עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני מסתקרן לקנות את זה ולהתנתק מהכבלים, השאלה היא אם כדאי לקנות ובאיזה אופן, כי הבנתי שיש הרבה מקומות שעדיין אין קליטה טובה (או שנכון ל2011 יש קליטה בכל הארץ?) האם מומלץ לקנות את הממיר כחיבור USB למחשב, או בכלל כאנטנה למחשב או כממיר שלם לטלוויזיה? מה אתם אומרים? יש לכם ניסיון בקניית המוצרים של הDVB-T?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by itaypoo1,

שלום. אני מחפש לקנות לעצמי נינטנדו סוויץ ( הגרסה החדשה עם היותר סוללה), כמה משחקים ואקסטרה ג'ויקונים. מישהו כאן מכיר חנויות שמוכרות את אלה בזול? הכי זול שמצאתי את הסוויץ החדש זה 1,360. אשמח לעזרה, תודה!

3. Started by Boris_yo,

ראו עמוד זה: https://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/plans-2014/ המבנה של עמוד שבור כפי שמופיע בדפדפנים. אני רואה שליד כל חבילה מצוינים מספר מנויים ואני לא מבין מה הכוונה. האם זה מספר מנויים מינימלי שצריכים להצטרף כדי שכל אחד יוכל להינות בחבילה שבמבצע או שזה מספר מקסימלי של אנשים במשפחה שיכולים להינות בחבילה שבמבצע? יש לי שאלה בנוגע לחבילה ראשונה של 69 ש''ח בחודש. עד כמה שאני מודע, יש חבילה במחיר שונה אצל הוט וגולן. בהתחשב שאני באורנג', האם כדאי לקחת חבילה שלהם ב-69 ש''ח ולחסוך בטריחה לעבור לחברה אחרת? אורנג' מציעים 500 מגה בחבילה ולאחר שנפח יגמר, אחוייב ב-5 אגורות לכל מגה, שזה זול משמעותי בהשוואה למחיר למנוי שאין לא חבילה כזאת - 2 ש''ח לכל מגה. תודה.

4. Started by A-10,

או אולי למטבח ? מה דעתכם על זה ? https://www.geektime.co.il/lg-launches-lg-signature-oled-r-in-israel/

5. Started by k22,

האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  6. Started by חנוך111,

האם אפשר לפתוח חשבון ב- Alipay עם כרטיס אשראי ישראלי וחשבון בנק בישראל?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, קיבלתי לידיי מחשב ישר מהקרטון שנקנה מרשת מחשבים מוכרת מאוד ודי נדהמתי לגלות שתי תקלות חמורות אני מניח שהוא לא נבדק לפני מסירה ללקוח. אני לא מייצג שום בעל אינטרס ואין לי שום עניין לנקוט בעמדה כלשהי כנגד רשת זאת אלא להעלות מקרה וכמובן שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו. מדובר במחשב שולחני... ברגע שהדלקתי אותו לא קיבלתי תצוגה אבל שמעתי את הצפצוף של Boot תקין. פתחתי את המארז וראיתי שכבל ה PCI-E לא מחובר לכרטיס מסך וברגע שחיברתי התצוגה חזרה. דבר שני הספק כוח מרעיש כמו ספק של שרת ...משהו לא סביר בכלל שככה ימסר מחשב ללקוח . הודעתי לבעל המחשב לחזור לחנות כדי שיחליפו לו את ספק הכוח. מבחינתי המקרה הזה אומר משהו על בקרת האיכות של הרשת לגבי שולחניי…

8. מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. המפרט מעבד AMD Phenom II 920 לוח אם Asus M3N78-EMH HDMI כ. מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 זכרון: 6GB DDR2-800 אחסון: 1000gb + 500gb X2+2TBספק: 500W מחשב מטופל ושמור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by wegev,

לא מוצא בשום מקום. או שאני מוצא מכונת תספורת 0 ואז יש לה 3 קליפסים שמפקיצים את המספר יותר מ-1 מ"מ, או שאני לא מוצא בכלל מתחת ל-0.8 מ"מ. אם מישהו מכיר, ידע או שמע, אשמח לעזרה. תודה רבה לכם ואללה יברך אתכם בימים טרופים אלו.

11. Started by idany182,

האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  12. רשת החנויות פצחה בהנחות לרגל החג המתקרב, עם כמה דילים מפתיעים לטובה פסח מתקרב, ואיתו שלל מבצעים לרגל תקופה הקניות שמגיעה באופן מסורתי לפני החג. רשת אחת שהחליטה לעשות לכולנו חיים קצת יותר קלים עם רשימה מרוכזת של ההצעות שלה היא 'באג', שאצלה ניתן למצוא מבצעים על משחקים וגאדג'טים מסוגים שונים – לא כולם מעניינים ורלוונטיים במיוחד, אך חלקם בהחלט מהווים עסקה נאה שראוי לשקול. גולת הכותרת היא כנראה מבצעים על מספר כותרי PC עדכניים, שנמכרים במחירים תחרותיים מאוד – Rainbow Six Siege נמכר בעבור 89 ש"ח, Assassin's Creed Syndicate נמכר בעבור 89 ש"ח (וכך גם הפרקים שקדמו לו בסדרה Rogue ו-Unity), משחק המירוצים The Crew יחד עם ההרחבה שלו Wild Run נמכר ב-119 ש"ח וחבילה שכולל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by guy1000,

ערב טוב לכולם, מישהו פעם הזמין מ-newegg? אני רוצה להזמין משם מעבד (i7 6700k), ויש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו לארץ בעוד כשבועיים. ההבדל בין המחיר שם למחיר בארץ הוא 500 ש"ח (כולל המשלוח), כך שזה לא מעט, השאלה אם הם בסדר מבחינת המוצרים והאיכות. אפשר להזמין מהם ולהיות בטוח שזה יגיע בזמן (אני עושה משלוח של יומיים שעולה 1.99$) ושהמוצר לא יגיע פגום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה

16. Started by no_way,

שלום, אני מחפש HOMEPLUG תלת פאזי חזק מאד אין תקציב. תדודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by spektor,

שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by spektor,

שלום לכולם יש לי שאלה אני רוצה להזמין double din מ ebay במחיר 250$ אם יש על סכום הזה מכס ,מע"מ ..... ??? ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. קראתי במאמר שעומדים לבטל מס קניה. אם אני רוצה לייבא מכשיר סלולארי אני אשלם 34% פחות 15% מס קניה? כלומר 19% מעלות המכשיר? בשורה טובה זאת "מגדילה כדאיות" מעכשיו להזמין מכשירים סלולארים מחו"ל בהנחה שלא נסתכל על מימוש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. תודה למי שעוזר.

21. Started by k_700,

שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by A-10,

זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779

23. שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. Started by felad,

היי יש לי כרגע תשתית של בזק ( אין לי כוונה לעבור למשהו אחר ) ו 012 במהירות של 5 מגה :-) קניתי סמארטיוי אז אני רוצה אינטרנט יותר מהיר. 1. איזה מהירות מינימום נראה לכם שאני צריך ? חשבתי על מהירות של 40 מגה ( הטלויזיה והמחשב מחוברים פיסית לראוטר שהוא לא אלחוטי ) 2. אלא אם כן אני טועה בבזק יש בנדל עם אקספון ומה שמוזר זה שאם אני פונה לאקספון ישירות זה יותר זול מאשר דרך בזק שעובדים עם אקספון... אז מה כדאי לעשות ? האם דרך אקספון זה יותר זול אבל התמיכה לא תהיה טובה ובזק ידאגו שיהיו לי ניתוקים ובעיות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.