (גם אחרי שנה נשאר קבוע לטענתם) האם המחיר אטרקטיבי ? תודה ושבת שלום !!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מפרט מלא: Intel Core i7 13700K / 1700 Tray Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler Gigabyte Z790 GAMING X NZXT H7 Flow White Corsair DDR5 5600MHZ CL36 16X2 CoolerMaster 1000W V1000 Fully Modular Sapphire PULSE RX 7900 XTX GAMING OC Corsair SSD 2.0TB MP600 GS קישור למפרט (מספר בניה 368879)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
בלי סיפורים ודברים אחרים על עבודת הדואר הישראלי וכל המסביב, רציתי לשאול שאלה או שתיים.. א. האם בהשכרת תא דואר המשלוחים מחו"ל שגודלם פחות ממידות התא, שמים בו? ב. האם כל דואר אישי מגיע לת"ד או שנשלח לכתובת הבית, ואם כן, האם ניתן לבקש או לתת הוראה לשים את זה בת"ד? ג. האם יש התרעה או הודעה על מילוי ת"ד, דרך sms אפליקציה או כל דרך אחרת? ד. במידה ואני מתקין אפליקציה, עד כמה זה אמין? האם זה מודיע על קבלת משלוח מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעוניינים ב-Moto X או Moto G עדכני? מבצעים עדכניים באמאזון צרפת ואמאזון איטליה עשויים להתאים לכם כמו כפפה ליד בין אם בשל אי יכולת לבצע משלוח ישיר ובין אם בשל עלויות שילוח גבוהות, רק בחלק מהמקרים משתלם לשקול להזמין סמארטפון מחו"ל במקום לרכוש אותו כאן בישראל – אך הפעם נראה שיש לנו מקרה יוצא דופן, כשאמאזון מציעה הנחות משמעותיות כמעט על כל הדגמים העדכניים של מוטורולה-לנובו. באמאזון איטליה ניתן לרכוש כעת את ה-Moto X Style, דגם הדגל של מוטורולה (לפחות עד שהגיע ה-Moto X Force) שכולל מסך QHD נדיב בגודל 5.7 אינץ', שבב Snapdragon 808 משושה, נפח אחסון מובנה של 32GB, זכרון RAM של 3GB, הגנת IP52 קלה בפני טיפות מים ואבק ומצלמת 21 מגה פיקסל ראשית יאה, במחיר של כ-400 יור…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבצעי החורף בחנות המשחקים הפופולרית ממשיכים, אז אספנו עבורכם עוד עשר המלצות חמות שכדאי לכם לבדוק נותר לנו עוד שבוע שלם של מבצעים והנחות משתלמות על משחקים בחנות ה-Humble Store, שניצבת ליד מיזם ה-Humble Bundle שככל הנראה הפך כבר מזמן לשם נודע עבור כל שחקן PC שמכבד את עצמו. על מנת שלא תפספסו שום דבר, אספנו לכם המלצות נוספות לכותרים במחירים טובים, שמצטרפות אל אלו שכבר הצענו בתחילת השבוע הנוכחי. קניות נעימות! משחק המירוצים הנהדרת Project CARS מוצע בעבור 20 דולר, בגירסת ה-Digital Edition הכוללת חמישה רכבים נוספים כבונוס. משחק האסטרטגיה והטקטיקה בתורות Invisible Inc. של יוצרי Shank ו-Don't Starve נמכר בחצי ממכירו, 10 דולר בלבד. משחק ההרפתקאות-פעולה …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
החלטנו לרכוש מזגן לסלון של כ42 מ"ר(סלון+מטבח+פינת אוכל). השאיפה לרכוש מזגן מחברה שמשקיעה בשירות לקוחות וכזו שמכשירה מתקינים כמה שיותר. מחיפוש ברשת, ראיתh שהחברות בכותרת ממוקמות באמצע ,בין המיצובישי ל-sega \ טורנדו. שיהיה כמה שיותר יעיל ושקט . אין צורך באינוורטר-זה לא חדר שינה. שיהיה חסכוני. כששאלתי קרובי משפחה לעיצה בנושא ,שמעתי בעיקר סיפורי בלהות על מתקינים לא מקצועיים . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Bundle עבור הכותרים שיצרה יוביסופט תחת שמו של הסופר הנודע חוזרת לסיבוב קצר נוסף שלא תרצו להפסיד אם אתם אוהבים משחקי פעולה, התגנבות וטקטיקה ולא סולדים באופן מוחלט משירות ה-uPlay, ל-Humble Bundle יש הצעה טובה מאוד עבורכם: חבילת ה-Humble Tom Clancy Bundle, עם מיטב המשחקים של יוביסופט הצרפתית שנוצרו בעזרתו ובהשראתו של טום קלנסי המנוח. מדובר בחבילת משחקים שחוזרת לסיבוב נוסף לאחר כארבעה חודשים, ומציעה את המשחקים: Rainbow Six (המקורי), Rainbow Six 3 בגירסת ה-Gold Edition עם חבילת ההרחבה שלו, Splinter Cell: Chaos Theory, Ghost Recon (המקורי) ו-Vegas, כולם בעבור מחיר התחלתי מצחיק של דולר אחד בלבד. מי שישקיעו 10 דולרים (קצת פחות מ-40 שקלים) או יותר יקב…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-