צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512833.0
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מחשבים נייחים נמכרים לדעתכם בישראל בשנה? ולא מחשבי מותג, אלא מחשבים בהרכבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מייבש כביסה במחסן "רגיל" עם צינור הוצאת אוויר החוצה. אני מתכוון לעבור לדירה אחרת, שם המכונת וכביסה והמייבש יהיו בארון בתוך הבית, והמרחק בין המייבש לחלון או לאפשרות יציאת אוויר רחוק מדי (כ-3 מ'). האם ניתן למצוא פיתרון מלבד קניית מייבש עם מעבה ? אולי יש מעבה חיצוני שנתן להצמיד למייבש הקיים? אשמח לתשובתכם/ן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עד שיש מבצע עם הנחה מאוד משמעותית, הוא לא מפורסם? https://www.amazon.com/-/he/Rainbow-Special-Crosshair15-גיימינג-i7-12700H/dp/B09RBCLYQ9/ref=sr_1_5?keywords=msi+laptop&m=ATVPDKIKX0DER&qid=1662836494&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A18107822011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&rnid=303116011&s=pc&sr=1-5&language=en_US אני לא מספיק מבין אבל נראה על פניו כמחשב מצויין עם מסך QHD, קצב רענון של 165, 16 גיג'ה ראם ו-SSD עם 1 טרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הסמארטפון הבינוני והסביר של היצרנית הסינית Doogee שכולל שבב מרובע ליבות תומך דור רביעי, זכרון RAM של 2GB ונפח אחסון של 16GB זמין לרכישה במחיר מצחיק, רק לשעות הקרובות המחירים ההתחלתיים שבהם ניתן להשיג מכשירים חכמים סבירים וראויים לשימוש ממשיך לצנוח במהירות – וכעת אנחנו נתקלים בהפתעה נוספת בקטגוריה הזו, באדיבותה של אחת מהיצרניות הסיניות הפופולריות ביותר בשוק הנמוך. ה-Homtom HT7 Pro של חברת Doogee, אשר מציע מפרט צנוע מאוד אך פונקציונלי למדי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 בתדר 1.3GHz של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חורף כלומר, כאילו סוג של גרסה ישראלית מבודחת למה שאמור להיות. כאילו שלוליות.. לפני כמה שנים התלבטתי ב-ENDLESS באשר למגפי גומי. כן, לפני שזה הגיע לפה. אבל איכשהו אולי בין היתר עקב המחסור בשלוליות זה נותר בגדר התלבטות. מאז Endless עבר להיות "זכרונו לברכה". ומגפי הגומי? או לרכוש באסוס שם המגוון קטן יותר, המחירים מעט גבוהים יותר ואין ביקורות. או אולי באיביי. או באמזון ודומיו + שירותי בלדרות שמראש מעלים את המחיר ב- 20$, או בארץ. או כמו שזה נראה כעת, בלי מגפי-גומי או שיש לכם רעיון אחר. וכמובן שמגפי גומי מגניבים (נוחים וזולים) הם רק ההתחלה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש הייתי בארה"ב וקניתי זכרון שעכשיו מתברר לי שהוא לא מתאים למאוורר CPU שלי... הזכרון שקניתי במיקרוסנטר הוא: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ16GX3M2A1600C10 והמאוורר שכבר היה לי לפני זה הוא: Noctua NH-D14 רק עכשיו אני רואה שבאתר של נוקטואה כתוב שהם לא תואמים אבל אני לא יודע איך אפשר להחליף מוצר שקניתי בארה"ב כי אני לא מתכנן לטוס שוב בזמן הקרוב... למישהו יש נסיון עם זה ויודע מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , רכשתי נייד חדש לפני כשבוע בעסקה אינטרנטית. לאחר כמה ימים הבחנתי שיש בעיה במקלדת ובעכבר - משטח המגע של העכבר רעוע ועושה רעשים והמקלדת "שוקעת" פנימה ואינה שטוחה. בהפעלת לחץ קל של הקלדה המקשים והפלסטיק שוקעים. מה ממליצים לעשות? האם כדאי לי ( אם יש אפשרות כזו בכלל?) לבטל את הקניה ולשלם קנס? לפנות לחנות למצוא פתרון? לפנות לאחריות? רכשתי את המחשב ב9.1 ככה שהזמן שלי להחליט מוגבל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לאחר שצפיתי בסרטון ב-Youtube שפירסם מחשב מותג, עלתה לי השאלה, מדוע ולא לרכוש מחשב מותג בארץ. תמיד חשבתי שזה בזבוז כסף, אבל כשהתחלתי לספור את כל המקרים בהם נהרס לי משהו במחשב, לא מצאתי מקרה אחד שבו היה לי מחשב נייח למשך שנים ומשהו לא נדפק שם. כל המחשבים שרכשתי בחיים שלי זה מחשבים שבחרתי את הרכיבים על ידי המלצה לרוב מגולשים כאן או מפורומים אחרים והרכבתם על ידי חנות זו או אחרת. בסופו של דבר או שהספק התחיל להרעיש, כרטיס מסך, פין שנשאר עם הקונקטור ובעצם דפק את לוח האם (USB), או שפשוט סידור כבלים זוועתי (יותר ממחשב אחד ומאותה חנות). התנהלות לרוב מול חנויות כאלה זה כאב ראש ולסחוב את המחשב אליהם כרוך בדלק ובלפנות חצי יום עבודה. חשבתי לעצמי, שאחרי שני עשור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הייתי מעוניין לדעת אם יש חברה או חנות שקונים מכשירי אלקטרוניקה ישנים כגון מחשב נייד או מסך מחשב או ניטנדו ווי וכדומה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לעסקים יש חנויות כל כך טובות אבל לצרכנים אין חנויות טובות? באתר העקום של HP בישראל, יש המון מחשבים שבכלל אי אפשר לקנות, כי זה זמין רק לעסקים. לפחות בחנויות שהם מפרסמים באתר יש הרבה פחות מחשבים זמינים ממה שמוצג בקטלוג שלהם. https://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=24349512&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001 איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני כבר זמן רב מתכנן לקנות את הסרפס פרו 4 (עוד לפני שהוא יצא..), את הדגם של I5 ו4 ראם. גם אם אני משלם עליו מיסים והכל עדיין הוא יוצא לא יקר ביחס למה שנמכר כאן היום בארץ (פרו 3 במחירים מטורפים) יש דרך יותר זולה מאשר אמאזון+ מסטופ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסיונכם האישית בשנה שעברה היה מבצעים על מכניות? כמו K70 וכו'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מחפש איחסון כזה: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=0VN-0003-00023&nm_mc=BAC-GDR-CA-PC&cm_mmc=BAC-GDR-CA-PC-_-dyn-_-External+Enclosure-_-0VN-0003-00023&gclid=CITOo87ZncsCFYEy0wodUFQB4w המטרה לאחסן כמה הרדיסקים שיהיו בשלוף.אשמח לעזרתכם.מחירים בארץ,מחירים ראלים באיבי כולל מיסים יהיו גם טובים.רק בבקשה לא אמזון מכיוון שאין לי נסיון איתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה במתנה לאחותי הקטנה, הטלוויזיה של סמסונג ב'אושר עד' כשפתחנו בבית גילינו שאחת הפינות שלה שבורות לגמרי מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3118355 לידיעתכם !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הודעה על כמה עניינים צרכניים חמים : 1. רמי לוי פתח חברת סלולר הפועלת על תשתית חברת פלאפון תעריפים : 15 ש"ח תשלום קבוע על המנוי 55 ש"ח עבור 5GB גלישה 20 אג' בגין דקת שיחה 15 אג' בגין הודעות SMS המחירים כוללים מע"מ, ללא התחייבות/קנסות יציאה וכו'. 2. משיחה שערכתי עם נציגת שירות בחברת פלאפון נמסר לי כי ביום ג' פלאפון תודיע על חבילות ומבצעים שאמורים לתת מענה מסוים למצב החדש שרמי לוי הגדיר בשוק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיחה של כשעה עם מנהלת קשרי לקוחות של בזק קבלתי הצעת שדרוג בכוללת 30 מגה ב105 שקלים לחודש. גם היא וגם הנציגה הקודמת מקשרי לקוחות התעקשה שנגמר כל הקטע של לקוחות עיקשים שמקבלים מחיר מיוחד ועכשיו זה מחיר אחיד לכולם. אני מרגיש שלא יכולתי להוציא ממנה יותר מזה. האם גם את משלמים ככה? שימו לב שאם הייתה לכם עסקה ישנה (עד שנה) אז מה שרשמתי לא רלוונטי מכיוון שזה קטע חדש בבזק שנכנס רק בחצי שנה הקרובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-