עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אז הם הגיעו לבניין שלי ואני בכל מקרה לא מרוצה מהתשתית הקיימת של הוט בעיקר עקב ניתוקים וPacket loss אז כנראה אעבור לא משנה מה, אבל תהיתי אם למישהו יש ניסיון איתם וגם לוודא משהו לגבי זה שהנציג שהגיע אליי אמר לי שאפשר להתחבר רק עם נטויז'ן בתור ספק ואיך הם.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. היי, אני רוצה לרכוש סוללה נטענת למחשב חברות השילוח לא יכולות להביא כי אסור לשלוח סוללות ליתיום שלא מחוברות למכשיר אני יודע שאי אפשר להביא במזוודה שנכנסת לבטן המטוס (ובגלל זה חברות השילוח לא מביאות) אבל האם מאשרים להעלות למטוס עם תיק העלייה? האם חבר יכול להביא לי אותה איתו בטיסה?

3. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by card,

שלום כשנכנסים לאתרים הסיניים, אפשר למצוא המון טלפונים סלולריים, אבל עוד אף פעם לא ראיתי טלפון אלחוטי רגיל - לבית. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה card

5. לאחר שקרס המחשב והיו לי הודעות רבות של שגיאה בהארד דיסקים (בשניהם משום מה) לאחר אתחול במצב בטוח (כעת לא מזהה קבצים)החלטתי שאני לא רוצה לקחת סיכון ולקחת את המחשב לתיקון במעבדה רצינית. מישהו יכול להמליץ על מעבדה טובה באזור רחובות? (קניתי את המחשב לפני שנתיים בפנדה מחשבים והבנתי שכבר לא קיימים..). אם רוצים להימנע מפרסומת אז אשמח להודעה פרטית . תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. Started by Str4ng3r,

בסטיק בודד עד 16GB מאזור השרון והסביבה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  8. תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm

9. Started by MightyNerdy,

אהלן , הבנתי מהצ'אט שיש באתר כי המחיר שרשום ב CHECKOUT לא כולל מיסים ומעמ כמו שיש באמזון ולכן אני לא יודע איך לשער לפחות את המחיר הסופי של ההזמנה אני מזמין לי מיקרופון XLR כולל סטנד עלותו כולל משלוח הוא 241$ תודה רבה :)

10. שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)

11. Started by dkaro,

שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. עדכון: הכונן זמין לרכישה גם באמאזון ארה"ב, במחיר אפילו קצת יותר טוב של כ-97 דולר כולל מסים ומשלוח לישראל (תודה לגולש shahar31). אחד מכונני ה-USB המהירים ביותר בעולם זמין לרכישה במחיר נהדר, רק לשעות הקרובות במידה ואתם מעוניינים לא רק בכונני SSD פנימיים מהירים, אלא גם בכונני אחסון חיצוניים זריזים ביותר – המבצע הזה הוא בשבילכם, ויהיה עליכם לנצל אותו בהקדם. אמאזון צרפת מציעה את כונן ה-Extreme Pro USB 3.0 של סאנדיסק, אחד מכונני ה-USB המתקדמים ביותר בשוק כולו, במחיר אטרקטיבי של 80 יורו בלבד – או כ-93 יורו עם מס ומשלוח לישראל, שהם כ-400 ש"ח ומהווים הוזלה של יותר מ-20 אחוזים לעומת המחיר הטוב ביותר שהצלחנו למצוא עבור אותו הדגם כאן בארץ. כמעט כמו SSD שאפש…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  13. הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. עכשיו מתחילים מבצעי הסתיו ב-steam ובשאר המקומות. מחירים טובים. כדאי לחכות למבצעי החורף בסוף דצמבר כדי לקבל הנחה יותר גדולה, או לקנות עכשיו? -- חברים המבצע של סטים לא נהיה צעיר יותר. באמת לאף אחד אין מה לומר?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by aka_katz,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך 29 דרך buy2us, השאלה שלי היא: 1) האם זה באמת יכלול את כל המיסים ולא יהיו הפתעות בדרך ? 2) האם מבחינת חשמל/ספק כוח אני צריך לקנות מתאם מיוחד ? זה המוצר: http://buy2.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00VBNQJKU

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. Started by pompon,

מישהו שמע על האתר הזה? הזמין דרכו? יכול לתת חוות דעת? ניסיתי לבדוק את הכתובת בגוגל וזה מראה בית פרטי, בדקתי את כל חשבונות המדיה שלהם , אין כלום, שום פוסט שום דבר. המידע היחידי שהצלחתי להוציא זה שמישהו בן 25 שקורא לעצמו ניב פתח אותה, וכל החשבונות נוצרו באפריל השנה. אשמח לחוות דעתכם, האם הייתם מזמינים משם? תודה. https://rnhpc.co.il/

18. Started by k22,

האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  19. Started by DANIELTZ19,

ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  20. יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by ronmar,

היי, אני ועוד 5 חברים רוצים לקנות PS4 PRO... ידוע על דיל טוב כלשהו לקבוצות? יהיה טוב גם אם FIFA 18 יהיה כלול בדיל

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by yossi21,

חשוב לי שיהיה לו חיבור HDMI האם אתם יכולים להמליץ לי על מסך מכאן: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db7819295=7819323&orderby=price תקציב: עד 2000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Guy Davidian,

אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית. יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן. על זה אני משלם 217 שקל לחודש. התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים. ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא ה…

24. Started by angel59,

מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים