עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by gabriel6,

שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Samsung T5 Portable SSD - 500GB יעלה 524 ₪ כולל משלוח ומיסים. Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 יעלה 653 ₪ כולל משלוח ומיסים. קנייה מהנה.

3. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מוצר מ Ebay אך עקב הקשיים שהדואר מבצע אינני יודע אם כדאי לרכוש עכשיו, והאם תהיה לזה השפעה על קבלת המוצר? אשמח לעצות

4. שלום חבר קנה ב Aliexpress מצלמת אבטחה IP לצורכי עבודה. מהכתוב במפרט המצלמה היה אפשר להבין שהיא תומכת PoE והוא בנה על זה, אבל כשהמצלמה הגיעה התברר שלא. המוכר טוען שהמצלמה בעצם תומכת PoE, אלא שצריך לשלם עוד 11 דולר בשביל זה. לא היה ברור לגמרי אם התכוון שאפשר לקנות מצלמה זהה אבל עם PoE בתוספת 11 דולר, או שהכוונה היא שבתוספת 11 דולר אפשר לקבל מתאם PoE כלשהו (כזה למשל). והרי הלינק למוצר: http://www.aliexpress.com/item/Onvif-720P-Network-Waterproof-IP-Camera-P2P-Cloud-Easy-Visit-1280-720-Internet-Camera-Support-PC/1857437823.html האם לדעתכם אפשר להבין מהתיאור שהמצלמה היא בהכרח PoE ולפתוח dispute על פי זה? או שהמוכר צודק, והתיאור לא מכריח שהמצלמה אכן כוללת PoE, ולכן אין מה לעשות…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Boris_yo,

שלום, מחפש רדיו ולא ידוע איזה לקנות. אני לא דווקא חייב טייפ או/ו נגן CD... רק צריך איכות שמע טובה וברורה וקליטה טובה. באתר לאסטפרייס עשיתי חיפוש כאן וראיתי שיש הרבה מותגים ודגמים. יש למישהו אחת הדגמים שהם התנסו בו וממליצים? אם אין, מה לדעתכם הייתם קונים אישית? אגב, יש דגם זה של PANASONIC שלא מופיע בקישור לעיל. תקציב שלי הוא 200-260 ש"ח תודה!

6. Started by id3232,

מחפש לקנייה XBOX 360/PS3 שיהיה פרוץ ובמחיר סביר! לפנות בפרטי ! תודה וחג שמח ____________

7. Started by Sargon,

בא נניח שיש מישהוא שאתם מדברים איתו בסקייפ באירופה ואתם סומכים עליו שאם תזמינו אליו מוצר אז הוא ישלח את זה אליכם. מה הפרוצדורה להזמין מוצר למישהוא באירופה ושהוא ישלח את זה אליכם בישראל? למשל אמזון באירופה לא תמיד עושים משלוחים לישראל.

8. Started by hadaris,

לא בטוחה שזה המקום, אבל אני מחפשת לקנות מייבש עם קונדנסור. ממה שבדקתי באינטרנט ומחברים, הבנתי כי לא חשוב הפירמה שמייצרת אלא המקום שבו ייצרו - במקרה הזה מפעל merloni אמור להבטיח איכות גבוהה יחסית. האם מישהו יודע אילו דגמים יוצרו על ידי המפעל הנ"ל?? תודה רבה, הדר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. אז שיעמם לי כבר ממשחקים על המחשב אז החלטתי למכור את המשתמש שלי ב 155$ הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/zzemossהאופן בו המוצר יימסר: אם שיטת התשלום תבוצע בפייפאל, אני אתן את הפרטים אך לא אמחק את ה STEAM GUARD עד שאקבל את התשלום.רשימת המשחקים: שם המשחק: המכיר שהוא עלה: המחיר שאני לוקח: קישור לדף שלו בסטים: Call of Duty Black ops 3 60$ 40$ http://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Counter-Strike: Global Offensive 15$ 15$ http://store.steampowered.com/app/730/CounterStri…

10. Started by Tomer K,

מחפש טאבלט לילדה שהתחילה לצייר עם הסמארטפון, אז מחפש טאבלט פשוט ולא יקר, אבל חשוב שיהיה עם רזולוציה טובה מעבד טוב וזיכרון גבוהה, חשוב שיבוא עם עט סטילוס או יתמוך באחת ויוכל לעבוד עם אפליקציות ציור למתחילים...

11. Started by Pavel Berenboim,

אהלן, אני רוצה להזמין את ה-OnePlus החדש מהאתר הרשמי. מבדיקה שלי עם נציג בטלפון אחרי שנתתי לו את כל המידות המשקל והמחיר הוא אמר לי שאחרי מיסים מכס מע"מ ומשלוח ייצא לי באזור ה135$ תוספת במה שמסתכם כ-740$ עבור המכשיר. כאשר אני מכניס את אותם הנתנונים למחשבון באתר שלהם זה נותן לי מחיר הזוי של 770$. מה שגם ציינתי בפני הנציג והוא אמר שאין סיכוי שהמחיר יהיה גבוה כל כך. השאלה שלי כמה אפשר לסמוך על מילה שלו? אני מפחד שיידפקו עליי קטע והתירוץ יהיה :"הנציג שלנו טעה\חדש" אנערף. כמה אמינים החברה האלו? בדרך כלל שאני מזמין מחו"ל אני מעדיף לעבוד ישירות מול המוכר והשילוח שלו (אמזון וכו') אשמח לעזרה מחברה פה שהתנסו איתם :)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. החיפוש שלנו אחרי דילים ראויים עבורכם במרחביה הווירטואליים של ענקית הקמעונאות נמשך גם היום. בואו לצפות בממצאים עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/היום-באמאזון-אוזניות-זכרונות-ram-וכונני/

13. היי שלום ברצוני לקנות טלוויזיה עבור הקונסולה החדשה PS5 ואני מתלבט בין 2 דגמים 1 של SAMUNG בטכנולוגיה QLED 4K 120HZ במחיר 3000 או LG OLED 4 K 120HZ במחיר של 6000 בערך בעצם אני יכול לחלק את השאלה שלי ל3 1 האם הOLED איכותי משמעותית מהQLED ושווה להשקיע בו כלמר עלות מול תואלת 2 אם אני קונה טלוויזיה 4K ב6000 זה אומר שאני לא ירצה להחליף אותה בקרוב אבל אם אני קונה טלוויזיה ב 3000 אז מחר כלומר 3/4 שנים קדימה אולי ירדו המחירים של ה8K ואז יהיה לי מספיק בתקציב לקנות אותה כלומר מה עדיף OLED 4K או QLED 8K ו3 הכי חשוב איזה מסך פחות מסוור איזה פחות מעייף תעניים אם יש משהו יותר בריא כלומר הבנתי שOLED זה בלי תאורה אחורית אז זה קצת יותר ככה אבל לא יודע אולי מישהו שיש לו טלוויזיה כזא…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  14. שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. דגמי ה-GTX 1080 וה-GTX 1070 נמכרים ברשת המקוונת בהוזלות של מאות שקלים לעומת העלויות בארץ, ויש גם דיל מעניין עבור ה-GTX 970 למי שאינו מעוניין להמתין להתייצבות דור ה-Pascal המתקדם של NVIDIA כבר כאן איתנו באופן רשמי, אם כי במחירים שקשה מאוד לעכל ברוב המקרים – גם אם לוקחים בחשבון את שיפור הביצועים והיעילות הגדולים שהוא מספק. מי שמרגישים שהמחירים בארץ הם גבוהים בצורה שלא ניתן להתעלם ממנה, מוזמנים להעיף מבט על ההצעות שקיימות נכון לעכשיו באמאזון גרמניה ובאמאזון בריטניה. דגם ה-AMP! של Zotac עבור ה-GeForce GTX 1070 נמכר בעלות של כ-502 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, אשר מתורגמים לכ-2,170 ש"ח, ומהווים הוזלה של כמעט 400 ש"ח לעומת העלויות הזולות ביותר של ה-GTX 1070 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. הי חבר טוב המתגורר באוסטרליה מעונין לשלוח כמתנה לקרוב משפחה, מכשיר אייפון 4S משומש כבן שנה. הוא שואל אותי לגבי מכס / מעמ . אני מנסה כבר יומיים לבדוק עבורו את העניין. באתר המכס/מעמ אין תשובה חד משמעית לגבי הנושא. בנוסף אני מנסה לקבל תשובות בטלפון (ידעתי מראש שזה אתגר) אך כל פקיד שאיכשהו טורח להרים את הטלפון, מעביר אותי לאגף אחר. האם מישהו יודע היכן אוכל לקבל תשובה בנושא? או יכול לספק עבורי תשובה מידע אישי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ישראל ל,

אשמח למידע איך להשיג את המקלדת הזו היא קריטית בשבילי ומשום מה היא אזלה מהמלאי בכל אתר שהיא (היתה) קיימת כשגם כך היא כמעט ולא קיימת באתרים תודה -ישראל

18. הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yan2411,

מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.

20. Started by neogod,

אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מ ALIEXPERSS אבל לא ראיתי אף אחד שמקבל שם PAYPAL. איך אפשר לבצע שם הזמנות מבלי לתת את האשראי שלי ישירות?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by shlomi b.l.,

צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי

22. Started by Moty_p,

remove

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by matu89,

התקשרו אחיי מסלקום TV בהצעה מפתה לטריפל ( טלויזיה 3 ממירים אינטרנט 40 מגה כולל ספק , וקו טלפון ) , אני לא אוהד להוט של תכני הוט/יס והתכנים שם יספיקו לטעמי . האם 40 מגה אינטרנט יעבוד טוב עם 3 ממירים ולפטופ שגם יגזול נרוחב הפס ? האם מישהו מחובר אליהם ויכול לתת דעה ? תודה . Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. צהרים טובים לכולם, הגענו לקצה החוזה שלנו עם בזק, ואנחנו שוקלים האם להשאר איתם או להחליף ספק. בעיקרון, כרגע אנחנו על 5 מגה ב-20 שקל ורוצים להגדיל. אנחנו רוצים 10 מגה באותו מחיר. 018 נותנים את זה, נטויז'ן רוצים על זה 25 ובזק רוצים על זה 27.5. השאלה היא אם מבחינת מחיר לתמורה, מישהי מבטיח ומקיים מהירות כמו בזק. אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה

25. Started by yarin153,

די התרשמתי מהמכשיר החדש ועכשיו אני מתלבט מאיפה כדאי לקנות באתר של HTC המחיר שלו עומד על 650 דולר כמה המחיר שלו יהיה אם אני אזמין משם (אחרי מעמ ומשלוח) והאם מוציאים את המטען של הפלאפון במכס או משהו כזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.