צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, חברים. אשמח לעצה בבחירת כיסא הנ"ל, כמו כן אשמח להסבר מה ההבדל בין כיסא גיימינג לכיסא מחשב אורטיפדי? התקציב שלי עומד על סף 800₪ ועדיף פחות. כעת אני מתלבט בין כיסא זה לכיסא זה. חוץ מזה, אשמח לדעת מהחוויות האישיות שלכם מהכיסאות שאתם יושבים אשמח מאוד לעצות ולנימוקים
-
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים במכשיר חכם עם עלות של פחות מ-1,000 שקלים? כעת יש לכם עוד דגמים בקטגוריה שכדאי לבחון, ואחד מהם אפילו מגיע עם שבב Snapdragon לכתבה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/22/1875006
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי , יש לי אינטרנט שמגיע למהירות של מקסימום 40 מגה ואני רוצה אינטרנט מהיר של 100 מגה הספק שלי כיום הוא פרטנר והתשתית היא בזק מהדיבור שלי עם פרטנר הם אומרים בגלל שאני גר בבניין ישן אז זוהי המקסימום מהירות למגיע לכל הבניין אז ישנה אפשרות לאיזושהי דרך לעלות את המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אהיה בניו יורק בסוף אוקטובר ואני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (אנדרואיד בלבד). חשוב לי זכרון גדול ובטרייה חזקה. מן הסתם עדיף טלפון חדש יחסית. חשבתי על nexus 6p אבל אני פתוח להמלצות כל עוד הם עד לטווח המחירים של ה-6p (מתחת ל2000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות לטלפונים ו/או חנויות מומלצות (או המלצה לקנייה באינטרנט ואיסוף עצמי, יש לי כתובת למשלוח בניו יורק) בנוסף, אשמח לקבל מידע על הדגם שיתאים לישראל מבחינת תדרים. תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (SanDisk), אשר חוזרים פעם אחר פעם לחנויות המקוונות השונות ברחבי העולם – וברוב המקרים בתגי מחיר שקשה מאוד לסרב להם, גם אם אתם לא זקוקים לכונן SSD זריז באופן דחוף. זהו בהחלט המצב גם הפעם, כאשר דגם ה-960GB העליון של הכונן מוצע לרכישה באמאזון בריטניה, רק עד סוף היום הנוכחי, במחיר של 151 פאונד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-830 ש"ח בלבד (כמו תמיד, לא לשכוח לבחור באופציה להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי לפאונד בכדי להימנע מתוספות המרה כפולות שיגדילו את העלות), שהם בערך 86 אגורות לכל ג'יגה-בייט …
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי המלצה על מפרט שאותו אני כנראה צריכה לרענן, אבל לפני כן אני רוצה לקבל המלצה על חנות. אני מתלבטת בין זיגזג ביהוד לבין RSM סניף ת"א. המדובר על משתמש חסר ידע במחשבים שרוצה לקבל מוצר מוגמר בלי בעיות ועם שרות מצוין. תודה אימא של
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2018/5/13/17349568/hyundai-nintendo-sony-updated-warranties-ftc-warnings מתי אצלנו?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בממירים? אני שואל לגבי LCD LED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברצוני להזמין מוצר מאיביי,הסתבכתי מעט בפרטים שאני אמור להכניס. מה אני אמור לכתוב בState / Province / Region ? זה המיקוד לא? אם כן אז מה הpostal code אמור להיות. ובקשר לכתובת שאני מזין באתר,אם אני גר בבניין איך זה הולך? מספר הבניין ואז מס' הדירה נכון? לדוגמא : ana frank 12/6 ככה? ועל הדרך,אני יכול לקנות רק עם הויזה(אין צורך בחשבון paypal נכון?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-