עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אחד מהמבצעים המרשימים ביותר בתחום כונני ה-SSDמימי הבלאק פריידיי עושה קאמבק, לשעות הקרובות בלבד זקוקים ל-SSD בנפח נדיב ועדיין לא ביצעתם רכישה משום שהמתנתם להצעות האופטימליות? כעת יש לכם הזדמנות טובה מאוד שכדאי לנצל – אמאזון גרמניה מציעה את דגם ה-960GB של כונן ה-Ultra II מבית סאנדיסק, במחיר מבצע שעומד על 200 יורו בלבד. הפחתת המס הגרמני המקומי ותוספת של מסים ומע"מ ישראליים ודמי שילוח ישירים לארץ מביאים את המחיר הסופי ל-212.3 יורו – כ-895 ש"ח, שהם כ-93 אגורות בלבד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, לעומת עלויות של בין 1.2 שקלים לג'יגה-בייט לשקל לג'יגה-בייט שאותם אנחנו מוצאים בימים אלו ברוב המבצעים בשוק. כונני ה-Ultra II נחשבים לכוננים פשוטים וצנועים יחסית, עם זכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! אז אני עושה את הקנייה הראשונה שלי, צריך עזרה לגבי המחיר הסופי שיצא לי אז אחרי שהתיאשתי מלקנות את זה באמזון ( יצא לי 1800 שחצי מזה על משלוח וכו') מצאתי את thomann ושם כתוב לי שזה יצא 977שקל סך הכל אשכרה נפלתי על משהו טוב ואוכל לקנות את זה במחיר נורמלי?? או אני מפספס פה משהו?? כמה כל זה יעלה לי בסוף? הבנתי שפחות מ500$ פטור ממכס? אז אני רק יהיה צריך להוסיף את ה17% מע''ם אם אני מבין נכון?? אשמח אם מישהו יאכל לעשות לי קצת סדר בבאלגן תודה מראש!

3. היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. כמה מחשבים נייחים נמכרים לדעתכם בישראל בשנה? ולא מחשבי מותג, אלא מחשבים בהרכבה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by muchoman,

אני מעוניין לקנות מסך מאמזון ולשלוח לארץ (יוצא זול כמעט ב700 שקל מהדגם בארץ) לינק למסך:https://www.amazon.de/gp/product/B00SL4J1M0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF איך זה יעבוד? החבילה תגיע לארץ ומשם דואר ישראל? ups? יש דרך לוודא שזה לא יעבור דרך דואר ישראל (כי אז אני אקבל את זה רק ב2018 ושבור..) ? מה קורה אם המסך מגיע תקול? יש אחריות? יהיה עם מי לדבר באמזון גרמניה? אני ממש מפחד ללחוץ על הcheckout רק בגלל הקטע של הדואר והאחריות, אז אם יש מישהו שעבר את החויה ויכול לשתף אני מאוד אשמח, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש (הפעם זה גיימינג נוטבוק בגלל שאני סטודנט ורציתי משהו נייד) ורציתי לדעת האם יש מקומות שלוקחים חומרה ישנה ונותנים הנחה בחנות או כסף בתמורה. אני גר בחדרה אז אשמח לשמוע האם יש מקומות כאלה באיזור. אני בספק אם מישהו ירצה לקנות ממני את המחשב ביד 2 היות והוא דיי ישן והאמת שאני מעדיף לתת אותו לחלקים כי אני לא רוצה שיבואו אליי בתלונות במקרה של בעיות (החזיק אצלי כמו גדול 4 וחצי שנים אבל בתקופה האחרונה מראה סימני הזדקנות). שמעתי שפעם היה דבר כזה בTMS אבל עדיין לא בדקתי איתם האם זה עדיין קיים. עוד אשמח לשמוע במידה ויש מקומות כאלה על איזה סדר גודל של הנחה אני יכול לקבל על מחשב דיי ישן (בזמנו עלה לי באיזור ה5 אלף)…

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני מחפש אתרים/אנשים פרטיים שיודעים איך מעלים אפליקציה בדירוג באפ סטור על מילת חיפוש מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  11. ואם לא, איפה אפשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Gal&Gal,

אשמח לקבל מגולשי האתר חוות דעת על החנות הנ״ל חוויות אישיות , נסיון . כרגע כבר חודש שלא מחזירים לי כסף על עסקה שביטלתי אחרי חודש כשלא יכלו לספק אותה, אני כבר לא יודע מה לעשות מישהו הגיע איתם לבית משפט? עמוד הפייסבוק שלהם מלא בחוות דעת שליליות , אבל יש גם חיוביות , עברתי על אלה ונראה שהחיוביות מגיעות מילדים, או חשבונות מחו״ל ( כנראה פיקטיבים) , ולחלקם נראה שהובטחה מתנה בתמורה לביקורת, אפילו אחד מהם רשם בביקורת שאלה של איפה מקבלים את המתנה. הם לא מוכנים להעביר שיחות למנהל או למחלקת כספים , כל פעם אומרים שיבדקו ויחזרו אלי , מה שלא קורה אף פעם , גם כשאומרים שיחזרו עוד חצי שעה , או שעה , או ביום מסויים ( כן התקשרתי אליהם המון) הם מתעלמים מדואר אלקט…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by adi518,

יש את IDGU שנראים כמו אופרציה לא ברורה. יש את Mustop שהתחלקו על השכל לגמרי עם המחירים שלהם. מישהו מכיר אופציות אחרות?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by GMTK,

שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, שוב פעם יש לי בעיה עם קניה בחנות בארץ. לפני שבועים קניתי טלוויזיה של LG, אותה התקין לי יבואן "קבוצת ח.י". לפי הבנתי זה יבואן רשמי שלהם כי אתרים כמו הייטקזון גם מוכרים טלוויזיות LG של היבואן הנל. ההתקנה הייתה מהירה ותוך כמה ימים הייתה לי טלוויזיה. חוץ מזה ששדדו אותי ב600 שקל למרות שהיה לי כבר מתקן קיר של קבוצת ח.י - הם טענו שלא רוצים לקחת שום אחריות ושעלי לקנות אחד נוסף. שהיה בסופו של דבר גרוע יותר! אבל זאת בכלל לא הבעיה שבגללה אני פותח את הדיון. לאחר שהטכנאים הלכו - התחלתי לשים לב לשלל בעיות: 1. אין מדבקה על צידו של המסך של הטלוויזיה, כמו שנהוג בכל מוצר חדש (טלוויזיה ומסכים). 2. אין שום מסמכים. 3. טלוויזיה לא קלטה את השלט. הטכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רק לא לקנות מוצרי קופר ,רכשתי כיריים זכוכית לפני 7 חודשים ,נתקעו כפתורים,פניתי לשירות כולל לאיקיאה וקופר לפני 12 יום ועד היום לא הגיע טכנאי לתקן את התקלה אולי אחזור לימי הביניים ואתחיל לבשל על פתיליה ,הן השירות של איקיאה והן של קופר הוא על הפנים התרחקו מהם כמו מאש. תשתפו שלא יפלו בפח אנשים נוספים.

18. מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה קניתי בבלאק פריידי SSD אני לא מרכיב אותו מסיבות אישיות . האם אם הSSD יתברר כפגום ,לא תהיה לי אפשרות להחליף אותו דרך אמזון עצמם?(לא מימוש אחריות יצרן ) בנתיים לא עבר חודש נראה לי מהקניה . אם יש מגבלת זמן ,ואני יעבור אותה , האם ברגע שאחליט להרכיבו , אני יצלם תיעוד עם תאריך שאני פותח את האריזה רק עכשיו ואז אצור קשר עם אמזון לדעתכם יעזור? פשוט הבנתי שאמזון מאוד גמישים . אין לי אפשרות כרגע לחבר אותו .. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום! היתי היום בקניון וראיתי שיש מבצע 1+1 על מלא אביזרים סלולרים לרגל חנוכה בדינמיקה סלולר. לרוב אני לא טורח לקנות ממקומות כאלו ועוד בקניונים אבל יש שם כמה דברים ממש שווים. החלטתי להתחדש בכיסוי אוטרבוקס לגלקסי 2 שאומנם עלה לי 199 אך קיבלתי איתו עוד אוטרבוקס לאייפון בשביל חבר, סה"כ לכל אחד - 100 שקל פחות מאיביי. שווה לבדוק למי שצריך.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?

23. פלטפורמת הגיימינג מציעה למשתמשיה לנסות באופן חינמי צמד משחקי פעולה פופולריים, ולרכוש בהנחות מגוון כותרים נוספים סוף שבוע חדש כבר כאן, וזה זמן טוב לעדכן אתכם בהצעות המעניינות שיש ל-Steam להציע לנו. כמו תמיד, גם כעת התפריט כולל משחקים שניתן להוריד ולשחק בהם בחינם למשך זמן מוגבל – ומגוון הנחות על כותרים שעשויות לסייע לכם להרחיב את הספרייה שלכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9D-%D7%91-arma-3-%D7%95%D7%91-black-ops-3/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kletsman,

שלום. ראיתי בעיתון שפורסם מקררים המשתתפים במכרז מקררי הגריטה יש לי כמה שאלות: 1. רשום שהמבצע לזכאי ביטוח לאומי, - איך אני יודע עם אני זכאי? 2. רשום שצריך שיהיה לך מקרר קיים מעל 300 ליטר. איך אני יודע כמה ליטר המקרר שלי? 3. איזה מקרר כדאי - יש של HAIER; SAMSUNG;LG;HISENSE' SHARP; תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.