צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מידי פעם באתרים הסיניים הזולים דוגמאת deal extreme, tinydeal וכו'. כל האתרים האלה מקבלים PayPal, ואני אכן משלם עם PayPal והכל טוב. יש אתר נוסף סיני שאני רוצה לקנות ממנו, והוא לא מקבל PayPal. האתר הוא minitake.com אני לא רוצה לתת להם את מספר כרטיס האשראי שלי, ולכן אני תוהה, יש איזה שירות שנותן מספר כרטיס אשראי חד-פעמי? כך לא אצטרך לחשוף את המספר האמיתי שלי, ולא יצא מצב שגונבים לי את הכרטיס או מחייבים שוב או דברים כאלה. מה אתם ממליצים? אני מאד רוצה לקנות מהם, אבל מאד לא רוצה לחשוף את המספר שלי עבורם. התקשרתי לדואר לגבי כרטיס "ויזה נטען דולרי", והם אמרו שזה עולה 40שח.. +הסכום שרוצים להטעין. קצת יקר לטעמי. אין משהו בלי לשלם 40שח בכל הטענה?
-
- 17 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
אתמול, התצוגה של הספרות בשעון היד הדיגיטלי שלי מדגם Casio W-42H, נעלמה ככה סתם פתאום. חשבתי כי הסוללות של השעון נגמרו. אולם היום, כאשר לקחתי עם אבא שלי את השעון ללייזר פיניש שבקניון הסינמול (לב המפרץ) שליד מרכזית המפרץ בחיפה, התברר שהתאורה שלו עדיין עובדת. כאשר הגענו ללייזר פיניש, כאשר המוכר פתח את המכסה האחורי של השעון, עוד בטרם הספיק להוציא את הסוללות, הוא ראה שני לחצנים זעירים. הוא ניסה ללחוץ עליהם, ותוך כדי כך התבדח שהמסך של השעון נשרף. פתאום, מבלי להחליף סוללות, הוא ראה כי השעון קם לתחייה, ועובד. התברר לי שהוא לחץ צירוף מסויים של כל אחד משני הלחצנים הללו, כדי לאפס את השבב שהשבית את התצוגה של השעון. למישהו ממכם זה מזכיר את זה: http://kalkala-amitit.blogspot.co.il…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש תנור אפיה משולב כיריים אך לצערי אין לי מושג רב בנושא. תחילה החלטתי לרכוש תנור Whirlpool ACH104NB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815906 אך מסתבר שזהו דגם ישן שאלקטרה הספקית כבר לא מחזיקה במחסניה. התקציב הוא מקסימום 2,500 ש"ח. תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף במקרה שקרה לי: רכשתי דרך איביי כונן קשיח משומש בנפח 1 טרה ושילמתי באמצעות פייפאל. הכונן הגיע תקול, לא מזהוהה כלל במערכת ועושה קליקים. הנושא הגיע למצב שהייתי צריך לפתוח קייס נגד המוכר ובחרתי לעשות זאת דרך פייפאל. הונחתי ע"י המערכת לשלוח את המוצר למוכר על מנת שאוכל לקבל את כספי. שלחתי את המוצר בדואר רשום באמצעות דואר ישראל לפורטוגל. קיבלתי מפקידת הדואר אישור משלוח בדואר רשום ועליו מדבקה עם המספר והפקידה רשמה את מדינת היעד פורטוגל. עקבתי אחרי המשלוח באמצעות האתר של דואר ישראל ואז דואר פורטוגל וראיתי שהמוכר לא לקח את המוצר והחזירו אותו בחזרה לשולח. עבר הרבה זמן והמוצר חזר אלי. נציגי פייפל סגרו את הקייס והחליטו שאני לא זכאי להחזר כספי מכיוון שעל אישור המשלו…
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני שאגולל את הסיפור אני רוצה לציין שעד למקרה זה הייתי מרוצה מאוד מRSM אבל כנראה הם החליטו ללכת לכיוון של רשתות אחרות שדוגלות ביחס "טוב" ללקוח. ב7 לאוקטובר הזמנתי גוף קירור של TT, לאחר שביררתי שיש מספר גופים במלאי. לאחר ההזמנה , נאמר לי ע"י מיכאל בעל החנות שהגוף יגיע אליי עד ה12 באוקטובר. ב14 לאוקטובר התקשרתי לברר איפה המשלוח, נאמר לי שיבדקו את העניין ויחזרו אליי, כעבור יומיים התקשרתי לאחר שלא חזרו אליי , ושוב נאמר לי שיבדק העניין ויחזרו אליי עוד באותו יום. כמובן שלא חזרו אליי, למחרת התקשרתי שוב ונאמר לי ש"הבחור שאחראי על המשלוחים בחופש" ושהוא יבדוק איתו ויחזיר לי תשובה. טלפון חזרה לא קיבלתי, התקשרתי פעם נוספת ב21 לאוקטובר , מיכאל התפלא שזה עדיין לא הגיע אליי והבטיח להחז…
-
שלום לכם, ראיתי גם ב-TMS וגם ב-IQPC (דרך הפייסבוק) מחירי 2TB ב-500-510 ש"ח שזה מחיר מצויין לדעתי. זה הקשיח של TMS http://www.tms.co.il/product/10976 הקשיח של IQPC מופיע בקופון בפייסקבוק שלהם. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם פעם לעצמכם שמעבר לחיסכון הרגיל והשוואת מחירי מוצרים בסופר, מי שמחסל אותנו לעיתים כלכלית, זה הבנק שבו אנו מפקידים את כספנו.. טיפים לחיסכון נכון, על מה גובים מאיתנו כספים, למה, כמה ואיך, בכתבה הבאה.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2297564
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המעוניין מצאתי חברה חדשה, אני חושב שהיא היחידה בארץ שמספקת שרתי סידבוקס (לשיתוף קבצים) בתמיכה מלאה בעברית. קישור הבנתי שהם ריסיילרים של OVH כך שלא ניתן לבקש טוב יותר. אני בהחלט מתכוון לנסות את החבילה הבסיסית שלהם בתור התחלה. למי שלא יודע OVH היא חוות השרתים הגדולה ביותר בעולם. שתפו אותנו אם קניתם מהם (:
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שמתי לב שכבר הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את האתר שלהם ובדיוק עכשיו התקלקל לי חלק שרכשתי מהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נמצא כרגע לפני סיום מבצע בו אני משלם 70 ש''ח ל30 מגה תשתית בבזק. בפעם שעברה, הגעתי למבצע הזה דרך אחד המשתמשים פה בפורום . אשמח לדעת האם מישהו כאן משלם מחיר דומה/טוב יותר לבזק כיום על תשתית, ובאיזה מבצע/לכמה זמן. המון תודה לכולם.
-
- 122 תגובות
- 32.9k צפיות
-
-
ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם מנומקים. אין צורך לרשום "מעוניין ב-14 דיסקים אם יעלו 4 שקלים" - בשביל זה יש סקר! את מחיר היעד כבר ציינתי... ניתן יהיה לשנות את הצבעתכם - אנא ודאו לעדכן אותה במידת הצורך. אני מודע שלא ניתן לציין כמה פריטים מאותו דגם…
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי. כבסיס ראשוני לקחתי את ההמלצות מכאן: http://goo.gl/PuD1M אם יש לכם המלצות מנומקות אחרות (ולא סתם כי בא לכם משהו אחר) - אנא ציינו דגם מדוייק ונמקו. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם…
-
- 91 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גרנו מספר שנים בקיבוץ והצטרפנו לחבילה של הקיבוץ. עכשיו הם טוענים שאנחנו חתומים עד לשנת 2014 ואם אנחנו רוצים להתנתק מחבילה יקרה זו אנו צריכים לשלם קנס של 1900 ש"ח מה ניתן לעשות? ניסינו הכל, אנחנו עובדי עצות!!!!
-
- 58 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
משך תקופה ארוכה חיפשתי טלפון לאמא שלי . מסך גדול מצלמה נורמלית עם כל השיכלולים . ( לא מעוניין לקנות בחו"ל ) קניתי בבזקסטור 1349 ₪ +אוזניית בלוטוס + כיסוי פלסטיק , התרשמות כללית תוך כדי הדרכה והתעסקות עם המכשיר . אידיאלי לחלוטין תצוגה יפייפיה . מכשיר קל מאוד נוח לשימוש המוזר הוא באייבורי הוא עולה 1950
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יושב מול המחשב הרבה שעות, ולכן אני מחפש כסא מחשב איכותי שלא "ישבור" לי את הגב. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני מעדיף לחסוך במחיר, אבל לא על חשבון האיכות. מאוד חשוב לי שיהיה אפשרות לשלוט על גובה הידיות. ראיתי שהרבה ממליצים על הכסא של וקסמן F15/Matrix-xl, והוא עולה בסביבות 900 ש"ח. יש כיסאות אחרים מומלצים? אשמח לשמוע על גם על מבצעים.
-
- 32 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
אני לא יודע איך אנשים כאלה קיימים. שוטטי ב-Ynet על מנת לקרוא חדשות וכתבות בתחומים שונים, ואז במדור הצרכנות, פתאום אני רואה כתבה שכותרתה היא "חברת החשמל: השירות הכי טוב במגזר הציבורי". נכנסתי, ותגידו לי אתם האם צריך לצחוק או לבכות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296519,00.html. מה שהרג אותי, זה ש-100% מכלל הכתבה הוא פרסומת, לא היה אף חלק נורמלי ב"כתבה" הזאת. ראיתי בעבר ב-Ynet, כתבות שיש בחלקן מסר פרסומי, אבל זה כבר כמה רמות מעל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000791942 מה שהכי עצוב בכל הכתבה הזו, שמי שבאמת מתמקח בעקביות, יכול לקבל מחיר שלא יותר מ- 30ש"ח לכל מהירות (5-100 מגה), ואפילו 20ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חבר טוב המתגורר באוסטרליה מעונין לשלוח כמתנה לקרוב משפחה, מכשיר אייפון 4S משומש כבן שנה. הוא שואל אותי לגבי מכס / מעמ . אני מנסה כבר יומיים לבדוק עבורו את העניין. באתר המכס/מעמ אין תשובה חד משמעית לגבי הנושא. בנוסף אני מנסה לקבל תשובות בטלפון (ידעתי מראש שזה אתגר) אך כל פקיד שאיכשהו טורח להרים את הטלפון, מעביר אותי לאגף אחר. האם מישהו יודע היכן אוכל לקבל תשובה בנושא? או יכול לספק עבורי תשובה מידע אישי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שיש לא מעט מילים רעות על חנויות הסמארטפונים בארץ ואפילו מעדיפים להזמין בחו"ל. אז באתי לפני זמן מהת שבוע אחרי שSGS3 יצא לקנות SGS2 באנדרויוד סטור בת"א, החנות הייתה קטנה ודיי צפופה בלקוחות, למיטב ידיעת הם עברו מקום מאז. קניתי את הספארטפון במחיר מזומן שהיה דיי קרוב למובילים בזאפ אאל"ט + מומחה החנות שם מגן מסך נטול בועות. לאחר כמה ימים שמתי לב שיש שטח מת במסך המגע, באתי לחנות אחד העובדים ראה ומצא שיש באמת שטח מת. בקשתי מכשיר חדש במקום, אמר שאין כרגע ולא סירבו להביא מכשיר חלופי עד שיהיה SGS2 חדש בחנות, קבלתי galaxy ace לבנתיים (שאגב הוא מכשיר לא כיפי בעליל). לצערי לא היה בחנות מכשיר חדש ואמרו לי שלא יהיה בזמן הקרוב, והציעו לי או לתקן או לקחת את הכסף. לקחתי את הכ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-