צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,316 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חייב להתאים ללינוקס כי מריץ רק MINT יש כזה דבר פה בארץ? חשוב שהתמיכה בלינוקס תהיה טובה מאוד אבל מתוך סקרנות מענין אותי גם בלי קשר להתאמה ללינוקס תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/22/1875006
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין פלאפון מחו"ל, יש אפשרות להזמין אותו כשהוא משומש ? כלומר, הוא חדש והכל אבל הבעלים השתמש בו יומיים (לפי מה שרשום) אבל המצב שלו טוב והכל .. יכניסו אותו לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , יש לי אינטרנט שמגיע למהירות של מקסימום 40 מגה ואני רוצה אינטרנט מהיר של 100 מגה הספק שלי כיום הוא פרטנר והתשתית היא בזק מהדיבור שלי עם פרטנר הם אומרים בגלל שאני גר בבניין ישן אז זוהי המקסימום מהירות למגיע לכל הבניין אז ישנה אפשרות לאיזושהי דרך לעלות את המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכר שלי הלך לסניף של פלאפון, והם הצליחו לשכנע אותו לקנות איפון אפילו שהוא לא יודע איך להשתמש בזה (הם מאד מוכשרים החברה האלה, הם גם מכרו לחולת פרקינסון שאני מכיר איפון. אני לא מבין את הרישעות שהיה לנציג שעשה לה את זה :\) בקיצור אין לו ממש מה לעשות עם המכשיר, כי כל מה שהוא לוחץ בטאץ' פותח לו משהו אחר. בקיצור הידים שלו לא מתאימות בכלל למסך מגע, והוא ביזבז 4.5K על זה. כל נציג טלפוני שדיברנו איתו מסרב לבטל את העיסקה בטענה שהוא השתמש במכשיר כבר. אפילו הוא הלך לסניף להחזיר את המכשיר בלי לבטל את העיסקה מצידם כדי שהוא ילך לבטל הוראת קבע באופן עצמאי ולא רצו לקחת את זה ממנו. עבר כבר שבוע מיום הקניה, אז אני די לחוץ. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מוצר מאיביי ב-13/11 מהמוכר הזה http://myworld.ebay.com/digitalskys_sz?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181 לפני כמה ימים שלחתי לו הודעה ושאלתי מה קורה עם המוצר, מתי הוא אמור להגיע. זו הייתה התגובה: Dear Customer, Thank you for your support!This project to give you the inconvenience, we express our most sincere apologiesAs of today the project is still not received, we are worried that this project is missingWe give you a full refund, or new to send a project.You choose?We are honest seller, we are sincere, we are not a liar!Your satisfaction is our principle of servicePlease be assured that we will not let you have any economic losses, we will provide you 100% satisfactio…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יום החגיגות הגדול של רשת הקמעונאות החל, ואנחנו עושים לכם סדר ומציגים את המבצעים הרלוונטיים ביותר במקום אחד כמובטח, יום המבצעים של אמאזון החל – אז עם עקבתם אחרי המדריך הפשוט שלנו להרשמת נסיון חינמית (או להרשמה סטנדרטית בתשלום, לחילופין) כעת זה הזמן שלכם להכין את הארנק ולהתחיל לרכוש. להלן ריכוז המבצעים המשתלמים ביותר בתחום החומרה, הגאדג'טים והטכנולוגיה מתוך חנויותיה השונות של אמאזון ברחבי העולם. רשימה זו תתעדכן במהלך היממה הקרובה, ואתם מוזמנים כמובן לסייע ולספר לנו על עוד ועוד דילים שאתם נתקלים בהם בתגובות. בנוסף, ראוי שתבדקו את שורת המחיר הרשמית והסופית שמוצגת לכם באתר אמאזון עצמו רק לפני השלמת העסקה – ותשוו עלות זו לעלויות בארץ או בחנויות מתחרות בחו"ל, בכדי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי שני מחשבים לאחרונה בTMS ובשניהם לא קיבלתי כבל מתח. בפעם הראשונה חשבתי שזאת טעות וגם לא היה לי כזה קריטי, אבל ביקשתי שישלחו ביחד עם המשלוח של הכרטיס מסך מהרכישה הקבוצתית ושלחו לי (כבל ממש קצר שבסוף אני לא יכול להשתמש בו). הפעם זה מחשב לאמא של חברה שלי ולה אין כבל ספייר. שאלנו למה הם לא שולחים כבל והם אמרו שהכבלים שהם מקבלים עם הספקים (Seasonic) הם עם חיבור אירופאי והם זורקים אותם ושבד"כ ללקוח יש בבית כבל מתח ואמרו שהם ישלחו מחר. זה לא מובן מאליו שישלחו כבל מתח עם מחשב חדש? המחשב הראשון היה ב5000 שקל, המחשב השני ב2000. למה לא שולחים מראש כבל מתח או לחילופין מבררים אם יש צורך בכבל לפני המשלוח? לעוד מישהו זה קרה? חוץ מהעניין של הכבל שסתם מבאס, אני ממש מבסוט מהם, המחירים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום מקסים, יש לי בלון גז 12 ק"ג ריק, ברצוני להחליפו היכן ניתן להחליף? -אמישראגז לא מחליפים.תודה וסוף שבוע קסום.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יצא יותר זול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 1000 שקל...כאשר אני מתלבט בין רמקולים 2.1 של חברת altec שעלותם 400 ש"ח לבין רמקולים 2.1 של חברת harman kardon שעלותם 900 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? אז ככה יש לי בwatch list ב-ebay מספר פריטים, ליד אחד מהם (רק אחד) שהוא כרגע out of stock יש תאריך. המוכר הוא חנות די גדולה, שמכרה מספר מוצרים כאלה, ולדעתי כבר קרה בעבר שהמוצר הספיצי הזה אזל ובהמשך הגיע מלאי חדש. הניחוש שלי (או התקווה) הוא/היא שבאריך הנ"ל יגיע מלאי חדש, אבל לא הצלחתי לאשר את זה כי אין שום כותרת מעל התאריך או בסביבה ואני לא מצליח למצוא אזכור לשדה הזה בשום מקום. מצד שני זה תאריך עם שעה ספציפית מאוד שזה קצת מוזר בתור תאריך הגעת מלאי. אצרף צילום מסך... אז אולי מישהו יודע בוודאות מה התאריך הזה? כי אם זה לא מה שאני חושב חבל לי סתם לשבת לחכות עד שהוא יגיע במקום פשוט לקנות במקום אחר... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי לקוח של 012 מובייל במשך 7 שנים. כל שנה הם מעדכנים חבילות וכרגיל עוברים לחבילה החדשה לפי שהמחיר של החבילה הקודם יעלה. הייתי לקוח במשך 7 שנים, ותמיד הייתי בחבילה עם שיחות לחו"ל במחיר שנע בין 30-45 ש"ח לחודש, ואני מתקשר מספר דקות לחו"ל בחודש. בתור לקוח קבוע במשך כל כך הרבה זמן לא בדקתי את האותיות הקטנות של החבילה החדשה והאמת, שבמשך כמה חודשים לא בדקתי גם את החשבוניות. אבל פתאום אני פותח את האתר ומסתכל על החשבוניות האחרונות, ומגלה שבמשך 6 חודשים שילמתי מעל 200 ש"ח כמה פעמים, מסתבר שבחבילה החדשה לא היו שיחות לחו"ל. התקשרתי לשירות הלקוחות והתשובה: "מצטערים, מבחינה משפטית זו בעיה שלך ואין מה לעשות עם זה". כמובן שבאותו יום עברתי חברה והעברתי עוד 4 מבני ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה קטנה מבריטניה (של כמה מודלים מודפסי תלת מימד). לפי מספר המעקב היא עזבה את בריטניה ב-30.10 ומאז אין שום סטטוס, ובאתר של דואר ישראל אין עליה פרטים בכלל. 1) האם זה סביר שהיא נכנסה למכס או לדואר אבל לא עודכן סטטוס? הייתי מצפה שיהיה סטטוס כניסה כלשהו לישראל, לא? או שזה נורמלי? 2) האם הזמן (20 יום) סביר? שווי החבילה הוא קצת מעל 75 דולר. האם ייתכן שזה מעכב את התהליך? לא שילמתי דרך האתר מכס או מע"מ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצות, תקציב עד 150 ש"ח. אין צורך במכונת תספורת כלולה, אלא אם אין דבר כזה מכונה לזקן/שפם בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל אני מתכוון לקנות מוצר מסוים ומעוניין שיוצגו בפניי כל הפריטים שמחיר המשלוח שלהם עד 50$. (כל עלות משלוח מעל לא תוצג) קיימת אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (SanDisk), אשר חוזרים פעם אחר פעם לחנויות המקוונות השונות ברחבי העולם – וברוב המקרים בתגי מחיר שקשה מאוד לסרב להם, גם אם אתם לא זקוקים לכונן SSD זריז באופן דחוף. זהו בהחלט המצב גם הפעם, כאשר דגם ה-960GB העליון של הכונן מוצע לרכישה באמאזון בריטניה, רק עד סוף היום הנוכחי, במחיר של 151 פאונד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-830 ש"ח בלבד (כמו תמיד, לא לשכוח לבחור באופציה להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי לפאונד בכדי להימנע מתוספות המרה כפולות שיגדילו את העלות), שהם בערך 86 אגורות לכל ג'יגה-בייט …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-