צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון זוג מסכים, כל אחד מהם עולה 430 דולרים בערך. האם קניה כזאת תחשב כקניה של מעל ל500 דולר ועקב כך אחויב במכס? האם יש טעם לקנות אותם כך שישלחו בנפרד ויחשבו לשתי חבילות שונות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר פניה לאמון הציבור, קיבלתי תשובה דומה משרות הלקוחות של k.s.p שהפנתה אותי ליבואן. אחרי שהעברתי תשובה זו לאמון הציבור, קיבלתי תשובה חדשה מ k.s.p המזמינה אותי להחליף את המכשיר במכשיר חדש בסניף לבחירתי. המכשיר הוחלף למכשיר תקין אציין לשבח את אמון הציבור על שירות מהיר ויעיל. מנהל הפורם, בבקשה נעל דיון זה. ערן
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב על מעקב במהלך ניתוב חבילה שלי אל מוקד שליחים וממנו. הנה צילומי מסך מצורפים של אירועי ניתוב של שתי חבילות. לא ברור מה קרה אחרי סטטוס: "יצא לחלוקה בידי שליח" כי אחרי זה רשום "בטיפול המוקד המוסר" בכללי זה אמור להיות מצב בו שליח מבצע נסיון מסירת חבילה כאשר בן אדם לא נמצא, משאיר פתק ועוזב ואז אני אמור ליצור קשר לקביעת מועד מסירה. אבל בשני מקראים זה לא קרה וחיכיתי עד שיצרו איתי קשר מיוזמתם. לא עדיף כבר ליצור קשר איתם בזמן הסטטוס "בטיפול המוקד המוסר" ולא לחכות?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הזמנתי מוצר מebay המוצר נשלח מארה"ב במשלוח UPS Mail Innovations® Priority מספר המעקב הוא רצף של 18 מספרים . דיברתי עם UPS ישראל והם אמרו לי שהחבילה עברה לדואר ישראל. ושאני צריך לקבל את החבילה דרכם ! כמובן שלדואר ישראל אין מושג על מה אני מדבר כי הדבר היחיד שקיים אצלם בלקסיקון הוא מספר מעקב שמתחיל ומסתיים בשתי אותיות אנגליות ! חשוב לציין שלפי אתר UPS שרשום שנעשו כבר 3 נסיונות למסור את החבילה ! הם אמרו לי שזה פשוט מתעדכן אצלם אוטומטית למרות שהחבילה נמצאת בכלל בדואר ישראל !
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מסלקום את ה-SMS הבא: "שלום, בהמשך להסכם פשרה בתובענה ייצוגית 'טלטריקס', הנך זכאי להטבת דיבורית אישית חוטית ללא עלות. לקבלת ההטבה ניתן לפנות לאחד מסניפי דינמיקה סלולר המופיעים בלינק הבא בלבד: https://clm.co.il/L/?963 עד לתאריך 15.11.18. קבלת ההטבה מותנת בהצגת הודעה זו. ההטבה הינה אישית ואינה ניתנת להעברה." מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה למכור את המקבוק שלי, רטינה 15, מ 2015. האם יש דרך לחשב ירידת ערך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחברת הבת של דוגי (Doogee) יHomTom הובילה בעיקר בתחום המחיר - תמורה וגם בתחום הסוללות הענקיות שהיא שמה במרבית במכשירים שלה , עכשיו HomTom רוצה להיות מובילה טכנולוגית גם כן ! , מכשיר הHomtom Ht10 של החברה יהיה הסמארטפון הראשון אם טכנולוגית זיהוי באמצעות רשתית מהדור השני !כיף לשמוע שחברות סיניות מתחילות לעקוף את החברות הגדולות גם מבחינה טכנולוגית לכתבה :http://articlesfromxda.azurewebsites...y-homtom-ht10/
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בתכנית לילה כלכלי לפני מס' שבועות/חודשים הופיע כתבה על אתר/אפליקציה אשר מאפשרת לייבא דברים מחו"ל ע"י אנשים שחוזרים לארץ. זו מעין פלטפורמה אשר מתווכחת בין רוכשים פוטנציאליים בארץ לבין מי שחוזר מחו"ל ויכול להביא עמו פריטים (לא מדובר על "תושבים חוזרים" דווקא). מי שרוצה להביא לארץ דבר כשלהו כותב כמה כסף הוא מוכן לשלם בעבור המשלוח של אותו המוצר (עם מי שחוזר לארץ) ואז דרך האתר נוצרת ההתקשרות. לא מוצא א האתר או האפליקציה הזו. מישהו שמע? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3483602 שינוי כיוון משמעותי ? ימים יגידו ......
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לצורך עבודות שיפוץ בבית, שאף פעם לא נגמרות, עלה הצורך מספר פעמים לעשות שימוש בפטישון. אז החלטתי שבמקום להשאיל מחבר כל הזמן, אלך לקנות לי אחד כזה. זה תמיד טוב בארגז הכלים. אחרי שיטוט נרחב והשוואות מצאתי את הפטישון הזה, http://www.sinai-s.co.il/component/virtuemart/cat-16497469/subcat-67375893/subcat-69230416/11569-detail/ שהוא דגם אחד מעל זה שיש לחבר שלי. השאלה היא האם לקנות פטישון חשמלי, שבהחלט מספיק לעבודות בבית, או אולי נטען, אבל עולה כפול
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש רשת גדולה למחשבים _ _ _ שמוכרת מפצל USB TO PS2 ב 15 שקל והיבואן מוכר את זה ב 3.5 למה ההפרש כל כך ענק ? אותו חלק אחד לאחד , 15 שקל זה כמעט מחיר של מקלדת שלמה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535215.msg4566403#msg4566403
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-