צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים. לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע. לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איטנל מציעים בין 95 ל400 שקלים לכל מי שיקנה מעבד חדש וימלא טופס באתר שלהם. אם זה כמו בארה"ב,יקחו חודשים עד שתקבלו את הכסף חזרה. בכל מקרה,לינק למתעניינים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר שלהם להתעניין במחירים וראיתי שעד ה 4.9 ישנה חנות אוטלט עם מבצעים לקראת שנת הלימודים. מישהו היה שם ויכול לומר אם המחירים הם יותר זולים ממה שרשום באתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מוצר מחברה מסויימת לאחר שהמוכר ענה לי שזה המוצר הכי מיתקדם שיש להם . כרגע גיליתי שקיים אצלהם מוצר הרבה יותר חדיש ובאותו מחיר . לצערי כבר עברו 14 יום והשתמשתי במוצר . האם אני יכול לעשות משהו בנידון? כגון להחזיר את המוצר ? או להחליף אותו במוצר אחר.. המוצר היינו טאבלט בשווי 1850 שח. אני כרגע חייל ואין לי כסף לבזבז וכך זה מאד עצוב שמשקרים לאנשים בפנים במיוחד לחיילים שכל שקל זה כסף.. בתודה דניאל. נ.ב. האם ב14 ימים זה כולל שבתות וחגים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבצע חם נוסף מאפשר לכם לרכוש זכרונות RAM של Crucial בתקני DDR3 ו-DDR4 במחירים מעולים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצעים-שלא-כדאי-לפספס-זכרונות-ram-באמ/
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם לדעתכם בעקבות היקף הנזק והתופעה יש הגיון בהגשת ייצוגית בנושא הG4 נגד LG ורונלייט? *תופעת המוות הפתאומי של הG4 יכולה להתרחש גם 4 פעמים, בכל פעם מחייבת החלפת לוח אם במעבדה
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחכה כבר חודש נראלי ולא מגיע ואז סתם נכנסתי לבדוק והופ קשמו אזהרה מה זה אומר כי האנגלית שלי חצי קלאצ' ולא הבנתי כלכך.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הוא יותר זול בכ25 דולר מהמשלוח האווירי. כמה זמן יקח לו להגיע?
-
- 14 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני אישית לא מסכים עם נעילת הדיון. "אני נועל את הדיון מכמה סיבות. 1. מספר גולשים החליטו על דעת עצמם שהחנות מרמה את הלקוח ללא הוכחות. פרסום של דברים כאלו על הפורום נוגדים את חוקי הפורום, ולא יהיה להם מקום. אם למשהו יש הוכחות לאחת ה"טענות" שעלו כאן, הוא מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית. היו כמה הודעות שהעלו השערות וטענות לגבי אופי הפעולה של החנות. חלק אכן עשויות להיחשב בגדר "החנות מרמה" וחלק לא. כשאתה טוען שמדובר ללא הוכחות - הרי שהדברים שמתרחשים בפועל (עליהם דובר בדיון)הינם ההוכחה לכך שיתכן ומשהו שאיננו כשורה קורה. דעתי האישית היא כי חובת ההוכחה היא על החנות ולא על הלקוח במקרה זה. והייתי שמח לשמוע את נציגי החנות מסבירים מה קרה. כי נכון להיום - אין לי שום הוכחה (ואני מאד מאד …
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב על מעקב במהלך ניתוב חבילה שלי אל מוקד שליחים וממנו. הנה צילומי מסך מצורפים של אירועי ניתוב של שתי חבילות. לא ברור מה קרה אחרי סטטוס: "יצא לחלוקה בידי שליח" כי אחרי זה רשום "בטיפול המוקד המוסר" בכללי זה אמור להיות מצב בו שליח מבצע נסיון מסירת חבילה כאשר בן אדם לא נמצא, משאיר פתק ועוזב ואז אני אמור ליצור קשר לקביעת מועד מסירה. אבל בשני מקראים זה לא קרה וחיכיתי עד שיצרו איתי קשר מיוזמתם. לא עדיף כבר ליצור קשר איתם בזמן הסטטוס "בטיפול המוקד המוסר" ולא לחכות?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
היי שלום, קניתי בושם במשביר לצרכן ולאחר מכן רציתי להחליפו באחר - מכיוון שלא היה במלאי קיבלתי זיכוי. לאחר שבעבר נכוויתי בזיכוי שהדיו שלו פשוט נעלם (ונותרתי עם דף חלק.. :'( ) החלטתי שאני חייב לצלמו וכך היה - צילמתי העתק. לצערי הרב כעת נאבד לי המקור וכעת לא מוכנים לקבל את העתק בתור זיכוי !! אני לא מבין - אם עכשיו הם סורקים את הזיכוי למחשב אז הוא כבר לא שמיש לא ? יש מישהו שיכול לעזור לי בזה ? אשמח לכל עזרה בנושא בתודה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
השרות של אלקטרה על הפנים כבר שבועים שהמכשיר לא מוציא מים היה טכנאי שלוש פעמים.ובכל פעם שעה אחרי שהולך בר המים מפסיק לעבוד. בעבר היה להם שרות טוב אחר כך הרמה ירדה וכיום המצב בלתי נסבל. אין עם מי לדבר והמענה הקולי לא מפסיק להלל ולשבח את השרות.
-
- 16 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
קיבלתי חבילה שנשלחה בפעם הראשונה מ-shipito ומסתבר שהם מדביקים את הצהרת המכס שממלאים אצלם על האריזה החיצונית, וכתוב בה את מחיר המוצר שהצהרתם. מה שמדאיג אותי עכשיו זה שיש לי עוד חבילה מהם בדרך והצהרתי שם על הסכום המלא שהינו יותר מ-75$. אז השאלה שלי היא האם בטוח שאצטרך לשלם את המע"מ או יש סיכוי טוב שעדיין יחמוק?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לרכוש רחפן על שלט, כזה עם 4 פרופלורים. משהו למתחילים לחלוטין בלי נסיון כל שהוא בתחום. משהו נחמד עד 100$ מאיביי. אשמח לקבל המלצות. תודה. חשבתי על משהו נחמד כזה עם מצלמה, מה דעתכם? http://www.ebay.com/itm/SYMA-X5C-2-4GHZ-REMOTE-CONTROL-QUAD-COPTER-360-3D-EVERSION-HD-CAMERA-6-AXIS-GYRO-/121536003961?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4c1c3f79
-
- 17 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הזמנתי מוצר מebay המוצר נשלח מארה"ב במשלוח UPS Mail Innovations® Priority מספר המעקב הוא רצף של 18 מספרים . דיברתי עם UPS ישראל והם אמרו לי שהחבילה עברה לדואר ישראל. ושאני צריך לקבל את החבילה דרכם ! כמובן שלדואר ישראל אין מושג על מה אני מדבר כי הדבר היחיד שקיים אצלם בלקסיקון הוא מספר מעקב שמתחיל ומסתיים בשתי אותיות אנגליות ! חשוב לציין שלפי אתר UPS שרשום שנעשו כבר 3 נסיונות למסור את החבילה ! הם אמרו לי שזה פשוט מתעדכן אצלם אוטומטית למרות שהחבילה נמצאת בכלל בדואר ישראל !
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא כזה: ביום חמישי החלטתי ללכת לקנות מכשיר טלפון חדש ומסקירה קצרצרה הבנתי שהחנות הנ"ל בעלת ביקורות טובות ולא רחוקה מידי, אז החלטתי לרכוש את המכשיר בה. כשבאתי בפעם הראשונה זה היה בשביל לבחון את המכשיר שהתעניינתי בו (H1S), ובאתי בשעות הצהריים. התרשמותי הראשונית הייתה טובה, מוכר אדיב ומקצועי וכמובן שלא הייתה שום בעיה לתת לי לבחון את המכשיר. חזרתי הביתה קצת חשבתי קצת אספקתי מידע, באתי למחרת אחר הצהריים ומפה כבר הדברים מתחילים להתדרדר. בתור דבר ראשון, והבנתי את זה גם מאנשים אחרים שהיו בתור, אחר הצהריים יש תור והמתנה ארוכים ומייגעים היות ויש רק מוכר אחד שמטפל בעשרות האנשים שבאים ועל כן זמן המתנה של חצי שעה זה בגדר הנורמלי בשעות אחר הצהריים. ניחה, הגיע תורי. היות …
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חג שמח!!! קניתי כרטיס מסך באיביי הוא עלה 120 דולר כולל משלוח עכשיו המוכר שולח את זה במשלוח usps אקספרס(EMS)וירשום שזה עולה פחות מ50 דולר לפי מה שאתם יודעים אני ישלם מכס?? משלוח אקספרס מגיע עם שליח עד הבית?? זה נכון שלמשלוח EMS יש סיכוי יותר גדול להיתפס במכס? סתם שתידעו הכרטיס זה hd 4850 תודה, סהר
-
- 186 תגובות
- 53.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני שם לב להאטה קיצונית בשעות הערב, הוט+בזבל 100 מגה. הם פשוט נוכלים - כאשר עושים בדיקת מהירות באמצעות Speedtest המוכר - מקבלים 100 מכה. לעומת זאת כאשר הולכים לאתר בדיקת מהירות פחות מוכר, כגון bandwidthplace.com (שבבוקר נותן 100 מגה בלי בעיה) - פתאום מקבלים את המהירות האמיתית: 5, 10, 15 מגה לכל היותר. כמו כן לפעמים YoUTube לא זז בכלל. אין לי כח לריב איתם, מעדיף פשוט לעבור חברה - השאלה אם לא בכל החברות זה ככה? אם לא, על איזו חברה אתם ממליצים שתיתן 100 מגה סולידי בכל שעות היום + חיבור טוב לאירופה? אני צריך שמשחקים כמו Overwatch ו LoL יהיו עם חיבור טוב, ללא איבוד מידע ועם פינג נמוך.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, האם ישנם מיסים (מע"מ, מס קנייה) על תקליטורי מוזיקה? אני חושב על הזמנה של כ200 אירו. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי הנהוג לקוח קיים מתקשר לחברה מאיים לעזוב ומקבל מחיר טוב יותר. בבזק בינלאומי הלך חלק. אבל משום מה בבזק, אני בחבילה של 30 מגה שהייתי משלם עליה בממצוע 100 שקלים, כיום הם אומרים לי שלחבילה שיש לי כולל מהירות העלאה 3 מגה (שניתנה בחינם ללקוחות קיימים רק שהם לא מודעים לכך) המחיר הוא 120 שקלים בחודש! כמובן איימתי להתנתק אבל זה לא עזר והיא הסבירה לי שבזק שינו את המדיניות שלהם והמחיר היום קבוע לכולם ולקוחות קיימים מקבלים את אותו המחיר. כמובן שדיברתי איתה במשך חצי שעה של וויכוחים ושום דבר לא עזר. מישהו נתקל בדבר דומה? זה פשוט אבסורד שבתור לקוח קיים אני אשלם הרבה יותר מלקוח חדש ובכלל יחס גרוע שאני צריך לשלם כל פעם יותר.