עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by swisaman,

היי, אני מתכנן להזמין את הHD7870 מwellcom,הוא הזול ביותר שראיתי(1400 ש"ח). איך החנות?אמינה,מישהוא קנה משם?שירות טוב?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  4. הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. קניית מכשיר פגום מ-Ivory פניתי לאייבורי אמרו לי לפנות לשיא קום היבואנית בקשר לאחריות אז הם אמרו ללכת למעבדות קבוצת ח"י נסעתי ונתתי להם את המכשיר Galaxy S2 אמרו לי שיצרו איתי קשר מה צריך לעשות איתו (לתקן להחליף או לא יודע מה) השאלה שלי האם זה חוקי שאני מקבל מכשיר פגום ושיתקנו לי אותו יש איזה שהוא חוק שאומר שאני אמור לקבל חדש במקרה כזה כי הפלאפון נקנה החודש הזה ולא נפל ואין עליו שום סימן של פגע

• 48 תגובות
    • 10.1k צפיות
  6. מתוך חוזה הצטרפות שקיבלתי מהם השבוע: "גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 15.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מישהו נתקל אי פעם באכיפה של המגבלה הזאת?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by swisaman,

היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MalGano,

שלום לכולם. היום (לפי שעון ארה"ב) נסגר האתר המעולה והנוח endless.com. מי שלא מכיר הכיר - מדובר באתר המתמחה בעיקר בנעליים ופרץ לתודעה בארץ בזכות משלוח האקספרס מארה"ב לארץ - 10$ בלבד. היום ניסיתי לשחזר את החוויה באתר של אמזון אך לצערי גיליתי מחירים הרבה יותר גבוהים, אתר לא נוח שמראה את המחיר הסופי של המשלוח רק אחרי שמזינים את מס' האשראי (??) ועוד עמלת מיסים. מישהו מכיר אתרים אמינים באותו בסגנון?

• 78 תגובות
    • 12k צפיות
  9. טוב אז ככה כבר שנים שאני סובל מהחרא שירות של דואר ישראל באזור שאני גר בוא (מבשרת ציון, סניף מעוז ציון) הודעות לא מגיעות התראות על קבלת דואר רשום לא מגיעות \ מגיעות באיחור מטורף היום זה הגיע כבר לפגוע לי בכיס ישירות ועל זה אני זועם ורוצה לדעת מה אפשר לעשות בנידון אני גם מתכוון להתקשר לדואר ישראל ולדרוש מהם החזרים כספיים על הנזק שנגרם לי הסיפור בקצרה: הזמנתי בחודש חמישי פריט מ eBay שלא הגיע אחרי התכתבויות ארוכות עם המוכר, המוצר היום הגיע חזרה למוכר מחיר המוצר: 10 דולר מחיר המשלוח: 20 דולר המוכר מסכים (ובצדק) לתת לי החזר של 10 דולר בלבד ללא עלות המשלוח ובנוסף מספק מספר תמונות שהמוצר כן נשלח אליי בקיצור, סניף הדואר לא עדכן אותי לגבי המוצר שדרך אגב, חיכיתי לו בנרות !!! והמוצ…

10. מכיוון שזה מוצר בריאות, האם כדי לחסוך 30 ש"ח על קומקום חשמלי של-AEG ולקחת מתצוגה? האם קנה פה מישהו מ-Cell-Tec ואף חווה בקומקומים של AEG?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מארז zalman z9 u3 ,מתי יהיה בארץ? אני מעוניין לרכוש.. ומתי יתחיל לעבוד יבואן חדש של זלמן בארץ? מחו"ל להביא כזה דבר אי אפשרי , יותר מידי כבד.. והדואר ישראל לא מוכנים לקבל מארזים אפילו עם תוספת של 17% מע"מ

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. http://www.getsafe.co.il/radiation-protection-products/ ברצינות? למה? למה שמישהוא יקנה מוצרים מהסוג הזה? תנו תגובה. מזכיר לי את הרמאים הקודמים שנותנים גרושים על מכשיר סלולרי משומש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי מוצר כלשהו באיביי וניסיתי לשלם עבורו (בPayPal) אבל בסוף כל התהליך זה מראה לי את ההודעה הבאה: Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined. מה אני עושה במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  17. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by עילית,

מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. מישהו מכיר אחד כזה? ביד 2 ודומיו ההמוניים יש לי תחושה שמה שאקנה יהיה הימור שידרוש הרבה מזל. אני מחפש מכשיר יד 2 בזול, ובעיה לסמוך על אנשים בלי פידבק קודם

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by YAHOOGEEK,

שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הקניה קבוצתית נ-ס-ג-ר-ה ! ! ברכות לזוכים/רוכשים כל מי שיצר איתי קשר יכול להיות רגוע. ומי שלא יצר קשר אז לא כל הפרטים הגיעו להנהלת TMS. ניתן להגיע כבר היום ולקחת מסניף נתניה את היחידה/יחידות שלכם ללא זמן המתנה. לצערי בגלל שיום שישי (לא לקחתי בחשבון שאין משלוחים ) המשלוח יצא ביום ראשון ויגיע ביום שני לבית הלקוח. המוצר יגיע עד דלת הלקוח - ניתן לשלם במזומן לשליח או באשראי בטלפון! ביום ראשון ייצרו עם כל מי שנרשם קשר והוא יוכל לבחור בצורת התשלום ולמסור כתובת,מיקוד רחוב ועוד... אני שמח להגיד שאני כבר מחזיק ברשותי יחידה אחת ואני ממש מרוצה. 1120 ש"ח הוא מחיר שאף חנות/רשת לא מתקרבת אליו וכנראה שגם לא תתקרב בחודש חודשיים הקרובים (אם לא יותר!) תודה רבה לכל מי שעזר במיוחד ל…

• 372 תגובות
    • 68.1k צפיות
  22. שלום חברים, קיבלתי הצעה מעניינת בהתנאה למינימום 5 קונים לראם שמצויין בכותרת, בהיותי סוג של בעל עניין אני לא אפרסם כרגע קישור שלו לשום חנות, אבל אתן פרטים מדוייקים יותר אם יש עניין. מחיר ממוצע הוא 840, כאשר המחיר לקניה קבוצתית שהציעו לי הוא 790 ש"ח לאחר משלוח, מי שגר באיזור הצפון יכול לאסוף בעצמו ולחסוך 10 ש"ח. זאת הנחה רצינית לראם, ובמחינה לוגיסטית יש לי כרגע אפשריות לצרף לא יותר מעשרה אנשים, ככה שאם יהיה ביקוש גבוהה לזה, תדעו שהכמות מוגבלת. הודעות פרטיות יתקבלו בברכה אבל מומלץ לשאול כאן את השאלות במידה וחסרים לכם פרטים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמעט לכולם יש היום בבית רשת ביתית, אבל ללא ציוד 5GHZ יקר אי אפשר לראות סרטי HD ב-wifi (לא 720p ולא 1080p) הפתרון הקל והנוח ביותר במידה ורוצים לשדר ל-HTPC או מכשיר כמו raspberry pi הוא להשתמש במתאם על גבי תשתית החשמל הביתית. פרטים על הטכנולוגיה ומוצרים אפשר למצוא באתר, ובאתר של netcheif. ובכל מקרה נדרשים לפחות 2 מתאמים. יחסית למוצר כמו זיכרון בו הסיכוי להוזלה קטן, יש מקום להגיע למחיר טוב במקרה של הענות לקניה קבוצתית. יש 2 אופציות על הפרק - מתאם זול יותר במהירות תאורטית של כ-200Mbps (כ-30-40Mbps במציאות להבנתי) או מתאם יקר יותר במהירות תאורתית של 500Mbps וכ-80Mbps במציאות. מתאמים מהאופציה הזולה יותר, עולים היום כ-140-200 שח למתאם בודד, או כ-350 לקיט לדוגמה - http://www.bend…

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. מחשב אסוס שנקנה בהונגקונג עם אחריות בינלאומית התקלקל. איפה לתקן?רוןלייט? סרבפרו? יש איכשהו שאני אתקן אתן אותו בחיפה ולא במרכז? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by maccabi_n,

שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים