עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Elad BenMoshe,

הצעה 1 לפטופ מחודש של lenovo t440s 14hd intel core 4th i5-4300u 4gb ram 240 gb ssd hdd במחיר 3400 האם ההצעה משתלמת הצעה2 לפטופ מחודש של Lenono t431s 14hd intel core 3th i5-3437u 4gb ram 500 gb hdd תודה לעונים הרלוונטים הצעה שניה קיבלתי מחיר של 2490

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  2. דגמי ה-Galaxy Tab S2 וה-Galaxy Tab A מוצעים עתה בהנחות בלתי מבוטלות שוק הטאבלטים מבוססי האנדרואיד אולי איבד מהזוהר שלו בתקופה האחרונה, אבל זה לא אומר שאין בו הצעות משתלמות ומעניינות מפעם לפעם – בייחוד אם הן מגיעות מהנציגה הבולטת ביותר בו, סמסונג. באמאזון גרמניה מציעים כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day, את דגמי ה-Galaxy Tab S2 המתקדם וה-Galaxy Tab A הבינוני, בגירסאות ה-9.7 אינץ' שלהם, במחירי מבצע שבהחלט כדאי לשקול. דגם ה-Galaxy Tab S2, אשר מהווה את הנציג העדכני והמוביל בקו של הענקית הקוריאנית עם מסך Super AMOLED ברזולוציה של 1,536×2,048 פיקסלים, שבב Exynos 5433 מתומן ליבות, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 32GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ, מוצע לרכישה בעבור…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. המפיצה הצרפתית חוזרת למיזם הגיימינג המפורסם עם כמה מהכותרים הטריים ביותר שלה, במחירים שמתחילים כמו תמיד מדולר אחד בלבד מבצעי המשחקים המדליקים ממשיכים לזרום אלינו, הפעם עם חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר לשנת 2016 –עם קאמבק למשחקיה של המפיצה Ubisoft. חבילת הבסיס, שתינתן לכל מי שיבחרו לשלם דולר אחד או יותר, כוללת הפעם שלושה משחקים: משחק הפעולה הארקיידי המדליק Call of Juarez: Gunslinger, משחק הפלטפורמה החביב Grow Home וגם משחק הפלטפורמה התחרותי Rayman Legends. שלושה כותרים הם פחות ממה שמקבלים בדרך כלל בחבילות Humble Bundle, אך במחיר שמתחיל בקצת פחות מארבעה שקלים זה עדיין דיל נדיר ונהדר. החבילה החדשה פופולרית ביותר, כך נראה, וכן חצתה את קו מיליון החביל…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. הטאבלט הוותיק של אסוס וגוגל מוצע כעת במחיר מפתיע לחיוב, שמזכיר לנו על כך שהוא טרם זכה ליורש ראוי אמיתי הוא הושק אי שם בשנת 2013 הרחוקה, אבל קצת קשה להתווכח עם הקביעה שהוא ממשיך להיות רלוונטי לצרכנים מסויימים, גם בשנת 2016 – טאבלט הנקסוס 7 (מהדור השני) עדיין כאן איתנו, עם מחיר מבצע באמאזון צרפת שעשוי לגרום לכם לשקול רכישה. במסגרת מבצע ה-Deal of the Day העדכני, שימשיך עד לסוף היום הנוכחי, מוצע הטאבלט של אסוס וגוגל במחיר של 165.4 יורו, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר כ-717 ש"ח, שמהווים דיל לגמרי לא רע עבור אחד ממכשירי ה-7 אינץ' המפורסמים והאהובים ביותר שנוצרו בקטגוריה, ואשר נהנה מהתמיכה התוכנתית של גוגל גם כעת. באופן טבעי, ה-Nexus 7 כולל חומרה וותיקה למדי, עם …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. חנות הצד השלישי מצטרפת אל Steam במבצעי השנה הירחית החדשה, עם משחקים טריים וגם כאלה שיושקו בקרוב אם לא מצאתם הצעות קורצות מספיק במסגרת מיזם המבצעים העדכני של פלטפורמת ה-Steam – יכול להיות שדווקא חנות ה-GMG המקבילה, שפצחה אף היא במבצעים לרגל ראש השנה הסיני, תוכל לשכנע אתכם לפתוח את הארנק. אספנו עבורכם את מיטב ההצעות הזמינות בה נכון לעכשיו, ולכם נותר רק לעיין ולבחור. שימו לב כי במסגרת מרבית המשחקים והמחירים בכתבה זו ניתן לקבל הנחה של 20 אחוזים נוספים, עם שימוש בקוד הקופון 'FEBURY-SVINGS-20PERC' במעמד הרכישה משחק הפעולה הקטן והייחודי Titan Souls נמכר במחיר של 3.75 דולר. משחק הפעולה מגוף שלישי שלא מוכר ומוערך מספיק, Dark Sector, זמין בעלות ש…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. תודה לגולש HELL BOY שהיה הראשון אשר הביא את הידיעה לפורומים. מקלדות ועכברי גיימינג, זכרונות וקירורים של היצרנית האמריקאית מוצעים במחירי מבצע קורצים יותר ופחות, כעת בגירסה האמריקאית של חנות הענק במידה ואתם חובבי Corsair או חובבי גיימינג באופן כללי, ומעוניינים להצטייד במוצרים חדשים שישדרגו את חוויית המשחק שלכם – הכתבה הבאה היא כנראה בשבילכם. באמאזון ארה"ב מציעים מגוון מוצרים של יצרנית ציוד המחשוב האמריקאית בהנחות של עד 60 אחוזים, שחלקן רלוונטיות מאוד גם עבורנו. לא כל המחירים משתלמים לצרכן הישראלי, לצערנו – תוספת המשלוח המאסיבית למוצרים כבדים כמו מארזים וספקי כוח הופכת אותם לרכישה בלתי משתלמת בעליל מאמזון (ומחו"ל באופן כללי), אך מבין עשרות המוצרים בהחלט ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by iSolt,

1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…

8. Started by segev22,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס FOUNDERS EDITION דרך החנות של Nvidia ישירות ולא דרך Amazon\Ebay וכו'(למרות שאני רוכש ברשת דרך האתרים האלה למעלה מעשור) המחירים באמזון ואיביי גבוהים בהרבה מהמחירים המופיעים באתר החנות של Nvidia , מדובר על הבדלים של 200-250 דולר לטובת Nvidia. השאלה היא אם כן יש אפשרות לרכוש בחנות של Nvidia ? מאחר שמופיע משלוחים רק ל-2-3 מדינות, קנדה ארצות הברית וכו'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חברת סלקום מכריזה כי תשווק את דגמי הדגל החדשים בחנות המקוונת שלה במחיר שנמוך במאות שקלים מזה של היבואנית הרשמית לכתבה

10. בתוכנית הצרכנות של ערוץ 12 נאמר כי צרכנים רבים שהתחברו דרך החברה לשירותי אינטרנט ביתי וביקשו להתנתק, חוייבו להמשיך לשלם עבור ציוד קצה שלטענת החברה נמכר להם כמוצר ברכישה. כך, ראוטר יוצא במחיר של 1800 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מ-BHphotovideo. משלוח דרך DHL Express. האם חוץ למע"מ בארץ אצטרך לשלם גם כל מיני עמלות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. ( אני יודע שזה מעצבן את כולם שאני ככה פותח דיונים). ראיתי לפני לא הרבה זמן את אתר practicU, שמלמד הרבה נושאים במחשב, ביניהם פייטון, לינוקס חומרת המחשב ועוד.. שראיתי את האתר הזה רציתי להירשם הבעיה שזה עולה לחודש 350 ש''ח. האם זה שווה את הכסף? אשמח לחוות דעת!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by k534d,

מישה מכיר את החנות https://www.pcmarket.co.il/? רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?

18. Started by Boris_yo,

מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by k534d,

לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, שוקל לקנות אל פסק Eaton 5E 850VA יש אחד עם אחריות ע"' DCS מחשבים ויש אותו דגם אבל עם אחריות ע"י יעל פתרונות אני מתלבט בין שניהם מבחינת איכות של שירות שנותן אחריות שמעתי ש-DCS מחשבים הם מעבדה מוסמכת ע"י Apple כדאי שאלך עם DCS מחשבים? הייתה למישהו חוויה עם נותני שירות שהזכרתי לעיל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Limited_Edition,

שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש

22. יש חנויות או מקומות אחרים שמוכרים ציוד שרתים ישנים? למשל לוח אם עם 2 מעבדים או מעבדי XEON ישנים? יש ב-ebay, אבל אולי יש חנויות בארץ שגם עושות את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by radar,

הי לכולם אני מעוניין לקנות לפטופ, והאתר המועדף עליי הוא אמזון, בגלל רמת השירות הגבוהה והבטחון בקנייה שם. תמיד כשאני קונה מוצר באמזון, אני דואג לבחור שגם ה-Seller יהיה אמזון, ואל אחד מהמוכרים צד שלישי שגם משתמשים בפלטפורמה שלהם. לצערי, עכשיו כשאני בא לקנות לפטופ, זה נראה שבלפטופים אמזון לא ממש מהווה מוכר בעצמה, אלא רק מציגה מוכרים שהם צד שלישי, האם זה אכן כך? האם אין סיכוי לקנות משם גכשגם הם המוכר? (בכל המוצרים האחרים שקניתי עד היום, כלומר מוצרים שהם לא לפטופ, כן מצאתי אותם כמוכר גם) אני תוהה מה כדאי לי לעשות: לקנות באתר אמזון ממוכר שהוא לא אמזון? או שאולי כן יש י…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Hatzi6,

היי, אני מחפש המלצה על איזשהי DASH CAM - אני לגמרי מוכן להזמין דרך GEARBEAST או ALIEXPRESS אם זה מוזיל את כל העסק. אפילו מעדיף. - לא חייבת להיות למצלמה איכות מדהימה, אבל שיהיה מספיק ברור. - עדיפות (אבל ממש לא חובה אם זה מקפיץ את המחיר) למצלמה שרגישה לתזוזה שמופעלת כשהרכב במצב חניה ולא זז. - אני לא מוגבל מידיי בחינת תקציב אבל שלא יחרוג מה-70$ כדי להימנע מלשלם מכס. אני מחפש משהו שיהיה שווה את המחיר ככל האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים