צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש הזמנתי כרטיס מודם סלולרי ללפטופ. מדובר על דגם דיי ישן שאמור לעשות את העבודה ונמכר באיביי באזור ה 17$ . יומיים אחרי, קיבלתי אישור שהוא נשלח אלי וגם פידבק חיובי על העסקה. הכל טוב ויפה. לפני יומיים, קיבלתי סוף סוף את הכרטיס. נראה משומש בצורה סבירה אבל זה לגמרי לא מפריע לי, אפילו שהוא תואר כחדש : http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Dell-5530-Eircsson-F3507G-GPS-HSDPA-WWAN-3G-MINI-PCI-E-Wireless-Card-/130716478968?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item1e6f4f2df8 לא אותו מוכר אבל בדיוק אותו תיאור "100% brand new and high quality" התקנתי אותו במחשב ומערכת ההפעלה (פדורה לינוקס) שמגיעה עם דרייברים מתאימים מיד זיהתה אותו. בהתלהבות רבה מיקמתי כרטיס סים במקום הייעודי שלו…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי בפברואר 2011 שובר באתר groupon לקורס מסוים, שובר שהיה תקף עד אוגוסט. קבעתי את אותו הקורס בזמן שהשובר היה תקף כמה וכמה פעמים, וכל פעם ביטלו בגלל סיבות כאלה ואחרות. בינתיים כבר נשבר לי והשובר פג (בית העסק מכבד אותו למרות זאת, לא שזה כלכך מזיז לי כבר), ביקשתי החזר, בתגובה נתנו לי זיכוי באתר שלהם, אמרו שלא ניתן לתת החזר כי השובר נרכש מזמן (מדובר על 300 שקל שהם "מכריחים" אותי לבזבז עכשיו באתר שלהם). אפשר לעשות משהו בנידון?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
רשת חנויות המחשבים הגדולה הנוספת של ישראל פצחה בקו של מבצעים משלה, למשך שלושה ימים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-עכשיו-גם-ברשת-אייבורי/
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התחייבתי לשלם על מכשיר ל36 חודשים. החבילה שלי היא בהתחייבות (חיילים) למשך שנה וחצי. אם אחרי שנה וחצי אני רוצה לשנות חבילה ולהמשיך לקבל החזר, הם חייבים לתת לי? אני חושב שזה חוק ניתוק זיקה אבל משהו בשם הזה לא מסתדר לי עם הרעיון שלו... בעצם מה מונע ממני לבטל כל חודש תחבילה ולעשות חדשה?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
לאחר שקרס המחשב והיו לי הודעות רבות של שגיאה בהארד דיסקים (בשניהם משום מה) לאחר אתחול במצב בטוח (כעת לא מזהה קבצים)החלטתי שאני לא רוצה לקחת סיכון ולקחת את המחשב לתיקון במעבדה רצינית. מישהו יכול להמליץ על מעבדה טובה באזור רחובות? (קניתי את המחשב לפני שנתיים בפנדה מחשבים והבנתי שכבר לא קיימים..). אם רוצים להימנע מפרסומת אז אשמח להודעה פרטית . תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שבוע שעבר נשרפה לי הטלויזיה בבית של akai ממש עלתה באש ברגע האחרון עצרתי את זה עכשיו דיברתי עם השירות לקוחות לקחו תטלויזיה אמרו לי נחליף לך בחדשה במקום 42 ניתן לך 49 בשווי 2000 ואמרו לי רק תחתום על מסמך שאתה לא תובע אותנו השאלה שלי עדיף לחתום או שאני צריך פיצוי יותר רציני זה לא שהיא היתקלקלה ובאמת תביאו חדשה וסבבה הטלויזייה נשרפה מעצמה ולמזלי זה לא קרה בלילה זה לא סתם אשמח לשמוע תגובות בעיניין
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אין לי מלים. אני מבין שבשבת יש עומס, אבל עד כדי כך? האינטרנט פשוט לא זז. אפילו תמונות באתרים לא נטענות.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה כרטיס הרחבה למכשירים החכמים שלכם עם מהירות טובה ונפח נדיב מאוד במחיר ללא תחרות זוכרים את המבצע על כונני ה-microSD של חברת PNY האמריקאית עליו סיפרנו לפני קצת יותר מחודש? ובכן, הוא חוזר עכשיו – והוא משתלם עוד יותר. כונן ההרחבה הזעיר, בנפח של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-1 למהירויות העברת מידע של עד 60 מגה-בייט לשנייה,זמין כעת לרכישה באמאזון בעבור כ-44 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כאשר בשילוב עם רמת הדולר הנמוכה יחסית נכון לעכשיו עלות זו מתורגמת לכ-170 ש"ח, אשר זולה ב-60 ש"ח לפחות מכל כונני ה-microSD באותו הנפח שראינו כאן בארצנו הקטנה. משתלם בהחלט – במידה ואתם זקוקים לכל כך הרבה נפח אם אתם מעוניינים באמצעי שירחיב…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עוד מוצר חדש של היצרנית הטאיוואנית הוא אולטרבוק במשקל של 900 גרם בלבד, שאמור להיות מתחרה מובהק ל-MacBook של אפל הערכנו מבעוד מועד שאסוס תגיע לתערוכת Computex בשוק הביתי שלה כשהיא יורה בכל התותחים שיש לה, וזה אכן מה שקרה. החברה נתנה את אות הפתיחה לתערוכת החומרה הבולטת ביותר בתחום ועשתה זאת עם מבול של מוצרים חדשים ומעניינים – כולל מחשב נייד אחד שנקרא פשוט ZenBook 3 ומאיים לגנוב מאור הזרקורים של דגם Book פופולרי אחר בשוק, ה-MacBook החדש של אפל, שהושק בשנה שעברה לאחר הפסקה של מספר שנים. ה-ZenBook 3 כולל מסך IPS בגודל 12.5 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 ושוליים דקיקים שמסייעים לגודלו הפיזי להיות צנוע עוד יותר ממה שמצופה מנייד בקטגוריית הגודל הזו,…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מכונת תספורת חדשה מהאינטרנט וקצת חושש לקבל חתול בשק. האם יש צורך לחטא או לנקות בצורה מיוחדת מכונת תספורת חדשה לפני שמתחילים להשתמש בה ( אשתמש בה גם על אפס בחלק מהאזורים)?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה להזמין כרטיס פנימי ל Bluetooth ו wifi ואני לא בטוח אם יאושר להכניס אותו לארץ. זה המוצר: https://www.amazon.com/PC-Hackintosh...ustomerReviews אם מישהו מבין בזה אשמח לעזרה או להפנות אותי למקום שמפורטים הקישוריות המותרת גם אשמח. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי ואשמח לחוות דעת כמה הוא שווה? i5-4460 3.2GHz GTX 970 8GB RAM asrock b85m WIN 10 PRO HDD של טרה וSSD של 120 גיגה ANTEC GX700 CASE
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
עכשיו מתחילים מבצעי הסתיו ב-steam ובשאר המקומות. מחירים טובים. כדאי לחכות למבצעי החורף בסוף דצמבר כדי לקבל הנחה יותר גדולה, או לקנות עכשיו? -- חברים המבצע של סטים לא נהיה צעיר יותר. באמת לאף אחד אין מה לומר?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז חשבתי להמשיך את המגמה של סיפורים חיוביים, אז הנה עוד אחד לאוסף. המקרה נסוב סביב דיסק טרה שהחלפתי במסגרת האחריות. מסיבות שונות, שלא אלאה אתכם בהן, שתי נסיונות ההחלפה הראשוניות שלי כשלו, ולכן בפעם השלישית שנאלצתי להחליף פניתי קודם לנציג איבורי כאן באתר. הנציג נתן מענה אישי, מנומס, וזריז ביותר, ותוך שעות ספורות היה כבר בידיי דיסק חלופי ותקין. הנציג הציע מיוזמתו האישית, ובלי שיהיה חייב, לשדרג לי את ההרדיסק לדיסק 2TB חדש; הצעה נדיבה שכמובן נענתי לה ברצון רב, אלא מה חח. לאחר ההחלפה, הנציג התקשר שוב מיוזמתו לבדוק שהכל בסדר ולשביעות רצוני, ובכל שלב הטיפול גם סיפק בידיי טלפון להתקשרות מהירה במידת הצורך. התברר לי מהנציג שהדיסק המקורי שרכשתי היה בכלל 500GB (חמש שנות אחרי…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?
-
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-