צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקלקל לי אחד הכוננים הקשיחים, הכונן היה אצלי שנתיים וחצי ועדיין במסגרת אחריות בKSP , מסרתי את הכונן בתאריך 6.10 ולאחר כיומיים שהתקשרתי נאמר לי שמחליפים כונן ויקח מספר ימים. כך נמשך כבר שבועיים וגם היום אמרו שעדיין לא הגיע הכונן. הכונן המדובר הוא SAMSUNG HD204UI הקיצר האם זה הגיוני שיקח כל הרבה זמן לממש אחראיות על חלק ועוד על חלק כזה קריטי? מה הייתם עושים ? להמשיך להמתין ולהתקשר? ללכת אליהם?(ספק יעזור)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סקר - איפה הכסף שלכם מושקע, ואיזה אחוזים אתם מקבלים בממוצע? אני שמתי את הכסף שלי בפק"מ, עם ריבית של 2.05 אחוז, שנגמר בעוד חודשיים, (ריבית הפריים באותו הזמן הייתה הרבה יותר גבוהה) ואני מחפש אפיקי השקעה חדשים. (אני משער שהבורסה היא האפשרות העיקרית שלי, אבל אני לא מבין בזה מספיק עדיין כדי לעשות את זה) האם אפשר לקבל ריבית של יותר מ-1% לשנה היום? אף פעם לא בדקתי את זה, אבל האם יש לי אפשרות להפקיד את הכסף שלי בפיקדון בבנ"ק מחו"ל? (ממדינה אמינה כלשהי, למשל ארה"ב או אנגליה) איך אני יכול לברר את הריביות בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך זה יכול להיות שאני משלם על החבילה של האינטרנט של 5 מגה 110 ₪ על ספק ותשתית ואני רואה באתר כמה זה שהמחיר לספק ותשתית הוא 75 ₪ זה הפרש עצום! זה לא יקר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אומנות הפרסום אנחנו כבר רגילים לטריק הפרסומי של 30%-80% הנחה בכתב ענק כאשר אנחנו ישר מחפשים את האותיות הקטנות כדי לגלות את המובן מאליו של "על המוצר השני\שלישי\רביעי" אך בשבוע האחרון כאשר הטלוויזיה והעיתונות רעשו ממבצעי ה BLACK FRIDAY בארה"ב רצינו להאמין שגם בארצנו הקטנה נוכל לטעום קצת ממבצעים אמתיים כמו בחו"ל, חלק מהחנויות אף קראו לזה מבצעי חנוכה אך הקומבינה וההטעיה בפרסומיo עדיין קיימים לצערנו. רציתי להביא לידיעתכם טריק פרסומי מלוכלך במיוחד של חברת K.S.P המשווקת מוצרי מחשוב וגדג'טים, כמו חנויות רבות גם הם פרסמו הנחות מפוצצות עם מספרים גדולים, ואף זכו לפרסום בכל האתרים בעקבות כך. אך מה שהם לא סיפרו לכם הוא שהם חשבו על זה קצת יותר והסיכוי שתנצלו את ההנחה הרשומה (60%) ה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכל האתר אני קורא על הכתובת האישית ואיני מבין איך זה עובד. הביאו לי כתובת של המחסן שלהם. אוקיי. כשהמוצר מגיע אליהם, איך הם יודעים שהמוצר הוזמן על ידיי ולא על ידי לקוח אחר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות השרשור של מבצעים ל-Black Friday (שאגב, חלק מהאתרים עדיין מכבדים את המבצעים) - הנה שירשור של Cyber Monday!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות איזשהו מוצר מחו"ל וחשבתי ללכת על השירות של אמריקן אקספרס בגלל שיש לי כרטיס שלהם הבנתי שהם נותנים את המחיר הכי זול לדברים האלה..אך אני לא יודע מה טיב השירות שלהם.. מישהו הזמין דרכם ויכול לתת חוות דעת? האם זה אמין? אשמח לכמה שיותר מידע אודותיהם.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והמזגן שלי החליט להתקלקל.. מחפש טכנאי לזמן הקרוב,אזור המרכז, למזגן של LG (לא מישהו חאפר)
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קיבלתי 750 ש"ח זיכוי בבאג, ואשמח לשמוע את עצתכם מה כדאי לרכוש. מבחינת חומרה אין לי ממש מה לשדרג, ולכן חשבתי לשדרג ציוד היקפי. אני מרוצה מהמסך שלי ומהעכבר, ולכן מה שנשאר זה מקלדת ואוזניות. לגבי אוזניות, יש לי Razer Carcharias שמהן אני מרוצה מאוד. יש לי את האפשרות לשדרג לRazer Tiamat 7.1 בתוספת של 250 ש"ח. אני יודע כי יהיה מרוצה מהאוזניות האלו וארגיש שיפור בחווית הסאונד. מנגד, יש לי מקלדת פשוטה של Microsoft. חשבתי זמן מה לשדרג למקלדת מכאנית, אך אני מפחד שאסבול מהרעש, וכי אולי לא ארגיש בנוח עם המקלדת. אני דיי מרוצה מהמקלדת הנוכחית שלי ואין לי בעיות איתה, אך יש כאלו שאולי חושבים שמדובר בפספוס ענק שלי. אשמח לדעת מה אתם חושבים בנושא זה. המקלדת תיהיה Razer Black Wid…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי אנינטרנט מבזק 5 מגה שעלי אני משלם כ 80 ש"ח וגם ספק אינטרנט של נטויזיון שעליו אני משלםכ 50 ש"ח עם בזק אין לי מה לעשות כיבדקתי עם הוט אין הבדל משמעותי של מחיר(טלויזיה של הוט אני שונא כך שנישאר עם יס) אבל ראיתי שיש ספק זול מאוד TRIPLE C הבעיה שאני לא יודע עד כמה הם מתישבים לי על מהירות הורדות טורנטYOUTUBE SKYPE ומה שלא יהיה בכבוד רב גילדין איליה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי להחזיר מוצר שהזמנתי מאמזון גרמניה דרך חברת שליחויות* (הסניף שלהם באוסטריה). פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז כאשר התחלתי את התהליך הופתעתי לגלות שאני מחוייב לשלוח את החבילה חזרה רק לכתובת המקורית, באוסטריה במקרה זה. אוקיי, אז קיבלתי את התוית משלוח החזר ושם מצויינת במפורש הכתובת של המרכז הלוגיסטי של אמאזון באוסטריה... אז רציתי לשאול את החברים המנוסים פה, האם אני יכול לשלוח את החבילה ישירות, למרות שכתובת המען לא תואמת את זו שציינתי בבקשה להחזר? פשוט חוסך לי את המשלוח הכפול (אני מניח שאני אצטרך לשלם גם על המשלוח המקומי באוסטריה) ואת העמלה של חברת השליחויות. *הכוונה לשירות קידום חבילות
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
בכדי להיות בטוח שלא תחייב אותי יותר חברה שבה הייתי לקוח בעבר ולא חייב לה שום דבר, איך אני יכול לבטל הוראת קבע עצמאית ככה שבאם חברה "בטעות" תחייב אותי, לא תוכל לעשות זאת? אפשר לעשות זאת עצמאית בחשבון מקוון באינטרנט? אחרת איך ניתן להסביר נכון לנציג שירות את מה שאני רוצה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-