עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם. אני רציתי לרכוש שולחן מתקפל Table Mate בעיקרון לניוד עם מחשב נייד ועבודה נוחה יותר בבית שגם ניתן לציין ששולחן זה הוא לא רק לכוונה זאת אך גם ניתן לסעוד עליו, לקרוא עיתון ומה שלא... אולם ראיתי ביקורות לרוב שליליות לגבי מוצר זה גם באמזון ארה"ב וגם באמזון בריטניה איפה אנשים אומרים שיש מוצרים חיקויים עם רמת איכות נמוכה מאוד. חלק גם אומרים שאיכות ירדה ואחרים אומרים שעדיף ללכת על דגם אחר - Table Mate II. האם מישהו קנה מוצר הנ"ל ומרוצה ממנו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני עוד 3 שבועות טס לחופשת סקי, וכרגע אני חושב לקנות משקפת סקי מאנגליה שתשלח דרך ROYAL MAIL. השאלה היא - תוך כמה זמן בד"כ מגיע דואר מאנגליה בצורה הזו? יש סיכוי שזה לא יספיק להגיע תוך 3 שבועות בדיוק לדעתכם ?( טס ב21.1 - ב20.1 בלילה יוצא כבר לכיוון נתב"ג) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אבל ...כולם? כן, אם את\ה קוראים את זה עכשיו דרך צג כלשהו, אתם חשופים לתביעה הרטרואקטיבית (עד שנתיים, אלא אם כן יש לכם קבלת קניה) של רשות השידור. העילה? אני מצטט את דוברת רשות השידור: מקור: http://technation.themarker.com/1.1894229 אין ספק שיש פה צורך דחוף בחקיקה ואף ברפורמה. היום גם סמארטפון הוא בעל פוטנציאל קליטה לעידן+. ולשם אני חושב שרשות השידור שואפת: להכליל או להעלות את המס על טלוויזיות\סמארטפונים\צגי מחשב שיכליל את מס רשות השידור. לפעמים אני מרגיש כאילו אני חי במדינה אחרת... ואז אני חוטף כאפה בסגנון ה'רשות'

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by jsuares,

אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1- אני לא מוצא משום מה תפריט בו נמצאות האופציות בחירה בין המרות מטבע דרך פייפאל עצמו או דרך חברת האשראי אשמח להכוונה. 2- ידוע שיוצא זול יותר המרות מטבע דרך חברת אשראי אבל לפני מספר ימים פתחתי את המחשבון של פייפאל ושערי ההמרה מפאונד סטרלינג היה 5.9 לעומת 6.11 בשווקים. כיום זה 6.09 לעומת 5.88 מה אני בעצם מפספס? 3- לבעלי כרטיסי אשראי של מועדון יותר כיום- לשעבר האם יש אפשרות להרחיב את מסגרת האשראי של 500 ש"ח שיש לכרטיס או שזה מגבלת הסף? אי לכך צריך להזמין כרטיס אחר? כמו כן המלצות לכרטיס נטול עמלות החזקה?

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. הזמנתי חבילה מחו"ל מאתר Vitacost, היא נשלחה ב-23.11 וההתחייבות הייתה ל-9-20 ימי עסקים. בחרתי באפשרות השנייה של המשלוח שעלתה לי $36 שהיא Priority Mail של DHL. לפי המעקב, החבילה הגיעה לארץ כבר ב-7.12 ומאז היא תקועה איפשהו ולאף אחד אין מושג. התקשרתי לדואר אבל הם לא יכולים לבצע מעקב כי זה DHL Global Mail והמספר מתחיל ב-GM ונגמר עם כ-20 מספרים אחריו. התקשרתי ל-DHL בארה"ב ודיברתי עם נציגה והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי כי DHL GM זו חברה אחרת לגמרי, ונתנה לי את המספר; התקשרתי ל-DHL GM אבל יש רק מענה אוטומטי ולא נציג אמיתי. התקשרתי ל-Vitacost ודיברתי איתם והחוצפנים טענו שבחרתי ב"משלוח הזול" [36 דולר זה זול?!] ושאין לחבילה מעקב או אחריות ושאם קורה משהו זו אשמתי, ושאם תוך 30 יום …

• 12 תגובות
    • 12.1k צפיות
  7. Started by wooper,

היי האם מישהו יכול להמליץ על מברשות שיניים מומלצות גם מ ebay? בסופרפארם העלות שלהם גבוהה מאוד ולא מוצדקת

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טיילתי בחנויות וכל מוכר הציע לי חברות ודגמים שונים :-D שמתאימים לי. ..אנחנו זוג המליצו לי על הנעה ישירה של סאמסונג ועל מכונות של קריסטל 7 קילו 1000 סלד או 5 קילו 800 סלד ב 1400 שקל קראתי ברשת כל מיני המלצות אבל משנת 2009 והיום יש כלכך הרבה שמות ומחירים שאני לא יודע מה כדאיי... בנוסף התענייתי במקרר אמקור שבמבצע הגריטה 500 ליטר 2400 שח האם הוא משתלם? אמין? מיוצר בטורקיה..

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by פילון153,

בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  10. דקה 3:30 !! עכשיו, מבדיקה קצרה מן, כמובן שעלויות המשלוח לא זולות אבל.. אפשר להזמין לקרובי משפחה, דבר שלא היה אפשרי קודם כי לא היה פייפל והאתר היה לאמריקאים וקנדים בלבד, וגם אפשר בעצם לשלוח ל BUY2 ודומיהם ובקיצור, להרוויח דילים מעולים שיוצאים מהחנות הזאת כל כמה זמן. אל לנו לשכוח שייבוא מגדיל את התחרות המקומית.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש היום גרופון על אותן מערכות שהיו בקבוצתית של האל פסק ב-20 ו-60 שקל יותר זול מאשר בקבוצתית. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15395964?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_364&a=2022 עריכה: אולי הייתי צריך לשים את זה ב"דילים משתלמים"...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dor123,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם את זה פה, ותעבירו אם זה לא מתאים. בכל מקרה, מניסיון שלי עם מערכות סטריאו לרכב של Kenwood שמותקנות ברכבי הסעות (ואנים ומיניבוסים), מוניות שירות, מוניות רגילות (ספיישל) ואוטובוסים, למרות שהיה ידוע לי בעבר ש-Kenwood זו חברה בינלאומית גדולה, כיום כל מערכות הסטריאו של המותג הזה שאני רואה ברכבים שציינתי למעלה (ואשר נסעתי או נוסע בהם, נראים איום ונורא: במקום להציג את תדר תחנת הרדיו המשודרת בהם, או את שמה, או את מספר הרצועה של הדיסק, הם מציגים את מה שהם מציגים כאשר הם כבויים (שעה או טקסט רנדומאלי [על פי רוב טקסט בעל אופי פרסומי]). כמו כן, לרבות ממערכות הסטריאו של המותג כיום, יש תצוגות שבקושי אפשר לראות בהן משהו (מדובר לרוב בתצוגות של …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by פילון153,

האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. ממש עכשיו, הגיע אליי איזה בחור אחד בשם רומן (לטענתו), בחור רוסי, נראה כמו ילד בן 20, עושה לי "אני מרשות הגבייה של רשות השידור לביקורת פתע של אגרת טלוויזיה". הוציא לי איזושהי תעודה שלא עשתה עליי רושם, נראה לי מאד חשוד אז שלחתי אותו לאלף עזאזל. נראה לי כמו חוצפה ממדרגה ראשונה לבוא ככה לאנשים. לפי דעתי הוא עושה סיבוב בשכונה ומחפש לעקוץ אנשים תמימים. ש"יענו" חייבים באגרה ולא, ישלמו "קנס". מישהו מכיר או שמע על התופעה ההזויה הזאת? אגב, אני רשום כמשלם אגרה ואין לי שום בעיות איתם ככה שזה חרטוט ממדרגה ראשונה.

• 55 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. הדיון מיצה את עצמו ועברנו לשלב הבא: יבש פה לאחרונה... לאור פניות שקיבלתי אני מניע את העניין שוב, לדגמים ספציפיים בלבד. מדובר על כרטיסים חזקים מאוד שמחירם בארץ גבוה משמעותית מהמחיר בחו"ל אז יש ממה "לחתוך"... את שניהם ניתן למצוא בחו"ל בסביבות 1300-1400 ש"ח נכון לעכשיו (פה ושם אפילו פחות). היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי, אולי בתוספת מסויימת. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעד…

• 75 תגובות
    • 19.5k צפיות
  16. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. קיבלתי מרשות השידור לשלם אגרה לפי שנים. אם יש ברשותי טלוזיה כך וכך... ואין לי בית ולא טלוזיה אני גר עם ההורים והמכתב נשלח לכתובת ההורים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  19. אהלן, רציתי לבדוק היענות לרכישה קבוצתית של כרטיסי זיכרון לפלאפון, אז מי שמעוניין שיצביע בסקר (ניתן לשנות את ההצבעה). מחירי יעד ראליים לפי דעתי הם: - 56 ש"ח לגרסת ה-16GB. - 108 ש"ח לגרסת ה-32GB. - 220 ש"ח לגרסת ה-64GB. למי שיש הערות בנוגע למשהו, מוזמן לשתף.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Kirma,

שלום, אני מעוניין לקנות נעליים מאמזון וראיתי שיש משלוח לארץ לא הצלחתי להבין כמה יעלה לי המשלוח.. ואיך זה הולך העניין של המכס ? זה 17 אחוז ? למי שאני משלם את המכס ? לדואר ישראל ? מידה 10 US DM http://www.amazon.com/gp/product/B006MQPYFW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER עדכון: יותר יותר מ70$ משלוח ולכן הזמנתי מ Mustop לאחר הנחה של 15 דולר נוספים בקניית נעליים מסוימים ההזמנה עומדת על 74.95 האם אני יצטרך לשלם גם מס\מע"מ בארץ ?

• 43 תגובות
    • 9.5k צפיות
  21. עדכון: שלום חברים! אני יודע חיכיתם זמן רב, אבל הנה זה בא. נעזרתי באבא שלי (למי שמודאג, אני לא ילד, אני סטודנט בן 25), והתייעצנו עם מי שצריך בנושאי התובלה והאספקה. ואנחנו מוכנים עכשיו לספק את הכסאות ב- WAIT FOR IT - פחות ממה שהם נמכרים באירופה! כן כן, מוצר שלא נמכר בכלל בארץ, בפחות ממה שהוא נמכר באירופה. על המחיר בארה"ב אני בכלל לא מדבר - זה איזה 500 דולר יחידה, מהסוג הפשוט. אז, המוצר עצמו: המוצר הוא כסא DXRACER מסדרה D. DXRACER מייצרת 4 סדרות: F,M,U,D. כסאות מסדרה F הם הפשוטים ביותר, והם מה שאתם רואים אצל השחקנים המקצועיים לרוב. אפשר לזהות אותם לפי זה שיש במשענת בחלק העליון שני חורים כאלו. סדרה M זו סדרת אקסטרא לארג' - היא לא טוב יותר, אבל פשוט גדולה יותר - לאנשים גדו…

• 44 תגובות
    • 33.8k צפיות
  22. שלום אנשים לאור מוות הדיון הקודם החלטתי לפתוח דיון נוסף שבו נעסוק בנושא. מטרת הדיון: בחירת קשיח למטרות אחסון וגיבוי ע"פ יתרונות וחסרונות. אז ככה הגדלים העומדים בפנינו הם כמובן 1-3TB עם נטייה לכיוון בחירה ב2 או 3 TERA. ללכת על 1TB יהיה : 1. סטייה מהקבוצתית ואי מיקוד. 2. "בזבוז" של קנייה לאור העובדה כי זה נחשב כבר נפח קטן במונחים של היום. אז אני דיי חושב שנסגרנו על 2 ו3. נשארו לנו 2 נושאים על הפרק: 1. חברה: א. WESTERN DIGITAL ב. SEAGATE ג. SAMSUNG (במסווה של SEAGATE). 2. סוג קשיח: א. GREEN 2. RED. אני חושב ששחור או דיסקים שמתאימים לביצועים ממש לא מתאימים פה מכיוון שמי שמחפש ביצועים יילך לכיוון SSD. דיסק קשיח בגודל כזה מתאים למטרות אחסון לא למטרות ביצועים. אני מבקש מאנשים ל…

23. Started by djdodo,

נמאס לי כבר מכל השטויות האלו של כל החברות הגדולות ראיתי פרסומות של הוט על מבצע של 49 שקלים לחצי שנה וזה גם מה שכתוב באינטרנט. התקשרתי אליהם כדי להתחבר אבל אמרו לי אם אני עובר אליהם דרך הטלפון אז יתנו לי 4 חודשים בלבד!! מה נסגר איתכם רמאים!?!? אמרו לי אם אני רוצה חצי שנה שאני ארשם דרך האינטרנט ומיד אחרי זה הנציג אמר שדרך האינטרנט אני אחכה חודש לכרטיס SIM ואם עושים דרכו אז זה תוך יום. רמאים!!!! פרסום כוזב!!!! עושים הכל כדי שלא יתנו את ההטבה שהבטיחו. אמרתי לכו לעזאזל ואני ארשם באינטרנט, אבל מה, דרך האינטרנט זה בלתי אפשרי לעשות. אני מכניס את הפרטים שלי ולוחץ על הרשמה וזה אומר לי שיש שגיאה. ניסיתי לדבר עם נציג שירות והתשובה היא ברורה "עזוב להצטרף דרך אינטרנט ובוא אני אנייד אות…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by bd,

אני אוטוטו נכס לבית חדש ורוצה לדעת מחירים חבילות טלוזיה בכלבים או בלווין ספק ותשתית לאינטרנט 5מגה ומעלה.. בדקתי כרגע בהוט חבילה אחרונה ב 339 כל החבילות והערוצים פתוחים טלפון ללא הגבלה אינטרנט עד 100 ובפק של הוט נט ב 20 שח האם זה כדאי ואמין.? עם הוטנט לא יצא לי להשתמש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by cb,

שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים