צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אוזניות ה-On-Ear הפופולריות של החברה שנוצרה בשיתוף עם 50 סנט זמינות לרכישה בשלל גוונים, ובמחיר שנמוך משמעותית מזה שקיים בישראל אם יש לכם חיבה לאודיו סביר בעיצוב אופנתי בולט – כדאי שתבדקו את המבצע העדכני באמאזון ארה"ב, במסגרתו נמכרות אוזניות ה-Audio Street החוטיות של חברת SMS Audio במחיר של כ-62 דולר בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. האוזניות המדוברות זכו לשבחים ולציונים מחמיאים כמעט בכל מקום ברחבי הרשת, וזמינות לרכישה בגוון לבן, כחול, ירוק, כתום, תכלת, אדום או ורוד – כאשר המחיר הנוכחי מתורגם לכ-240 ש"ח, וזול ביותר מ-50 אחוזים מהמחירים שבהם נמכר הדגם בחנויות בארץ. המבצע יהיה זמין עד לשעה 10:00 מחר (יום רביעי, ה-27 באפריל) שעון ישראל, ואנחנו בהחלט ממליצים…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מכר שלי הלך לסניף של פלאפון, והם הצליחו לשכנע אותו לקנות איפון אפילו שהוא לא יודע איך להשתמש בזה (הם מאד מוכשרים החברה האלה, הם גם מכרו לחולת פרקינסון שאני מכיר איפון. אני לא מבין את הרישעות שהיה לנציג שעשה לה את זה :\) בקיצור אין לו ממש מה לעשות עם המכשיר, כי כל מה שהוא לוחץ בטאץ' פותח לו משהו אחר. בקיצור הידים שלו לא מתאימות בכלל למסך מגע, והוא ביזבז 4.5K על זה. כל נציג טלפוני שדיברנו איתו מסרב לבטל את העיסקה בטענה שהוא השתמש במכשיר כבר. אפילו הוא הלך לסניף להחזיר את המכשיר בלי לבטל את העיסקה מצידם כדי שהוא ילך לבטל הוראת קבע באופן עצמאי ולא רצו לקחת את זה ממנו. עבר כבר שבוע מיום הקניה, אז אני די לחוץ. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ה Logitech G430 נפל על הרצפה ונשבר :-( והוא אינו בן יותר משנה וחצי. בכאב אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות + מיקרופון מובנה ואשמח להמלצות. תקציב אם אפשרי שיהיה בסביבות ה- 50 יורו פלוס מינוס כמו שאלו עלו לי (45 יורו). מבצע מזדמן באמזון יתקבל בברכה. אם לומר את האמת האזניות האלו לא היו ממש מוצלחות והסאונד היה סביר עם ווליום לא כל כך רציני גם שהיה במקסימום. תודה לממליצים.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ניסיתי לבטל דרך איביי ופייפאל ולא ניתן ליצור איתם קשר כי זה כותב שלא קניתי את המוצר למרות ששילמתי וירד בפייפאל. מה אני עושה במקרה כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפושים ברשת אחר אוזנייה אלחוטית, קניתי את האוזנייה של פלנטרוניקס מדגם Voyager 8200 C. חיפשתי אחר אוזנייה נוחה ולא כבדה באוזן (אחת כזאת שלא מרגישים אותה יותר מדיי בזמן תזוזה), בעלת סוללה גדולה שתספיק לי למשך כל היום. קראתי וצפיתי בלא מעט סקירות על כל מיני אוזניות אלחוטיות ובסוף החלטתי לרכוש את האוזנייה הזאת. האוזנייה יושבת בצורה מאוד נוחה באוזן, הסוללה מספיקה ליום עבודה שלם ואני מאוד מרוצה ממנה. אוזנייה באמת על רמה , ומאוד מתאימה לכאלה שמקבלים ומוציאים שיחות רוב היום , היא הופכת את החיים להרבה יותר קלים מניסיון אישי שכחתי לציין גם שהאוזנייה ממש מצמצמת את הרעשים מהסביבה שזה מאוד חשוב לי בשיחות ביום יום שלי. אז אלו מכם שמחפשים אחר אוזנייה איכות…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מתוך כלכיסט שתי החברות חייבות להציע 16 ערוצים אז חוץ מהערוצים שמקבלים בחינם בעידן+ "ברת הלוויין YES מציעה חבילה בעלות של 129 שקל לחודש, זאת לעומת חבילת הבסיס שעלותה 211 שקל בחודש. YES מגדירה את זה במחיר מבצע לחודש הקרוב, ולאחר מכן תעלה החבילה ל-169 שקל." הערוצים הנושאיים ש-YES בחרה לשים בחבילה הצרה הם: YES דוקו, ערוץ הספורט ONE, ערוץ הילדים של נגה תקשורת וערוץ הסדרות YES BASE. העיסקה כוללת ממיר רגיל. YES מאפשרת להוסיף עוד חבילות וערוצים בתשלום וגם את שירותי ה-VOD על פי הכללים שקבעה. [table] [tr][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr][/table]חברת הכבלים HOT משיקה את החבילה בעלות 129 שקל למבצע למשך חודש ולאחר מכן המחיר יעלה ל-149 שקל. עלות חבילת הבסיס של HOT עומדת על 220 שקל ב…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הזמנתי חבילה קטנה מבריטניה (של כמה מודלים מודפסי תלת מימד). לפי מספר המעקב היא עזבה את בריטניה ב-30.10 ומאז אין שום סטטוס, ובאתר של דואר ישראל אין עליה פרטים בכלל. 1) האם זה סביר שהיא נכנסה למכס או לדואר אבל לא עודכן סטטוס? הייתי מצפה שיהיה סטטוס כניסה כלשהו לישראל, לא? או שזה נורמלי? 2) האם הזמן (20 יום) סביר? שווי החבילה הוא קצת מעל 75 דולר. האם ייתכן שזה מעכב את התהליך? לא שילמתי דרך האתר מכס או מע"מ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש תחנות דלק בארץ שניתן לשלם שם בעזרת PayPal?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, המאוורר כבר לא מתפקד והחלטתי שאני חייב מזגן בימים החמים האלה של הקיץ תקציב: 2000 שקל גודל החדר הוא 3x4 מטר (+ הגדלה בעתיד הקרוב בעוד 1.5x4) זאת אומרת 4.5x4 * גודל משוער .. אין לי מטר ואני יודע שהמרצפות זה 60x60 עדיפות גבוהה למזגן יעיל בצריכת החשמל
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
2TB נמכרים בבערך 60 דולר אני מתכוון לגירסה הניידת בלי החיבור מתח הנוסף.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
האם ידוע לכם מה הפרוצדורה של ייבוא רחפן מחו"ל? הבנתי שאם הוא עוצר במכס, צריך להשיג ולחתום על כל מני טפסים של משרד התקשורת לאישור הרחפן, ולפעמים קשה להשיג אותם ובזמן הזה המכס גם גובה עמלות על אחסון המוצר. אז השאלה שלי היא אם מזמינים מאיביי רחפן דרך תכנית ה Global shipping program, האם יש סיכוי שאצטרך לשלם עוד עמלות מעבר למה ששילמתי במעמד הרכישה? והאם עדיין אצטרך למלא טפסים וכו', או שהם עושים זאת עבורי? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הייתי בבזב"ל, 40 מגה, אינטרנט חלומי, יציב, טס, יוטיוב מהיר בטירוף, חלום. העדפתי להתנתק כיוון שהמחיר היה יקר מאוד לעומת אקספון, בשביל סטודנט עני כמוני. כדי להיות באקספון קניתי מודם-ראוטר TD-W9970 של TP-LINK. הקליטה של הוויפיי בדירה השתפרה, רק שהאינטרנט ממש ממש נתקע. יוטיוב טוען ממש לאט, כמעט ואי אפשר לראות 1080P, פייסבוק מגמגם וכו'. כשאני בודק מהירות, המחוג נשאר יציב על 40 מגה, אז כל הסיפור ממש מוזר. מה אפשר לעשות לגבי זה? חוץ מלחזור לבזב"ל כמובן..
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יום מקסים, יש לי בלון גז 12 ק"ג ריק, ברצוני להחליפו היכן ניתן להחליף? -אמישראגז לא מחליפים.תודה וסוף שבוע קסום.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הם שינו את התקנון לגבי ההטבה הזאת עכשיו זה לא תקף ב Business & Industrial ששם נמצאים כל הקניות שלי בעצם(רכיבי אלקטרוניקה)... נוכלים מה אתם עם קצת לחץ הם ישנו?!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-