צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מ ALIEXPERSS אבל לא ראיתי אף אחד שמקבל שם PAYPAL. איך אפשר לבצע שם הזמנות מבלי לתת את האשראי שלי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כשנכנסים לאתרים הסיניים, אפשר למצוא המון טלפונים סלולריים, אבל עוד אף פעם לא ראיתי טלפון אלחוטי רגיל - לבית. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה card
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהוא מכיר או שקרה לו???? הזכוכיתהחיצונית של תנור סאוטר מדגם TSD680W התנפצה באמצע הלילה . היא לא הייתה בשימוש כ 12 שעות לפני כן. אשמח למענה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם, הגענו לקצה החוזה שלנו עם בזק, ואנחנו שוקלים האם להשאר איתם או להחליף ספק. בעיקרון, כרגע אנחנו על 5 מגה ב-20 שקל ורוצים להגדיל. אנחנו רוצים 10 מגה באותו מחיר. 018 נותנים את זה, נטויז'ן רוצים על זה 25 ובזק רוצים על זה 27.5. השאלה היא אם מבחינת מחיר לתמורה, מישהי מבטיח ומקיים מהירות כמו בזק. אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
חבר שלי רכש כרטיס זיכרון ממוכר מסויים המכירה כאן: http://www.ebay.com/itm/4GB-2GB-2PCS-DDR2-667MHz-Kingston-PC2-5300-NON-ECC-200-pin-SODIMM-Laptop-NEW-/200940980965?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2ec9040ae5&nma=true&si=tLGgnofA4%252BncSgqfIL1dXTYOqz4%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 על הכרטיס יש מדבקה מזוייפת של קינגסטון (אין פס מתכת, והמספר הסריאלי ביברור עם האתר מוכר כמזוייף) המוכר מתגונן בטענה שכתוב במכירה OEM, מצד שני כתוב בבירור KINGSTON האם יש מקום לתלונה מול איביי על מוצר מזוייף? אני מצרף את תגובת המוכר Friend You buy the memory you did not see my description of content? Memory is the OEM factories in China. Not the original king…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אתר שגיליתי לאחרונה. לא יצא לי לבדוק אותו לעומק, אבל הוא נראה לי רציני. האתר משווה מחירים של כל הסופרים הגדולים, ולפי הבנתי מעדכן כל הזמן מחירים בשיטת crowdsourcing (אנשים מעדכנים את האתר במבצעים שהם נתקלו בהם באמצעות הסלולרי בזמן הקניות). לא ניסיתי, אבל נראה לי שהמערכת תומכת גם בשליחת התראות במייל על ירידת מחירים של מוצר מסוים. Pricez - השוואת מחירי סופרים
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום שילמתי לבזק 65 ש"ח על 15MB. כעת עומדת להסתיים לי ההטבה, התקשרתי אל בזק. להפתעתי גיליתי שהמחירים שהם מציעים (ושבניגוד לשנים עברו הם אינם מוכנים לזוז מהם) עומדים על 99 ל-15MB ו- 89 10MBIT ו - 79 ל- 5MB!!. מדובר בקפיצה של עשרות אחוזים במחיר, והם בעצם שובים את הלקוחות: - הוט בעייתי מבחינה טכנית, מה גם שאם לוקחים בחשבון את עלויות ההתקנה וכו' זה כבר יוצא לא משתלם בעליל. - שימוש באינטרנט הסלולרי לא ריאלי ללקוח כמוני שנוהג להוריד קבצים כבדים. גם שאיימתי בהתנתקות הם כלל לא "התרשמו" ושאמרתי להם שאני מעביר להם פקס דרך האתר נתק, הם העבירו אותי לנציגה שאמרה כי היא יכולה לנתק אותי באופן מיידי. ממתין לרגע שסוף סוף תכנס לשוק שחקנית חדשה בנושא תשתיות האינטרנט ואני אוכ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות שינויים שנעשו באתר של הוט אין אפשרות ללקוחות קיימים לראות את המבצעים המוצעים להם, ולכן הכנתי פה רשימה של כל המבצעים האלו לטובת משתמשי האתר: טריפל Platinum: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת ספורט 1,2 ו- 1HD + חבילת ספורט 5 + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום קו טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים כל זה ב- 453 ש"ח לחודש ללא הגבלת זמן (החברה רשאית לעדכן את המחירים מעת לעת). טריפל Top: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת פרימיום + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HDבתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום …
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש בחירה בין שלושה דגמים אם תהיה היענות נזמין מamazon ונחלק את עלויות המשלוח 1. Zipbuds JUICED In-Ear Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 20$ (78 ש"ח) 2. Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 40$ (115 ש"ח) 3.Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with 3-Button Mic/Remote and Tangle Free Zipper Cablings עלות של 50$ (191 ש"ח) http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=zipbuds+earphones&rh=n%3A172282%2Ck%3Azipbuds+earphones
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתי ואיך מתחיל הבלק פריידי? והאם יהיו הוזלות של מוצרים כגון עכברים או מעבדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב שכולנו זקוקים למאגר אתרים לטיולים זולים בחו"ל. ארשום את מה שאני מכיר, ואשמח אם תוסיפו, תעירו ותרחיבו. טיסות ומלונות - Amadeus אתר השוואת מחירי טיסות מוצלח מאד HotWire מלון בשיטת ה"חתול בשק". מלונות שלא הגיעו לתפוסה מלאה, מציעים חדרים במחירים זולים מאד באופן אנונימי - כדי לא להוריד את המחירים שלהן אין תמונות של המלונות, רק מחיר, מיקום וביקורות (בין השאר, של TripAdvisor) Expedia אתר גדול מאד להשוואת מלונות וטיסות טיסות בלבד Kayak אתר גדול ומוצלח להשוואת טיסות Skyscanner טיסות זולות ליעדים ספציפיים EasyJet טיסות זולות מאד - בעיקר למנצ'סטר וללונדון (לאחרונה גם לרומא, ג'נבה ובזל) Wizz Air טיסות זולות מאד - לרומניה בלבד (כתבה) מגורים Ai…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל, ולמרבה הצער לא שמתי לב שלישראל היא נשלחת באמצעות DHL. שמעתי הרבה טענות בפורום שחבילות DHL תמיד נעצרות במכס, וגם אם הן מתחת לרף התשלום, אצטרך לשחרר את החבילה בעצמי, ולשלם עמילות מכס עליה. זה נכון? באילו סכומים מדובר? שלחתי הודעה לאתר מיד לאחר ההודעה וביקשתי לבטל את ההזמנה, אבל לא קיבלתי תשובה, ואני חושש שהחבילה תגיע על ידי DHL. :-(
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, חייב לספר על חוויית שירות: מסך דל U3011 שנקנה לפני שנה התחיל לרצד לפני כמה ימים. ביום רביעי יצרתי קשר עם שירות דל ותיארתי את התקלה. בהתחלה קצת שיגעו אותי, רצו מספר הזמנה - משהו שיש רק לחנות שקניתי ממנה (KSP). בסופו של דבר קיבלו את המספר ואמרו שייצרו קשר למחרת. בחמישי התקשר טכנאי של יעל תוכנה שנותנת תמיכה עבור מסכי דל בארץ. הגיע בצהריים, לא ביקש לראות את התקלה, השאיר מסך חדש (לא מחודש) U3014. הU3011 הוא כנראה מסך מאוד לא נפוץ וכנראה שאין במלאי לצרכי החלפה, אפילו לא מחודשים. אני לא מצפה שזה יקרה עבור דגמים אחרים (גם לא עבור 27"). כאן צריך להגיד שU3014 עבר שיפורים משמעותיים לעומת הU3011. תאורת לד גורמת לכך שהוא צורך פחות מחצי מהחשמל. חוץ מהחיסכון בחשמל זה אומר שאפשר לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש בכלל אפשרות למצוא נוטבוק של סביבות 11 אינץ' ב-1,500 ש"ח או שאני מפנטז? רוצה אותו עם 4GB זיכרון - כל השאר פחות חשוב, גם לא מסך מגע...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתחילת ספטמבר קניתי מכשיר סלולרי גוגל נקסוס 4 בארה"ב ובחרתי בשירות שליחויות TNT שלושה עד חמישה ימים עד בית הלקוח עם ביטוח. ב-16-09-13 נמסר המכשיר במשרדי TNT בבוסטון. המכשיר עוכב במכס ולי לא נמסרה שום הודעה. לאחר החג פניתי לTNT לברר ונתקלתי בשירות גרוע ביותר. טלפניות שלא יודעות כלום מעבר למה שאני יכול לקרוא בעצמי ע"פ מספר מעקב. לפני שהספקתי לספר את הסיפור העבירו אותי למחלקת המכס ושם נאמר לי נברר ו"יחזרו אליך", כמובן לא חזרו. רק לאחר כמה שיחות הצלחתי לדבר עם האחראי על המכס ב-TNT שהוא כל הזמן עסוק, והוא אמר לי זה שהמכס העריך את מחיר המכשיר שנקנה ב-250 דולר ב-330 דולר. "מה עושים?" "אני אברר ואחזור אליך" וכמובן אין תשובה. בסוף נאמר לי שעליי לשלם ואין מה לעשות. אחרי ששלחתי ל…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-