עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. זה הזמן לשלוח בקשה לפטור מתשלום אגרה לשנת 2014 (בפעם האחרונה - כי מ-2015 האגרה מבוטלת) זה הטופס שצריך למלא

2. אני צריך סטרימר טוב שיאפשר גם התקנה של אפליקציית T.V (סלקום או פרטנר) וגם קודי ונטפליקס אבל שאפשר לנגן איתו את הסרטים בהרצה טובה כלומר עם מהירות משתנה ורציפה ולא בדילוגים מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aviv00,

פריט כמו מחשב נייד באמזון מחושב המכס כמו שאמור להיות ב איביי זה כפול למה זה ככה?

4. Started by MightyNerdy93,

היי חברים אני מחובר לפרטנר בשיטת P2P במהירות 1ג'יגה ואני רוצה לחסוך מעט כסף ואני רוצה לקנות לי ציוד פרטי אני מחפש ראוטר קומפקטי בסגנון הראוטר שמקבלים מפרטנר כלומר שה WIFI כבר כלול בפנים ולא צריך להוציא אנטנטות ראוטר עד 2.5 ג'יגה ו WIFI7 שיהיה מוכן לעתיד התקציב שלי הוא עד 500 שקלים בנוסף , האם אני צריך לקנות עוד משהו ? תודה רבה

5. הזדמנות נוספת לרכוש את כרטיס ה-GTX 980 Ti המתקדם של Zotac בהנחה של מאות שקלים לעומת המחירים בישראל, ועוד מספר הטבות קורצות בחנויות אמאזון ברחבי העולם לא רק מבצעים על כל מה שקשור למלחמת הכוכבים יש לנו היום – באמאזון יש גם שלל מבצעים מעניינים על רכיבי חומרה ומחשבים. נתחיל מאמאזון גרמניה, שם עושה קאמבק מחיר המבצע עלכרטיס מסך מתקדם מדגם ה-GeForce GTX 980 Ti AMP! Omega של חברת Zotac, אשר כמו קודם מוצע בעבור כ-601 יורו כולל משלוח ישיר לארץ – מחיר שמתורגם לכ-2,620 ש"ח ועדיין מאסיבי בהחלט, אך בכל זאת מהווה הנחה של כ-500 ש"ח לעומת כל דגם של ה-GTX 980 Ti שנמכר כרגע בישראל. אם אתם מעוניינים באחד מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר בשוק נכון להיום, זה עשויה להיות הזדמנות ט…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by Maor Herold,

הם יושבים באיזור תעשייה תלפיות בירושלים, אני שואל מבחינת מקצועיות ואמינות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. החנות המקוונת מציעה כרטיס הרחבה למכשירים החכמים שלכם עם מהירות טובה ונפח נדיב מאוד במחיר ללא תחרות זוכרים את המבצע על כונני ה-microSD של חברת PNY האמריקאית עליו סיפרנו לפני קצת יותר מחודש? ובכן, הוא חוזר עכשיו – והוא משתלם עוד יותר. כונן ההרחבה הזעיר, בנפח של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-1 למהירויות העברת מידע של עד 60 מגה-בייט לשנייה,זמין כעת לרכישה באמאזון בעבור כ-44 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כאשר בשילוב עם רמת הדולר הנמוכה יחסית נכון לעכשיו עלות זו מתורגמת לכ-170 ש"ח, אשר זולה ב-60 ש"ח לפחות מכל כונני ה-microSD באותו הנפח שראינו כאן בארצנו הקטנה. משתלם בהחלט – במידה ואתם זקוקים לכל כך הרבה נפח אם אתם מעוניינים באמצעי שירחיב…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. כרגיל גוגל לא מוכרים אותו ישירות לישראל דרך החנות שלהם, אנטישמים. אז מה הפתרון הכי טוב? להזמין לארה"ב ולשלוח דרך buy2usa ושות'? או שיש פתרונות טובים יותר?

9. השעונים החביבים והייחודיים של היצרנית אשר צמחה מתוך קמפיין קיקסטארטר מוצלח במיוחד מעניקה הוזלה לצמד הדגמים העדכני שלה, והם זמינים לרכישה ושילוח ישיר לישראל דרך אמאזון זוכרים את שעון ה-Pebble בעל מסך הדיו האלקטרונית, אשר שבר שיאי גיוס כספים באתר הקיקסטארטר (Kickstarter) אי שם בשנת 2012? ובכן, מאז השתנו לא מעט דברים – שעונים חכמים הפכו לשוק הלוהט החדש, וגם האנשים שמאחורי שעון ה-Pebble המקורי יצרו לעצמכם חברה, ופיתחו עוד מספר מוצרים עדכניים שנהנים מהצלחה מסחרית נאה ומקהילת מעריצים אדוקה. עתה, השעונים החכמים החדשים של Pebble זוכים לקיצוץ של 20 אחוזים ו-25 אחוזים ממחירם – והופכים לאחת מההצעות המעניינות ביותר בשוק הזה, למי שמעוניינים להצטרף לטרנד מבלי לקרוע את הכיס. …

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  10. הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (SanDisk), אשר חוזרים פעם אחר פעם לחנויות המקוונות השונות ברחבי העולם – וברוב המקרים בתגי מחיר שקשה מאוד לסרב להם, גם אם אתם לא זקוקים לכונן SSD זריז באופן דחוף. זהו בהחלט המצב גם הפעם, כאשר דגם ה-960GB העליון של הכונן מוצע לרכישה באמאזון בריטניה, רק עד סוף היום הנוכחי, במחיר של 151 פאונד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-830 ש"ח בלבד (כמו תמיד, לא לשכוח לבחור באופציה להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי לפאונד בכדי להימנע מתוספות המרה כפולות שיגדילו את העלות), שהם בערך 86 אגורות לכל ג'יגה-בייט …

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. טסתי ב10 לדצמבר וחזרתי ב15 לארץ (חזרתי יום שישי) קניתי מגהץ איכותי ויקר (200 דולר) באלמ דיוטי פרי. כשהגעתי הביתה פתחתי את המגהץ בסוף השבוע שאחרי וראיתי שהוא לא נדלק. ניסיתי לפנות לאלמ והם העבירו אותי ליבואן בטענה שהאחריות לא עליהם. ניסתי לפנות בבקשה ליבואן והם הפנו אותי למעבדה שלהם בחולון (אני לא אקח יום חופש ואסע במיוחד) אני זכאי לשירות עד הבית ולכן בדקתי כיצד ניתן להגיש בקשה. ב28 לחודש פתחתי בקשה במערכת שלהם ורק היום חזרו אליי הם טוענים שהם לא חייבים להחליף בחדש ובמיוחד כי עברו יותר מ14 ימי עסקים (מה שלא קרה כי הבקשה שלי מה28.12 האם אפשר לעשות משהו בנידון? לא הגיוני שאני קונה מוצר ב900 שקל ומקבל מוצר מתוקן במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לקוח של חברת פרטנר קרוב לשנתיים וחצי הכול טוב ויפה עד שפתאום התחילה לשקר ולהבטיח סתם דברים אז לי נמשל הובטח שאני יותר לא ישלם דמי מעבר לאחר שבימקום שהיגבו מימני 10 שקל גבו מימני 49 שקל אז שלחתי להם את הכול אז אמרו לא נוכל לזכות אותך או להחזיר לך חלק מהכסף אז בחודש 8 אני מגלה חיוב על דמי מעבר על שהחלפתי תוכנית סלולר אחרת אז התקשרתי כדי לברר אמרו לי כולם משלמים דמי מעבר אין דבר כזה שאתה לא תשלם אמרתי להם לי אמרו שאני כלל לא ישלם אז אחרי זה זיכו אותי והכול אז שאל אותי המנהל המוקד כי עבירו אותי עלו למנהל קרוב יעקוב זה היה בתאריך 20.08.17 אז אמרתי שכן אז ביררתי לגבי תלונה שהגשתי נגד אורן המנהל הפלאפוני ושושנה המנהלת שת המוקד של הצאט שבאתר אז פתאום בלי הסברים בלי הוכחות שהג…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  13. כמה יעלה הסמארטפון הראשון בעולם בעל מסך 4K? כמעט כמו האייפון 6S פלוס מעט אחרי שני אחיו הקטנים – גם ה-Xperia Z5 Premium, הסמארטפון המתקדם ביותר של סוני, נוחת בישראל באופן רשמי. היבואנית ברס אלקטרה החלה לשווק את הסמארטפון הראשון בעולם שכולל מסך 4K (עם כוכבית, שכן רק תמונות ותכני וידאו מאפליקציות נתמכות ספציפיות מוצגים ב-4K באמת, בעוד התפריטים ושאר התקנים מוגבלים ל-FullHD לשם חסכון בחיי סוללה), מדגם E6853 ועם אחריות למשך שנתיים. המחיר – כ-4,000 ש"ח, או 3,989 ש"ח אם אתם מעוניינים לדייק. בדומה לתמחור בחו"ל שנע בין 750 דולר ל-800 יורו בתלות בשוק הספציפי, גם בארץ מדובר בעלות שנכנסת אל הקצה העליון של שוק הסמארטפונים, מעט מתחת ל-iPhone 6S Plus עם 16GB של אחסון שמוצע…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by wooper,

היי האם מישהו יכול להמליץ על מברשות שיניים מומלצות גם מ ebay? בסופרפארם העלות שלהם גבוהה מאוד ולא מוצדקת

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אחרי שאני הבנתי שאני יוצא דיי פראייר אני נמצא בבזק ו 014 משלם 60 ו 130 ש"ח בשביל 30 מגה .. רוצה לדעת מה המחירים האמיתיים היום בשוק לפני שאני מתקשר לקשרי לקוחות ומתחיל לאיים בהתנתקות !? שכל אחד ירשום כמה הוא משלם איזה מהירות יש לו וספקית ותשתית שיש לו.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. קונסולת ה-Shield הסלונית של מפתחת השבבים, אשר מסוגלת לבצע הזרמת תוכן מהמחשב או להריץ מגוון משחקים באופן עצמי, ניתנת לרכישה במחיר מבצע נאה הנה עוד דיל אמאזון לשעות הקרובות שבהחלט כדאי לכם לשקול: הגירסה הבריטית של אתר המכירות המקוון מציעה לרכישה את קונסולת ה-Shield של NVIDIA, בגירסת ה-Pro שלה המתבססת על כונן קשיח של 500 ג'יגה-בייט (במקום שבב eMMC צנוע מאוד של 16 ג'יגה-בייט בגירסת הבסיס), במחיר של כ-189 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-1,025 ש"ח עבור אחד ממכשירי האנדרואיד העוצמתיים ביותר בשוק. הקונסולה המדוברת יכולה להריץ את כל משחקי האנדרואיד המועדפים עליכם על אמצעי התצוגה שאליו תחברו אותה (ויחד עם בקר השליטה הכלול יחד עם הקונסולה עצמה), בנוסף לספריה ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ברשותי gtx750Ti כמו חדש. כמה כדאי להציע עליו למכירה מיד שניה?

18. ישראל ג'ודאיקה סנטר התבסס כיעד המוביל עבור משפחות יהודיות באמריקה המחפשות כלי פולחן אותנטיים המכבדים גם את המסורת הדתית וגם את אורח החיים העכשווי. באמצעות בחירה קפדנית של פריטים בעבודת יד מאומנים מומחים והתחייבות בלתי מתפשרת למצוינות חינוכית, המוסד המכובד הזה משמש כגשר תרבותי בין נוהגים יהודיים עתיקים לחיים יהודיים אמריקאים מודרניים. מחגיגות משפחתיות אינטימיות ועד טקסים גדולים בבתי כנסת, ישראל ג'ודאיקה סנטר מספק את החפצים הקדושים, ההדרכה המומחית והידע התרבותי המאפשרים קיום יהודי משמעותי בקהילות מגוונות ברחבי ארצות הברית. מהפכה במסחר יהודי קדוש באמצעות חזון תרבותיהחוויה היהודית האמריקאית התעצבה באופן יסודי על ידי גישה לכלי פולחן אותנטיים המחברים משפחות עכשוויות לאלפי שנים …

19. חברת סלקום מכריזה כי תשווק את דגמי הדגל החדשים בחנות המקוונת שלה במחיר שנמוך במאות שקלים מזה של היבואנית הרשמית לכתבה

20. שבוע לפני מועד פקיעת תוקף הצו הזמני - הקהל הישראלי מקבל בשורות טובות שאמורות לשמור על רמות המחיר התחרותיות בעולמות המכשירים החכמים, הביגוד והאלקטרוניקה לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avitaluch94,

היי! רציתי להזמין אתכם להצטרף לקבוצת ההשכרה החברתית שלנו של פריטים בין אנשים שנמצאים ברחבי תל אביב צורכים פחות, מוציאים פחות, וגם מרוויחים קצת כסף https://www.facebook.com/groups/ flambushare www.flambu.com

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. אני מחפש משהו כזה: http://www.cases-and-enclosures.co.uk/aluminium-flight-case-460x330x150mm-4820.html יש להשיג בחנות בארץ כלשהי מזוודות כאלה בכל מיני גדלים ? \

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. בואו להכיר עוד מספר הצעות משתלמות שזמינות באמאזון צרפת בשעות הקרובות בלבד במידה ואתם כבר מצויידים במספיק כונני SSD ולא מעוניינים במבצע הנוכחי של אמאזון צרפת על ה-Ultra II – יכול להיות שתשמחו לשמוע על עוד מספר מוצרים מעולם המחשבים והגאדג'טים שזמינים במחירים טובים מאוד כעת בחנות הענק המקוונת. אוזניות הגיימינג החוטיות והפופולריות מאוד של Logitech, מדגם G35 אשר מתאים גם למחשבים וגם לקונסולות PlayStation 4, זמינות לרכישה בעבור 54 יורו כולל מסים ומשלוח לישראל – מחיר של כ-230 ש"ח בלבד, שהוא כמחצית ממחירן בחנויות בישראל. לצלמים חובבים ולכל מי שמעוניין להרחיב את נפח האחסון בגאדג'ט או במחשב שלו – כרטיס SD של סאנדיסק מסדרת ה-Ultra, בנפח נדיב של 128GB עם הבטחה למ…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  24. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטים במרכז האקדמי לב, מנסים ליזום מחקר אשר יוכל לקדם שיפור באיכות השירותים שאנו הצרכנים מקבלים אצל ספקי השירות השונים (דואר, סלולאר, וכדו'). הכנו כאן שאלון מחקרי על מנת שנוכל לקדם יוזמה זו. הכנו שאלון קצר על מנת לקבל כלי מחקרי לגורמים השונים. נשמח לעזרתכם. נ.ב- יש הגרלה על 700 ש"ח למעונים בסוף השאלון, למעוניינים הקפידו למלאות את הפרטים בסוף השאלון. מצ"ב קישור https://jctmachonlev.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_agWf5xzjrotIVJb תודה לכולם! כמו כן, נשמח אם תוכלו גם להפיץ שאלון זה לקבוצות רלוונטיות ואנשים נוספים על מנת להפוך את המחקר שלנו לבעל משקל מול החברות השונות.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  25. היבואנית המקומית הרשמית חותכת במחיר דגם הביניים החדש - ומשיקה גרסה עם אחסון כפול בתג המחיר המקורי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.