צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
עוד מוצר חדש של היצרנית הטאיוואנית הוא אולטרבוק במשקל של 900 גרם בלבד, שאמור להיות מתחרה מובהק ל-MacBook של אפל הערכנו מבעוד מועד שאסוס תגיע לתערוכת Computex בשוק הביתי שלה כשהיא יורה בכל התותחים שיש לה, וזה אכן מה שקרה. החברה נתנה את אות הפתיחה לתערוכת החומרה הבולטת ביותר בתחום ועשתה זאת עם מבול של מוצרים חדשים ומעניינים – כולל מחשב נייד אחד שנקרא פשוט ZenBook 3 ומאיים לגנוב מאור הזרקורים של דגם Book פופולרי אחר בשוק, ה-MacBook החדש של אפל, שהושק בשנה שעברה לאחר הפסקה של מספר שנים. ה-ZenBook 3 כולל מסך IPS בגודל 12.5 אינץ' וברזולוציה של 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 ושוליים דקיקים שמסייעים לגודלו הפיזי להיות צנוע עוד יותר ממה שמצופה מנייד בקטגוריית הגודל הזו,…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מה יצא יותר זול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה כרטיס הרחבה למכשירים החכמים שלכם עם מהירות טובה ונפח נדיב מאוד במחיר ללא תחרות זוכרים את המבצע על כונני ה-microSD של חברת PNY האמריקאית עליו סיפרנו לפני קצת יותר מחודש? ובכן, הוא חוזר עכשיו – והוא משתלם עוד יותר. כונן ההרחבה הזעיר, בנפח של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-1 למהירויות העברת מידע של עד 60 מגה-בייט לשנייה,זמין כעת לרכישה באמאזון בעבור כ-44 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כאשר בשילוב עם רמת הדולר הנמוכה יחסית נכון לעכשיו עלות זו מתורגמת לכ-170 ש"ח, אשר זולה ב-60 ש"ח לפחות מכל כונני ה-microSD באותו הנפח שראינו כאן בארצנו הקטנה. משתלם בהחלט – במידה ואתם זקוקים לכל כך הרבה נפח אם אתם מעוניינים באמצעי שירחיב…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה להזמין כרטיס פנימי ל Bluetooth ו wifi ואני לא בטוח אם יאושר להכניס אותו לארץ. זה המוצר: https://www.amazon.com/PC-Hackintosh...ustomerReviews אם מישהו מבין בזה אשמח לעזרה או להפנות אותי למקום שמפורטים הקישוריות המותרת גם אשמח. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה XIAOMI באונליין מאז שיצא ה-XIAOMI MI 2 ב-2012.. כי כל הקטע של XIAOMI זה שהמחירים שלהם זולים והאיכות סבירה. עכשיו הייתי צריך לקנות ראוטר שלהם פה בארץ כי לא רציתי לחכות, והמחיר קצת מוגזם - זה ראוטר שעולה בחו"ל גג 20 דולר: https://www.aliexpress.com/item/33038241441.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.331f1774NRJsSV&algo_pvid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194&algo_expid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194-6&btsid=0b0a0ac216035220323306402ec4ec&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ופה בארץ עולה.. 170 ש"ח? https://www.mi-il.co.il/product/mi-router-4a-eu זה טעות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב. חשובים לי: *מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות). *סוללה סבירה. *ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה). כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
עכשיו מתחילים מבצעי הסתיו ב-steam ובשאר המקומות. מחירים טובים. כדאי לחכות למבצעי החורף בסוף דצמבר כדי לקבל הנחה יותר גדולה, או לקנות עכשיו? -- חברים המבצע של סטים לא נהיה צעיר יותר. באמת לאף אחד אין מה לומר?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי קניתי היום דרך הפייפאל רציתי לדעת איך מבטלים את התשלום
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מחשב לפי ההצעות המומלצות שלכם ... המחיר בKSP : 6154 שקלים. (כולל windows ). הדבר הזה יעבוד ?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז חשבתי להמשיך את המגמה של סיפורים חיוביים, אז הנה עוד אחד לאוסף. המקרה נסוב סביב דיסק טרה שהחלפתי במסגרת האחריות. מסיבות שונות, שלא אלאה אתכם בהן, שתי נסיונות ההחלפה הראשוניות שלי כשלו, ולכן בפעם השלישית שנאלצתי להחליף פניתי קודם לנציג איבורי כאן באתר. הנציג נתן מענה אישי, מנומס, וזריז ביותר, ותוך שעות ספורות היה כבר בידיי דיסק חלופי ותקין. הנציג הציע מיוזמתו האישית, ובלי שיהיה חייב, לשדרג לי את ההרדיסק לדיסק 2TB חדש; הצעה נדיבה שכמובן נענתי לה ברצון רב, אלא מה חח. לאחר ההחלפה, הנציג התקשר שוב מיוזמתו לבדוק שהכל בסדר ולשביעות רצוני, ובכל שלב הטיפול גם סיפק בידיי טלפון להתקשרות מהירה במידת הצורך. התברר לי מהנציג שהדיסק המקורי שרכשתי היה בכלל 500GB (חמש שנות אחרי…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה את השעונים החכמים העדכניים של Pebble במחירים נמוכים יותר מאי פעם, לצד כרטיסי SD ו-microSD זריזים הגירסה האמריקאית של אמאזון מספקת לנו גם היום כמה הצעות נהדרות שכדאי לכם לבדוק. בראש ובראשונה, אלה הם השעונים החכמים הפופולריים של חברת Pebble אשר מוצעים במחירים נמוכים במיוחד – כ-141 דולר בלבד לדגם ה-Time בעל התצוגה הצבעונית בגירסה לבנה או אדומה, וכ-190 דולר ל-Time Round המינימליסטי בכל הצבעים שלו, ועם רצועות ברוחב 14 מילימטרים (לנשים) וברוחב 20 מילימטרים (לגברים). מחירים אלו נמוכים עוד יותר מאלו שראינו לפני כמה חודשים, וכוללים בהם את המסים ואת דמי המשלוח הנדרשים על מנת לקבל את המוצר עד לדלת הבית. Pebble Time ו-Pebble Time Round …
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי ממיר דיגיטלי של אפקס, מישהו מכיר? האם יש חשיבות לבחירת החברה של הממיר? מישהו יכול לתת לי איזושהי המלצה?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני ועוד 5 חברים רוצים לקנות PS4 PRO... ידוע על דיל טוב כלשהו לקבוצות? יהיה טוב גם אם FIFA 18 יהיה כלול בדיל
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-