צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד עם מעבד AMD Ryzen שאין אותם כמעט בארץ, אז בדקתי באמאזון והם כן מוכרים ושולחים לארץ. המחיר נראה ממש נמוך, על נייד שעולה בארץ 8 אלף מאמאזון כולל כל המסים לפי המחשבון באתר יוצא פחות מ5 אלף, הגיוני? איך עובדת האחריות על ניידים מחו"ל? מדובר Lenovo Thinkpad ואם למישהו יש ניסיון עם קנית נייד מאמאזון, על מה לשים לב וממה להזהר. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי המלצה על מפרט שאותו אני כנראה צריכה לרענן, אבל לפני כן אני רוצה לקבל המלצה על חנות. אני מתלבטת בין זיגזג ביהוד לבין RSM סניף ת"א. המדובר על משתמש חסר ידע במחשבים שרוצה לקבל מוצר מוגמר בלי בעיות ועם שרות מצוין. תודה אימא של
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
לא מעוניין לתת פרטים של כרטיס אשראי רגיל. יש לי אפשרות לרכוש בדואר כרטיס אשראי במזומן האם זה יכול לעזור? מה לגבי מיסים מכס מעמ הובלה וכד' ? איך יודעים אם זו חנות אמינה או אדם פרטי מפוקפק ? כרגע ראיתי שהמחיר לסוללה (כנראה תחליפית) בערך 40 - 50 דולר , לעומת בארץ סוללה מקורית 600 שח . האם כדאי לקנות את התחליפית ? כל עזרה בנושא או אפילו הפניה להסבר או כתבה טובה על איך קונים ב EBAY יעזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות למחשב שהיו בעיקר לגיימינג ולמוזיקה, באזור ה420 שח עם מיקרופון, עד עכשיו היו לי את ה MX50X של אח שלי, אבל אין לי גישה אליהם יותר, כרגע נוטא לHyperX Alpah אבל לא בטוח, תודה רבה! // האם אוזניות גיימינג הם סתם גימיק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זמן קצר אחרי ההכרזה העולמית, מתחילים להתבהר הפרטים הראשונים אודות נחיתת דור המכשירים החכמים החדש של אפל בשוק המקומי - באמצע החודש הבאלכתבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני מניח שזה לא הפורום המדוייק לנושא הזה ספציפית אבל שווה לנסות - כשעזרתי לסבתי לסדר את עליית הגג מצאתי שקית בה מספר גדול של שטרות עתיקים ממספר מדינות שונות (לפי מה שהצלחתי לפענח מדובר בשטרות מספרד בעיקר, אך גם מסין, קנדה, ארה"ב, מרוקו ועוד...) בכל מקרה, רציתי לשאול אם מישהו יודע לעמוד על טיבם, כמה הם שווים כיום? והאם אוכל למכור אותם עבורה באיביי או מקום אחר, רצוי בארץ. מצורפות תמונות, תודה רבה מראש http://i.imgur.com/SOXuIeE.jpg http://i.imgur.com/y06BWMR.jpg נאור
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אז, קניתי לחברה שלי מחשב ליומהולדת והתכוונו להרכיב אותו היום (יום ההולדת שלה). כשהוצאתי את המארז מהקופסה שמעתי כאילו יש שם חלקים משוחררים וכפתחתי את הדלת של המארז ראיתי ששני המאווררים הגדולים של Fractal Design Torrent שבורים וזרוקים. כמובן שזה דפק לנו את התוכניות, זה מה שקורה כשפעם ראשונה אני לא קונה ב-KSP.. אני מנסה להבין אם זו חוסר מקצועיות של החנות או של חברת השליחויות UPS, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך חדש של Intel איזה לוח אם זה שייך ספויילר הכוונה שלי היא מה הצורך של לוח האם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ספציפית סניף אילת. יש לי קרוב משפחה באילת עד מחר (21.4) ואני רוצה שהוא יקנה לי משהו בחנות שם. האם מישהו יודע אם הם עובדים? ניסיתי להתקשר אבל בשעה כזאת הם כבר לא עונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר נייד וקו, איזה חברה כרגע בשוק מציעה את המסלולים הכי אטרקטיבים? כמו-כן האם משתלם לקנות את המכשיר סלולארי מהחברה (אני דיי סגור על Samsung Galaxy S2) או מגוף פרטי כזה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים הודעת SMS להגיע לפשרה עם מישהו שאני מסוכסך איתו כספית בעזרת מערכת/אתר שנקרא קונפליקט. מישהו יודע מה זה ? מצ"ב צילום מסך הנייד של ההודעה שקיבלתי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. עשיתי טעות והזמנתי 2 פליזים והמוכר שלח לי אותם בחבילה אחת המחיר הכללי (2 פליזים ומשלוח) 500 שקל. המוכר רשם את המחיר על החבילה בלירה שטרלינג במשלוח רגיל עכשיו מה הסיכוי שהחבילה שלי תיתפס. או שברגע שרשום עליה מחיר אז אוטומטית היא נלקחת ואני צריך להוסיף מע"מ. ושאלה אחרונה כמה זמן לוקח כל התהליך הזה כיוון שאני טס בנובמבר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
צירפתי פלייר שקיבלתי בתיבת דואר. זה ספק תקשורת חדש או משהו? גם מוזכר שאם אין חשבון בנק או כ"א יש להם פתרון. מישהו מכיר את החברה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 1000 שקל...כאשר אני מתלבט בין רמקולים 2.1 של חברת altec שעלותם 400 ש"ח לבין רמקולים 2.1 של חברת harman kardon שעלותם 900 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
של מדור הצרכנות בידיעות אחרונות - לפי הפרסומים בעיתון, זה אפקטיבי למדי בייחוד בכל נושא תיקון / אי תיקון ניידים, אבל כאמור לא רק. דרך ההתקשרות מופיע בתחילת הכתבה ( מייל ). https://m.ynet.co.il/Articles/5505962 בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם קיימים אתרים מתחרים לזאפ, שסוקרים את TMS, פלונטר, IQPC, RSM ועוד אתרים שלא חתמו על חוזה עם זאפ? (הרי כדי להופיע בזאפ, אתה צריך לשלם לזאפ עבור כל אדם שמגיע לאתר דרכם) אשמח אם תציינו חנויות מומלצות נוספות שלא מופיעות בזאפ.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע לאחר ההכרזה של סוני, גם מיקרוסופט מצטרפת אליה ומכריזה על זמינות סדורה של הקונסולה העדכנית שלה במחיר מוזל לשבועיים הקרובים קונסולות המשחק ממשיכות להיות אחד המוצרים החמים ביותר לרכישה בעונת קניות זו של סוף שנת 2015, ונראה כי סוני וגם מיקרוסופט מעוניינות מאוד שהמגמה הזאת תימשך גם עכשיו, אחרי שכל הטירוף והבלאגן של בלאק פריידיי וסייבר מאנדייהתמתנו. את סוני ראינו מכריזה כבר בשבוע שעבר על כך שחבילות של קונסולת ה-PlayStation 4 עם 500GB של אחסון ומשחק עדכני כלול יעלו 300 דולר בלבד עד לסוף השבוע הבא – ועכשיו זה תורה של מיקרוסופט לאזן את שדה הקרב ולהכריז שגם קונסלות ה-Xbox One שלה, בגירסת 500GB 'סטנדרטית' אך ללא משחק כלול, תהיה זמינה במחיר מוזל של 300 דולר עד ליום שבת…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד חדש ואחרי שבפעם הקודמת נכוויתי, החלטתי ללמוד את קצת את עניין החזרת המוצר בעסקת מכר מרחוק. אחרי דקות ארוכות של קריאה באתר ובגוגל, אני חושב שדי הבנתי את הרעיון, אבל עדיין יש לי כמה שאלות. אני חושב שאם אני אתן דוגמה זה יענה לי על כל השאלות. נניח שקניתי מחשב חדש בעסקת מכר מרחוק (דרך האינטרנט, טלפון וכו'). אני מקבל את המחשב, מפעיל אותו ומגלה שרכיב כלשהו דפוק (מחייב את ההפעלה הראשונית), למשל רכיב פגום: מסך/כונן קשיח/מיקרופון... 1. האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה עקב פגם, במידה שעדיין לא עברו 14 ימים? כמובן שהוצאתי את המוצר מהאריזה וחיברתי אותו לחשמל. 2. מה קורה אם בתקנון שבאתר שהאינטרנט כתוב שאין להחזיר/ להחליף מוצרים (לא מסמך הגילוי שעל המוכר לשלוח)? התנא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בשבועיים הקרובים נגמרת לי ההתחייבות לבאנדל של הוט ובזק 5MB. שבקצרה אפשר לתאר את זה כסבל וזה הרבה בזכות בזק. אני שוקל להצטרף לטריפל של הוט. אז אני צריך ספקית חדשה כי אין מצב שאני חוזר לבזק. שמעתי הרבה דברים טובים על אורנג' אבל המחיר שלהם פי 2 יותר גבוהה. אז אני ישמח לשמוע מכם המלצות. השימושים העיקריים הם טורנטים, צפייה ישירה & יו-טיוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, חברים. אשמח לעצה בבחירת כיסא הנ"ל, כמו כן אשמח להסבר מה ההבדל בין כיסא גיימינג לכיסא מחשב אורטיפדי? התקציב שלי עומד על סף 800₪ ועדיף פחות. כעת אני מתלבט בין כיסא זה לכיסא זה. חוץ מזה, אשמח לדעת מהחוויות האישיות שלכם מהכיסאות שאתם יושבים אשמח מאוד לעצות ולנימוקים
-
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-