עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by hardwell,

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Evil Dead,

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטית מכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by elixvx,

היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by NuXeR,

מי שמעוניין - אשמח אם תגידו לטראד... אם יהיו מספיק מעוניינים אתחיל בבירור מול החנויות.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הוא יותר זול בכ25 דולר מהמשלוח האווירי. כמה זמן יקח לו להגיע?

• 14 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. אני סטודנט בדירה שכורה (נדיר לא?) כך שהשולחן שלי הוא בסלון, שם הטלוזיה ושגם גם חברה שלי אני לא יכול לצפות ממנה לא לראות טלויזיה כל היום לכן אני מחפש אוזניות מבטלות רעשים/אטמי אוזניים טובים (לא הפשוטים בשקל וחצי). אני רוצה משהו שבאמת יבודד את הרעש של הטלויזיה אבל יראה נורמאלי - נכון שאני לא יוצא עם זה מהבית אבל לא בא לי להסתובב עם שני גושים צהובים תקועים לי באוזניים. המלצות מאיביי יתקבלו בברכה האמת שחשבתי על זה ויותר הגיוני (מאחר ובת זוגי היקרה גם מתחילה עוד חודש ללמוד) שנקנה אוזניות חוטיות/אלחוטיות כך שכל מי שלא לומד ורוצה לראות TV יוכל לעשות זאת בנוחות. אני משנה גם את הכותרת של הדיון ומוחק את התגובות לגבי האטמים. אשמח מעכשיו להמלצות, אם מישהו מכיר לאוזניות אלחוטיו…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. מעוניין בהמלצה ל אופנים 24" בולם זעזועים קידמי הילוכים לילד בן 10 אפשרות גם משומשות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, לפני כ5 חודשים אחי הקטן קנה מpelecom את הסמארטפון xperia arc s. אחרי כמה שבועות שמנו לב שיש מלא בעיות קליטה ושיחות מתנתקות באמצע. כמובן שהלכנו לפלקום והצגנו את הבעיה. הם שלחו אותו למעבדה פעמיים, ואמרו שהכל תקין. לאחר כמה שבועות הבעיה נהייתה בלתי נסבלת ואח שלי שוב פנה אליהם. אז הם הביאו לו talkman של פלאפון כדי לראות אם זה עובד לו כמו שצריך. יש לציין שכיום אחי נמצא ברשת רמי לוי. לאחר חיפוש קטן בגוגל גיליתי שהדגם שמכרו לאחי בשם LT18i שתומך כיום רק ברשת orange. שאלתי את אחי אם הוא מודע לזה שהוא קנה סמארטפון שפתוח רק לאורנג' והוא אמר שלא. הוא גם אמר לי שהם אמרו לו ולאימי במפורש שזה הדגם שעולה טיפה יותר ופתוח לכל הרשתות בשם LT18A. לאחר שאימי שאלה במפורש כמה פע…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בתאריך 3.1.013 החלתי לקנות מקרר חדש, לאחר שמקרר אמקור 12 שנה התחיל לעשות בעיות. חלודה נזלות עושה קרח בתא הירקות ,כבר הרבה זמן .תמיד היה בעיה שהקירור שלו יחסית סביר, לא חזק אפלו במקסימום .וצורך הרבה חשמל, אז מה עושים בודקים ברשת. מה יש משווים, ואז מחלטים. המחרים יחסית לתמורה במקררים, יקר מקררים שנמכרים כ 500 ליטר אבל נותנים פחות 460 440 ליטר. והתכנון חוץ בפנים, והחומרים איכות לא משהו מרגיש זול. צורך הרבה חשמל לא השקעו מספיק, אבל המחיר יקר במיוחד המוצרים הסיניים והטורקים. וגם 98% מהמקררים, מגעים רק שנה אחריות על הכול. למה זה מוצר שעובד 7\24, צריך לתת לפחות 3 שנים .למה לא משנים את זה, למדינה לא אכפת מהצרכן. ואז הגעתי לאתר, של טרקלין חשמל. ושם הרבה מהמוצרים במחרים טובים ,וגם …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. לאחר הנסיון הקודם לארגן קניה של מקלדות מכניות עם סוויצ'ים חומים שעד היום טרם נמכרו באופן מסודר בארץ, הגיע הזמן לנסות אופציה נוספת. בדקתי אפשרות לקניה קבוצתית של DAS Keyboard עם סוויצ'ים חומים, וכנראה שיש על מה לדבר. כרגע עוד מוקדם מכדי לפרט, אבל כנראה שאם יהיה ביקוש זה יעזור לנו במחיר. כרגע זה סקר ראשוני בלבד, והמטרה שלו היא לדעת כמה היענות יש לקניה של המקלדת הספציפית הזאת. בכל מקרה, אשמח אם אנשים שמעוניינים במקלדת מכנית אחרת יציינו זאת בסקר ע"י בחירת האפשרות "לא, אני מעוניין במקלדת מכנית אחרת" ********************************************************************************************************************************************* *******************************…

• 49 תגובות
    • 20.8k צפיות
  18. שלום ברצוני לשתף אתכם בחווית הקנייה שלי בK.S.P אשמח אם תקראו ותוכלו לעזור לי מה לעשות בנידון, לפני כ3 שבועות קניתי אצל KSP את הטלפון Galaxy S3 I9305 אשר הינו מיובא בלעדית על ידי KSP אני חייב לציין שהשירות והתיאום שקיבלתי מהחנות עד שנסעתי לאילת היה מעולה ובאמת הם שמרו לי את המוצר להרבה זמן עד שבאתי לאסוף אותו מסניף אילת. בכל מקרה, לאחר שימוש של כמה ימים שמתי לב להופעת פסים משונים לאורך המסך בעת הופעת איחודי צבעים (במיוחד בצבע אפור), בהתחלה חשבתי שזו תקלה בסרטון שראיתי אבל אחרי בירור מעמיק גיליתי שזו בעיה במכשיר שלי ספציפית, וזאת אחרי כמובן שהשוואתי עם 4 טלפונים מסוג גלקסי S3 I9305 באותו ניסוי צבעים שעשיתי אשר להם כמובן לא הופיעו הפסים בכלל. בעקבות זאת אבי הביא את המכשי…

• 49 תגובות
    • 9.6k צפיות
  19. בפרסומות למכונת הכביסה של LG Inverter Direct Drive (כמו גם בפרסומות של מכונות כביסה אחרות שהתפרסמו כבעלות מנוע "אינוורטר" לתוף), אומרים ש"טכנולוגיית האינוורטר" משקיטה באופן משמעותי את מכונת הכביסה. בנוסף כתוב באתר של LG, כי הטכנולוגייה חוסכת בחשמל (כאשר מה שבאמת צורך את עיקר החשמל במכונת כביסה, זה גוף החימום ולא המנוע של התוף...). הינני מפקפק בטענות אלו, מהסיבות הבאות: 1. חיסכון בחשמל: בדיון קודם שלי על מזגני אינוורטר, הוכח לי שהייתרון היחיד שלהם זה שהם מקררים או מחממים באופן קבוע (במזגן רגיל, המזגן מפסיק לקרר או לחמם כאשר החדר מגיע לטמפרטורה המוגדרת, ואז המשתמש שיושב מתחת למזגן, מרגיש ש"אין קור" או שהמזגן מפסיק להזרים אוויר במקרה של חימום, ומוריד או מעלה טמפרטורה). ושבפו…

• 3 תגובות
    • 13.4k צפיות
  20. שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by haifaboy,

בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. קניתי מכונת תספורת חדשה של moser 1884, צריך לשמן אותה לפני השימוש עם השמן שקיבלתי? איך משמנים?שמים 2-3 טיפות על הסכינים?או שצריך גם בתוך ראש המכונה? לאחר שמשמנים להשאיר את השמן על הסכינים ולא לגעת?או שצריך להפעיל את הסכינים לכמה שניות? תודה.

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים