צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
בממירים? אני שואל לגבי LCD LED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-
https://www.theverge.com/2018/5/13/17349568/hyundai-nintendo-sony-updated-warranties-ftc-warnings מתי אצלנו?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, חברים. אשמח לעצה בבחירת כיסא הנ"ל, כמו כן אשמח להסבר מה ההבדל בין כיסא גיימינג לכיסא מחשב אורטיפדי? התקציב שלי עומד על סף 800₪ ועדיף פחות. כעת אני מתלבט בין כיסא זה לכיסא זה. חוץ מזה, אשמח לדעת מהחוויות האישיות שלכם מהכיסאות שאתם יושבים אשמח מאוד לעצות ולנימוקים
-
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מכר שלי הלך לסניף של פלאפון, והם הצליחו לשכנע אותו לקנות איפון אפילו שהוא לא יודע איך להשתמש בזה (הם מאד מוכשרים החברה האלה, הם גם מכרו לחולת פרקינסון שאני מכיר איפון. אני לא מבין את הרישעות שהיה לנציג שעשה לה את זה :\) בקיצור אין לו ממש מה לעשות עם המכשיר, כי כל מה שהוא לוחץ בטאץ' פותח לו משהו אחר. בקיצור הידים שלו לא מתאימות בכלל למסך מגע, והוא ביזבז 4.5K על זה. כל נציג טלפוני שדיברנו איתו מסרב לבטל את העיסקה בטענה שהוא השתמש במכשיר כבר. אפילו הוא הלך לסניף להחזיר את המכשיר בלי לבטל את העיסקה מצידם כדי שהוא ילך לבטל הוראת קבע באופן עצמאי ולא רצו לקחת את זה ממנו. עבר כבר שבוע מיום הקניה, אז אני די לחוץ. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להזמין מוצר מאיביי,הסתבכתי מעט בפרטים שאני אמור להכניס. מה אני אמור לכתוב בState / Province / Region ? זה המיקוד לא? אם כן אז מה הpostal code אמור להיות. ובקשר לכתובת שאני מזין באתר,אם אני גר בבניין איך זה הולך? מספר הבניין ואז מס' הדירה נכון? לדוגמא : ana frank 12/6 ככה? ועל הדרך,אני יכול לקנות רק עם הויזה(אין צורך בחשבון paypal נכון?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה. אני מעוניין להשתדרג קצת ולקנות כונן SSD (בנוסף ל HHD 1TB שיש לי עכשיו) אז רציתי להתייעץ עם המומחים פה, איזה כונן כדאי לקנות (דגם? EVO? MX? ) והאם נפח של 250GB מספיק או שעדיף להוסיף וכבר להיות בראש שקט עם ה 500GB? וראיתי שיש היום כוננים שהם כמו סטיקים של RAM שיושבים בלוח אם. מה ההבדל בינהם לבין כונני SSD הישנים הרגילים? תודה רבה
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למשל אני מתכוון לקנות מוצר מסוים ומעוניין שיוצגו בפניי כל הפריטים שמחיר המשלוח שלהם עד 50$. (כל עלות משלוח מעל לא תוצג) קיימת אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני בן 17 (עוד מעט 18) ואני אוהב לאסוף פריטים היסטוריים אני רוצה להזמין סכין ממלחמת העולם הראשונה, מה יכולים לעשות עם זה במכס?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-