עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. בחנויות המקוונות של GOG ושל Steam מציעים למעריצים 77 אחוזי הנחה סימבוליים, וב-EA יעניקו לכם 4 שעות להתנסות ב-Star Wars Battlefront ללא תשלום May the 4th be with you. ה-4 במאי כבר כאן, וזו כבר הפעם החמישית שבה הוא נחגג כיום מלחמת הכוכבים בקרב אינספור מעריצי הסאגה והמותג כולו ברחבי הרשת. גם השנה אנחנו רואים הצטרפות לחגיגות מצד בעלי העניין – עם מחירי מבצע והצעות מעניינות על שלל המשחקים אשר נוצרו בהשראה העולם של ג'ורג' לוקאס. בחנות של פלטפורמת ה-Steam מציעים הנחות על רוב משחקי Star Wars שקיימים בקטלוג (ויש הרבה כאלו), כשגולת הכותרת היא חבילה שכוללת 14 משחקים פופולריים במיוחד, כמו Knights of the Old Republic הראשון והשני ו-The Force Unleashed הראשון והשני, במח…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. היי. הזמנתי סים בגרמניה וזה התעקב בגלל מערכת ההזמנות שלהם, ועכשיו אין סיכוי שזה יגיע בזמן. אני נוסע לשם שבוע הבא למשך שבוע. מה הפיתרון הכי זול בארץ לארגן חבילה לחול? לרוב אני אדבר דרך Skype או תוכנות אחרות כשיהיה לי אינטרנט זמין, זה רק למקרה חירום. תודה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  3. היי, אני מוכר את 7850 חדש שיש לי עם אחריות ורציתי לדעת איך מעבירים אחריות לקונה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm

6. אני קונה XIAOMI באונליין מאז שיצא ה-XIAOMI MI 2 ב-2012.. כי כל הקטע של XIAOMI זה שהמחירים שלהם זולים והאיכות סבירה. עכשיו הייתי צריך לקנות ראוטר שלהם פה בארץ כי לא רציתי לחכות, והמחיר קצת מוגזם - זה ראוטר שעולה בחו"ל גג 20 דולר: https://www.aliexpress.com/item/33038241441.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.331f1774NRJsSV&algo_pvid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194&algo_expid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194-6&btsid=0b0a0ac216035220323306402ec4ec&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ופה בארץ עולה.. 170 ש"ח? https://www.mi-il.co.il/product/mi-router-4a-eu זה טעות?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by Zeev86,

יש מספר גרסאות HDR ואני די מתקשה מה לקנות. בעיקרון התמיכה כרגע רק לקונסולות אבל אם כבר לקנות, אבל אני מעדיף לחשוב קדימה כי בקרוב יכנסו כותרים עם התמיכה גם במחשב, לא? אשמח לעצות. תקציב 5K אבל אני מבין שזה מחיר התחלתי, ככה שאם יש צורך אז אפשר להגדיל. (לא מצאתי פורום טלוויזיות אז אני פותח פה).

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by radar,

שלום לכולם באתר של Lenovo בארה"ב, המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים של Lenovo בארץ, (לפעמים עד כדי מחצית מהמחיר בארץ) וכאילו זה לא מספיק, באתר של לנובו יש הרבה פעמים גם מבצעים, שמורידים את המחיר אפילו עוד יותר.. אם נרשמים לאתר, אפשר לבחור כתובת רק בארה"ב, לא בשום מדינה אחרת בעולם. אני מניח שאם אכניס כתובת של אחת מחברות השילוח שמקבלות את החבילה בארה"ב ומעבירות אותה לארץ, זה יעבוד, אבל השאלה אם lenovo.com יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי, שהונפק בישראל, ולא בארה"ב..? האם למישהו יש נסיון עם קנייה מ-lenovo.com? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by eitan10,

שלום לכולם. ראיתי 2 מזגנים מחברות שונות ומתלבט מבחינת דירוג אנרגטי וצריכת חשמל, טיב המזגן (תקלות) ואחריות. מה דעתכם ? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=4PVClassic40 http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=528053

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by carz12345,

היי לכולם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ארשום בכל זאת. אני מוכר את החלקים של המחשב הקודם שלי לחבר טוב ורציתי לדעת כמה הם בערך שווים ואז אני כבר אסתדר איתו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתמחור שלהם. כרטיס מסך מיני gtx 970 4 gb (לא זוכר את החברה של הכרטיס מסך) ssd 500gb 850 evo samsong מסך מחשב -benq xl2411 144 hz מקלדת -razer blackwidow x chroma כרטיס המסך הSSD והמסך היו אצלי בשימוש שנתיים. תודה לעוזרים:)

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. קניתי בפברואר 2011 שובר באתר groupon לקורס מסוים, שובר שהיה תקף עד אוגוסט. קבעתי את אותו הקורס בזמן שהשובר היה תקף כמה וכמה פעמים, וכל פעם ביטלו בגלל סיבות כאלה ואחרות. בינתיים כבר נשבר לי והשובר פג (בית העסק מכבד אותו למרות זאת, לא שזה כלכך מזיז לי כבר), ביקשתי החזר, בתגובה נתנו לי זיכוי באתר שלהם, אמרו שלא ניתן לתת החזר כי השובר נרכש מזמן (מדובר על 300 שקל שהם "מכריחים" אותי לבזבז עכשיו באתר שלהם). אפשר לעשות משהו בנידון?

12. Started by oz25,

האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by ShineVine,

אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  14. מה יצא יותר זול? תודה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by eliom,

נרשמתי לשרות של חברות שנותנות כתובת באירופה ובארצות הברית לשם שליחתם לארץ. אבל נגיד שאני רוצה להשתמש באיביי באתר גרמנית מאיפה אני יודע את השפה של שליחת מוצרים. אני רוצה לקנות את המוצר הזה. ואני לא יודע אם זה מכירה פומבית או מכירה מיידית? http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=160975971560&index=0&nav=SEARCH&nid=31209735472

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Aviv Zohar,

אהלן צריך את עזרתכם בבקשה-האם המחיר הנ"ל הוא המחיר הכולל והסופי?או שלאחר שהמכשיר יגיע לארץ אני יצטרף לשלם מע"מ בנוסף ועוד עלויות אחרות? tems: ILS 3,906.44 Shipping & handling: ILS 140.04 Total before tax: ILS 4,046.48 Estimated tax to be collected: ILS 0.00 Import Fees Deposit ILS 687.91 Order total: ILS 4,734.39 תודה

18. https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hk9nhtthf

19. כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום לכולם,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לפתוח,בכל מקרה אם לא אני מצטער ותעבירו את זה לאן שזה שייך. אני מחפש לקנות מכשיר רציני ואיכותי להעברת מידע בגודל של 1 טרה בייט,אין צורך שהמכשיר יעביר מידע בשיא המהירות,אבל שיהיה אמין ובעל חיים ארוכים...וכמובן,כמה שיותר בזול. לדוגמא,ראיתי 1TB של WD באופיס דיפו ב600 שקל. שווה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by avimorde,

אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by lowkey,

.סודר תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. Started by A-10,

24. הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  25. אני רוצה להזמין מכונת תספורת חדשה מהאינטרנט וקצת חושש לקבל חתול בשק. האם יש צורך לחטא או לנקות בצורה מיוחדת מכונת תספורת חדשה לפני שמתחילים להשתמש בה ( אשתמש בה גם על אפס בחלק מהאזורים)?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.