עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי האם יש כאן למישהו ניסיון עם החנות הזאת? עריכה: יש למישהו ניסיון עם באג בתקופה האחרונה? האם הם מחייבים ישר על עסקה באתר? רשום שאפשר לבקש עסקה טלפונית אבל לא מצאתי סימון כזה (רשמתי בהערות). קיבלתי מייל ונראה שהם כבר הוציאו הזמנה (אני שונא לרכוש באתרי אינטרנט ישראלים).

2. שלום. לאחרונה התחלתי לחפש קצת בשוק אחר דיסקים קשיחים. לא יכולתי שלא לשים לב לזהות (המוחלטת) של המחירים בין KSP לאייבורי..... זה עמוד של KSP http://ksp.co.il/?select=.1033..145.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה העמוד של אייבורי http://www.ivory.co.il/hard_disk.html המחירים זהים ל-ח-ל-ו-ט-י-ן יש אפילו דיסק אחד שעולה 798 (ממש לא עגול או מסתיים ב9) והמחיר זהה בשני האתרים. שוב, לא בדקתי את כל האתר כי התמקדתי רק בקטגוריה של דיסקים קשיחים. אבל זה נראה לי ממש מוזר שהמחירים זהים עד לרמת השקל. דעות?

3. Started by Zeev86,

שלום רב. במרץ לפני כשלוש חודשים קניתי מחנות Gamestation סניף ראשון לציון קונסולה PS4 ומשחק Killzone. קודם כל - קראו את הביקורת שלי בZAP כדי להבין את כל הסיפור: http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1927 (ביקורת מתאריך 22.6.14 על שם ולדימיר) בקצרה: 1. המחיר שהופיע בZAP ובאתר שלהם היה מחיר שקרי. 2. מכרו לי KILLZONE בשפה זרה - איזור LATIN AMERICA לאחר שZAP קיבלו את התלונה שלי, הם שלחו אותה לחנות. נציג החנות מיהר ליצור איתי קשר. לא רק שהוא דיבר בזלזול כאילו אני אשם בכל הסיפור, אלא גם שיקר, והנה הציטוט מהמייל: "המשחק דגם אמריקאי מולטי ריג׳ין" לאחר שצילמתי עם הטלפון את עטיפת המשחק והבאתי לו קישור לאתר הרשמי שמוכיח שהמשחק שהם מכרו לי הוא מאיזור LATIN AMERICA, לא שמעתי…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. רכשתי משניידר פתרונות מחשוב מחשב DELL INSPIRON 5547. על היום הראשון שהפעלתי אותו שמתי לב לתקלה במסך. לאחר בדיקה עם התמיכה של DELL וסריקה של המחשב לתקלות חומרה לא נמצאה תקלה וייתכן וזו הייתה בעיית תוכנה(WINDOWS 8.1 הוא בעייתי, כל נאמר לי). החלטתי להניח לזה לבנתיים ולחזור לזה אחר כך. היום אני פותח את המחשב ושם לב שכתוב אודות המחשב שהמחשב הוא למעשה DELL INSPIRON 5447 ולא 5547. כלומר קיבלתי מחשב עם מסך 14" במקום מסך 15". עוד לא דיברתי עם בעל החנות כי עכשיו לא נראה לי שהוא יענה אבל שלחתי תלונה לאמון הציבור כי לשניידר יש חותמת של אמון הציבור. הרצון שלי הוא פשוט לקבל את כל הכסף שלי חזרה(ולהחזיר את המחשב) ואם אני יירצה אז אני ייקנה את המחשב בחנות אחרת. הבעיה היא שגם קיבלתי תיק נש…

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by Roie Israeli,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט. המטרה היא לשימוש במקום מחשב נייד שאני מחבר להציג מצגות וסרטונים עם חיבור hdmi. לכן, הכי חשוב שהטאבלט יתמוך בהעברת נתונים ושיקוף סרטונים ותכנים. לא מחפש משהו יקר, אך חשוב שלא יהיה מוצר שידוע עם בעיות, תקיעות, וחומרה מאוד חלשה. מישהו מכיר טאבלטים כאלה (עדיף 2022-2023) בטווח של עד 700 ש"ח? *חייב להיות דגם שניתן לחבר אליו מקלדת ושמחירה לא בשמיים (אם קיים דבר כזה בשוק היום). תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by 00Amir,

יש לי מפרט מחשב שבניתי באתר של KSP למחשב שאני מזמין לחבר מחר, בלי קשר למפרט הלכתי לרכוש 2 כבלים של SATA3 למחשב שלי, לתדהמתי גם המוכר וגם זה שנותן את המוצרים לא יודעים שיש הבדל בין כבר נתונים של SATA2 ל SATA3 .... נראה לי הזוי שבחנות לא יודעים דבר כזה בסיסי, ולכן, אני מחפש חנות טובה באזור חיפה והקריות כדי שיבנו את המחשב של חבר שלי.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by מנחם,

http://www.dealextreme.com/p/modern-chromed-copper-sink-faucet-water-tap-silver-104646 חצי מחיר מהזול ביותר בארץ (עבור שירותי אורחים). ניסיתם? ממליצים? יש יצרן אמין יותר ממי שעובד איתם?

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by BenSmall Brown,

שלום. הניילון של הטלפון שקניתי מתקלף וחשבתי לקנות חדש. מה יותר כדי? 1. לקנות את המוצר ממוכר שלא קשור לחברה של המוצר, מאתר מכירות עולמי שאין בינו לבין המוצר קשר, פרט אולי למוכר באותו אתר, דרך שרות התשלום של האתר: חשבון PayPal שמחובר לכרטיס האשראי שלי, ואז המשלוח. ללא אחריות, ללא ידע מוצק על טיב המוצר, ללא ידע שהמוצר באמת יגיע אלי דרך הדואר. למוצר 36.99$ = 140.37₪ למשלוח: 14$ = 53.13₪ לדואר שהוציא מהמכס: 30₪ שזה יוצא יותר מ 200₪ 2. דרך החנות עצמה 27.96$ = 102.6637₪ ,שירות גלובל אסיסט ומשלוח UPS פלוס 86.65 + , סך הכל יוצא 193₪ כאשר כל הסכומים העגלתי למעלה את האגורות. פלוס סכום עמלת המרה 0.96₪ שיעור עמלת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ברוך29,

יש לי בבית הליכון ובשבועיים האחרונים הוא לא עובד טוב. זה מרגיש כאילו המסילה לא זזה חלק וזה מפריע לי להשתמש בו. קראתי באתר הזה http://www.cardiosport.co.il/תיקון-מכשירי-כושר/ שכדאי לנקות את החלקים הפנימיים של המכשיר ולשמן אותו באופן קבוע, אבל אני לא יודע איזה חומר מתאים לשימון של מכשיר כזה. אני לא רוצה לשמן במשהו שיקלקל עוד יותר את המכשיר ואז אני אצטרך להזמין תיקון. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות? יש לי בבית שמן שאני משתמש בו לצירים של דלתות, זה יכול להתאים או שזה לא טוב עם חשמל?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Sargon,

יש לכם מושג בחברת ניקיון לפני מעבר לדירה שכורה? דירה קטנה, 60 מ"ר. אין הרבה עבודה, בעיקר את המסגרות של החלונות והארונות. אין רהיטים כרגע מלבד מטבח ושני ארונות. ראיתי אישזהוא אתר, אבל אין לי מושג בזה. כאילו מה אני צריך לחפש? איך אני יודע שמישהו יעשה עבודה טובה ולא יחרטט או כאלה דברים? לא יודע, אין לי ניסיון בזה. אני יכול ללכת לפי הביקורות...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. בעקבות שינויים שנעשו באתר של הוט אין אפשרות ללקוחות קיימים לראות את המבצעים המוצעים להם, ולכן הכנתי פה רשימה של כל המבצעים האלו לטובת משתמשי האתר: טריפל Platinum: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת ספורט 1,2 ו- 1HD + חבילת ספורט 5 + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום קו טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים כל זה ב- 453 ש"ח לחודש ללא הגבלת זמן (החברה רשאית לעדכן את המחירים מעת לעת). טריפל Top: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת פרימיום + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HDבתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום …

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  13. יש לי כרטיס נטען של הדואר מאסטרקארד והוא מוטען בלירה סטרלינג. אני מעוניין לרכוש באמזון USA . האם כדאי לבצע את הרכישה במטבע המקומי דהיינו דולר, או במטבע של הכרטיס - לירה סטרלינג? . תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Imtheman,

אני עושה את ההזמנה הראשונה שלי משם הקנייה די גדולה -1500 שח יש מס על קניה בסכום כזה ? דרך תשלום מומלצת? - יש לי חשבון בפיי פל . הכתובת למשלוח -בעברית או באנגלית ? מה זה state בארץ? ולמה הם מחייבים אותי לרשום שם משהוא ? המשלוח מיגיע אלי לבית או שצריך ללכת להביא אותו ? כמה זמן בערך לוקח לזה להגיע ?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. תגידו, קראתי מדריך בYNET על "איך להתנתק מספקי האינטרנט בלי טלפונים" וכתוב לשלוח פקס ודואר רשום עם נוסח מסוים של בקשה, ותוך יומיים הם מחוייבים לנתק. תגידו יש כאן מישהו שזה אשכרה עבד לו?

16. 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את הכונן מוירוסים (אופציה נוספת היא להעביר את הקבצים לדיסק און קי אחר, זה כלום עלויות. השאלה אם הוירוס לא עובר ביחד איתם). הסיבה השניה היא שאני רוצה …

17. Started by ronbubl,

השאלה שלי היא כזאת האם אני זכאי לפיצוי בגין איחור בקבלת מוצר לביתי לאחר שתואם עימי היום וטווח שעות? ישנו חוק שיצא בשנת 2008: המתנה לביקור טכנאי– הגבלת הזמן ופיצוי ללא הוכחת נזקהמדבר על המתנה לטכנאי מעבר לשעות הביקור שנקבעו. כמו כן מצאתי הצעת חוק בעניין המדובר אשר מקדם ניצן הורוביץ. מישהו יודע לאמר לי האם יש עילה לקבלת פיצוי ללא הוכחת נזק מעבר לשעות המתנה מעבר למה שסוכם? תודה

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by adi518,

קודם כל, מי שימשיך לשלוח לי ה"פ על זה, לא יקבל מענה יותר. ועכשיו להסבר מה זה בדיוק האתר הזה ואיך משתמשים בו. אז JETLEAP, זה אתר שהתחיל לפני כמה שבועות, אולי טיפה יותר, ע"י שני ישראלים. הקונספט של האתר ממש פשוט, למעשה אתה "משכיר" מקום במזוודה של מישהו שמגיע מארה"ב לארץ. אתה קובע את הסכום שאתה מוכן לשלם, אתה מפרסם באתר שלהם מודעה עם שם המוצר, העלות שלו, תמונה וכו'. אחרי שעשית את זה, אתה מחכה שיפנו אליך אנשים. ברגע שפנה אלייך מישהו, אתה יכול לקיים איתו דו-שיח במערכת ההודעות של האתר. אפשר לקיים משא ומתן ואז גם לשנות את המחיר שקבעתם בעת פרסום המודעה. כלומר שום דבר לא סגור עד שלא סוגרים הכל עם המוביל. אחרי שסגרתם הכל עם המוביל, ויש לכם את הכתובת שלו תבקשו גם מס' טלפון כי בברירת…

• 15 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliom,

קניתי מוצר באיביי uk ולא ב-.com. האם אני זכאי למערכת Buyer Protection וגם לפתוח קייס.במידה והמוצר לא הגיע. ולקבל את הכסף חזרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ‎**"פטור ממס על מכשיר פלאפון סלולארי ביבוא אישי לכל אזרח"** היא מטרת הקבוצה שלנו, ברצוננו להאבק למען הצרכן, למען שוק תקשורת חופשי באמת ונטול מונופולים. בקבוצה דיון בנושא, נגבש הצעה ונפנה לחברי כנסת ושרים על מנת לקבוע תיקון לחוק. אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק ולהשתתף בדיון בנושא! http://www.facebook.com/groups/yozma/ ככל שיהיו יותר חברים בקבוצה כך יהיה לנו יותר כח אל מול הלוביסטים של המונופולים. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ציטוט מתוך הדיונים בקבוצה: Tomer Shtarker יוזמה מבורכת! אף על פי שישנו חוק ניתוק הזיקה אשר מאפשר לקנות מכשיר מחוץ לחנויות הסלולר ועדיין לקבל עליו זיכוי לא משנה אם המכשיר משו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by FastJack,

בזמן האחרון אני מתעניין לגבי המוצר הבא: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 ראיתי אותו ב3 מקומות שונים: 1. amazon 2. arctic website 3. KSP הדבר שמוזר לי הוא שKSP נותנים חודש אחד אחריות (נראה לי שאפילו זה לא חוקי, החוק מחייב לפחות שנה אחת), arctic נותנים 2 שנים אחריות, וAmazon נותנים 6 שנים אחריות! איך זה יכול להיות שיש הפרש קיצוני כלכך בין משך האחריות בחנויות הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eyenir,

במסגרת הBlack-Friday יש מבצע על הkindle paperwhite ב100$. שלוש שאלות: א. כדאי להוסיף מטען קיר,כיסוי ומגן מסך (או אחד מהם)? ב. דרך איזו חברה לדעתכם כדאי לשלוח את הקינדל? היה לי ניסיון טוב עם mustop אבל המשלוח יצא קצת יקר. ג. יש תמיכה טובה בספרי PDF? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לינק לדיון שהתחיל הכל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543137.0 ה-AURORA2 גם הגיע עם כמה שריטות על המסך - ממש לא סופר קריטי אבל שמים לב לזה בשמש עם מסך כהה. האריזה המקורית של AINOL (מתחת לכל הפצפצים והקלקר) אמנם היתה ללא פגם אבל לא אטומה מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר במשהו מתצוגה או משומש כי זה לא משהו שיכול להיגרם מהמשלוח אם אין נזק לאריזה. בתוך האריזה של AINOL היה מונח על המסך משטח פצפצים אבל לא היה מגן מסך (זה שתמיד מקלפים ממכשיר חדש). גם האריזה של המטען היתה מעוכה כולה וכנראה גם הוא לא תקין! אני בדיונים איתם ועד כה הם הציעו לי פיצוי כספי זעום במקום שאשלח להם אותו חזרה ל-REFUND מלא (וגם זה אחרי הרבה ויכוחים). מישהו כאן יודע איך כדאי לשלוח חזרה לסי…

• 68 תגובות
    • 11.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.